sso Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Θα την δοκιμάσω το βράδυ, δεν αντέχω στον πειρασμό .το κουμπί για το nitro θα το βάλω extra:lol: Περιμένουμε εντυπώσεις!!!:D Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Περιμένουμε εντυπώσεις!!!:Dμόλις την έβαλα.σας προτείνω νά την δοκιμάσετε. απλά νά κάνετε τίς ρυθμίσεις που λέει ο σεφ. ταχύτατη,με τον επεξεργαστή στα 998 μαμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Παιδια καλησπερα θα τα πω απο την αρχή να καταλάβετε ,περασα την DFT_LEO_MAGLDR113_DAF και μετα πηγα να περασω τη recovery του βγαζοντας μηνυμα "Readme.txt for this release is missing." Μετα κατέβασα τo recovery V1.3 η οποία μέσα στο κινητό μου παρουσιάζεται ως 3.0.05.Μετά περνάω τις rom TBD_Sensation_XL_Gen3_V3.5a2sd και Energy_2.8.2012.SensationXL με τη πρώτη να βγάζει λάθος εγκατάστασης "Εrror in / sdcard/TBD_Sensation_XL_Gen3_V3.5a2sd.zip- status 0 -installation aborted και στη δεύτερη μου βγάζει επιτυχής εγκατάσταση αλλά όταν κάνει εκκίνηση μου βγάζει ένα carbon φόντο με ένα ωραίο κυμματιστό μπλέ σχέδιο.Υπόψιν τις περνάω μέσα απο τη κάρτα SD διότι δε μου κάνει mount τη συσκευή! Πιστεύω ότι χρειάζομαι πιο καινούργια έκδοση recovery αλλά δε μπορώ να τη κατεβάσω απο που πουθενά!Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο link για να τη κατεβάσω (όχι iso)?Τι άλλο μπορεί να έχω κάνει λάθος.έχω κάνει τα πάντα , ext partition, swape 1GB κτλπ? Βοηθάτε χριστιανοί!! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Τις ρομ-zip αρχείο όλοι τις περνάμε από την συσκευή.Δεν έχει σχέση με το mount της sd στο recovery.Αυτό ειναι μια λειτουργία του recovery που σου δίνει την δυνατότητα να δεις-αντιγράψεις αρχεία απο την κάρτα στο pc και αντίστροφα,ακόμη και αν δεν έχεις βάλει ακόμη ρομ ή δεν έχεις μπουτάρει στο λειτουργικό ή δεν έχεις card reader.Αν βάλεις το zip αρχείο της ρομ στην κάρτα μέσω card reader ή με όποιο άλλο τρόπο είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.Ανεξάρτητα λοιπόν του τρόπου αντιγραφής του αρχείου,πάντα μα πάντα πας στο recovery και μετά στο flash zip from sd card και επιλέγεις το αρχείο που θέλεις να φλασάρεις Το κυματιστό μπλε σχέδιο που σου βγάζει,σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο.Σου πέρασε τον kernel.Κατά την εγκατάσταση η nrg σε ρωτάει αν έχεις ευρωπαϊκό ή αμερικάνικο μοντέλο.Aυτό το επέλεξες σωστά;To recovery 3.0.0.5 από που το κατέβασες; Τι μέγεθος partitions έλεγε πως έχει; Η nrg κατά την πρώτη εκκίνηση στην "κυματιστή" οθόνη,μένει κάποια ώρα και μετά προχωρά παρακάτω. Aν μετά από 7-8 λεπτά το πολύ δεν προχωρά παρακάτω,τότε μάλλον έχεις λάθος recovery. Πάρε το 4ext recovery από http://www.sendspace.com/file/7tnbkq και φλάσαρέ το από magldr--->usb flasher και μετα πας magldr--->ad recovery και φλασάρεις πάλι την ρομ.Λογικά τώρα θα είσαι οκ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Το mount usb storage το ανέφερα διότι να μεν μου αναγνωρίζει τη συσκευή σαν android αλλά δε μπορώ να δω τη κάρτα μου.Το recovery το κατέβασα απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898913 , το 400mb. Nα πω την αλήθεια δε περίμενα 7-8 λεπτά :cry: αλλά 5 λεπτά τουλάχιστον τα περίμενα, τώρα το ξαναπέρασα και θα το αφήσω να πλαντάξει!Αν δω πρόβλημα θα κάνω αυτό που μου λες και μετά θα επανέρθω! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Το mount usb storage το ανέφερα διότι να μεν μου αναγνωρίζει τη συσκευή σαν android αλλά δε μπορώ να δω τη κάρτα μου.Το recovery το κατέβασα απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898913 , το 400mb. Nα πω την αλήθεια δε περίμενα 7-8 λεπτά :cry: αλλά 5 λεπτά τουλάχιστον τα περίμενα, τώρα το ξαναπέρασα και θα το αφήσω να πλαντάξει!Αν δω πρόβλημα θα κάνω αυτό που μου λες και μετά θα επανέρθω! E ναι ρε φίλε τα 400mb ειναι πολλά για το ευρωπαϊκό hd2.Στις οδηγίες λέει -400MB Partition layout now works with 512MB LEO for roms with Data2SD οι ρομ που πας να περάσεις δεν χρησιμοποιούν data2sd oπότε με τόσο μεγάλο recovery δε πρόκειται να μπουτάρει.Αυτό που σου δίνω στο προηγούμενο ποστ ειναι στα 200mb και λειτουργεί για την nrg αλλά και για την teambluedroid Edited February 24, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Ποια να βάλω και πως? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Πάρε το 4ext recovery από http://www.sendspace.com/file/e8q5dg και φλάσαρέ το από magldr--->usb flasher και μετα πας magldr--->ad recovery και φλασάρεις πάλι την ρομ.Λογικά τώρα θα είσαι οκ. Edited February 24, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Oκ φίλε μου, ξέρω σε έχω πρήξει, σε ευχαριστώ πολύ!!Τρέχω να δοκιμάσω.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Το 4ext recovery έχει ακόμη προβλήματα με τον cLK bootloader ; Σαν πολύ δεν αργήσε η nrg diet έκδοση της 8 Φεβρουαρίου; Συνεχίζω να έχω reboot με την nrg. Πιο συχνά εμφανίζεται το πρόβλημα κατά την εγκατάσταση ή ενημέρωση εφαρμογών από το μάρκετ. Σκέφτομαι να περάσω τον νέο kernel, έχει δει κανείς κάποια διάφορα σε σχέση με τον 0.1.8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Πάρε το 4ext recovery από http://www.sendspace.com/file/7tnbkq και φλάσαρέ το από magldr--->usb flasher και μετα πας magldr--->ad recovery και φλασάρεις πάλι την ρομ.Λογικά τώρα θα είσαι οκ. Έκανα ότι μου είπες, το φλάσαρα κανονικά , αποσυμπίεσα το αρχείο και έτρεξα το DAF.exe, τελείωσε επιτυχώς ,αλλά όταν πατάω AD recovery μου σταματάει στο GO GO GO!Δες μου βγάζει με τιποτα το μενού του recovery.Tι στο καλό έπαθε πάλι? Edited February 24, 2012 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Μάλλον κάτι δεν έγινε σωστά στο upload του αρχείου.το κατέβασα τώρα στο κιν μου να το δοκιμάσω και έχεις δίκιο,δε μπουταρει.οπότε μέχρι να το ξανανεβασω προτεινω να βάλεις το παλιό που είχες αλλά το 200αρι.η δες στο xda την εφαρμογή hd2 nand toolkit που "αυτοματοποιει" την διαδικασία Εdit Στα προηγούμενα ποστ μου ανέβασα πάλι το 4ext recovery.Κατέβασέ το από http://www.sendspace.com/file/e8q5dg Το 4ext recovery έχει ακόμη προβλήματα με τον cLK bootloader ; Σαν πολύ δεν αργήσε η nrg diet έκδοση της 8 Φεβρουαρίου; Συνεχίζω να έχω reboot με την nrg. Πιο συχνά εμφανίζεται το πρόβλημα κατά την εγκατάσταση ή ενημέρωση εφαρμογών από το μάρκετ. Σκέφτομαι να περάσω τον νέο kernel, έχει δει κανείς κάποια διάφορα σε σχέση με τον 0.1.8; Ναι συνεχίζει να έχει το θέμα με την φόρτιση μιας και δε κυκλοφόρησε νέα έκδοση.Στην πραγματικότητα και με τα άλλα recovery o clk δεν φορτίζει το κινητό,εντελώς κλειστό όπως στα wm.Απλά έχει κάποιο κώδικα στο recovery (που λείπει προς το παρόν από το 4ext) ο οποίος με το που συνδέουμε το καλώδιο,μπουτάρει στο recovery αλλά κρατά κλειστή την οθόνη του κινητού και δίνει την ψευδαίσθηση ότι φορτίζει τελείως κλειστό.Κάποια μεγάλη διαφορά μεταξύ του 0.18 και 0.19 δεν είδα.Αλλά μπορείς να την δοκιμάσεις μπας και γλιτώσεις από τα reboot Edited February 24, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Λοιπόν έβαλα το recovery V1.3 250mb επιτυχώς.Προσπάθησα τη TBD_Sensation_XL_Gen3_V3.5a2sd αλλά μου έβγαλε σφάλμα , μετά πέρασα την Energy_2.8.2012.SensationXL με επιτυχία :clap:!!Πολύ καλή δουλειά παιδιά , τόσο καιρό είχα την omega ,όχι πως δεν ήτανε καλή αλλά κρατούσα τα windows για διαφοροποίηση , destinator κτλπ.Τώρα άλλο κινητό στη πραγματικότητα. Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά και κυρίως το bbbb που ασχολήθηκε πιο πολύ με το θέμα μου.Απλά να μου πείτε αν το recovery 250Mb που έβαλα είναι εντάξει με τη rom αυτή, ήδη κατέβασα το παραπάνω recovery ώστε να το χω σε ετοιμότητα!Επίσης το μόνο που παρατήρησα είναι πως αργεί να ανοίξει κάμποσο, φυσιολογικό φαντάζομαι!Πάντως καμία σχέση με κάποιες sd rom android που είχα περάσει όταν είχαν πρωτοεμφανιστεί! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Ωραία.Με το recovery 250mb δεν έχεις κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα αλλά μόνο πρακτικό.Τι εννοώ.Εχεις γύρω στα 50mb λιγότερα διαθέσιμα για τις εφαρμογές σου.Αν δε σκοπεύεις να το γεμίσεις με εφαρμογές,μείνε έτσι.Επίσης ο λόγος που δε σου μπούταρε η tbd ειναι μάλλον γιατί θέλει το νεότερο recovery.Αν κάποια στιγμή,βάζοντας πολλές εφαρμογές δεις ότι δεν έχεις χώρο,κρατάς ένα nandroid backup (το αναφέρω στον οδηγό μου πως γίνεται και προτείνω να το κάνεις έτσι και αλλιώς), βάζεις το μικρότερο 200αρι recovery και επαναφέρεις το backup για να κερδίσεις τα 50mb χώρο που τώρα "κάθονται" στο system partition. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που βλέπαμε πριν 1 χρόνο.Εμείς ως χρήστες,τόσο καιρό κάνουμε alpha-beta testing και αναφέροντας τα προβλήματα,ότι ειναι δυνατό να διορθωθεί,διορθώνεται. Edited February 24, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) Aν το εκανα σωστα τοτε βρηκα μονο αυτο: mtd: not erasing bad block at 0x08ce0000 Τωρα εκανα ενα clean intsallation με task29 κλπ και θα δω πως θα παει... edit: Καλημερα, Θελω δυο πραγματακια. Ενα προγραμμα που να δειχνει καταναλωση μπαταριας γιατι εχω την εντυπωση οτι πριν κοιμηθω ειχε φορτισει και μετα απο περιπου 5 ωρες ειχε παει 75% με κατυασταση πτησης!!!! Τι ταχυτητες μεταφορας πιανετε στα δεδομενα οταν εχετε συνδεσει κινητο με υπολογιστη; γιατι εχω την εντυπωση πως απο τοτε που εβαλα μια class10 αργει πολυ η μεταφορα. Πχ χτες μετεφερε με max 2.7MB/s. Επισης εκανε πολυ ωρα να περασει restore απο το titanium. Edited February 25, 2012 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Ενα προγραμμα που να δειχνει καταναλωση μπαταριας γιατι εχω την εντυπωση οτι πριν κοιμηθω ειχε φορτισει και μετα απο περιπου 5 ωρες ειχε παει 75% με κατυασταση πτησης!!!! Εγώ σου συνιστώ μόνο το current widget που δείχνει mili amperes στιγμιαίας κατανάλωσης . Σε μια ROM ολίγων ωρών 5% /hr μπορεί κάποιος να το δικαιολογήσει ,όχι όμως κάποιων ημερών . Να έχεις κάνει όλους τους συγχρονισμούς gmail κλπ και να χεις κλειστό GPS και την ενημέρωση τοποθεσίας της Google όχι live wallpaper . Σε sd ROM εγώ βλέπω 3 ma σε flight mode ήτοι 2-2.5%/hr Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) ΙΔοκίμασα την τελευταία έκδοση της nrg με system partition 200mb και ενώ όλα φαίνονταν κανονικά είχα πρόβλημα στην λειτουργία του μάρκετ και στην επαναφορά συγκεκριμένων εφαρμογών που είχαν μεγάλο μέγεθος, όπως το where is my water. Άλλαξα το partition σε 220mb και επανέφερα το nandroid banckup της nrg. Θα ρωτήσω ξανά μήπως και κάποιος δεν το είδε. Έχει δοκιμάσει κάποιος την ρομ του dorimanx αν του δουλεύει η data συνδεση; Edited February 25, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) .Κάποια μεγάλη διαφορά μεταξύ του 0.18 και 0.19 δεν είδα. οι kernel φλασαρονται απευθειας στο recovery(εχω clk) και μετα παλι zram? πολλα ευχαριστω για ολη τη βοήθεια! Edited February 25, 2012 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) Ναι φλασάρεις από το recovery.Στις νέες εκδόσεις kernel π.χ. 0.19 του marc 1706 υπάρχει ένα script που καταλαβαίνει αυτόματα αν έχεις magldr ή clk και εγκαθιστά ανάλογα.Σε άλλους kernel όπως π.χ. του dorimanx κατά την εγκατάσταση βγαίνει ένα μενού κατά την εγκατάσταση που σε ρωτάει αν έχεις magldr ή clk και πράττεις ανάλογα ΙΔοκίμασα την τελευταία έκδοση της nrg με system partition 200mb και ενώ όλα φαίνονταν κανονικά είχα πρόβλημα στην λειτουργία του μάρκετ και στην επαναφορά συγκεκριμένων εφαρμογών που είχαν μεγάλο μέγεθος, όπως το where is my water. Άλλαξα το partition σε 220mb και επανέφερα το nandroid banckup της nrg. Θα ρωτήσω ξανά μήπως και κάποιος δεν το είδε. Έχει δοκιμάσει κάποιος την ρομ του dorimanx αν του δουλεύει η data συνδεση; Τι να πω ρε φίλε.Τώρα δοκίμασα να κατεβάσω την free έκδοση του where is my water και κατέβηκε κανονικά.Οσο για την ρομ του dorimanx απλά δεν ασχολούμαι πια.Το παλικάρι δε λέω προσπαθεί αλλά δυστυχώς ένα πράγμα φτιάχνει,ένα χαλάει Edited February 25, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Ανέβασα το partition στα 250mb και πέρασα από την αρχή την τελευταία nrg. Στην επαναφορά των εφαρμογών δεν πέρασε το where is my water αλλά πέρασε το recless racing. Μπορεί κάτι να συμβαίνει με το backup της εφαρμογής, τι να πω. Αρχίζω να σκέφτομαι αρκετά τα bad blocks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Αν δε σκοπεύεις να το γεμίσεις με εφαρμογές,μείνε έτσι.Επίσης ο λόγος που δε σου μπούταρε η tbd ειναι μάλλον γιατί θέλει το νεότερο recovery. Για να περάσω το νέο recovery και ύστερα τη TBD_Sensation_XL_Gen3_V3.5a2sd χρειάζεται να κάνω το wipe all userdata πρωτού περάσω τη rom?To νέο recovery το περνάω στεγνά όπως είναι μέσα απο το MGLDR ,όπως έκανα και τις προηγούμενες φορές? Επίσης η TBD_Sensation_XL_Gen3_V3.5a2sd γιατί είναι η διπλάσια σχεδόν απο την energie? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Για να περάσω το νέο recovery και ύστερα τη TBD_Sensation_XL_Gen3_V3.5a2sd χρειάζεται να κάνω το wipe all userdata πρωτού περάσω τη rom?To νέο recovery το περνάω στεγνά όπως είναι μέσα απο το MGLDR ,όπως έκανα και τις προηγούμενες φορές? Επίσης η TBD_Sensation_XL_Gen3_V3.5a2sd γιατί είναι η διπλάσια σχεδόν απο την energie? Nαι το περνάς από πάνω στον magldr.Μετά κάνεις wipe all userdata και βάζεις την νέα ρομ.Θα χρειαστείς το 200αρι recovery για την tbd.Ειναι διπλάσια γιατί έχει περισσότερα προγράμματα και προσωπικά όσες φορές την δοκίμασα,μου φάνηκε κάπως πιο "βαριά" από την nrg. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Ξαναειχα κολλημα, αυτη τη φορα σε κληση στο viber... Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Με το viber και κάποιες εκδόσεις skype ειναι γνωστό ότι υπάρχει θέμα.Αν κάνεις-δεχτείς μια κλήση με το viber/skype και μετά πάρεις-δεχτείς κανονική gsm κλήση το σύστημα κρασάρει. Σε cm7/aosp rom η λύση είναι να βάλεις μια παλιότερη έκδοση viber π.χ. την 2.1.2 και κάποιο libaudio.so που έχει το voip fix όπως το drizztje v5 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17900515&postcount=198 ή του iamgpc http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17227018&postcount=63 στις sense roms δεν λειτουργούν αυτά τα libaudio.so οπότε εκεί το crash ειναι αναπόφευκτο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) Α μαλιατα! Σε ευχαριστω πολυ! Ειχα αρχισει να απογοητευομαι! Ξερεις μηπως και στο skype ποια εκδοση να βαλω; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Edited February 25, 2012 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts