ermis1975 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Τελικά το Galaxy TAB (απο Vodafone) δέχεται το νέο λειτουργικό? Και είναι ΟΚ? Ειχατε θέματα προβλήματα κλπ. ή να μη το πειράξω...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Εβαλα Gingerbread και ειμαι σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος.Το μονο προβλημα που εχω αφορα το εξωτερικο πληκτρολογιο της samsung που εχω.Με το froyo εγραφα ελληνικα με το Anysoft.Τωρα οτι δοκιμασα ειναι αποτυχια. Καμμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Εβαλα Gingerbread και ειμαι σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος.Το μονο προβλημα που εχω αφορα το εξωτερικο πληκτρολογιο της samsung που εχω.Με το froyo εγραφα ελληνικα με το Anysoft.Τωρα οτι δοκιμασα ειναι αποτυχια. Καμμια βοηθεια? Είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα,τη λύση τη βρηκα στο post ενος παιδιου πιο πανω.(Εδω θα ηθελα να ευχαριστησω το forum και την ακαδημια για τη βοήθειά τους,εεε, το παρατραβηξα!!!!).Βασικα βαζεις το multiling keyboard απο το μαρκετ,εγκαθιστας και το plugin για τα ελληνικα και καθαριζεις!!! Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 (edited) Είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα,τη λύση τη βρηκα στο post ενος παιδιου πιο πανω.(Εδω θα ηθελα να ευχαριστησω το forum και την ακαδημια για τη βοήθειά τους,εεε, το παρατραβηξα!!!!).Βασικα βαζεις το multiling keyboard απο το μαρκετ,εγκαθιστας και το plugin για τα ελληνικα και καθαριζεις!!! Eυχαριστω πολυ.Θα το δοκιμασω Eυχαριστω πολυ.Θα το δοκιμασω Διευκρινηση.Το πληκρολογιο της samsung που αναφερω ειναι hardware Το ECR-K10-WE μ αυτο δεν μπορω να γραψω ελληνικα,και δοκιμασα πολλα keyboard.Με το Anysoft στο froyo εγραφα. firmware version 2.3.3 baseband version P1000XXJPZ Kernel version 2.6.35.7 se.infra@SEP-52 #2 Build number GINGERBREAD.XXJQ1 Edited June 26, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Κανένα νέο για την αναβάθμιση της Vodafone...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_v Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 συγγνωμη ως νεος χρηστης του tablet εχουμε κατι νεοτερο για επισημη αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Στο tab wifi δεν την βρισκω στο android market ενω στο ideos x5 υπαρχει μηπως ξερει κανεις τι συμβαινει?????:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Τελικά υπάρχει αναβάθμιση για το tab της Vodafone; εμένα έχει και wifi και 3g. Και είναι της μαμάς του απειραχτο. Αλήθεια πως βάζεις τόνο με το πληκτρολόγιο της Samsung; Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Αλήθεια πως βάζεις τόνο με το πληκτρολόγιο της Samsung; Δεν βάζεις! Βρες από το μαρκετ το δωρεάν multiling, εγκατάστησέ το, πρόσθεσε και το πακέτο ελληνικών και τέλος ενεργοποίησέ το από τις ρυθμίσεις ως default πληκτρολόγιο. tapas, mapas, Tapatalk. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ebola75 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 είναι λίγο άσχετη η ερώτηση με το θέμα του forum,θέλω να κάνω μια αγορά από το ebay από αμερική και είναι πάνω από τα 100 δολάρια ,ισχύει να ζήτησης από τον πωλητή να αποστείλει σαν gift έτσι ώστε να πάει στο το ταχυδρομείο παρακάπτοντας το τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Η εταιρια UPS κανει τον ελεγχο για τους δασμους.παρτους τηλ.θα σου πουν αν και ποσο επιβαρυνεσαι Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Χθες η Skype αναβάθμισε την εφαρμογή για android προσθέτοντας και τις βιντεοκλήσεις αλλά μόνο για συγκεκριμένα μοντέλα (HTC κλπ) στα οποία δεν περιλαμβάνεται το tab. Αναμένουμε την επόμενη αναβάθμιση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 κοιτα εδω και δοκιμασε το και πες αν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 είναι λίγο άσχετη η ερώτηση με το θέμα του forum,θέλω να κάνω μια αγορά από το ebay από αμερική και είναι πάνω από τα 100 δολάρια ,ισχύει να ζήτησης από τον πωλητή να αποστείλει σαν gift έτσι ώστε να πάει στο το ταχυδρομείο παρακάπτοντας το τελωνείο; Μπορεί να είσαι τυχερός, μπορεί όχι. Θα συνιστούσα να αγοράσεις ευρωπαϊκή συσκευή για να έχεις και εγγύηση σε περίπτωση που πάθει το οτιδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 στους τυχερούς κατόχους θα βάλω μια δύσκολη ερώτηση, οποιος ξέρει ας σηκώσει το χέρι του :lol: Γίνετε (και πώς/πόσο) να το συνδέσω το Tab με HDMI Καλώδιο στον ενισχυτή μου για να το χρησιμοποιώ ως media player να βλέπω mkv αρχειάκια στην TV μου ή το Ηome cinema Μου.. ?? (ή ζητάω πολλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 κοιτα εδω και δοκιμασε το και πες αν λειτουργει Overcome 2.3.3 και λειτουργεί. :) Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioss19 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 στους τυχερούς κατόχους θα βάλω μια δύσκολη ερώτηση, οποιος ξέρει ας σηκώσει το χέρι του :lol: Γίνετε (και πώς/πόσο) να το συνδέσω το Tab με HDMI Καλώδιο στον ενισχυτή μου για να το χρησιμοποιώ ως media player να βλέπω mkv αρχειάκια στην TV μου ή το Ηome cinema Μου.. ?? (ή ζητάω πολλά) Μπορεις να το χρησημοποιησεις ως media player αν αγορασεις και το dock της samsung οπου βγαζει εξοδο HDMI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 @ermis1975: Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhshs Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 καλησπερα παιδια θελω να κανω μια ερωτιση απλη αυτο το ταμπ ειναι καλο γενικα για ιντερνετ γαι ταινια για μουσικη παιζει οντας φλας εφαρμαγες???σκεφτομαι να παρω ενα ταμπ και δεν θελω το ipad γιατη ιδη εχω iphone και λεω να δοκιμσω android!!!???? τηα με βοηθησει η θα εχω κολιματα και τα χετικα οποτε δεν αξιζει???? ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση win7: Core i7 975 3.3ghz, 8gb ram . asus p6t7 iphone 5 16gb black zopo zp900 , samsung galaxy s3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Παίζει τα πάντα απο flash και ταινίες και είναι άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε γραφίδα στο ταμπάκι, και υπάρχουν αρκετοί λόγοι να θέλετε όπως για παράδειγμα χειρόγραφες σημειώσεις, ζωγραφική, κατάλοιπα από windows mobile:p, επιλέξτε το Bamboo pen της Wacom. Το βγάζει για ipad αλλά παίζει τέλεια και στο GT και πάνω από screen protector. Εννοείται ότι δεν κάνω διαφήμιση, απλά θέλω να γλυτώσω τον επόμενο χρήστη από τα ευρώ που πέταξα μέχρι να βρω ένα stylus που να δουλεύει με το ταμπάκι. Όλοι υπόσχονται συμβατότητα μέχρι που ανοίγεις τη θερμοκολλημένη συσκευασία :mad: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace1979grpaok Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 παιδια κανενα νεο για την αναβαθμιση 2.3.3 για vodafone rom?:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace1979grpaok Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Overcome 2.3.3 και λειτουργεί. :) Sent from my GT-P1000 using Tapatalk ΔΟυλευει απλα εισαι πλαγια στην κλησγ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) παιδια καλησπερα. πηρα για πρωτη φορα android και μαλιστα το νεο Samsung Galaxy tab 10.1. 1) Που πρεπει να ξεκινησω για να ενημερωθω σχετικα? 2)Ακουσα για την εκδοση του Android 3.1! ΠΩς αναβαθμιζουμε?? ΒΑΣΙΚΑ το προβλημα μου ειναι το εξης. δουλεψα ζωντανα galaxy tab 7'' και ειδα οτι γενικα μπαινει σε flash sites. To galaxy tab 10.1 ομως λεει κατι για αναβαθμιση flash! Σας ευχαριστω ρε αλανια... :) Edited July 7, 2011 by angel1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Υπάρχει κάποιο topic για το τρόπο που γίνεται root το tab, τα πλεονεκτήματα και τα μειωνεκτήματά του? (λέω να το κάνω σε περίπτωση που το κρατήσω τελικα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts