sakiss Δημοσιεύτηκε August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 24, 2010 (edited) Nokia 5250 (RM-684) http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-5250-002.jpg ______________________________________ Ημερομηνία ανακοίνωσης: 24 Αυγούστου 2010 Περιγραφή συσκευής: The Nokia 5250 is a S60 5th Edition device with a resistive touch screen and tactile feedback. The device has a 2.8“, bright nHD (640 x 360 pixels and 16:9 aspect ratio) display with a customizable home screen. Input methods include full screen QWERTY, alphanumeric keypad and handwrite recognition. Other features include a 2 megapixel camera, Bluetooth 2.0 +EDR, and USB 2.0 High-Speed. ______________________________________ Πλατφόρμα: S60 5th Edition (Symbian^1) Λειτουργικό σύστημα: Symbian OS v9.4 Τελευταία έκδοση λογισμικού: 11.0.008 Δείκτης SAR: 1,04 W/kg Ελληνικό product code: 059B428 / 059B4B1 / 059B564 / 059B5D3 / 059B6B7 (BALKANS GR/CY/HR/SI) ______________________________________ Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά (GSMArena) Φωτογραφίες (GSMArena) Δελτίο τύπου Data Sheet Οδηγός χρήσεως Edited April 5, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 χωρις wifi, χωρις gps, με καμερα 2mp, μικροτερη οθονη απο το 5230. το μονο θετικο ειναι οτι εχει symbian. το κοστος αυτης? γυρω στα 100€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 115€ +φπα. μια χαρα ειναι..το προτιμω απο συσκευες τυπου corby , cookie κλπ... Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 H oθονη ειναι μικροτερη και απο του 5530 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Ένα τίμιο Symbian ^1 με οθόνη αφής. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Πιστεύω ότι δικαίως δεν έβαλαν ούτε GPS ούτε WiFi ούτε μεγαλύτερη οθόνη, για να κρατηθεί το κόστος χαμηλά. Αλλιώς θα γκρινιάζαμε για την τιμή του. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Unboxing the Nokia 5250 http://dailymobile.se/2010/10/06/nokia-5250-review/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παιδια εχω εδω και 2 μερες το 5250.. Το λογισμικο του ειναι πολυ απλο στη χρηση και πολυ γρηγορο και μου αρεσει αρκετα θα ελεγα!! Εχω μια απορια ομως... Οταν εχω κλειδωμενη οθονη στελνοντας μου sms δεν αναβει η οθονη για να δω οτι ηρθε αντιθετως μονο ακουγεται... Στην αναφορα παραδοσης αναβει κανονικα!! Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις και δε μπορεσα να κανω κατι!! Εχει κανεις ιδεα?? Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 και απ'οτι βλεπω μονος μου ρωταω μονος μου απανταω χεχε... Η Προσωρινη λυση ειναι να αφηνουμε το κινητο ξεκλειδωτο...ξεκλειδωτο και αφηνωντας το να σβησει μονο του (10 δευτερολεπτα περιπου) αναβει κανονικα σε μηνυματα....κλειδωμενο οχι.. Ελπιζω να λυθει αυτο σε καποια αναβαθμιση!! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Ρυθμίσεις για intenet/mms COSMOTE ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Ρυθμίσεις σημείων πρόσβασης για λήψη/αποστολή MMS και πρόσβαση στο Διαδίκτυο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Δεν έβγαζε αυτό το thread στην αναζήτηση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Εντυπωσεις απο το touch UI και την αποκριση της resistive οθονης κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragoss Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 καλησπερα! θελω να ρωτησω τους κατοχους του 5250 αν ειναι δυνατο το ηχειο! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 καλο "κινιτακι" .. ευxριστο και πολύ γρήγορο μπορώ να πω .. το μονο που με χάλασε no wifii .. αλλα ntax σε καμια βδομάδα βλέπω να το έχω σπρώξει θέλω κάτι παραπάνω :p όσο για το φίλο που ρώτησε έχει καλο ηχείο ακούγεται καλά!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Προσπάθησα να αναβαθμίσω από την έκδοση 10 με το Nokia updater αλλά μου έβγαλε μόνο αναβάθμιση της εφαρμογής facebook, πιθανότατα επειδή είναι cosmote branded. Το nemesis όμως μου βγάζει error και δεν κάνει read. Το κατάφερε κανείς; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Δοκίμασε με JAF ;) Εγώ έτσι το είχα κάνει και δούλεψε! :) (και ναι μετά από ένα χρόνο φτάσαμε τις 2 σελίδες! :D ) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spessartite Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 παιδιά έχω ενα nokia 5250 το πρόβλημα μου είναι πως όταν είμαι σε ένα καφέ να που έχει free internet να μπορώ να συνδέομαι σε αυτό πως μπορώ να το κανω?ψαχνω για επιλογή wifi αλλά δεν βλέπω τίποτε υπάρχει καμία εφαρμογή που μπορώ να εγκαταστήσω ώστε να μπορώ να συνδέομαι?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι επειδή είναι θέμα hardware. Η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει wifi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spessartite Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) JoikuSpot Mobile HotSpot Light και αυτο Easy-Wi-Fi-v2.1.3 αυτο που βρηκα στο νετ δεν μπορει να δουλεψη λες? και αν ειναι θεμα hardware μηπως μπορει να μπει κατι εξτρα σαν την μνημη ασ πουμε? συγνωμη αν γινομε κουραστικος ευχαριστω για την απαντηση ποιο πανω Edited July 31, 2012 by spessartite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 δε μπορείς να κάνεις κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NicKtheGreeK1100 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Γεια παιδια! Οπως βλεπετε ειμαι νεος στο φορουμ. Απλα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει λινκ να κατεβασω απευθειας στο κινητο "slide to unlock" εφαρμογη για iphone look, ή εστω προφυλαξη οθονης (για το 5250 μου). Οσα βρηκα/κατεβασα ηταν τριαλς, δεν ηταν συμβατα ή δεν δουλεβαν. Απλα δεν θελω να μαυριζει η οθονη, θελω κατι πιο "ζωντανο". Περιττο να πω οτι γραφω απο κινητο! Παράθεση IRAKLIS BLUES RUGBY TEAM Youtube Channel: NicKtheGreeK1100 Reptiles Greece! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts