Jump to content

[Off topic] Sony Ericsson K700

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και για να τελειωνουμε εδω

Ώπα ώπα ήρεμα, συζήτηση κάνουμε!

Και οπως και να χει στο πλαισιο

Ναι έχουμε ακούσει για το Πλαίσιο μια που το έχεις αναφέρει σε όλα τα μηνύματα σου. Κάποιος μπορεί να νομίζει ότι κάνεις διαφήμιση...

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

• Απαντήσεις 756
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper ( 2 Ιούν. 2004 , 12:38)

Έχω επιδότηση από voda. Μπορώ να το πάρω από Πλαίσιο χωρίς το Live?

Ή πρέπει από Vodafone shop?

Λογικά μόνο από vodafone shop ή από Γερμανό.

Oh my God. They killed Kenny!

You bastards!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sealover ( 2 Ιούν. 2004 , 11:39)

Και κατι ακομα...τωρα που παρατηρω την ιδια επιγραφη και στο ζ1010.........δεν μπορει η v να βγαλει και το ζ1010 live οταν ακομα δεν εχει αναπτυξει υπηρεσιες 3γενιας...ειναι αστειο...λαθος κανουνε.To z1010 ηδη κυκλοφορει κανονικο και ετσι θα γινει και με το κ700 τουλαχιστο στην αρχη της κυκλοφοριας του.Ας το λειξουμε εδω το θεμα....

To K700 tha to kikloforisoun VF Live sta Vodafone shops kai sto germano(an to pareis sto germano me sindesi Vodafone) , apo tin proti stigmi pou tha vgei. Etsi toulaxiston mou eixan pei otan eixa parei tilefono sti Voda. Den xero an allaxei tipota otan tha vgei. Diladi an tha kikloforisei xoris VF Live otan protovgei sta V shops.

Pantos ego to apofasisa tha to paro to K700 me TIM. Tora exo to t610 me V ala cart. Gia auto ithela na paro to kai to K700 me sindesi V.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Πατήστε εδώ το περιοδικό connecting Μαϊου έχει preview για το κινητό μας!! :D http://www.connecting.gr/_magazine/viewthema.asp?id_thema=28247

Το ίδιο περιοδικό στο τεύχος Ιουνίου έχει αναλυτική παρουσίαση του Κ700. Γρήγορα όλοι στα περίπτερα! :D :D

Από το site του περιοδικού αυτού θα σας μεταφέρω μια φράση :rolleyes:

Σημείο αναφοράς

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε υπερβολικοί, τοποθετούμε το Κ700 στα καλύτερα κινητά που πέρασαν ποτέ από τα χέρια μας. Αν σας τρώει η περιέργεια, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις γραμμές που ακολουθούν… :rolleyes: :D

Όχι και άσχημα?!!! :D

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Δημήτρης

Λοιπόν παιδία φρεέσκα νέα από το ΠΛΑΙΣΙΟ!!!

Σήμερα λοιπόν, πηγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και με ενημέρωσαν πως η SE σήμερα τους ενημέρωσε για το αγαπημενό μας Κ700!!!Θα βρίσκεται στη διάθεση μας από τη Δευτέρα 14/06/2004!Η τελική ημερομηνία επιτέλουσ!Η τιμή όμως όχι και τόσο φιλική όσο θα θέλαμε.Στον καταλογό του ΠΛΑΙΣΙΟΥ λοιπόν τιμάται 420 ευρώ!!! Τιμή αρκετά πιο πάνω από αυτήν που περιμέναμε.

Έτσι είναι όμως τα καλα πράγματα αξίζουν!!!

Νομίζω ότι το Νοκια 6230 απέκτησε ένα ακόμα πλεονέκτημα:αρκετά χαμηλότερη τιμή.

Όμως αυτό το κιμητό είναι έρωτας και θα το πάρω πάσι θυσία!

Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα.

Robert Frost

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Raziel Warior ( 2 Ιούν. 2004 , 16:52)

Λοιπόν παιδία φρεέσκα νέα από το ΠΛΑΙΣΙΟ!!!

Σήμερα λοιπόν, πηγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και με ενημέρωσαν πως η SE σήμερα τους ενημέρωσε για το αγαπημενό μας Κ700!!!Θα βρίσκεται στη διάθεση μας από τη Δευτέρα 14/06/2004!Η τελική ημερομηνία επιτέλουσ!Η τιμή όμως όχι και τόσο φιλική όσο θα θέλαμε.Στον καταλογό του ΠΛΑΙΣΙΟΥ λοιπόν τιμάται 420 ευρώ!!! Τιμή αρκετά πιο πάνω από αυτήν που περιμέναμε.

Έτσι είναι όμως τα καλα πράγματα αξίζουν!!!

Νομίζω ότι το Νοκια 6230 απέκτησε ένα ακόμα πλεονέκτημα:αρκετά χαμηλότερη τιμή.

Όμως αυτό το κιμητό είναι έρωτας και θα το πάρω πάσι θυσία!

Καλα. περιμενε κανεις να κανει κατω απο 400, και μαλιστα 340-350 που ελεγε ο καθε ασχετος? Το lohenette εχει τιμη εδω και 1 μηνα σχεδον. Αφου με 400 ειχε μπει και το Τ610, ποσο θελατε το Κ700? Πιο λιγα?

Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από oslotas

:cry: Αυτοκινητο θ`αγορασουμε ρε παιδια; :(

Εντάξει ρε φίλε μην στραβώνεις δεν λέω είναι ακριβό αλλά τι να κάνουμε, αν θες πάρε το 6230, που έχει 390 ευρώ. Για την κατηγορία του είναι πάντων υψηλή. :)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο

το 6230 στο πλαίσιο έχει 410 ευρώ (με ΦΠΑ) και 400 και 420 να έχει το K700 για τον πρώτο μήνα σας φαίνεται πολύ?

ε, πάρτε το 6230 αν νομίζετε ότι τα 10 ευρώ κάνουν τη διαφορά και αν νομίζετε ότι είναι το ίδιο από χαρακτηριστικά

ή περιμένετε 1 μήνα να πέσει στα 370

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από Dave_Steele

Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο

το 6230 στο πλαίσιο έχει 410 ευρώ (με ΦΠΑ) και 400 και 420 να έχει το K700 για τον πρώτο μήνα σας φαίνεται πολύ?

ε, πάρτε το 6230 αν νομίζετε ότι τα 10 ευρώ κάνουν τη διαφορά και αν νομίζετε ότι είναι το ίδιο από χαρακτηριστικά

Φίλε, δεν νομίζω κατευθίαν στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας να πέσει τόσο πολύ η τιμή του το πολύ να πάει στα 400 ευρώ με φπα πάντα! :)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

πάντως το Τ610 από 420 που είχε εμφανιστεί, μετά τον πρώτο μήνα είχε φτάσει 390.

Εντάξει η τιμή μπορεί να είναι πιο πάνω από τα 370 που περίμενα, αλλά τα 40-50 ευρώ πάνω δεν είναι και κάτι φοβερό, 10%-13% είναι. Άσε που πιστεύω ότι όταν το φέρουν όλες οι αλυσίδες να πέσει η τιμή. Αλλά, θα δούμε. Υπομονή

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Xε. χε βλέπω ξαναρχίσαττε να μιλάτε για το **** :p :D

Λοιπόν, να θυμίσω ότι το περίφημο **** διατίθεται στα καταστήματα της Nokia προς 384 ευρώ. Επίσης να θυμίσω ότι το πλαίσιο δεν είναι το μόνο κατάστημα στον πλανήτη. Επίσης ότι καμία τιμή δεν είναι οριστική και αμετάκλητη. Επίσης όπως με όλα τα κινητά όποιος τρέξει να πάρει το Κ700 με το καλημέρα, θα κλαίει τα λεφτά του. Tέλος δε νομίζω ότι η SΕ αποφάσισε να αυτοκτονήσει ώστε να μην ρίξει τις τιμές ά*μ*ε*σ*α....

Μην χαλιέστε! :)

Oι επίσημες τιμές μας φάγανε, αφού όλοι είχαμε άποψη για τη τιμή του κινητού, θέλω να δω τώρα τι θα πουν όσοι εκνευρίζονταν και μόνο σε οποιαδήποτε διαφορετική άποψη από τη δική τους, πάλι θα τα μπαλώσουν φαντάζομαι;;

Τέσπα το κινητό έρχεται πολύ ακριβό νομίζω και μπορεί μεν να τα αξίζει τα λεφτά του αλλά είναι ακριβό, σε κανά μήνα το ξανασυζητάμε το θέμα αν και όποτε πέσει η τιμή του. Επίσης αν το πλαίσιο που χει τόσο χαμηλές τιμές το δίνει με 420 στις άλλες αλυσίδες θα πάει και παραπάνω. Μου φαίνεται η nokia άρχισε να προσγειώνεται στις τιμές και η SE να ξεμυαλίζεται...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 2 Ιούν. 2004 , 19:28)

Λοιπόν, να θυμίσω ότι το περίφημο **** διατίθεται στα καταστήματα της Nokia προς 384 ευρώ. Επίσης να θυμίσω ότι το πλαίσιο δεν είναι το μόνο κατάστημα στον πλανήτη. Επίσης ότι καμία τιμή δεν είναι οριστική και αμετάκλητη. Επίσης όπως με όλα τα κινητά όποιος τρέξει να πάρει το Κ700 με το καλημέρα, θα κλαίει τα λεφτά του. Tέλος δε νομίζω ότι η SΕ αποφάσισε να αυτοκτονήσει ώστε να μην ρίξει τις τιμές ά*μ*ε*σ*α....

Μην χαλιέστε! :)

Από που βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα καλέ μου φίλε?

Εγώ πέρισυ είχα πάρει ένα από τα πρώτα 50 samsung V200 ποu κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα και πρόπερσυ ένα πάλι από τα πρώτα Τ68i και σε πληροφορώ ότι κανένα δεν μου έβγαλε πρόβλημα.

Εξάλλου εγώ θεωρώ ότι το service της SE είναι το πλέον αξιόπιστο και αν βγάλει (κτύπα ξύλο) κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν άμεσα.

ΡΕ μπας και κάνω μεγάλη λεζάντα στην SE και με περάσετε για πωλητής της> :D :D :D

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γιατί Trobocop ξέρεις να είμαστε τόσο κολλημένοι;; Ελάχιστοι είναι αυτοί και οι περισσότεροι με τη nokia, εγώ ήμουν και παραμένω αντικειμενικός και όταν είναι θα κάνω και τη κριτική μου, ποιον θα φοβηθώ δηλαδή;; Τι θα τα παρουσιάζουμε όλα καλά και άγια όπως κάποιοι (όχι εσύ το τονίζω αυτό) για το 6230.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 ( 2 Ιούν. 2004 , 19:49)

Γιατί Trobocop ξέρεις να είμαστε τόσο κολλημένοι;; Ελάχιστοι είναι αυτοί και οι περισσότεροι με τη nokia, εγώ ήμουν και παραμένω αντικειμενικός και όταν είναι θα κάνω και τη κριτική μου, ποιον θα φοβηθώ δηλαδή;; Τι θα τα παρουσιάζουμε όλα καλά και άγια όπως κάποιοι (όχι εσύ το τονίζω αυτό) για το 6230.

Δεν νομίζω ότι είπα κανέναν ούτε κολλημένο, ούτε τόσο κολλημένο. :whistle:

Aπλά πριν μερικές σελίδες γινόταν χαμός επειδή η συζήτηση κυμαινόταν περισσότερο γύρω από το **** παρά γύρω από το Κ700... :whistle: Και φωνάζατε να σταματήσει η συζήτηση γύρω από το ****... (Εγώ πάντως δεν το ξαναέπιασα στο στόμα μου, βάζω αστεράκια :D )

Ταλιμπάν, δεν είπα τπτ για προβλήματα που βγάζει οποιοδήποτε κινητό, ούτε και για το σέρβις οποιασδήποτε εταιρείας. Να με συμπαθάς αλλά δεν σε καταλαβαίνω.

Το παραπάνω ποστ το έκανα απλά για να σχολιάσω την φημολογία για την τιμή του κινητού (του Κ700. ε? :p )... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 ( 2 Ιούν. 2004 , 17:44)

Oι επίσημες τιμές μας φάγανε, αφού όλοι είχαμε άποψη για τη τιμή του κινητού, θέλω να δω τώρα τι θα πουν όσοι εκνευρίζονταν και μόνο σε οποιαδήποτε διαφορετική άποψη από τη δική τους, πάλι θα τα μπαλώσουν φαντάζομαι;;

opos egrafa EDO gia tin timi tou etsi tha deis kai EDO oti den epesa oute cent kato. 449euro ta prota katastimata...

to plaisio fisika tha exei kaliteres times (exoume kai 2% mikrotero ΦΠΑ apo tin afstria)... alla mi ksexnas kai tin ptosi tis timis tou 6230 pou epireazei amesa tin arxiki kostologisi tou K700...

ego toulaxisto den exo na mpaloso tipota...

Επίσης όπως με όλα τα κινητά όποιος τρέξει να πάρει το Κ700 με το καλημέρα, θα κλαίει τα λεφτά του.

Ισχύει όντως αυτό; Γιατί; Τι έχουν τα πρώτα κόμμάτια που έρχονται;; :( Ό,τι και να 'ναι δε διορθώνεται με μια αναβάθμηση;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dave_Steele ( 2 Ιούν. 2004 , 18:01)

Ή να περιμένουμε 1 χρόνο να πέσει η τιμή του Κ700 στα 220 Εuro (Τ610 Ιούνιος 2003 400Ε- σήμερα 220Ε) . :p :p :whistle:

πάντα φιλικά!

Δημήτρης

OK μπορει να το θεωρεις διαφημιση αλλα δυστυχως η ευτυχως θα εχει την χαμηλοτερη τιμη στο συγκεκριμενο κινητο...και μη βιαστειτε να μιλησετε γιατι οσα εχω αναφερει μεχρι τωρα βγηκαν με ακριβεια αληθινα...δεν μπαινω σε αντπαραθεσεις...απλα οσοι κανουν τον κοπο να διαβασουν τα στοιχεια που δινουν δεν θα ναι χαμενοι....κατα τα αλλα ας λεει ο καθενας οτι νομιζει ειτε προκειται για μπαλωμα ειτε για επαρση..

Και για ανακεφαλαιωνουμε και να μην ανοιγουμε αλλα μετωπα με τα οποια δεν θα ασχοληθω...το Κ700 το ΑΡΓΟΤΕΡΟ την αλλη εβδομαδα θα ειναι στο ΠΛ***ΙΟ και σε 8 με 10 μερες στο ΟΝΕ**Υ...Η εκδοση του αρχικα θα ειναι η κανονικη και θα διατειθεται σε ολα τα δικτυα.

xalaroste epitelous

ma einai dinaton na trogeste etsi?

aurio pou tha exete to k700 sta xeria sas etsi tha kanete pali?

mipos tha eprepe na ta vreite gia na mporesete na sinergastiste argotera oson afora ta provlimata i kapoia alla pou tha prokipsoun?

Ένα θα πω. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις smartphone. Πολλά τα λεφτά. Το Τ610 είχε βγει στην ίδια τιμή πέρσι αλλά δεν υπήρχε τέτοιος ανταγωνισμός. Με τα ίδια λεφτα που θα δώσω για Κ700 παίρνω SX1 ή 6600. Το να είμαι πορωμένος με ένα κινητό δε σημαίνει ότι δε βλέπω και τι γίνεται στην υπόλοιπη αγορά. Η SE με απογοήτευσε :mad:
THE DOC IS BACK...

• The title was changed to [Off topic] Sony Ericsson K700
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...