Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τότε αν κατάλαβα καλά το πέρασμα απο την 3.6.5 στην 3.6.6 θεωρείται πέρασμα σε νέα rom.

Ερώτηση.Θέλω να δοκιμάσω εναν νέο launcher και σκέφτομαι τον Golauncher.Αξίζει ή όχι σε σχέση με τον ADW που έχω τώρα;

Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην rom;

Αν τελικά αποφασίσω να τον δοκιμάσω, πρέπει να πάρω κάποιο backup απο τον ADW ή δεν χρειάζεται;

Φιλε cb600f πιστευω οτι ειναι καλυτερος ο go launcher σε σχεσει με τον adw. Αν βαλεις τον go launcher και κατεβασεις και κατι εξτρα που εχει στο market γεινεται πολυ καλο το κινητο και επεισης δεν προκαλει κανενα προβλημα στην rom!

Στη δικιά μου συσκευή με Typhoon 3.6.5 και χρήση του golauncher, έχει τρελαθεί στα κολλήματα. Έκανα δοκιμή σήμερα το πρωί και φόρτωσα τον ADW και μέχρι τώρα δουλεύει μια χαρά.

Πώς κάνουμε fresh instal;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπαίνεις στο clockwork και κάνεις wipe all userdata για να σβηστούν όλες οι εφαρμογές που πέρασες και θα ξεκινήσει η ρομ με τις προεπιλεγμενες ρυθμίσεις.αν είχες κάνει αλλαγές και στο /system μετά το wipe all userdata ξαναφλασαρεις ( ή απλά φλασαρεις νέα ρομ) την ρομ και είσαι έτοιμος

Εγώ εχω βάλει την typhoon 3.6.6 και διαπιστώνω πόσο μπροστά είναι η cyanogenmod team.έφτιαξαν μια εξαιρετική οθόνη κλειδώματος με δαχτυλίδι,πρόσθεσαν ρυθμίσεις στα προφίλ,μετεφρασαν στα ελληνικα τα cyanogenmod settings και γενικά τα άτομα είναι πολύ μπροστά.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Kαι γω δεν εχω κανενα προβλημα με τον Go Launcher.... και ειδικα με τα widget που εχει μπορεις να κανεις το τηλεφωνο sense-look....

Kαι γω δεν εχω κανενα προβλημα με τον Go Launcher.... και ειδικα με τα widget που εχει μπορεις να κανεις το τηλεφωνο sense-look....

Είναι πράγματι πολύ ωραίο.

Θα το καθαρίσω σήμερα και θα ξαναεγκαταστήσω τη ρομ, γιατί πρέπει κάτι άλλο να δημιουργεί τα προβλήματα που ανέφερα.

Καλησπέρα. Παρατήρησα κάτι σήμερα που φόρτισα το κινητό. Το φορτίζω με την πρίζα. Στην μπάρα του λειτουργικού έχω να δείχνει και το ποσοστό μπαταρίας. Παρατήρησα λοιπόν ότι το κινητό φορτίζει μέχρι το 80% με κανονικό ρυθμό , μετά φτάνει με αργό ρυθμό μέχρι το 82% και αφού μένει εκεί , μετά από λίγο πλήρη φόρτιση 100%. Μήπως ειναι bug στο ποσοστό μπαταρίας ή τα φτυσε η μπαταρία ? Edited by kosmasgr

Καλησπέρα. Παρατήρησα κάτι σήμερα που φόρτισα το κινητό. Το φορτίζω με την πρίζα. Στην μπάρα του λειτουργικού έχω να δείχνει και το ποσοστό μπαταρίας. Παρατήρησα λοιπόν ότι το κινητό φορτίζει μέχρι το 80% με κανονικό ρυθμό , μετά φτάνει με αργό ρυθμό μέχρι το 82% και αφού μένει εκεί , μετά από λίγο πλήρη φόρτιση 100%. Μήπως ειναι bug στο ποσοστό μπαταρίας ή τα φτυσε η μπαταρία ?
Λογικά πρέπει να σου το έκανε αλλάζοντας άλλη ρομ ,γιατί και η μπαταρία κρατεί κάποια μνήμη ,κάπου κάπου οι μπαταριες τρώνε και καμία φλασια.

ναι αλλά έκανα clean install την rom. ;) Δοκιμάζω μία δεύτερη μπαταρία να δω πως θα φορτίσει. Πάντως απο αυτονομία μια χαρά είμαι. Ισως να είναι κανα bug.

Δεν είναι bug.Ετσι είναι ρυθμισμένος ο kernel να φορτίζει την μπαταρία.Μετά το 90% φορτίζει ακόμη πιο αργά και μετά το 95% πάει πολύ αργά.

Bγήκε και η ndt v17.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1013852 με νέο kernel tytung r12.2

ο νέος kernel διορθώνει τις φωνητικές εντολές μέσω bt headset (δουλεύει άψογα με cyberon voice dial και το ακουστικό μου motorola) αλλά έχει απενεργοποιημένο το full call 2way recording.Οπότε αν κάποιος χρησιμοποιεί εφαρμογή για ηχογράφηση κλήσης,για αποφυγή προβλημάτων κατά τις κλήσεις,καλό ειναι να την απενεργοποιήσει.

ναι το θέμα είναι οτι εμένα δεν το δείχνει το ποσοστό μετά το 82%. μένει εκεί και μετά από ώρα δείχνει 100% πλήρη.

το σιγουρέψαμε. Κάτι έχει η μπαταρία , γιατί έβαλα την δεύτερη να φορτίσει και κοντεύει 90%

Παιδια προσπαθησα να κάνω flash την rom (με σκοπό να βάλω android) με τη χρηση του MAGLDR και στο τέλος του 2ου step η οθονη παρέμεινε ΄στο λευκό φόντο με το logo της HTC.

Οτι και να έκανα (έβγαλα μπαταρία, έκανα soft reset, έκανα hard reset,) ξεκινάει και πάντα κολλάει σε αυτό το σημείο.

Μήπως υπάρχει κάποιος να βοηθήσει ? (πασα γνωμη δεκτή)

Έστω να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση με τα wm.

Ευχαριστώ

Μήπως υπάρχει κάποιος να βοηθήσει ? (πασα γνωμη δεκτή)

http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=42021

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Επιτέλους τώρα τελείωσα με την

uot kitchen!!!

Μόνο μια ερώτηση, αν θέλω να αλλάξω κάτι, επαναφέρω το backup απο το titanium (αρχεία συστήματος, θέματα) και κάνω την διαδικασία απˊτην αρχή; Εγκατάσταση νέου zip απο πάνω δεν γίνετε; Το cyanbread.apk δεν τροποποιήθηκε μετά το upload;;

Αν οι αλλαγές που έκανες ήταν μέσω theme,πας στον theme chooser και επιλεγεις system και επανέρχεται στην αρχική κατάσταση

Από πάνω μάλλον δε γίνεται μιας και πρόκειται για εφαρμογή συστήματος.γιαυτό καλό είναι να δίνεις στο θέμα σου άλλο όνομα.παρόλα αυτα μπορείς να πας με root explorer στο /system/app να σβησεις το υπάρχον cyanbread και να βάλεις το δικό σου

Προσπαθώ να αναβαθμίσω την NDT GINGER V16.0 σε V17.0 αλλά δεν κάθεται με τίποτα. Χρησιμοποιώ το cLK και όχι το MAGLDR. Κάνω αναβάθμιση στην έκδοση V17.0, περνάω και τον πυρήνα που γράφει ότι δουλεύει με το cLK ( cLK_ppp_tytung_r12_update ) και το κινητό μένει κολλημένο στο android device loading . Αν κάνω επαναφορά την προηγούμενη rom από το clockwordmod δουλεύει τέλεια. Πως μπορώ να κάνω την αναβάθμιση ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ το cLK; Δεν θέλω να ξαναγυρίσω σε MAGLDR μόνο και μόνο επειδή πολλές φορές θέλω να φορτίζω εντελώς σβηστό το κινητό και με το MAGLDR απλά δεν γίνεται αυτό.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Καλησπέρα

το HD2 μου φοράει την TyphooN v3.3.5 και χάνει συνέχεια το σήμα. Θα το χάσει στιγμιαία και μετά πάλι θα επανέλθει, με σύνδεση WIND είμαι. Μου είπαν ότι για να μη το κάνει αυτό πηγαίνω στις επιλογές τηλεφωνικού δικτύου κ εκεί που έχει επιλεγμένο το GSM (Auto) διαλέγω σκέτο GSM, χωρίς το Auto δλδ. Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι που βρίσκω την επιλογή αυτή? Έψαξα τα πάντα αλλά δε μπόρεσα να το βρω.. :/

Σ εμενα εχασε τον ηχο. Δε χτυπα σε mail μηνυματα κλπ :)

Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Γνωστό θέμα που συμβαίνει κάπου-κάπου.Με reboot επανέρχεται κανονικά.Mια προτεινόμενη λύση είναι να φλασάρεις τον kernel tytung r12.2(αφού πρώτα αφαιρέσεις από το zip το αρχείο initrd.gz) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17944370&postcount=212 και λογικά δε θα σου το ξανακάνει.

Καλησπέρα

το HD2 μου φοράει την TyphooN v3.3.5 και χάνει συνέχεια το σήμα. Θα το χάσει στιγμιαία και μετά πάλι θα επανέλθει, με σύνδεση WIND είμαι. Μου είπαν ότι για να μη το κάνει αυτό πηγαίνω στις επιλογές τηλεφωνικού δικτύου κ εκεί που έχει επιλεγμένο το GSM (Auto) διαλέγω σκέτο GSM, χωρίς το Auto δλδ. Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι που βρίσκω την επιλογή αυτή? Έψαξα τα πάντα αλλά δε μπόρεσα να το βρω.. :/

Πληκτρολόγησε στον dialer *#*#4636#*#* και μετά πληροφορίες τηλεφώνου--->ορισμός προτιμώμενου δικτύου

Καλησπέρα

Ρυθμίσεις -> Ασύρματο & δίκτυα-> Δίκτυα κινητής τηλεγωνίας και επιλέγεις Χρήση μόνο δικτύων 2G

καλησπέρα στο ωραιο μας φορουμ, αξιζει λετε να κανω αναβαθμιση στη ρομ της υπογραφης μου?

δεν εχει κανενα προβλημα το κινητο, απλα μια σκεψη κανω.

Aν θέλεις να έχεις κάποιες νέες λειτουργίες που έχει προσθέσει η cyanogenmod team,κάνεις την αναβάθμιση.Αν όχι μένεις εκεί που είσαι.Κάποιες νέες λειτουργίες είναι ένα νέο στυλ κλειδώματος στην οθόνη με δαχτυλίδι (κάτι σαν την οθόνη κλειδώματος του sense 3.0),ρύθμιση για το ποιες ειδοποιήσεις θα ανάβει το led,περισσότερες ρυθμίσεις στα προφιλ.

Εν τω μεταξύ με την νέα typhoon 3.6.7 κάποιοι παραπονιούνται για μεγάλο echo κατά τις κλήσεις.Οπότε αν θες να δεις τις λειτουργίες που έγραψα,βάλε την typhoon 3.6.6 μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα για το αν ισχύει ή όχι το echo

Edited by bbbb

Προσπαθώ να αναβαθμίσω την NDT GINGER V16.0 σε V17.0 αλλά δεν κάθεται με τίποτα. Χρησιμοποιώ το cLK και όχι το MAGLDR. Κάνω αναβάθμιση στην έκδοση V17.0, περνάω και τον πυρήνα που γράφει ότι δουλεύει με το cLK ( cLK_ppp_tytung_r12_update ) και το κινητό μένει κολλημένο στο android device loading . Αν κάνω επαναφορά την προηγούμενη rom από το clockwordmod δουλεύει τέλεια. Πως μπορώ να κάνω την αναβάθμιση ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ το cLK; Δεν θέλω να ξαναγυρίσω σε MAGLDR μόνο και μόνο επειδή πολλές φορές θέλω να φορτίζω εντελώς σβηστό το κινητό και με το MAGLDR απλά δεν γίνεται αυτό.

Γνωρίζουμε κάτι για αυτό;

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Χρηστο σ ευχαριστω για το θεμα του ηχου... Το reboot το διορθωσε φυσικα, αλλα εκανα κι ολα τα περαιτερω για να μην συμβει παλι.

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Μόνο που με τα περαιτέρω ενδέχεται ο συνομιλητής σου κατά την διάρκεια κλήσης,να ακούει την φωνή του λόγω κάποιου μπερδέματος που έγινε και μάλλον αύριο θα το έχουν διορθώσει.Και από ότι φαίνεται οι επόμενες cm rom θα είναι με android 2.3.7 !! Edited by bbbb