pan24 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 κοιτα εδω και δοκιμασε το και πες αν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 είναι λίγο άσχετη η ερώτηση με το θέμα του forum,θέλω να κάνω μια αγορά από το ebay από αμερική και είναι πάνω από τα 100 δολάρια ,ισχύει να ζήτησης από τον πωλητή να αποστείλει σαν gift έτσι ώστε να πάει στο το ταχυδρομείο παρακάπτοντας το τελωνείο; Μπορεί να είσαι τυχερός, μπορεί όχι. Θα συνιστούσα να αγοράσεις ευρωπαϊκή συσκευή για να έχεις και εγγύηση σε περίπτωση που πάθει το οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 στους τυχερούς κατόχους θα βάλω μια δύσκολη ερώτηση, οποιος ξέρει ας σηκώσει το χέρι του :lol: Γίνετε (και πώς/πόσο) να το συνδέσω το Tab με HDMI Καλώδιο στον ενισχυτή μου για να το χρησιμοποιώ ως media player να βλέπω mkv αρχειάκια στην TV μου ή το Ηome cinema Μου.. ?? (ή ζητάω πολλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 κοιτα εδω και δοκιμασε το και πες αν λειτουργει Overcome 2.3.3 και λειτουργεί. :) Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioss19 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 στους τυχερούς κατόχους θα βάλω μια δύσκολη ερώτηση, οποιος ξέρει ας σηκώσει το χέρι του :lol: Γίνετε (και πώς/πόσο) να το συνδέσω το Tab με HDMI Καλώδιο στον ενισχυτή μου για να το χρησιμοποιώ ως media player να βλέπω mkv αρχειάκια στην TV μου ή το Ηome cinema Μου.. ?? (ή ζητάω πολλά) Μπορεις να το χρησημοποιησεις ως media player αν αγορασεις και το dock της samsung οπου βγαζει εξοδο HDMI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 @ermis1975: Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhshs Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 καλησπερα παιδια θελω να κανω μια ερωτιση απλη αυτο το ταμπ ειναι καλο γενικα για ιντερνετ γαι ταινια για μουσικη παιζει οντας φλας εφαρμαγες???σκεφτομαι να παρω ενα ταμπ και δεν θελω το ipad γιατη ιδη εχω iphone και λεω να δοκιμσω android!!!???? τηα με βοηθησει η θα εχω κολιματα και τα χετικα οποτε δεν αξιζει???? ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση win7: Core i7 975 3.3ghz, 8gb ram . asus p6t7 iphone 5 16gb black zopo zp900 , samsung galaxy s3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Παίζει τα πάντα απο flash και ταινίες και είναι άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε γραφίδα στο ταμπάκι, και υπάρχουν αρκετοί λόγοι να θέλετε όπως για παράδειγμα χειρόγραφες σημειώσεις, ζωγραφική, κατάλοιπα από windows mobile:p, επιλέξτε το Bamboo pen της Wacom. Το βγάζει για ipad αλλά παίζει τέλεια και στο GT και πάνω από screen protector. Εννοείται ότι δεν κάνω διαφήμιση, απλά θέλω να γλυτώσω τον επόμενο χρήστη από τα ευρώ που πέταξα μέχρι να βρω ένα stylus που να δουλεύει με το ταμπάκι. Όλοι υπόσχονται συμβατότητα μέχρι που ανοίγεις τη θερμοκολλημένη συσκευασία :mad: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace1979grpaok Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 παιδια κανενα νεο για την αναβαθμιση 2.3.3 για vodafone rom?:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace1979grpaok Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Overcome 2.3.3 και λειτουργεί. :) Sent from my GT-P1000 using Tapatalk ΔΟυλευει απλα εισαι πλαγια στην κλησγ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) παιδια καλησπερα. πηρα για πρωτη φορα android και μαλιστα το νεο Samsung Galaxy tab 10.1. 1) Που πρεπει να ξεκινησω για να ενημερωθω σχετικα? 2)Ακουσα για την εκδοση του Android 3.1! ΠΩς αναβαθμιζουμε?? ΒΑΣΙΚΑ το προβλημα μου ειναι το εξης. δουλεψα ζωντανα galaxy tab 7'' και ειδα οτι γενικα μπαινει σε flash sites. To galaxy tab 10.1 ομως λεει κατι για αναβαθμιση flash! Σας ευχαριστω ρε αλανια... :) Edited July 7, 2011 by angel1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Υπάρχει κάποιο topic για το τρόπο που γίνεται root το tab, τα πλεονεκτήματα και τα μειωνεκτήματά του? (λέω να το κάνω σε περίπτωση που το κρατήσω τελικα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Παίδες διάβασα όσο μπορούσα απο χτες γιατί περιμένω τη συσκευή σύντομα αλλα έχω κάποια κενά. Οπότε όποιος θέλει απαντάει. α) το root γίνεται κατάλαβα για χακάρισμα του τάμπλετ, σωστά? μετά το root περνάμε σπασμένες εφαρμογές η απλά μας δίνει τη δυνατότητα να τις περάσουμε? Είναι κάτι σαν το sign στα symbian? β) το odin το δουλεύουμε ακριβώς όπως στα samsung κινητά? Είχα ενα με λίνουξ επάνω και το φλασάριζα με κάτι .roms γ) το google maps μπορεί να κατεβάσει απο πρίν χάρτες πχ ελλάδα και μετά να δουλεύει offline η ζητάει μόνιμα ίντερνετ συνδεση? δ) χωρίς κάρτα sim οι λειτουργίες του είναι πλήρεις ? (εκτός απο τις κλήσεις φυσικά και το 3g net) ε) .srt υπότιτλους η divx με ενσωματωμένους τους αναγνωρίζει ? Αυτά τα λίγα.. σόρυ αν κούρασα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Και με κάρτα και χωρίς παίζει κανονικά. Για το root θα ήθελα κι εγώ περισσότερες πληροφορίες. Γιατί πχ για εφαρμογές έχω κατεβάσει 1 πρόγραμμα που βρίσκει και κατεβάζει "σπασμένες" αλλά χωρίς root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Και με κάρτα και χωρίς παίζει κανονικά. Για το root θα ήθελα κι εγώ περισσότερες πληροφορίες. Γιατί πχ για εφαρμογές έχω κατεβάσει 1 πρόγραμμα που βρίσκει και κατεβάζει "σπασμένες" αλλά χωρίς root. Βρίσκει και κατεβάζει σπασμένες? Μπορείς να μου το στείλεις σε πμ ? Βασικά το ρουτ θέλω να το κάνω γιατί είδα οτι μόνο έτσι περνάς ένα πρόγραμμα που αφαιρεί τις ενοχλητικές διαφημίσεις απο τα freeware apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) Αγαπητοί φίλοι, έρχεται η επιδότηση και είμαι ανάμεσα στο galaxy tab και στο galaxy s ΙΙ. Έχοντας διαβάσει το topic θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους: α) αν η συσκευή είναι υποφερτή σαν τηλ. (λόγω μεγέθους και βάρους) β) πόσο κρατάει η μπαταρία με νορμάλ χρήση (+κλησεις) γ) Αν είναι καλό το πενάκι του πρώτου OMNIA για το tab (μου φαινεται πολύ βολικό) δ) αν οι κλήσεις με skype ή άλλο ανάλογο είναι καλής ποιότητας και πόσο data καταναλωνουν μέσω 3G π.χ. για μία κλήση 4 λεπτών)(το ξέρω ότι είναι ψιλοάσχετο) ε) αξίζει το πάρω από vodafone με 459 ή να το πάρω από πλαίσιο με 499; Έχουν καμία διαφορά; Το λογισμικό της vodafone δεν παίρνει την ίδια αναβάθμιση λογισμικού; στ) μήπως να προτιμήσω το galaxy s II; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited July 8, 2011 by marduk132003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Για το μέγεθος θα σου πώ πως είναι TAB. Αν θες να μετακινηθείς και να το έχεις στη τσέπη δε μπορείς! Πρέπει να κρατάς κάτι στο χέρι...ή να το έχεις σε τσάντα. Πιό βολικό απο ipad αλλά δεν είναι κινητό. (καλό θα είναι να το δείς σε 1 κατάστημα!). Χωρίς hands free μιλάς με ανοικτή ακρόαση. Videoκλήση και skype είναι μια χαρά! Τώρα το τί θα προτιμήσεις είναι θέμα "γούστου" και χρήσης που θα κάνεις. Videάκια και ταινίες βλέπεις άνετα στην 7'' οθόνη! Να το πάρεις απο εκεί που θα το βρείς φθηνότερα, αλλά όχι παραεισαγωγή για να έχεις υποστήριξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Τα έχω πιάσει στα χέρια μου και τα δύο. Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή λόγω μεγέθους με φόβισε η επιλογή του Tab. Αλλα έτσι κερδίζει σε οθόνη, μπορείς να διαβάσεις ένα βιβλίο, να δεις μια σειρά, κάτι που δύσκολα θα κάνεις στο s II. Δυστυχώς μόνο από πλαίσιο ή vodafone μπορώ να το πάρω. Σε περίπτωση επίσημης αναβάμισης λογισμικού υπάρχει διαφορά αν είναι από vodafone; Το αντιλαμβάνομαι ότι δεν πολυκάνει για κινητό αλλά για κινητό έχω το Β5722 που είναι dual sim. Δεν καίγομαι να το αντικαταστήσω. Τσάντα κουβαλάω συνέχεια στη δουλειά, όπως και στα ταξίδια που αναγκάζομαι να κουβαλάω το laptop για να περάσει η ώρα. Το ξανασκέφτηκα. Το tab θα πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 έρχεται η επιδότηση και είμαι ανάμεσα στο galaxy tab και στο galaxy s ΙΙ. Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ. γ) Αν είναι καλό το πενάκι του πρώτου OMNIA για το tab (μου φαινεται πολύ βολικό) Η συσκευή έχει capacitive οθόνη, δεν κάνουν δουλειά αυτού του είδους τα πενάκια που είναι για resistive οθόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 (edited) παιδια καλησπερα. πηρα για πρωτη φορα android και μαλιστα το νεο Samsung Galaxy tab 10.1. 1) Που πρεπει να ξεκινησω για να ενημερωθω σχετικα? 2)Ακουσα για την εκδοση του Android 3.1! ΠΩς αναβαθμιζουμε?? ΒΑΣΙΚΑ το προβλημα μου ειναι το εξης. δουλεψα ζωντανα galaxy tab 7'' και ειδα οτι γενικα μπαινει σε flash sites. To galaxy tab 10.1 ομως λεει κατι για αναβαθμιση flash! Σας ευχαριστω ρε αλανια... :) καλορίζικο για το 10.1 κοίτα το δικό του thread Edited July 9, 2011 by Muck Smith Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 καλορίζικο για το 10.1 κοίτα το δικό του thread ευχαριστω αδερφε! Ασχετο αλλα εχουμε γραφτει τον ιδιο μηνα στο myphone! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RF-900 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Καλησπερα παιδια.Χθες αγορασα το cosmote internet on the go με καρτα,το οποιο περιλαμβανει 1μηνα χρησης στο internet με την καρτα sim.Εχει δοκιμασει κανενας να το δουλεψει με το Galaxy Tab;Αν ναι τι ρυθμισεις χρειαζονται, γιατι πηρα τρεις φορες τηλεφωνο απο το πρωι στην Cosmote και με εγραψαν κανονικα.Ακομα περιμενω να μου τηλεφωνησουν για τις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Καλημέρα. Πρώτο μου μήνυμα από το ταμπ. Πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα.Απορία : αν κάνω ρουτ την συσκευή περνάω τα πάντα (δημοφιλή εννοώ) από το μάρκετ σπασμένα; και αν ναι που είναι αυτα τα μαγαζάκια; πμ pls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Απορία : αν κάνω ρουτ την συσκευή περνάω τα πάντα (δημοφιλή εννοώ) από το μάρκετ σπασμένα; και αν ναι που είναι αυτα τα μαγαζάκια; πμ pls Δεν μας επιτρέπεται τέτοιου είδους συζήτηση στο παρόν forum. Είναι θέμα κανονισμών και σε παρακαλώ να τους σεβαστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts