Jump to content

fragoss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fragoss

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

fragoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γεια σας παιδια!! ψαχνω εδω και 3 μερες να βρω το τραγουδι που ακουγεται στο mega cinema στο trailer αυτο http://www.megatv.com/summary.asp?catid=17720 θα σας ειμαι ευγνώμων αν το βρείτε!!:):) p.s μοιαζει με το we no speak americano,αλλα δεν ειναι! οκ παιδια το βρηκα ειναι http://www.youtube.com/watch?v=XFYa4z5y9kA
  2. fragoss

    LG Optimus (GT540)

    Γεια σας θελω να ρωτησω με πιο αλλο κουμπι εκτος απο το πλαινο μπορω να βγαλω φωτογραφιες???
  3. fragoss

    LG Optimus (GT540)

    ok παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!!!!! να ρωτησω και κατι αλλο με πιο αλλο κουμπι εκτος απο το πλαινο μπορω να βγαλω φωτογραφιες???
  4. fragoss

    LG Optimus (GT540)

    σας ευχαριστω πολυ!!! εχω την εκδοση 2,1(ετσι το αγορασα) back up πως κανουμε? επισης ρε παιδια η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα πριν απο τα προβληματα μου κρατουσε 3 κ 4 ημερες και τωρα 1 1 μιση ημερα.γιατι?
  5. fragoss

    LG Optimus (GT540)

    Γεια σας παιδια!! εχω μερικα προβλημα με το συγκικριμενο κινητο. 1ον το κουμπι της καμερας εχει χαλασει και δεν πατιεται. 2ον το κουμπι που κληνεις τις κλησεις μερικες φορες δεν πατιεται. και 3ον παθαίνει και μερικες φορες Blackout! κι αλλο αυτα σε 2 μηνες που το εχω! αυριο θα παρω τηλεφωνο στο καταστημα που το αγορασα,αλλα σκεφτόμουν μηπως μπορουσατε να με βοηθησετε και εσεις! επισης εχω διαπιστωσει οτι τελευταία πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια! ευχαριστω πολυ!!
  6. fragoss

    LG Optimus (GT540)

    πας στο μενου και εκει θα βρεις την επιλογη (επιλογη αρχικης οθονης) πατας και επιλογης αυτο που λεει αρχικη σελιδα lg!
  7. καλησπερα παιδια!! θελω να ρωτησω,παω στο link που δινεται πιο πανω στο /market.android.com αλλα δεν μπορω να το κατεβασω μου λεει Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android τα οποία να σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό. τι κανω λαθος ευχαριστω!!!:)
  8. fragoss

    LG Optimus (GT540)

    παιδια για να απενεργοποιησω το internet παω εκει που λεει δικτυα κινητης τηλεφωνιας και παταω απενεργοποιηση?
  9. fragoss

    LG Optimus (GT540)

    α οκ ευχαριστω!! αλλα διαβασα στης οδηγιες χρησεις οτι στην καρτα μνημης δεν παιρνει εφαρμογες και παιχνιδια,αληθευει??
  10. fragoss

    LG Optimus (GT540)

    ρε παιδια πως εγκαταστω το file manager??pleaseee
  11. fragoss

    LG Optimus (GT540)

    παω εκει που λεει quick office και μετα μπαινω εκει που λεει memory card παω στο φακελο που εχω τα αρχεια και γραφει ετσι!file manager απο που κατεβαζω? σε ευχαριστω πολυ!
  12. fragoss

    LG Optimus (GT540)

    Kαλημερα παιδια!!! πριν λιγο παρελεβα ενα πολυ ομορφο gt540 optimus,αλλα εχω εχω μερικες αποριες(γελοιες θα ειναι αλλα δεν ξερω τιποτα απο android κινητα)! λοιπον : 1)εβαλα στην καρτα μνημης μερικες εφαρμογες και παιχνιδια,αλλα δεν μου τα εμφανιζει και μου γραφει-this folder empty! 2)τι ειναι ακριβως το wifi εδω στην Κερκυρα θα εχουμε?και αν ναι ειναι τελειος τσαμπα? 3)με το μαρκετ που εχει μεσα αν μπω χρεωνομαι? προς στιγμην αυτα αν και ειμαι σιγουρος οτι θα εχω ακομα πολλες αποριες! σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!! *εκει που γραφη εκδοσηυλικολογισμικου γραφει:2,1-update 1 δηλαδη ειναι και αναβαθμισμενο?
  13. γεια σας παιδια!!! προσφατα πηρα αυτο το κληματιστικο http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=102010044 ,ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκικριμενο?
  14. καλησπερα! θελω να ρωτησω τους κατοχους του 5250 αν ειναι δυνατο το ηχειο! ευχαριστω!
  15. να πω και εγω την γνωμη μου για το κινητο! το αγορασα τον γεναρη και δε εχω μινει καθολου ευχαριστημενος, το μονο καλο ειναι που ειναι ομορφο,ολα τα αλλα... στο μηνα πανω μου κολουσε οταν πηγαινε στην καμερα και οταν πηγαινα να στειλω μηνημα(και επρεπε να βγαζω την μπαταρια καθε φορα)το πηγα για αναβαθμησει στο καταστημα που το πηρα και εφτιαξε για λιγο καιρο αλλα τωρα και παλι αρχηζει να κολλαει. επισης για καμια 10αρια μερες δεν μου δουλευε το κουμπι που κλινεις την κληση,αλλα ως διαμαγιας εφτιαξε! το εχω 3 μηνες και δεν το αντεχω αλλο!:mad: ααα και να συμπληρωσω οτι η οθονη γρατσουνιεται πολυ ευκολα! *σκευτομουνα να αγορασω το yendo αλλα και αυτο απο τη διαβασα κολλαει εσεις τι λετε?:cool:
×
×
  • Create New...