bbbb Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ετσι ακριβώς.Εν τω μεταξύ ο tytung έβγαλε χθες και νέα ρομ με android 4.3 με διορθώσεις http://androidforum.tytung.com/nexushd2-jellybean-cm10-2-t78.html Πλάκα θα έχει εκεί που έχει φτάσει να "ιδρώνει" ο Λεωντας , να ανασάνει ... Και να δούμε δεύτερη άνοιξη μετά την GB Το ελπίζω και εγώ Γιώργο.Μπορεί να μην το έχω πλέον ως βασικό τηλέφωνο αλλά αν δουλέψει με την 4.4 όπως με την 2.3 θα το σκεφτώ να το έχω... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Συγνώμη παιδιά αλλά καθότι άσχετος με την εγκατάσταση android στο hd2 και επειδή κατα την προσπάθεια μου κόλλησε το τηλ μήπως υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη να μπορεί και να έχει την ευγενή καλοσύνη να περάσει τα android sto hd2 μου. Λέω τώρα εγώ ........ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Σε πιο σημείο κόλλησε? Εαν ακολουθήσεις τον οδηγο στην υπογραφη του bbbb δε θα εχεις κανενα προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Κόλλησε στην λευκή οθόνη με το λογότυπο και δεν πιάνει και το hard reset ...,,, Τι το κάνω? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Κόλλησε στην λευκή οθόνη με το λογότυπο και δεν πιάνει και το hard reset ...,,, Τι το κάνω? Τελικά το επανέφερα , αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω στην εγκατάσταση android :X:X:X Άσχετος :cry::cry::cry: Τελικά έκανα αυτό http://www.htchd2android.com/how-to/how-to-install-android-on-htc-hd2-android-4-0-4/ Edited November 22, 2013 by DPANIDIS Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Θα το γράψω εδώ γιατι δεν έχω καταλάβει αν οφείλεται στην πατέντα hd2+android ή στο android γενικότερα (δηλαδή κάποια εφαρμογή ή συνδυασμό εφαρμογών ) . Για κάποιο περίεργο λόγο ξαφνικά μειώνεται δραματικά ο ελεύθερος χώρος της sdcard , μάλιστα οταν ξεκινήσει το βλέπεις να γίνεται σαν αντίστροφη μέτρηση πχ στο cooltool που έχω . Αυτό που συμβαίνει είναι οτι αρχιζει να γεμίζει ο φάκελος thumbnails στο dcim/camera και μπορει να μαζευτεί εκεί και 1.5gb οπότε μηδενιζεται ο ελεύθερος χώρος της sd εάν δεν έχεις τόσο και δεν μπορείς να τραβηξεις φωτογραφίες . Ξεκινάει συνήθως -όχι πάντα - οταν ανοίξεις κάποια εφαρμογή που περιλαμβάνει άνοιγμα της gallery (camera ,3rd part app camera , post prosessing photo apps ) ή και απλώς το ανοίγω και βλέπω ελάχιστο ή μηδενικό ελεύθερο χώρο ... ;;; Μιλάω για native & sandisk c10 etc Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 kitKat 4.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2549926 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Εντυπώσεις; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 αποτι λενε στο xda θελει δουλίτσα ακομη, αλλα αφου εγινε η αρχη.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Εντυπώσεις;Ένα κλικ πιο γρήγορη στο άνοιγμα των μενού και εφαρμογών από την 4.3, γενικά φαίνεται ποιο αεράτη. Τα τέσσερα βασικά που πρέπει να φτιαχτούν είναι ,τηλέφωνο, wifi, δεν βλέπει κάρτα sd και στα γραφικά σε κάποια μενού επίλογων. Τελικά ο θρύλος παίζει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Μεγα Tytung http://androidforum.tytung.com/nexushd2-kitkat-cm11-0-v4-0-t211.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Κορυφή απλά.Μόλις φτιάξει και το wifi θα την δοκιμάσω. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souftasuk Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Γιατί αναφέρει να μην χρησιμοποιησουμε sd card uhs ? Edit: Ακυρη η παραπανω ερωτηση. Φαινεται οτι καποιες uhs καρτες υποφερουν απο χαμηλες random/write ταχυτητες Να αναφερω οτι την εβαλα. Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ θετικες. Την βλεπω πολύ αερατη στα μενου. Για μενα πολυ μεγαλη βελτιωση σε σχεση jb. Αντε να φτιαξει και το wifi ! Edited December 10, 2013 by souftasuk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2549926 Ταχύτατη, όμορφη. Ο θρύλος μετά από πέντε χρόνια συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ασχολούνται ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Απίστευτα πράγματα!!! Την κατεβάζω...πάραυτα!!! Αφού δουλεύει και το WiFi!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Οντως απίστευτο :D edit Επεξεργασια μηνυματος με kitkat 4.4.1.απιστευτο το ποσο καλα λειτουργει για beta εκδοση στο "αρχαιο" κινητο μας!!! Edited December 18, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Χρήστο την έβαλες;;; Δείχνει πολύ καλή. Λες να παρατησουμε τις Κινεζιές και να ξαναγυρίσουμε στο Leo;:lol: Μόνο που πρέπeι να συνηθίσω λίγο την οθόνη. Μου φαίνεται κάπως μετά απο τη συνήθεια στη HD του zte!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Eμένα να δεις πως μου φαίνεται από τις 6" στις 4,3 :p Τελοσπάντων.Πιστεύω ότι μέχρι τέλος του χρόνου ο tytung θα προσθέσει τα fix του για κάμερα,βίντεο,wifi tethering κτλ και θα είναι σούπερ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2576614 δεν τους προλαβαίνουμε πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Ωπςςςςς...Άνοιξε καινούργιο thread!!! Βρέθηκε ο spamer???:happy: Edited December 19, 2013 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Την έβαλε και στο φόρουμ του tytung http://androidforum.tytung.com/topic-t222.html την κατεβάζω τώρα και θα την δοκιμάσω με την μέθοδο directsd που λέει ότι θέλει 2 ext4 partition στην sd. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Την έβαλα πάνω από την προηγούμενη (NativeSD) αλλά δεν φαίνεται να μπουτάρει. Μένει στο πράσινο htc logo. Διαβάζω ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα:( Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Δοκίμασε καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Τίποτα!!!Ούτε με full wipe μπουτάρει!! Είναι κάτι που μου διαφεύγει;;;:happy: Edited December 19, 2013 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Και εγώ δεν κατάφερα να την φορτώσω σε ext4 partition γιατί για κάποιο λόγο το twrp recovery δε μου βλέπει την κάρτα αν την κάνω partition και το ίδιο γίνεται αν κάνω τα partition απο το pc..Eτσι τώρα για δοκιμή την έβαλα μόνο στην nand (τα καλά του t-mobile hd2) και μπούταρε κανονικά.Θα δοκιμάσω αύριο να βάλω 4ext recovery μπας και κάνω απο εκει τα partitions. edit Με επανεγκάτασταση του clk κατάφερα να την εγκαταστήσω με την μέθοδο directsd.Ομως μπούταρε κανονικά την πρώτη φορά και μετά απο reboot κολλάει στο πράσινο HTC logo.Θα περιμένω λοιπόν την επόμενη έκδοση που λογικά θα έχει λύσει το πρόβλημα Edited December 20, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts