stavpal Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Speedtest σε nokia 808 (που max πιανει μέχρι 14.4mbps) Κυριακή πρωί. Το πάνω είναι με server Αθήνα (910kbps) και το άλλο (7.2mbps) Ηράκλειο Κρήτης. Τι στο καλό? Είναι λογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Speedtest σε nokia 808 (που max πιανει μέχρι 14.4mbps) Κυριακή πρωί. Το πάνω είναι με server Αθήνα (910kbps) και το άλλο (7.2mbps) Ηράκλειο Κρήτης. Τι στο καλό? Είναι λογικό? προφανώς πρόβλημα του σέρβερ που χρησιμοποίησες στην αθήνα. Ποιον επέλεξες; Έχει 5 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Kαι εγώ με προβληματα στην κοσμοτε παω για vodafone . Κανεις στη Λαμια/Φθιωτιδα με εμπειρια vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Kαι εγώ με προβληματα στην κοσμοτε παω για vodafone . Κανεις στη Λαμια/Φθιωτιδα με εμπειρια vodafone? Μια χαρά 3G στην Λαμία η vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μια χαρά 3G στην Λαμία η vodafone Thanks φιλε παω για αλλαγη και ο θεος βοηθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Παίδες, κινητό απ' έξω με αυτές τις συχνότητες: - HSPA/WCDMA: 850/1900/2100 MHz - GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz - LTE: 700/850/AWS/1900 MHz (US) παίζει κανονικά σε Vodafone εδώ πέρα; Το ξέρω ότι 4G δεν θα έχει, αλλά δεν με απασχολεί. Αρκεί να είναι ΟΚ μέχρι 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Μιά χαρά παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 έχω κάνει το φοιτητικό συμβόλαιο της vodafone για internet που με 4+ κάτι euro τον μήνα έχεις 5gb ή 4, δεν θυμάμαι :p Θέλω να ρωτήσω, αν πάρω ένα στικάκι που υποστηρίζει 4G θα μπορώ να συνδέομαι με αυτές τις ταχύτητες; ή πρέπει να ενεργοποιήσει και κάτι η vodafone; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 έχω κάνει το φοιτητικό συμβόλαιο της vodafone για internet που με 4+ κάτι euro τον μήνα έχεις 5gb ή 4, δεν θυμάμαι :p Θέλω να ρωτήσω, αν πάρω ένα στικάκι που υποστηρίζει 4G θα μπορώ να συνδέομαι με αυτές τις ταχύτητες; ή πρέπει να ενεργοποιήσει και κάτι η vodafone; θα μπορεις κανονικα αρκει να βρεις μερος που ποιιανει 4g ηδη τα μερη ειναι λιγα. π.χ. στην κοσμοτε το στικακι το 4g για το πακετο με τα 8 ευρω στο φοιτητικο ιντερνετ δινει 4g τωρα και μου φανηκε παραξενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 έχω κάνει το φοιτητικό συμβόλαιο της vodafone για internet που με 4+ κάτι euro τον μήνα έχεις 5gb ή 4, δεν θυμάμαι :p Θέλω να ρωτήσω, αν πάρω ένα στικάκι που υποστηρίζει 4G θα μπορώ να συνδέομαι με αυτές τις ταχύτητες; ή πρέπει να ενεργοποιήσει και κάτι η vodafone; θα μπορεις κανονικα αρκει να βρεις μερος που ποιιανει 4g ηδη τα μερη ειναι λιγα. π.χ. στην κοσμοτε το στικακι το 4g για το πακετο με τα 8 ευρω στο φοιτητικο ιντερνετ δινει 4g τωρα και μου φανηκε παραξενο.. Λάθος. Μέχρι στιγμής στιγμή η δυνατότητα για χρησιμοποίηση του 4G δικτύου δίνεται μόνο στο συμβόλαιο Vodafone Mobile Broadband 20GB. Ωστόσο θεωρώ πως άμεσα θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους του συνδρομητές, ανεξαιρέτως, της εταιρείας να χρησιμοποιούν το 4G δίκτυο της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Οπότε προς το παρόν μένουμε στις υπάρχουσες ταχύτητες και βλέπουμε. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Αρχές Ιουνίου θα δωθεί 4G σε όλους τους πελάτες της Vodafone. Οπότε από τότε θα μπορείς να μπαίνεις στο 4G δίκτυο Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παίδες, κινητό απ' έξω με αυτές τις συχνότητες: - HSPA/WCDMA: 850/1900/2100 MHz - GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz - LTE: 700/850/AWS/1900 MHz (US) παίζει κανονικά σε Vodafone εδώ πέρα; Το ξέρω ότι 4G δεν θα έχει, αλλά δεν με απασχολεί. Αρκεί να είναι ΟΚ μέχρι 3G. Δεν θα παίζει το LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Λάθος. Μέχρι στιγμής στιγμή η δυνατότητα για χρησιμοποίηση του 4G δικτύου δίνεται μόνο στο συμβόλαιο Vodafone Mobile Broadband 20GB. Ωστόσο θεωρώ πως άμεσα θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους του συνδρομητές, ανεξαιρέτως, της εταιρείας να χρησιμοποιούν το 4G δίκτυο της Vodafone. ωραια εξυπηρετηση στο νεο καταστημα στο μολ αυτο μου ειπανε οτι παιζει σαν το 3g to 4g!! τι να πω οτι ναναι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καμια σχεση Απλα μπορεις να μοιραζεσαι τα MB του κινητου σου και με 4 άλλες data cards. Η να βαλεις επιπλεον MB στο πακετο σου... Πραγμα που η Wind δεν εχει (απαντηση στον φιλο παραπανω). έχει ιδέα κανένας πως δουλεύει το internet 4 share?έχω 2 νουμερα το ενα Red 1 κ το αλλο business50 το ένα 500mb k 300αντιστοιχα. 1. Εχω την υπηρεσία αυτή ή πρεπει να πληρώσω έξτρα; 2. Πως την ενεργοποιώ; 3. Αν ειναι ενεργοποιημένη έχω σύνολο 800mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Έχω μια καρτούλα sim vodafon cu με 500mb internet για χρήση. Μπορω να αγοράσω ένα 3g usb στικάκι και να το χρησιμοποιήσω στο φορητό υπολογιστή ή η vodafon μπλοκάρει αυτή τη χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Έχω μια καρτούλα sim vodafon cu με 500mb internet για χρήση. Μπορω να αγοράσω ένα 3g usb στικάκι και να το χρησιμοποιήσω στο φορητό υπολογιστή ή η vodafon μπλοκάρει αυτή τη χρήση; Κανονικότατα μπορείς φτάνει να ρυθμίσεις το APN: internet.vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλησπέρα σε ολους... Εχθες γύρισα απο Καναδά και ειπα να κανω ενα συμβόλαιο στην Vodafone, πριν περίπου ενα μηνα ειχα ξανα συμβόλαιο στην Vodafone και ολα μια χαρα... Λοιπον, έκανα ενα πακέτο red 2 που εχει 1500 λεπτα προς ολους και 2 giga Internet... Εχει 2 ωρες που το εκανα και εχω βαλει την καρτα στο note 2 που εχω, απλα δεν εχει ίντερνετ, ανοίγω τα data και δεν μου βγαζει καν το σηματακι πανω στην μπάρα... Πρεπει να κανω καμια ρύθμιση; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Να κλείσεις το κινητό και να το ξαναανοίξεις , θέλει κάποια λεπτά της ώρας να ενεργοποιηθεί το internet , και πρέπει να το ανοιγοκλείσεις για να μπει εφόσον δεν μπείκε από την αρχή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Να κλείσεις το κινητό και να το ξαναανοίξεις , θέλει κάποια λεπτά της ώρας να ενεργοποιηθεί το internet , και πρέπει να το ανοιγοκλείσεις για να μπει εφόσον δεν μπείκε από την αρχή . Αυτο το ηξερα φιλε μου, τα εχω κανει ολα αλλα τιποτα, απο εχθες στις 5 το απόγευμα μεχρι τωρα τιποτα, εχω κανει το ιδιο πρόγραμμα σε 2 συσκευές, 1 galaxy s2 και 1 note 2..τους πηρα 5 φορες τηλέφωνο και ο καθε ενας λεει τα δικα του... Τωρα μου ειπαν οτι η διαδικασία μπορει να παρει και 2 μερες... Πλακα μας κανουν;; λες και πρωτη φορα κανουμε συμβόλαιο.... Τωρα θα παω στο κατάστημα της Vodafone να τους πω να το συνδέσουν ΤΩΡΑ αλλιως τα κόβω... Ελπιζω σε ενα μισάωρο να εχω ίντερνετ..... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Έχω μια καρτούλα sim vodafon cu με 500mb internet για χρήση. Μπορω να αγοράσω ένα 3g usb στικάκι και να το χρησιμοποιήσω στο φορητό υπολογιστή ή η vodafon μπλοκάρει αυτή τη χρήση; εάν έχεις φοιτητικό πάσο πάρε το vodafone cu καρτοιντερνετ έχει δέκα ευρώ και σου δίνει το usb stick δωρεάν αλλά και 5Gb ίντερνετ για ένα μήνα αλλά και δωρεάν 1ημέρα χρήσης από το καρτοίντερνετ για να το δοκιμάσεις . Εγώ στην θέση σου άμα δεν είχα πάσο για να πάρω το φοιτητικό καρτοίντερνετ θα το έπαιρνα πάλι με περίπου 10 ή 15ευρώ μεταχειρισμένο από το ricardo! Και δεν θα έδινα 30ευρώ για καινούργιο. Επίσης μπορείς να πάρεις και usb stick άλλου δικτύου και να βάλεις την κάρτα σου τα περισσότερα δεν είναι κλειδωμένa !επίσης εάν έχεις κινητό android ή sumbian μπορείς να το κάνεις hotspot wifi και να μην χρειαστείς να πάρεις usb stick ή να συνδέσεις το κινητό ως μόντεμ ! Edited May 24, 2013 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 εάν έχεις φοιτητικό πάσο πάρε το vodafone cu καρτοιντερνετ έχει δέκα ευρώ και σου δίνει το usb stick δωρεάν αλλά και 5Gb ίντερνετ για ένα μήνα αλλά και δωρεάν 1ημέρα χρήσης από το καρτοίντερνετ για να το δοκιμάσεις . Εγώ στην θέση σου άμα δεν είχα πάσο για να πάρω το φοιτητικό καρτοίντερνετ θα το έπαιρνα πάλι με περίπου 10 ή 15ευρώ μεταχειρισμένο από το ricardo! Και δεν θα έδινα 30ευρώ για καινούργιο. Επίσης μπορείς να πάρεις και usb stick άλλου δικτύου και να βάλεις την κάρτα σου τα περισσότερα δεν είναι κλειδωμένa !επίσης εάν έχεις κινητό android ή sumbian μπορείς να το κάνεις hotspot wifi και να μην χρειαστείς να πάρεις usb stick ή να συνδέσεις το κινητό ως μόντεμ !κι επίσης, και τα κλειδωμένα μόντεμ, ξεκλειδώνονται εύκολα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Έχω μια καρτούλα sim vodafon cu με 500mb internet για χρήση. Μπορω να αγοράσω ένα 3g usb στικάκι και να το χρησιμοποιήσω στο φορητό υπολογιστή ή η vodafon μπλοκάρει αυτή τη χρήση; Έτσι δίνω απευθείας 3g στο Android tablet μου μέσω ενός ξεκλειδωτου Ε173. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani_boy Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω να κάνω. Σκέφτομαι να αγοράσω το Lenovo IdeaTab A2107. Απ' ότι βλέπω στο 3g αναφέρει HSDPA 2100. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν θα το δουλέψω με cosmote ή vodafone. Μπορεί κάποιος να μου πει πού είναι η κάθε εταιρία και αν θα μου δουλεύει? (Όσες άλλες συσκευές έχω δει που ξέρω ότι δουλεύουν σίγουρα Ελλάδα λένε HSDPA 900/2100). Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω να κάνω. Σκέφτομαι να αγοράσω το Lenovo IdeaTab A2107. Απ' ότι βλέπω στο 3g αναφέρει HSDPA 2100. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν θα το δουλέψω με cosmote ή vodafone. Μπορεί κάποιος να μου πει πού είναι η κάθε εταιρία και αν θα μου δουλεύει? (Όσες άλλες συσκευές έχω δει που ξέρω ότι δουλεύουν σίγουρα Ελλάδα λένε HSDPA 900/2100). Ευχαριστώ!! Το 3G στην Ελλάδα είναι στα 2100MHz Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts