ddr2 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ναι, το είχα δεί από χτες, αλλά έχω μερικές απορίες. Δεν πρόκειται για το milestone 2. Σωστά? σωστά! Θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο. Ναι? εξού και world edition. Και ποιό το νόημα ρε παιδιά? Θα κυκλοφορούν 2 συσκευές ολόιδες η μια στο 1Ghz (droid 2/milestone 2) και η άλλη στο 1.2?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ναι, το είχα δεί από χτες, αλλά έχω μερικές απορίες. Δεν πρόκειται για το milestone 2. Σωστά? σωστά! Θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο. Ναι? εξού και world edition. Και ποιό το νόημα ρε παιδιά? Θα κυκλοφορούν 2 συσκευές ολόιδες η μια στο 1Ghz (droid 2/milestone 2) και η άλλη στο 1.2?? Γιαννη , σε βλεπω να το παιρνεις ευκολα το εργαλειο. εχω δικιο? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Γιαννη , σε βλεπω να το παιρνεις ευκολα το εργαλειο. εχω δικιο? Φίλε Βασίλη, θα το έπαιρνα εύκολα, αλλά η μοτορόλα με έχει απογοητεύσει σε επίπεδο software (στο hw τα πάει περίφημα) και έτσι έχω βάλει στο μάτι το desire hd. Άλλωστε, έχοντας το milestone 1 που ήδη τρέχει στο 1ghz και θα πάρει και τη 2.2 σε 1-2 μήνες, ποιός ο λόγος να δώσω τόσα λεφτά για να πάρω το ίδιο τηλέφωνο ουσιαστικά ?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Φίλε Βασίλη, θα το έπαιρνα εύκολα, αλλά η μοτορόλα με έχει απογοητεύσει σε επίπεδο software (στο hw τα πάει περίφημα) και έτσι έχω βάλει στο μάτι το desire hd. Άλλωστε, έχοντας το milestone 1 που ήδη τρέχει στο 1ghz και θα πάρει και τη 2.2 σε 1-2 μήνες, ποιός ο λόγος να δώσω τόσα λεφτά για να πάρω το ίδιο τηλέφωνο ουσιαστικά ?? Α ειναι παρομοιο με το πρωτο...? Δεν το ειχα προσεξει. Βασικα ειδα "Milestone 2" , ειδα και το nickname σου διπλα και λεω "Να τος...! το προβαρει απο τωρα":lol: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Α ειναι παρομοιο με το πρωτο...? Δεν το ειχα προσεξει. Βασικα ειδα "Milestone 2" , ειδα και το nickname σου διπλα και λεω "Να τος...! το προβαρει απο τωρα":lol: :p Ναι ρε. Είναι πολύ παρόμοια, εξωτερικά τουλάχιστον. Η μότο άρχισε τις γνωστές επανεκδόσεις... Αλλά και εσωτερικά αν εξαιρέσεις την καλύτερη (αλλά όχι κορυφαία σαν το galaxy s) GPU μια από τα ίδια είναι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ειναι droid 2,το ειχαμ δει,ειναι σχεδον ιδιο,περα απο το βελτιωμενο πληκτρολογιο. Ειναι μοντελο για τους αμερικανους που κανουν και ταξιδια στην ευρωπη,παιζει να μην ερθει καν εδω,οσο για τη συχνοτητα της cpu,εχω μια μικρη αμφιβολια... Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 http://www.expansys.com.gr/motorola-milestone-2-android-smartphone-eu-203474/ 555 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Πόσα ;:confused: Καταδικάστηκε το κινητάκι.... τέλος ! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Πόσα ;:confused: Καταδικάστηκε το κινητάκι.... τέλος ! Γιατί, δεν είναι καλή τιμή? Επειδή είναι μοτορόλα, θα έπρεπε να είναι φτηνό? Το milestone 2 είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα android smartphones σήμερα. Πόσο έπρεπε να κάνει δηλαδή? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Γιατί, δεν είναι καλή τιμή? Επειδή είναι μοτορόλα, θα έπρεπε να είναι φτηνό? Το milestone 2 είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα android smartphones σήμερα. Πόσο έπρεπε να κάνει δηλαδή? Εν καιρό ύφεσης της οικονομίας και της Motorola (ενα χρόνο + τώρα) , δεν βγάζεις ένα κινητό το οποίο μπορεί άνετα να αναπληρωθεί από το προηγούμενό του, από τη στιγμή που το milestone 1 μπορει να συγχρονιστει στο 1gh, στην τιμή των 550 € . Πρέπει να αλλάξει πολιτική και ως προς τι βγάζει αλλά και ως προς το πόσο το πουλάει. Είναι η κλασική motorola που κάνει χρόνια τώρα επανεκδόσεις . Από τότε που την ξέρω , ως πελάτης , ακολουθεί την ίδια νοοτροπία με αποτέλεσμα να την υποτιμούν όλοι και να βρίσκεται , δεδομένα πλέον - λόγω φήμης, εκτός ανταγωνισμού. Βλέπε: v3 (στα 600 ευρω οταν είχε έρθει), v3i, v3x. a1200, a1600 , a1800 , a ... v8, v9 l6, l7 z3, z6, z8, z10 και η λίστα δεν έχει σταματημό ! Κι όλα αυτά, είναι κινητά που απέχουν μεταξύ τους μισό χρόνο . Εξού και τώρα. Έχει σκάσει μύτη το milestone 2 που δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από ένα άσχημο motoblur και μια τρύπα στην τσέπη σου. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Εν καιρό ύφεσης της οικονομίας και της Motorola (ενα χρόνο + τώρα) , δεν βγάζεις ένα κινητό το οποίο μπορεί άνετα να αναπληρωθεί από το προηγούμενό του, από τη στιγμή που το milestone 1 μπορει να συγχρονιστει στο 1gh, στην τιμή των 550 € . Πρέπει να αλλάξει πολιτική και ως προς τι βγάζει αλλά και ως προς το πόσο το πουλάει. Είναι η κλασική motorola που κάνει χρόνια τώρα επανεκδόσεις . Από τότε που την ξέρω , ως πελάτης , ακολουθεί την ίδια νοοτροπία με αποτέλεσμα να την υποτιμούν όλοι και να βρίσκεται , δεδομένα πλέον - λόγω φήμης, εκτός ανταγωνισμού. Βλέπε: v3 (στα 600 ευρω οταν είχε έρθει), v3i, v3x. a1200, a1600 , a1800 , a ... v8, v9 l6, l7 z3, z6, z8, z10 και η λίστα δεν έχει σταματημό ! Κι όλα αυτά, είναι κινητά που απέχουν μεταξύ τους μισό χρόνο . Εξού και τώρα. Έχει σκάσει μύτη το milestone 2 που δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από ένα άσχημο motoblur και μια τρύπα στην τσέπη σου. Ok. Απλά, από τη στιγμή που το μιλεστόνε 1 κοστίζει από 400 μέχρι κοντά 500 ευρώ, νομίζω ότι τα 550 είναι λογική πρώτη τιμή για τον διάδοχο. Το αν το μιλεστονε 1 μπορεί να χρονιστεί στα 1000 , αυτό είναι δική μας μαγκιά, δεν σημαίνει ότι το μιλεστονε 2 είναι για πέταμα ή ότι "σιγά τη διαφορά"... Επίσης, το ότι το μιλεστονε 1 θα πάρει τη 2.2 , είναι μαγκιά της μοτορόλα που υποστήξε τόσο καλά το τηλέφωνό της. Δεν θα ρίξει την τιμή του μιλεστονε 2 όμως, για αυτό το λόγο... Συμφωνώ ότι κάποιος που έχει το μιλεστονε 1 , δεν έχει σπουδαίο λόγο να πάρει το 2 , αλλά κάποιος που δεν το έχει, σίγουρα θα το σκεφτεί. Πολύ δυνατό hardware, τέλεια ποιότητα και qwerty. Γιατί όχι? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Εν καιρό ύφεσης της οικονομίας και της Motorola (ενα χρόνο + τώρα) , δεν βγάζεις ένα κινητό το οποίο μπορεί άνετα να αναπληρωθεί από το προηγούμενό του, από τη στιγμή που το milestone 1 μπορει να συγχρονιστει στο 1gh, στην τιμή των 550 € . Πρέπει να αλλάξει πολιτική και ως προς τι βγάζει αλλά και ως προς το πόσο το πουλάει. Είναι η κλασική motorola που κάνει χρόνια τώρα επανεκδόσεις ... Κι όλα αυτά, είναι κινητά που απέχουν μεταξύ τους μισό χρόνο . Εξού και τώρα. Έχει σκάσει μύτη το milestone 2 που δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από ένα άσχημο motoblur και μια τρύπα στην τσέπη σου. To milestone μπόρεί να συγχρονιστεί και στα 1.2GHz αλλά εάν το συγκρίνεις με το galaxy s που είναι και αυτό στο 1GHz δεν έχει καμία σχέση οπότε αυτές οι "χακιές" στην τελική δεν "λένε" και πολλά (το root το έκανα για το overclock που με απογοήτευσε και για το wifi hotspot που τα καλύπτει όλα το 2.2), μην ξεχνάς την αναβάθμιση στη RAM και τα 8GB που μπορούν πλέον να τα επεκταθούν. Το MotoBlur δεν το έχω δει από κοντά για να ξέρω τι "παίζει" με αυτό. Γενικά είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε μια συσκευή που έχει "γεράσει", το form factor με έχει εξυπηρετήσει πολύ και θα το πάρω όταν έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 To milestone μπόρεί να συγχρονιστεί και στα 1.2GHz αλλά εάν το συγκρίνεις με το galaxy s που είναι και αυτό στο 1GHz δεν έχει καμία σχέση οπότε αυτές οι "χακιές" στην τελική δεν "λένε" και πολλά (το root το έκανα για το overclock που με απογοήτευσε και για το wifi hotspot που τα καλύπτει όλα το 2.2), μην ξεχνάς την αναβάθμιση στη RAM και τα 8GB που μπορούν πλέον να τα επεκταθούν. Το MotoBlur δεν το έχω δει από κοντά για να ξέρω τι "παίζει" με αυτό. Γενικά είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε μια συσκευή που έχει "γεράσει", το form factor με έχει εξυπηρετήσει πολύ και θα το πάρω όταν έρθει. Δεν είναι θέμα του ότι "οι χακιές δεν λένε και πολλά." ΑΠλά το galaxy s, οπως και το μιλεστονε 2 έχουν καινούριο επεξεργαστή και καινούρια gpu σε σχέση με το μιλεστονε 1. Άρα είναι λογικό να αποδίδουν καλύτερα, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι το μιλεστονε 1 είναι αργό. Κατά τα άλλα, η αναβάθμιση της ραμ είναι το πιο σημαντικό στοιχείο (αν και δεν ξέρω αν θα έπρεπε η αναβάθμιση να ήταν ακόμη μεγαλύτερη, πχ στα 768 ή στο 1giga). Tα 8 giga εσωτερικής μνήμης δεν μου λένε και τίποτα, αφού πλέον οι κάρτες μνήμης είναι πολύ φτηνές. Επιμένω όμως ότι η συσκευή ήθελε πιο εκτεταμένη αναβάθμιση (πχ προσθήκη ραδιοφώνου, 2ης κάμερας για videoκλήσεις , ακόμη και μείωση του πάχους, θα μπορούσε να είναι εφικτή ένα χρόνο μετά). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Κατά τα άλλα, η αναβάθμιση της ραμ είναι το πιο σημαντικό στοιχείο (αν και δεν ξέρω αν θα έπρεπε η αναβάθμιση να ήταν ακόμη μεγαλύτερη, πχ στα 768 ή στο 1giga). Tα 8 giga εσωτερικής μνήμης δεν μου λένε και τίποτα, αφού πλέον οι κάρτες μνήμης είναι πολύ φτηνές. Επιμένω όμως ότι η συσκευή ήθελε πιο εκτεταμένη αναβάθμιση (πχ προσθήκη ραδιοφώνου, 2ης κάμερας για videoκλήσεις , ακόμη και μείωση του πάχους, θα μπορούσε να είναι εφικτή ένα χρόνο μετά). +100000 Επιπλέον να σημιώσω ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερη κάμερα.... Αυτό που μου την δίνει άσχημα, είναι ότι βγάζει ένα τηλέφωνο λίγο πριν βγει το Αndroid 3.0 και καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις του Android 3.0. Δηλαδή αν έβαζε RAM 768 τι παραπάνω κόστος θα είχε? Μηδαμινό.... Γενικά δεν είναι συσκευή για να αφήσουν οι χρήστες το Milestone 1 για χάρη του.... Και συμφωνώ με το φίλο που λίγα post ανέφερε την λογική κλωνοποίησης της Motorola (με παραδείγματα μοντέλων), χωρίς στην ουσία να προσφέρει κάτι που να σε κάνει να αφήσεις το προηγούμενο μοντέλο για τόσα λεφτά.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Τα εκτός θέματος μηνύματα αφαιρέθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Ανούσιες κινήσεις.......:down: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis5 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Δεν υπαρχουν σχεδια οτι θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα οποτε τσαμπα η συζητηση. Τουλαχιστον η συμπεριφορα της εταιριας ειναι πιο τιμια απο καποιες αλλες που υποσχονται ''παπαδες'', αυτοαποκαλουνται iPhone killers και απο το 2007 εχουν κανει μια τρυπα στο νερο ποιοτικα και μια τρυπα στην τσεπη των κοροιδων που τα αγοραζουν. Παράθεση S. E. A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Το expansys διατεινεται πως θα το εχει την επομενη εβδομαδα, στην τιμη των 465 ευρω. Αν ισχυσει αυτο τοτε αξιζει 100%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Μια χαρά απο θέμα τιμής.. Με βάζει σε σκέψεις... Milestone 2 ή HTC Desire Z? Μούμπλε, μούμπλε... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Μια χαρά απο θέμα τιμής.. Με βάζει σε σκέψεις... Milestone 2 ή HTC Desire Z? Μούμπλε, μούμπλε... Αν είσαι μεταξύ των 2, πήγαινε για milestone 2. Οι λόγοι είναι πολλοί, έστω κι αν μιλάμε για κλειδωμένους bootloader κλπ, έχει άλλο χαρακτήρα αυτό το κινητάκι imo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Μια χαρά απο θέμα τιμής.. Με βάζει σε σκέψεις... Milestone 2 ή HTC Desire Z? Μούμπλε, μούμπλε... Αν διαβάσεις οποιοδήποτε review του Ζ θα δείς τι ωραία λόγια που λένε για τo μηχανισμό slide που έχει... Μόνο και μόνο γι αυτό, milestone χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Αν διαβάσεις οποιοδήποτε review του Ζ θα δείς τι ωραία λόγια που λένε για τo μηχανισμό slide που έχει... Μόνο και μόνο γι αυτό, milestone χωρίς δεύτερη σκέψη. Εμενα μου φανηκε πολυ καλος ο μηχανισμος του (ισως ο καλυτερος απο την εποχη του htc p4350). Αλλα κατ'εμε το κινητο αυτο δεν εχει κατι ιδιαιτερο (σαν... χαρακτηρα), συγκριτικα με το υπερ-επιτυχημενο (και βελτιωμενο στα σημεια) millestone 2. To μεγαλο ερωτημα για μενα ειναι: Θα κυκλοφορησει πραγματι την αλλη εβδομαδα? Για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Εμενα μου φανηκε πολυ καλος ο μηχανισμος του (ισως ο καλυτερος απο την εποχη του htc p4350). Αλλα κατ'εμε το κινητο αυτο δεν εχει κατι ιδιαιτερο (σαν... χαρακτηρα), συγκριτικα με το υπερ-επιτυχημενο (και βελτιωμενο στα σημεια) millestone 2. To μεγαλο ερωτημα για μενα ειναι: Θα κυκλοφορησει πραγματι την αλλη εβδομαδα? Για να δουμε. Μπορεί να έχεις δίκιο (μιας και δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου) , όμως από reviews διαβάζω ότι ο μηχανισμός είναι πολύ χαλαρός. (Άντε και σε λίγο θα τα λέμε και στο τόπικ του galaxy tad;):)) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Μπορεί να έχεις δίκιο (μιας και δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου) , όμως από reviews διαβάζω ότι ο μηχανισμός είναι πολύ χαλαρός. (Άντε και σε λίγο θα τα λέμε και στο τόπικ του galaxy tad;):)) Πας για tab? Πολυ καλα θα κανεις, αν θες να πας ενα κλικ πανω απο τα καθιερωμενα, απλα smartphones. Αναλογισου μονο αν σε βολευει για καθημερινη χρηση, αν σκοπευεις να το χρησιμοποιησεις σαν βασικο τηλεφωνο... Sorry για το off topic :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Παιδιά δεν ξέρω αν γνωρίζει κάποιος πότε θα το δούμε στα ελληνικά μαγαζιά, γιατί από προχθες και για 2 μήνες θα έχω επιδότηση από wind, παίζει να το έχουμε δει μέχρι τις γιορτές ας πούμε; :Ρ Ξέρω ότι κάνω την κλασσική ερώτηση αλλά λέω ίσως να έχει κάποιος insider infos @V@gelis? hands-on του Droid Global: http://www.engadget.com/2010/11/19/motorola-droid-2-global-hands-on/ Ευχαριστώ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts