tsitos Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Καλημέρα, Πως βάζουμε τόνους στα ελληνικα? Παράθεση Dio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Καλημέρα, Πως βάζουμε τόνους στα ελληνικα? Με το πληκτρολόγιο της samsung δεν βλεπω να γινεται, μπορεις ομως με το swype πατοντας παρατεταμενα πανω στο φωνηεν που θες να τονισες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipshop1 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Εχω ένα μικρό πρόβλημα. Ενώ όλο το interface της συσκευής είναι Ελληνικό, δεν έχω επιλογή Ελληνικά στις ρυθμίσεις για την επιλογή γραφής, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γράψω Ελληνικά. Μήπως γνωρίζει κανείς, τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Εχω ένα μικρό πρόβλημα. Ενώ όλο το interface της συσκευής είναι Ελληνικό, δεν έχω επιλογή Ελληνικά στις ρυθμίσεις για την επιλογή γραφής, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γράψω Ελληνικά. Μήπως γνωρίζει κανείς, τι είναι αυτό; όταν πηγαίνεις στις τοπικές ρυθμίσεις, πληκτρολόγιο Samsung και γλώσσα γραφής δεν βρίσκεις μέσα τα ελληνικα? Edited November 15, 2010 by argam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipshop1 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Δυστυχώς ΔΕΝ βρίσκω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIPI99 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 ερώτηση προς τους κατόχους της συσκευής: χρησιμοποιεί κανείς exchange server στην συσκευή να μας πεί αν δουλεύουν όλα οκ? υπάρχει σωστός -push- συγχρονισμός όπως στα windows mobile σε επαφές, ημερολόγιο και tasks? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piniro Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Πηρα και εγω το galaxy tab και εχω προβλημα με την εικονα φοντου. Οταν αλλαζω την αρχικη με καποια αλλη μετα δεν μπορω να ξαναορισω την αρχικη. Μου βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη δεν λειτουργει. Βοηθεια καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 ερώτηση προς τους κατόχους της συσκευής: χρησιμοποιεί κανείς exchange server στην συσκευή να μας πεί αν δουλεύουν όλα οκ? υπάρχει σωστός -push- συγχρονισμός όπως στα windows mobile σε επαφές, ημερολόγιο και tasks? Με exchange 2007 δουλεύουν όλα άψογα. Συγχρονισμός e-mail (push πάντα), επαφών, ημερολογίου. Τα tasks με το default πρόγραμμα δεν συγχρονίζονται ή δεν έχω βρει τρόπο να συγχρονίζονται. Με το Touchdown συγχρονίζονται όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIPI99 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Φίλε ssarl ευχαριστώ για την απάντηση. Ήξερα οτι υποστηρίζει exchange αλλά δεν ήξερα αν ισχύει για επαφές και ημερολόγιο ή αν ήταν μόνο για την αλληλογραφία. Δύο ακόμα ερωτησούλες: από πλοήγηση στο αυτοκίνητο τι εφαρμογή χρησιμοποιείτε; Σαν media player για σύνδεση στην τηλεόραση αξίζει δηλαδή παίζει και mkv 720p, υποστηρίζει υπότιτλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Προβληματίζομαι αν πρέπει να πάρω το samsung tab , το iphone 4 ή να περιμένω τα καινούργια με windows 7 (ήδη έχω iphone 3g) . Πήγα και το περιεργάστηκα σε ένα κατάστημα vodafone και η πρώτη ματιά ήταν ότι στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερο από την εντύπωση που σχηματίζει κανείς βλέποντας τα διαφημιστικά. Η οθόνη του είναι άνετη για το internet και σε συνδυασμό με σύνδεση internet on the go unlimited θα ήταν χρήσιμο αλλά όχι για τηλέφωνο. Με exchange 2007 δουλεύουν όλα άψογα. Συγχρονισμός e-mail (push πάντα), επαφών, ημερολογίου. Τα tasks με το default πρόγραμμα δεν συγχρονίζονται ή δεν έχω βρει τρόπο να συγχρονίζονται. Με το Touchdown συγχρονίζονται όμως. Μήπως θα μπορούσες να με παραπέμψεις κάπου για τις ρυθμίσεις του exchange 2007; Γιατί πίστευα ότι τα tasks του outlook 2007 δεν μπορούν να συγχρονιστούν με συσκευές android. Edited November 16, 2010 by gianpithio Συνένωση Συνεχόμενων Μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Attilas54 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Ακριβώς όπως τα λές φίλε rov, Το tab το πήρα πριν μια εβδομάδα και δυστυχώς μετά από χρήση 3 ημερών, ξαναγύρισα στο κινητό τηλέφωνο. Δυστυχώς δεν έχει "φορητότητα". Ειδικά η χρήση μέσα στο αυτοκίνητο με οδήγημα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Εξαιρετικό εργαλείο σε διακοπές ή χρήση σε "σταθερό" χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spag Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Παιδια μια ερωτηση κι απο μενα. Μπορω να το αγορασω χωρις συνδεση (μονο συσκευη) και να του βαλω καρτα sim cosmote; Πηγα στο πλαισιο να ρωτησω και μου ειπαν οτι το δινουν μονο με πακετο vodafon. Δεν πιστευω να ειναι κλειδωμενη η συσκευη ε; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Παιδια μια ερωτηση κι απο μενα. Μπορω να το αγορασω χωρις συνδεση (μονο συσκευη) και να του βαλω καρτα sim cosmote; Πηγα στο πλαισιο να ρωτησω και μου ειπαν οτι το δινουν μονο με πακετο vodafon. Δεν πιστευω να ειναι κλειδωμενη η συσκευη ε; Ευχαριστω Φιλε μου απο το Πλαισιο το πηρα σκετη συσκευη. Παιζει βεβαια και με κοσμοτε, απλα για το ιντερνετ πρεπει να βαλεις τις ρυθμισεις της cosmote στο APN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Φίλε ssarl ευχαριστώ για την απάντηση. Ήξερα οτι υποστηρίζει exchange αλλά δεν ήξερα αν ισχύει για επαφές και ημερολόγιο ή αν ήταν μόνο για την αλληλογραφία. Δύο ακόμα ερωτησούλες: από πλοήγηση στο αυτοκίνητο τι εφαρμογή χρησιμοποιείτε; Σαν media player για σύνδεση στην τηλεόραση αξίζει δηλαδή παίζει και mkv 720p, υποστηρίζει υπότιτλους; Το Sygic Aura είναι απόλαυση στο Galaxy Tab. Μήπως θα μπορούσες να με παραπέμψεις κάπου για τις ρυθμίσεις του exchange 2007; Εξαρτώνται από τον exchange server σου, δεν είναι κάτι σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyb Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Και εγώ από το πλαίσιο το πήρα σκέτη συσκευή. Για μένα πάντως η συσκευή τα σπάει, βλέπω το galaxy s να βγαίνει προς πώληση. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Και εγώ από το πλαίσιο το πήρα σκέτη συσκευή. Για μένα πάντως η συσκευή τα σπάει, βλέπω το galaxy s να βγαίνει προς πώληση. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Και για τηλεφωνο τι θα εχεις, αυτο το πραγμα?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyb Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Το εχω και για τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι ότι με βολεύει πολλή στην δουλειά μου -σαν tab εννοώ - δεν θα το έπαιρνα σε καμία περίπτωση μόνο για τηλέφωνο. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipshop1 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Καλημέρα σας. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο γιατί το δικό μου ενώ όλα είναι στα Ελληνικά, δεν έχει "επιλογή γραφής" Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Attilas54 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Spag, Εγώ πήρα τη συσκευή από τη Vodafone (χωρίς σύνδεση) και έχω βάλλει SIM της COSMOTE. Απλά πρέπει να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις που έχει για Voda (αρ. τηλεφωνητή κ.λ.π) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Γαμάτο; Το Tab έχει ενσωματωμένη λειτουργία Screenshot ;) http://www.droidforums.net/forum/samsung-galaxy-tab/96597-built-screen-shot-capability.html Yep this thing has built in Screen shot capability. While Holding down the back button, press the power button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Καλημέρα σας. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο γιατί το δικό μου ενώ όλα είναι στα Ελληνικά, δεν έχει "επιλογή γραφής" Ελληνικά; Δεν υπαρχει ελληνικο πληκτρολογιο μαμισιο παιδια. Ειναι οπως οι αρχικες version του galaxy s (πατατα της samsung δηλαδη). Κατεβασε το slideit απο market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Σημερα ηρθε στα χερια μου και τωρα παιζω μαζι του και πρωτη φορα με android! Mου φαινεται θα βαλω android και στο HD2!!!! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Σημερα ηρθε στα χερια μου και τωρα παιζω μαζι του και πρωτη φορα με android! Mου φαινεται θα βαλω android και στο HD2!!!! Καλοριζικο Θοδωρη... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Καλοριζικο Θοδωρη... ;) Και σε εσενα το αλλο ;) Να ρωτησω και κατι χαζο? Το καλωδιο ειναι ιδιο με του iphone 'η μου φαινεται? Πως μπαινει τονος ρε παιδια? Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Το καλωδιο μοιαζει, αλλα δεν ειναι ιδιο. Ελληνικο πληκτρολογιο εγκατεστησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts