GeoX Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 λοιπον εχω αγανακτήσει πραγματικά !!!!ενω παίζουν ολα τα buid.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ με τιποτα λεμε ουτε ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙΡΟΥ !!!! πάω να τρελαθώ !!! εαν μπορεί κανεις να ανεβάσει τα αρχεια του δροιδ του που του παίζουν με internet θα ήμουν υπόχρεος .... και να σκεφτει κανεις οτι το wifi το βρισκει για την πλακα και δεν εχει password.... κανεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Αποφάσισα να φτιάξω μια λίστα με όλες τις απαραίτητες εφαρμογές για όλους όσους πειραματιζόμαστε με το Android στο HD2. Παρακαλώ αν υπάρχουν κι άλλες που πρέπει να μπουν στην λίστα, να κάνετε τις προτάσεις σας! :) Όλες τις εφαρμογές τις κατεβάζετε από το market Titanium Backup Ένα εξαιρετικό εργαλείο με το οποίο μπορούμε να κρατήσουμε backup των εφαρμογών που έχουμε εγκατεστημένες αλλά και των προσωπικών μας ρυθμίσεων και δεδομένων (phone settings, Wi-Fi access point lists κλπ). Μπορεί επίσης να απεγκαταστήσει εφαρμογές ακόμα και εφαρμογές του συστήματος. http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=135x135&chl=market://details?id=com.keramidas.TitaniumBackup Dolphin Browser HD Ταχύτατος browser με υποστήριξη flash και gestures, καθώς και ένα πλήθος ακόμα χαρακτηριστικών (On Demand option for Flash, Cache to SD, Keep Screen On, Orientation option, Private browsing without history, Delete All bookmarks, FC Recovery, Set as default browser option) http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=135x135&chl=market://details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser Tapatalk Αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση στα αγαπημένα σας forum, χωρίς να φορτώνετε ολόκληρες τις σελίδες, εξοικονομώντας πολύτιμα data http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=135x135&chl=market://details?id=com.quoord.tapatalk.activity ASTRO File Manager Ένας διαχειριστής αρχείων για Android συσκευές. Σας επιτρέπει να: ανατρέξετε στα αρχεία σας, δημιουργήσετε νέα αρχεία, αποσυμπιέσετε zip αρχεία, δημιουργήσετε συντομεύσεις, στείλετε αρχεία σαν συνημμένα, δείτε μικρογραφίες κλπ http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=135x135&chl=market://details?id=com.metago.astro Aurora Device Search Το Aurora είναι ένα εργαλείο ταχύτατης αναζήτησης οτιδήποτε αρχείου, προγράμματος, mail, επαφής κλπ υπάρχει στην συσκευή σας! Βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα με λίγα κλικ, γρήγορα και εύκολα! http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=135x135&chl=market://details?id=com.aurora.android.search ShootMe Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να τραβήξετε μερικά screenshots της συσκευής σας. http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=135x135&chl=market://details?id=com.bw.picme.local Call Meter NG Ένας μετρητής κλήσεων, μηνυμάτων και δεδομένων. Απαραίτητος σε κάθε συσκευή! http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=135x135&chl=market://details?id=de.ub0r.de.android.callMeterNG Επίσης μερικά site στα οποία μπορείτε να αναζητήσετε εφαρμογές μέσω του υπολογιστή σας είναι: http://www.androlib.com/ http://www.androidfreeware.net/ http://www.androidtapp.com/ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 κανεις???? Θα σου εστελαν εγω το δικο μου αλλα εχω μεσα επαφες κτλ κτλ και δενε χω καθαρη ver. :( @Γιωργο - Ζωγραφισες, πολυ καλο post :) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 λετε βρε να φταιει το radio???? που δεν εχω internet μεσω wifi στο δροιδ??? απο το στοκ το 2.12.50.2_2 κουμπωσα ... το εχει κανεις χωρις πρόβλημα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 λετε βρε να φταιει το radio???? που δεν εχω internet μεσω wifi στο δροιδ??? απο το στοκ το 2.12.50.2_2 κουμπωσα ... το εχει κανεις χωρις πρόβλημα ??? Το ίδιο ράδιο έχω και δουλεύει μια χαρά το ιντερνετ :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 και εγω αυτο εχω Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Αποφάσισα να φτιάξω μια λίστα με όλες τις απαραίτητες εφαρμογές για όλους όσους πειραματιζόμαστε με το Android στο HD2. Μιας και αυτό δεν αποτελεί αποκλειστικότητα του HD2, μήπως καλύτερα αυτό να γινόταν ένα θέμα εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Μιας και αυτό δεν αποτελεί αποκλειστικότητα του HD2, μήπως καλύτερα αυτό να γινόταν ένα θέμα εδώ; Το σκέφτηκα Γιάννη, αλλά θέλησα να βάλω μόνο κάποιες απλές και βασικές εφαρμογές για πρώτη χρήση! Αν θεωρείς ότι είναι καλό και για τους υπόλοιπους χρήστες ας το βάλουμε κι εκεί! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Γεια σας Αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα με το λεοντα. Οταν προσπαθω να δημιουργησω εναν λογαριασμο hotmail με στελνει στο Internet στο Live ενω παντα το ειχα στο τηλεφωνο μου. Καμια ιδεα? Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Το σκέφτηκα Γιάννη, αλλά θέλησα να βάλω μόνο κάποιες απλές και βασικές εφαρμογές για πρώτη χρήση! Αν θεωρείς ότι είναι καλό και για τους υπόλοιπους χρήστες ας το βάλουμε κι εκεί! :) Πιστεύω ότι δεν είναι λίγοι που θα ήθελαν όλα τα must have apps συγκεντρωμένα σε ένα post/thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 (edited) Πιστεύω ότι δεν είναι λίγοι που θα ήθελαν όλα τα must have apps συγκεντρωμένα σε ένα post/thread. Το έφτιαξα Γιάννη! :) Παρακαλώ ενημερώστε τις παρακολουθήσεις σας με ένα ακόμα θέμα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279549 Στέλνω και το σχετικό tweet! Edited July 31, 2010 by EchiDNA Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Καλύτερα έτσι, όπως βλέπεις έχει ήδη απήχηση! Οι εφαρμογές στο σωστό μέρος ούτως ώστε εδώ να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο rom development του HD2. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 οσοι θελουν μια ρομ σταθερη ας ριξουν μια ματια σε αυτη :) [bUILD] [30.07.2010][mattc Leo + Froyo w/Sense RC1.3a] [Kernel: Cotulla 2.6.32.9 #71] 2 24ωρα και ακομη δεν εχει κανει κιχ... φυσικα,τα μονα που εχω κανει ειναι τηλ,καμερα,email browsing και market.απο αυριο θα την δουλεψω εκτενεστερα να την δω καλυτερα. παντως τα πραγματα πανε καθε μερα και προς το καλυτερο ,αντε να δουμε και καμια flashed ρομ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 φυσικα,τα μονα που εχω κανει ειναι τηλ,καμερα,email browsing και market.απο αυριο θα την δουλεψω εκτενεστερα να την δω καλυτερα. Και από θέμα GPS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Και από θέμα GPS; καλημερα Γιαννη :) ποιος λογικος ανθρωπος θα περιμενει να κανει δουλεια με το gps σε abdroid συσκευη,την στιγμη που εχει το λεο κ τα igo/destinator? κ να το φτιαξουν το gps,εγω παλι σε wm θα μπουταρω για να φτασω στον προορισμο μου :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 οσοι θελουν μια ρομ σταθερη ας ριξουν μια ματια σε αυτη :) [bUILD] [30.07.2010][mattc Leo + Froyo w/Sense RC1.3a] [Kernel: Cotulla 2.6.32.9 #71] 2 24ωρα και ακομη δεν εχει κανει κιχ... φυσικα,τα μονα που εχω κανει ειναι τηλ,καμερα,email browsing και market.απο αυριο θα την δουλεψω εκτενεστερα να την δω καλυτερα. παντως τα πραγματα πανε καθε μερα και προς το καλυτερο ,αντε να δουμε και καμια flashed ρομ :) επειδη εχω χασει επεισοδια εβαλα την συγκεκριμενη ρομ και ειναι τελεια αλλα το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχω ηχο υπαρχει καποιο tip που δεν ξερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 καλημερα Γιαννη :) ποιος λογικος ανθρωπος θα περιμενει να κανει δουλεια με το gps σε abdroid συσκευη,την στιγμη που εχει το λεο κ τα igo/destinator? κ να το φτιαξουν το gps,εγω παλι σε wm θα μπουταρω για να φτασω στον προορισμο μου :lol: T ο gps λειτουργεί αψογα. Τα προγράμματα πάσχουν... υπάρχει ένα igo αλλά μοιάζει πιο πολύ με amigo. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 επειδη εχω χασει επεισοδια εβαλα την συγκεκριμενη ρομ και ειναι τελεια αλλα το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχω ηχο υπαρχει καποιο tip που δεν ξερω? Hχο στο τηλεφωνο εννοεις? Αν ναι, το τρεχεις μεσο καποιου cab dualboot η κανονικα? Αν με τον 2ο τροπο παντα τρεχουμε πρωτα το CLRCAD.exe (κανουμε κλικ επανω) και ας μην κανει τιποτα! και μετα το haret.exe Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 οσοι θελουν μια ρομ σταθερη ας ριξουν μια ματια σε αυτη :) [bUILD] [30.07.2010][mattc Leo + Froyo w/Sense RC1.3a] [Kernel: Cotulla 2.6.32.9 #71] 2 24ωρα και ακομη δεν εχει κανει κιχ... φυσικα,τα μονα που εχω κανει ειναι τηλ,καμερα,email browsing και market.απο αυριο θα την δουλεψω εκτενεστερα να την δω καλυτερα. παντως τα πραγματα πανε καθε μερα και προς το καλυτερο ,αντε να δουμε και καμια flashed ρομ :) To Bluetooth σου δουλεύει με αυτό το build???????????? Thanks. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Σε μένα δούλεψε το bluetooth με ακουστικό Motorola αλλά το sense, μου φάνηκε κάπως αργό και είχα κάποια παγωματα στην οθόνη και την έβγαλα. Έβαλα πάλι την froyo v1 του darkstone που δεν λειτουργεί το Bluetooth αλλά είναι αρκετά σταθερή και γρήγορη. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Hχο στο τηλεφωνο εννοεις? Αν ναι, το τρεχεις μεσο καποιου cab dualboot η κανονικα? Αν με τον 2ο τροπο παντα τρεχουμε πρωτα το CLRCAD.exe (κανουμε κλικ επανω) και ας μην κανει τιποτα! και μετα το haret.exe Σε ευχαριστω, με τον 2ο τροπο το τρεχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) οσοι θελουν μια ρομ σταθερη ας ριξουν μια ματια σε αυτη :) [bUILD] [30.07.2010][mattc Leo + Froyo w/Sense RC1.3a] [Kernel: Cotulla 2.6.32.9 #71] 2 24ωρα και ακομη δεν εχει κανει κιχ... φυσικα,τα μονα που εχω κανει ειναι τηλ,καμερα,email browsing και market.απο αυριο θα την δουλεψω εκτενεστερα να την δω καλυτερα. παντως τα πραγματα πανε καθε μερα και προς το καλυτερο ,αντε να δουμε και καμια flashed ρομ :) Φιλε μου αυτη η εκδοση ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης!!! Τελεια! Κρατα μας ενημερομενους!!! Ευχαριστω!!! Επισης, πρεπει να επισημανω πως εχει προβλημα στις κλησεις αλλα και στην αναπαραγωγη ηχου! Σε γενικες γραμμες λειτουργει αψογα εκτος μικρων προβληματων. Edited August 2, 2010 by giorgosfil13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOS11981 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΦΟΡΤΟΝΟ ΤΟ ANDROID ΣΤΟHD2 ΚΑΙ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΣΒΗΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ RADIO _2.10.50.28_2 KAI ROM Omega XT v4.0 με MaxSense v1.05 TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Φιλε μου αυτη η εκδοση ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης!!! Τελεια! Κρατα μας ενημερομενους!!! Ευχαριστω!!! Επισης, πρεπει να επισημανω πως εχει προβλημα στις κλησεις αλλα και στην αναπαραγωγη ηχου! Σε γενικες γραμμες λειτουργει αψογα εκτος μικρων προβληματων. ο ηχος δουλευει μια χαρα και στις κλησεις αλλα και στην συνομιλια,τσεκαρε τι ραδιο εχεις ;) ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΦΟΡΤΟΝΟ ΤΟ ANDROID ΣΤΟHD2 ΚΑΙ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΣΒΗΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ RADIO _2.10.50.28_2 KAI ROM Omega XT v4.0 με MaxSense v1.05 TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ξεκινα να γραφεις με μικρα φιλε μου πρωτα και μετα να αρχισεις να διαβαζεις τα reade me.txt που συνοδευει καθε ρομ που κατεβαζεις :) θα διαπιστωσεις μονος σου οτι ειναι πολυ ευκολο τελικα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 [bUILD][01.08.2010][shubCRAFT CM6/Froyo/Themed RC1.1][Kernel: Cotulla 2.6.32.9 #83] Παιδιά δείχνει πολύ καλή!!! Δείτε και το βίντεο: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=0raobiKRDAs&feature=player_embedded]YouTube- Android Froyo 2.2 on HD2 now with GPS, Video recording, working ...[/ame] Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts