Jump to content

spessartite

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spessartite

  1. παιδια εχω ενα Samsung Galaxy Tab 3 SM-T211 με android 4.4.2 κιτ κατ θέλω να το κάνω ροοτ αλλα δεν ξερω πως υπαρχη κανενας οδηγός η βιντεο να μου υποδείξετε?
  2. JoikuSpot Mobile HotSpot Light και αυτο Easy-Wi-Fi-v2.1.3 αυτο που βρηκα στο νετ δεν μπορει να δουλεψη λες? και αν ειναι θεμα hardware μηπως μπορει να μπει κατι εξτρα σαν την μνημη ασ πουμε? συγνωμη αν γινομε κουραστικος ευχαριστω για την απαντηση ποιο πανω
  3. παιδιά έχω ενα nokia 5250 το πρόβλημα μου είναι πως όταν είμαι σε ένα καφέ να που έχει free internet να μπορώ να συνδέομαι σε αυτό πως μπορώ να το κανω?ψαχνω για επιλογή wifi αλλά δεν βλέπω τίποτε υπάρχει καμία εφαρμογή που μπορώ να εγκαταστήσω ώστε να μπορώ να συνδέομαι?:cry:
  4. Παιδιά έχω ένα Nokia 6303 το οποίο προσπαθώ να κάνω με το Nokia PC Suite αντίγραφα ασφαλείας στον σκληρό μου δίσκο όλα καλά το βάζω να το κάνει περιμένω φτάνει μέχρι το 70% και μου πετάει πάντα μήνυμα ότι η αντιγραφή απέτυχε διότι ένα ανεπανόρθωτο σφάλμα προέκυψε κατά την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κωδικός σφάλματος 0x80900001 και με το Nokia Ovi Suite το κάνει αυτό και τα δυο προγράμματα είναι στην τελευταία έκδοση τους Τι είναι αυτό ρε παιδιά και πως διορθώνεται? όσο και αν έχω ψάξει δεν μπόρεσα να βρω μια λύση:blink:
  5. παιδια εχω ενα Nokia 6300 και ενα usb καλώδιο που το συνδέω στο Nokia pc suite οπου και διαχειρίζομαι επαφές και ρεστα.. Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να το συνδέσω στο ίντερνετ μέσω του pc μου ειναι καρτοκινητό cosmote μονάδες η κάρτα δεν εχει αλλα μήπως μπορούσε να μπει στο νετ μέσω του υπολογιστή μου που έχει νετ??:D:ninja:
  6. Ευχαριστώ πολλή όλους παιδιά:D:)
  7. Μα είναι αλανιάρικα τα windows που έχει πάνω:whistle::whistle: παρόλα αυτα τον επιλέγω όταν κάνει boot το μηχάνημα με βάζει για λίγο στην αρχή μου λέει ξέρεις το μαύρο παράθυρο που λέει οταν τα windows δεν κλείσουν σωστά κανονική εκκίνηση ασφαλή λειτουργία και ρέστα πατάω πάνε να φορτώσουν και και ξαφνικά κόβεται και με πετάει στον κύριο δίσκο που εχω με τα windows έλεγα με αυτόν τον τρόπο μήπως και μπορούσα να δω στην οθόνη αυτη το περιβάλλον εργασίας του λαπτοπ μου και μπορέσω ετσι και σώσω κάποιες συνομιλίες στο yahoo messenger που ειναι σημαντικές αν δεν γίνεται να μπω ετσι πως μπορώ να βρω τις συνομιλίες που εχουν αποθηκευθεί σε αυτον τον σκληρό αφου τουλάχιστον τον βλέπω σαν εξωτερικό???
  8. παιοδια εχω ενα σκληρο δισκο απο λαπτοπ hp compaq 6175s ειναι σατα οπου τον εχω βαλει σε κουτακι για να γινει εξωτερικος εχει γουιν τα παντα και ειναι συνδεδεμενοσ σε ενα σταθερο πσ απο θυρα usb το προβλημα μου ειναι πως τον κανο να μπουταρι απο αυτον τον σκληρο το συστιμα μου ωστε να μπο στην οθονη λες και ηταν το λαπτοπ μου και απο το μπιοσ εχω δοκιμασει αλλα τιποτε και απο το μενου esc που εχει το σταθερο μου πσ ωστε να επιλεξω δισκο τον επιλεγω αλλα με βαζει παντα με τον σκληρο που εχω κανονικα τι να κανω ρε παιδια?????? πλζζζζζζ το συστημα το αλλο ειναι και αυτο hp pavilion που τον εχω βαλει
  9. Σε ευχαριστώ πάρα πολλή φίλε μου:)
  10. Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου :) Βυσμα τι εννοείς? τα ακουστικά? γιατί τα βάζω και σε άλλη συσκευή και τα αναγνωρίζει κανονικά εννοείς την την υποδοχή όπου έχει η συσκευή? και αν είναι αυτό είναι μεγάλο το κόστος η να το πετάξω καλλίτερα?:rolleyes:
  11. παιδιά εχω ενα νοκια 6300 και ενα ζευγάρι hands free τα βάζω αλλά δεν τα αναγνωρίζει η συσκευή τι να κάνω? Έκανα και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τώρα δεν μου βγάζει στο μενού ρυθμίσεις τα εξαρτήματα τα βάζω τα βγάζω τα ακουστικά αλλα δεν φαίνονται στην οθόνη τι στο καλό να συμβαίνει???:O
×
×
  • Create New...