tselias69 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Καλησπερα παιδια και απο μενα. Θα ήθελα να ρωτησο εαν εχει κανεις προβλημα με το iGO Primo 2.4 Android στο HTC HD2. Εχω εγκατεστιμενο android σε NaviteSD την PIXELDROID_JB_AOPK_4.2.2_V7.0_FINAL_11_08_2013 και στην μητρηκη εχω WinCE οπου και εκει εχω το Primo 2.4 για win ce .Οταν μπαίνω στα andtroid με dualBoot,και αφου ξεκινάω το Primo ενω ολα πάνε καλά μετα απο 10 περίπου λεπτα κολαει η οθονη και μετά κανει reboot. 1)Εχει κανείς αυτό το πρόβλημα σε NaviteSD????και αν ναι υπάρχει κάποια λύση? 2)Αν βαλω Android στην nant και σβήσω τα WinCE θα το έχω αυτό το πρόβλημα?? Ρωτάω πριν κανω οποιαδήποτε ενεργεια Ευχαριστω Παράθεση XIAOMI REDMI 5 PLUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Το primo για android έπαιζε κανονικά στο hd2 μου με όλες τις nand android roms αλλά και τις native sd.κάποια άλλη έκδοση primo android δοκίμασες; Και υποθέτω ότι δεν έχεις κοινό φακελο igo στην sd σου για την έκδοση android και wince Edited July 17, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselias69 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ποια έκδοση primo 2.4 δουλευης σε naviteSD και αν γίνεται να μου ανεβάσεις το SYS πού χρεισιμοποιης Ευχαριστώ Παράθεση XIAOMI REDMI 5 PLUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) Η τελευταία εκδοση που δούλεψα στο hd2 ήταν η 9.6.22.317625 και δυστυχώς κάποια στιγμή το hd2 μου χάλασε.τώρα σε άλλο κινητό δουλεύω την 9.6.29.390522 και σε διαφορετική ανάλυση οθόνης Edited July 18, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλημέρα, μια ερώτηση. Όταν αλλάζετε rom, πως μεταφέρετε τα sms από την μια στην άλλη; Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλημέρα, μια ερώτηση. Όταν αλλάζετε rom, πως μεταφέρετε τα sms από την μια στην άλλη; Εδώ είσαι: http://tinyurl.com/6sbjs4z Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Εδώ είσαι: http://tinyurl.com/6sbjs4z Ευχαριστώ. Ξέρεις αν δουλεύει σε 4.4.4 Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Από ότι λέει ότι υποστηρίζει κανονικά . Το χρησιμοποιώ χρόνια και είναι αξιόπιστο ,θα βάλεις ,αν θες και ένα πρόγραμμα επανάληψης του backup κάθε x μέρες και θα είσαι καλυμμένος . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Επειδή έχω μόνο το HD2 και δεν έχω δεύτερο τηλέφωνο θέλω να περάσω μια rom που να είναι σταθερή και γρήγορη και να μην κάνω πειράματα. Μεταξύ των δύο rom του tytung NexusHD2-KitKat-CM11.0 V4.4 και NexusHD2-JellyBean-CM10.2 V3.3. ποια θεωρείται πως είναι πιο σταθερή και ολοκληρωμένη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις. Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Επειδή έχω μόνο το HD2 και δεν έχω δεύτερο τηλέφωνο θέλω να περάσω μια rom που να είναι σταθερή και γρήγορη και να μην κάνω πειράματα. Μεταξύ των δύο rom του tytung NexusHD2-KitKat-CM11.0 V4.4 και NexusHD2-JellyBean-CM10.2 V3.3. ποια θεωρείται πως είναι πιο σταθερή και ολοκληρωμένη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις. Κακά τα ψέματα. Αν θέλεις να έχεις κάποια αξιοπρεπή ταχύτητα στο HD2 βάλε την 2.3.7 του tytung. Το κινητό αυτό τρέχει τα πάντα, αλλά αξιοπρεπώς μέχρι 2.3.7 πιστεύω. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ξέρει κανένας πως κάνουμε επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις σε μια nativesd rom? Θέλω να διαγράψω τα πάντα για να το χρησιμοποιήσει η γυναίκα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Φαντάζομαι αν φλασάρεις την ίδια ή άλλη ρομ απο πάνω και σβησεις , αφού σωσεις πρώτα , οτι έχει το fat32 της sd , δεν νομίζω να μείνει κάτι που να θυμίζει την προηγούμενη κατάσταση ... ΥΓ : λέω φαντάζομαι γιατι δεν είχα κάνει ποτέ , πάντα φλάσαρα κάτι απο πάνω . Κοιτα και τον οδηγό του @bbbb Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Το πρόβλημα μου είναι ότι εδώ που είμαι δεν έχω wifi για να κατεβάσω καποια rom και γιαυτό θέλω να κάνω επαναφορά της υπάρχουσας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Ρυθμίσεις /αντίγραφα ασφαλείας / επαναφορά εργοστασίου ,δεν παίζει ; Από τα wm μπουταρε σε 4ext recovery ,αντί για την ρομ , και εκεί έχει το wipe/ format . Κάνε όμως και μια ερώτηση στον Χρήστο bbbb ή δες τον οδηγό του . ΑΚΥΡΟΝ το wipe format μάλλον θα σου διαγράψει την ρομ ολόκληρη .... Edited August 14, 2014 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ρυθμίσεις /αντίγραφα ασφαλείας / επαναφορά εργοστασίου ,δεν παίζει ; Όχι δεν δουλεύει. Από τα wm μπουταρε σε 4ext recovery ,αντί για την ρομ , και εκεί έχει το wipe/ format . Κάνε όμως και μια ερώτηση στον Χρήστο bbbb ή δες τον οδηγό του . ΑΚΥΡΟΝ το wipe format μάλλον θα σου διαγράψει την ρομ ολόκληρη .... Όντως το wipe/format θα σβήσει τα πάντα. Μάλλον θα περιμένω να βρω wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Αν θυμαμαι καλα αυτο γινεται με επανεγκατασταση της nativesd rom.κατα την νεα εγκατασταση σε ρωταει αν θες να γινει wipe data και επιλεγεις να γινει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 καλημερα, εχετε να μου προτεινετε μια ελαφρια ρομ να βαλω για να αναννεωσω το τηλεφωνο? ή και windows θα ειναι ελαφρυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 καλημερα, εχετε να μου προτεινετε μια ελαφρια ρομ να βαλω για να αναννεωσω το τηλεφωνο? ή και windows θα ειναι ελαφρυ? Για ελαφριά και να τρέχει άνετα βάλε την 2.3.7 του tytung Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Καλησπερα στην παρεα,εχει κανεις προσπαθησει να εγκαταστησει αυτην? http://forum.xda-developers.com/hd2-android/nand-dev/dec-31-2014-kernel-3-0-101-t2989283 Ειναι οτι πιο νεο για το λεοντα αλλα θελει λιγο ετοιμασια στην διαμορφωση της SD. Lolipop 5.1.1+Slim+Cyano12.1 τι αλλο θελουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Υπαρχει κανενας που να εχει ακομα το θηριο?το εχω με dorimanx 3.1.9 rom και κερνελ dorimanx 7.3 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Το έχω με εργοστασιακή ρομ στο συρτάρι και άριστη κατάσταση.... Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Το έχω με εργοστασιακή ρομ στο συρτάρι και άριστη κατάσταση....Ωραίος.το δικό μου έχει κάποια ξεφλουδισματα πίσω στο καπάκι κ μπροστά η οθόνη στο πλάι κάτι..Σαν να έχει περάσει κάτι από κάτω .το καπακι πισω ετσι ηταν ετσι απο τοτε που το πηρα.ισως να εγινε περισσότερο με το καιρο.Αλλά λειτουργεί μια χαρά κ τα κουμπιά επίσης Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Το έχω κι εγώ. Πλήρως λειτουργικό. Mε μια Ρομ του tytoung!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Πως δουλεύει σαν AΝDROID; Θα είναι αξιοπρεπές φαντάζομαι. Πάντως η οθόνη του πλέον συγκρινόμενη με τα καινούρια κινητά δείχνει ξεθωριασμένη σε γενικότερη απόδοση χρωμάτων κτλ. Λογικό βέβαια. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Πως δουλεύει σαν AΝDROID; Θα είναι αξιοπρεπές φαντάζομαι. Πάντως η οθόνη του πλέον συγκρινόμενη με τα καινούρια κινητά δείχνει ξεθωριασμένη σε γενικότερη απόδοση χρωμάτων κτλ. Λογικό βέβαια.Με τη ρομ που αναφέρω πιο πάνω που είναι 2.3.7 πάει καλά.απο το απόγευμα σήμερα του έχω περάσει μια 4.1.2 μου φαίνεται λίγο πιο αργό. Όσο για την οθόνη έχει διαφορά λογικό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts