athsak Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 paidia na kanoume mia maziki zitisi sto kanali na to ksanapaiksei.aftoi tha pathoun plaka giati tha xtypisei tiletheasi. Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 sto dc++ sto hub tou angelou exei polla epeisodia! Gia odhgies syndeshs deite edw http://angelos0.no-ip.info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 vlepete tis elllados ta paidia.gamato. Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 εχω τρεις η τεσσερεις βιντεοκασσετες (ολες τις τελευταιες επαναληψεις) και τωρα που το σκεφτομαι μαλλον πρεπει να τις περασω σε dvd πριν τα φτυσουν τελειως ... θα θυμηθω να ανεβασω screenshots? ελπιζω! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 τι μου το θυμισατε και το ειδα.. ατιμες βιντεοκασσετες, πως καταντησατε ετσι; Χαλια μαυρα... καλα να παθω ολο αυριο θα τις εσωνα σε dvd.... anyway, κατι φαινεται παντως! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 μαλλον δε μπορω να στειλω φωτο.... http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/231114/0/Image0317-2307%28video%29%5B1%5D.jpg http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/231112/0/Image0317-2306%28video%29.jpg Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmpi Δημ. March 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Pisteyo pos den tha minei mono sta screenshots :( tipota se divx px :whistle: tha ekanes pollous edopera xaroumenous :) Elpizo na min mas apogoiteysis ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 μωρε ειναι απαραδεκτη η εικονα που βγαζει η κασσετα (παμπαλαια γαρ) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Φταίει η μορφή αποθήκευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2004 Εγώ πάντως έχω 20 επεισόδια σε divx! Όποιος θέλει μπορεί να τα κατεβάσει από dc++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. March 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2004 Έχω κατεβάσει 34 επεισόδια απο dc++ και πρέπει να υπάρχουν μερικά ακόμη, είναι καλή πηγή. Έχει κάποιος (ή ξέρει καμιά σελίδα) με οδηγό επεισοδίων της σειράς για να τα οργανώσω λίγο ; Γιατί απο άλλα έχς τον αριθμό επεισοδίου από άλλα μόνο τον τίτλο κλπ.... Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Φοβερη σειρα οπως και οι Αυθαιρετοι, οπως και ο Ακαλυπτος! Το θυμαστε το τραγουδι στους τιτλους αρχης των απαραδεκτων? πολυ μπροστα για την εποχη του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (24 Μάρ. 2004 , 12:04) Το θυμαστε το τραγουδι στους τιτλους αρχης των απαραδεκτων? πολυ μπροστα για την εποχη του! Δεν ήταν ακριβώς τραγούδι αλλά μια πολύ πετυχημένη μίξη. Νομίζω ότι "υπεύθυνος" ήταν ο Νίκος Πατρελάκης, γνωστός Dj που ασχολείται και με μουσική σε σίριαλ/ταινίες... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Οπως τα λες ειναι, ηταν μιξαρισμα παλιων κομματιων. Τοτε βεβαια ποσοι ξεραν τον συνονοματο Πατρελακη που κανει μουσικαρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 progmegatv@megatv.com λεω να αρχισουμε να στελνουμε mail Και να ζηταμε την επαναληψη. Δεν μπορει νουμερα τηλεθεασης θελουνε και οι φαρμες δε τους πανε και πολυ καλα!!! (προσωπικα θα ηθελα να ξαναδω και τον αλφ τον εξωγηινο, και το φρουφρου!!!!!). Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 τπτ σε torrent παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Kai ego tha ithela na deiksei ta looney tunes pou edeihne palia(kai ta tiny tunes) Mail bomb sto MEGA!! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Υπάρχει κάποιος που να έχει επεισόδια των Απαράδεκτων (σειρά του MEGA με τους Σπύρο Παπαδόπουλο,Δήμητρα Παπαδοπούλου,Βλάσης Μπονάτσος,Γιάννης Μπέζος) σε videocassete ή σε cd-rom ή dvd. Ξέρω ότι υπάρχουν σε divx στο internet αλλά λόγω αργής σύνδεσης είναι δύσκολο να τα κατεβάσω.Επίσης κυκλοφορούν και μεταξύ φίλων. Εσείς γνωρίζετε κάποια πηγή για να τα προμηθευτώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Έχω όλη την πρώτη σαιζόν (20 επεισόδια) και 4-5 από τη δεύτερη. Πρόκειται για DivX αρχεία με κάκιστη όμως ποιότητα καθώς έχουν μεταφερθεί από VHS και κατά πάσα πιθανότητα έχουν γίνει και re-encoded από MPEG. Έχουν μέγεθος περίπου 170 MB. Αν ψάξεις στο DC++ στο hub του angelos0 θα τα βρεις σε πολλούς χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Ακριβως τα ιδια εχω και εγω και δυστυχως η ποιοτητα ειναι κακη. Αληθεια εκει στο Μega τοσο δυσκολο ειναι να τα βαλουν σε επαναληψη; Εδω τρωμε στη μαπα καθε καλοκαιρι τις επαναληψεις του ρετιρε και τοσες αλλες χιλιοπαιγμενες σειρες. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (20 Οκτ. 2004 , 20:14) Αληθεια εκει στο Μega τοσο δυσκολο ειναι να τα βαλουν σε επαναληψη; Κάτι μου λέει ότι τώρα που πέθανε ο Μπονάτσος ίσως τα παίξουν. Κάτι σαν tribute δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (20 Οκτ. 2004 , 20:14) Ακριβως τα ιδια εχω και εγω και δυστυχως η ποιοτητα ειναι κακη. Αληθεια εκει στο Μega τοσο δυσκολο ειναι να τα βαλουν σε επαναληψη; Εδω τρωμε στη μαπα καθε καλοκαιρι τις επαναληψεις του ρετιρε και τοσες αλλες χιλιοπαιγμενες σειρες. ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Πραγαμτικά απορώ...αν στείλουμε ομαδικό mail ή κάτι τέτοιο δε θα γίνει τίποτα? Οι 2 ξένοι μας μάραναν ...έλεος :mad: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (20 Οκτ. 2004 , 22:07) Πραγαμτικά απορώ...αν στείλουμε ομαδικό mail ή κάτι τέτοιο δε θα γίνει τίποτα? Είχα στείλει εγώ mail παλιότερα. Μη σου πω που με έγραψαν :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Γιατί δεν στέλνουμε ενα mail ομαδικά, κάτι σαν να μαζεύουμε υπογραφές? :p Μόνο και μόνο για τον Μπονάτσο αξίζει πιστεύω :( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Mήπως γνωρίσεται κάποιο video club που να έχει τα επεισόδια των Απαράδεκτων για ενοικοίασει? Σίγουρα επίσημα δεν θα τα έχουν. Δοκίμασα το DC++ αλλά έχω απλή pstn σύνδεση και είναι δύσκολο το κατέβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts