bbbb Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Στο skype δουλεύει σίγουρα μια από τις πρώτες εκδόσεις η 1.0.983 που δεν κάνει βιντεοκλήση αλλά έτσι και αλλιώς το hd2 δεν έχει εμπρός κάμερα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Moλις περασα το αρχειο και τις παλιες εκδοσεις και τωρα δεν boot-αρει το τηλεφωνο! Δεν φορτωνει τον kernel απ οτι βλεπω.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) Σε ποια ρομ είσαι; Και με ποιον τρόπο πέρασες το αρχείο και ποιο από όλα; Για να μπουτάρει ξαναφλάσαρε τη ρομ από πάνω.Προσωπικά το έχω δοκιμάσει με επιτυχία στην typhoon και στην nightly Edited February 25, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Ειμαι σε αυτη τη ρομ Nightly v3.7.6 περασα το libaudio.so του drizztje v5 με copy paste στο φακελο system/lib μεσα απο το android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Αφού το πέρασες έτσι,του έδωσες τα σωστά permissions; δηλαδή rw στο user και μόνο r στους υπόλοιπους; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Oχι, απλα αντικατασταση αρχειου πατησα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Περασα τη ρομ απο πανω κ ανοιξε. Τωρα θα εχει κρατησει το αρχειο; επισης ειχα δοκιμασει να περασω εναν κερνελ οταν δεν ανοιγε... αυτος θα εχει φυγει με το νεο φλασαρισμα; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Mε απλή αντικατάσταση του αρχείου,χωρίς αλλαγή των permissions δε θα μπουτάρει η ρομ.Φλασάροντάς την από πάνω σβήστηκε το αρχείο που πέρασες καθώς και ο kernel Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Ωραια, οποτε ειμαι οπως πριν. Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πως να το περασω σωστα; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Κατέβασέ το από http://www.sendspace.com/file/p4rgif και φλασαρε το από το recovery Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Μολις το περασα ετσι. Μενει να δοκιμαστει να δω αν δουλευει. Σε ευχαριστω πολυ! Μια αλλη ερωτηση, τι ταχυτητες μεταφορας δεδομενων πιανεται σε συσκευη-υπολογιστη. Εχω την εντυπωση οτι η class10 που εβαλα ειναι για τα πανηγυρια, 2.75ΜΒ/sec εγγραφη, που υποτιθεται παει γυρω στα 15. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) Ερώτηση για όποιον χρησιμοποιεί την typhoon. Όταν απαντάτε σε μια κλήση ή κάνετε μια και πατάτε το κουμπί κλήσης/απάντησης ακούγεται ένας δυνατός αλλά σύντομος θόρυβος από το ακουστικό του τηλεφώνου; O θόρυβος που λέω είναι αρκετά δυνατός και υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις της typhoon που έχω δοκιμάσει. Τι προκαλεί αυτό το πρόβλημα και ξέρετε αν υπάρχει λύση ; Edited February 26, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Την ώρα που απαντάς,προσπαθεί να δώσει ανοιχτή ακρόαση και επιστρέφει άμεσα στο ακουστικό.Δε ξέρω αν υπάρχει λύση.Δοκίμασε και με κανέναν άλλο kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1272523 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) Την ώρα που απαντάς,προσπαθεί να δώσει ανοιχτή ακρόαση και επιστρέφει άμεσα στο ακουστικό.Δε ξέρω αν υπάρχει λύση.Δοκίμασε και με κανέναν άλλο kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1272523 Το προσπάθησα με την μέθοδο που μου είπες σε προηγούμενα post και ελπίζω να μην ανατιναχθεί το τηλέφωνο loooooooooooool Θα γράψω για το αποτέλεσμα :O Οκ τα κατάφερα...μετά απο bootloop επιστρέφει στο recovery. Πίσω στο nandroid backup της diet ή της 8/2 ή... Edited February 26, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 δεν δουλεύει το άγγιγμα τις οθόνης ,μόνο τα κουμπιά.έβαλα 6.5 και πάλι τα ίδια,είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) Kλασσική περίπτωση βλάβης για το hd2.Πολύς κόσμος μεταξύ τους και εγώ με το πρώτο hd2,είχαμε το ίδιο πρόβλημα.Εμένα μέχρι να μου πέσει και να ραγίσει η οθόνη,δούλευε αν κράταγες πατημένο για λίγη ώρα το power button και μετά αν ξαναπατούσα έστω και ελαφρά το power ή back button,ξαναχάλαγε. Μόνη λύση το στέλνεις για service αν έχεις εγγύηση Το προσπάθησα με την μέθοδο που μου είπες σε προηγούμενα post και ελπίζω να μην ανατιναχθεί το τηλέφωνο loooooooooooool Θα γράψω για το αποτέλεσμα :O Οκ τα κατάφερα...μετά απο bootloop επιστρέφει στο recovery. Πίσω στο nandroid backup της diet ή της 8/2 ή... Mε τον συγκεκριμένο κερνελ δεν κάνεις κάτι τέτοιο.Βάζεις στην sd το zip και σε ρωτάει κατά την εγκατάσταση από το recovery αν θες cm7 styl εγκατάσταση και magldr ή clk Edited February 26, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptonis23 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 γεια σας παιδιά...ειχα διαβάσει ποιο παλια οτι οσοι έχουν το αμερικάνικο HD2 πρέπει να κάνουν άλλες στην χωρητικότητα μνήμης στο HD2 toolkit...ποιες είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Kλασσική περίπτωση βλάβης για το hd2.Πολύς κόσμος μεταξύ τους και εγώ με το πρώτο hd2,είχαμε το ίδιο πρόβλημα.Εμένα μέχρι να μου πέσει και να ραγίσει η οθόνη,δούλευε αν κράταγες πατημένο για λίγη ώρα το power button και μετά αν ξαναπατούσα έστω και ελαφρά το power ή back button,ξαναχάλαγε. Μόνη λύση το στέλνεις για service αν έχεις εγγύηση ή clk[/quoteειναι ενός φίλου.του έβαλα SPL 1.42 νομίζω ότι είναι εντάξει.και να φανταστείς το συγκεκριμένο τηλέφωνο το είχα βάλει πριν 5 μήνες android και τίποτα άλλο.τη να πει και το δικό μου που εδώ και 2,5 χρόνια του αλλάζω κάθε μέρα ρομ.τι να πω είναι να νη σού κάτσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Kλασσική περίπτωση βλάβης για το hd2. ή clk[/quoteειναι ενός φίλου.του έβαλα SPL 1.42 νομίζω ότι είναι εντάξει. Τι εννοείς είναι εντάξει; έφτιαξε; ή είναι εντάξει για service ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 για το SPL λέω αν είναι σωστό.το τηλέφωνο δεν στρώνει με τίποτα ,το πάμε για επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Τελικά πέρασα και τη TBD_Sensation_XL_Gen3_V3.5a2sd με το νέο recovery! Ωραία και αυτή η rom αλλά δε βλέπω να έχει Swype όπως η energie.Υπάρχει κάτι να το κατεβάσω και να έχει κάτι ελληνικά? Με έχει βολέψει αφάνταστα το Swype και αν δε βρω λύση θα ξαναγυρίσω στην energie. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 καλησπερα παιδια, εχω μια προταση για ανταλλαγη του optimus 2x μου με ενα αριστο HD2 πιστευετε αξιζει η ανταλλαγη? μαρεσει να δοκιμαζω νεες ρομς και λειτουργικα γιαυτο σκεφτομαι την ανταλλαγη Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165με αυτόν τον τρόπο δεν τα κατάφερα,ενώ τα έκανα όλα καλά δεν έβλεπε την ρομ. το έκανα όμως αλλιώς ,έβαλα την μαμά ρομ και μετά έτρεξα το Hspl2 και διάλεξα SPL 1.42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts