narta Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Λεπον 1) Parad0XUA build με fully working BT και το τελευταιο zImage του Cotulla. Σπέρνει. Link 2) Πληκτρολογιο μονο ενα αξιζει. Swype Google "SWYPE Keyboard (19 Languages) v1.60.36.8214" Υποστηριζει ελληνικα και ειναι οτι πιο γρηγορο εχω δοκιμασει. Εχει μικρο learning curve και μετα απλα θα πληκτρολογειτε τυφλα. Το αυτο. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 (edited) Καλημερα σε ολους. Δυο μερες (και 2 νυχτες :lol:) με συκευη android και εχω παθει την πλακα μου. Φοβερο το λειτουργικο και χωρις να εχω βαλει καν την froyo. H συσκευη καλυτερη απ οτι την περιμενα. Ενταξη το μικρο βαρος της την κανει να δειχνει καπως αλλα τα υλικα δειχνουν αντοχης κατι που θα φανει αργοτερα. Το Λεο εχει σαφως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης χωρις ομως να λειπουν τα αρνητικα οπως το πλαστικο γυρω απο την οθονη που εκτός οτι γεφταει στο παραμικρο κτυπημα, δεν προσφερει καμια προστασια στην οθονη αφου ειναι μονο 1.5ΜΜ παχος. Με το βαρος της συσκευης στο πρωτο πεσιμο χωρις θηκη θα σπασει η οθονη. Το δικο μου το μονο σημαδακι που εχει ειναι ενα ξεφτοσμα μηκους 1εκ. στο σημειο αυτο το οποιο εγινε απο την πρωτη εβδομαδα χρησης της βασης αυτοκινητου, απο το σημειο που κουμπωνει. Αν το υλικο ηταν διαφορερικο και η βαφη πιο σκληρη δεν θα παθαινε τιποτα. Στο θεμα μας τωρα. Αν καταφερουν να κανουν τα android να φλασαρονται κανονικα στην συσκευη και να λειτουργουν ολοι οι Drivers, δεν θα χρειασθειτε να αλλαξετε συσκευη για τουλαχιστον ενα χρονο ακομα. Σε χρηση του λειτουργικου σε συσκευη που προοριζεται για android θα δειτε ακομα περισσοτερο τις δυνατοτητες και σιγουρα δεν θα μπορειτε να γυρισετε ξανα σε windows 6.5.x Δεν ειναι οπως με το iphone, εδω μπορουμε να εχουμε το παιχνδι της παραμετροποιησης, του φλασαρισματος που νομιζω για ολους εμας που παραμειναμε στα WM ως τωρα ηταν ο σοβαροτερος λογος. Δεν το βαριεσαι το λειτουργικο. Το πλεονεκτημα ειναι οτι κανεις παραμετροποιησεις οχι γιατι το εχεις αναγκη, απλα μονο για το παιχνιδι. Οποτε μας βλεπω σε λιγο καιρο να μετακομιζουμε μαζικα στο android thread:lol:, ειτε με νεες συσκευες ειτε με το Leo να τρεχει πραγματικα το froyo. To δικο μου το δινω στην κορη μου γιατι δεν θελω αυτη η συσκευη να πουληθει. Θα μεινει σε μας οσο αντεξει. Το ειχα πει απο την αρχη οτι ειναι συλεκτικο κομματι και γιατι ειναι η τελευταια της παλιας γενιας των windows αλλα και γιατι ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η HTC ως τωρα. Το τιτανιουμ κάνει μπακ απ ότι του ορίσεις,μόνο τις εφαρμογές η και τις ρυθμίσεις του συστήματος (εσείς ειδικά με τις συνέχεια αλλαγές να το αποφύγετε το δεύτερο ) και όταν τις κάνεις ριστορ,τις επαναφέρει Ακριβώς όπως ήταν,με τις ρυθμίσεις του κτλ,επίσης μπορεί να κάνει μπακ απ wifi points,κωδικούς κ.α. κορυφαία και άκρως απαραίτητη εφαρμογή,ειδικά για όσους έχουν τάση προς το...σκάλισμα. Sent from my Milestone using Tapatalk Βαγγελη στην free εκδοση δουλευουν ολα αυτα; Δοκιμασα λιγο χθες αλλα πατοντας backup/restore δεν εκανε τιποτα. Δεν εχει μια σαφη επιλογη οπως το SPB δηλαδη να πατας backup, να σε ρωταει τι ειδους και να προχωρα στην υλοποιηση. Τι κανω λαθος; Edited August 4, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Λεπον 1) Parad0XUA build με fully working BT και το τελευταιο zImage του Cotulla. Σπέρνει. Link 2) Πληκτρολογιο μονο ενα αξιζει. Swype Google "SWYPE Keyboard (19 Languages) v1.60.36.8214" Υποστηριζει ελληνικα και ειναι οτι πιο γρηγορο εχω δοκιμασει. Εχει μικρο learning curve και μετα απλα θα πληκτρολογειτε τυφλα. Το αυτο. φιλιππε γειτονα μου,εκπληκτικο!οταν περασεις να πας για μπανιο σταματα για χαλβα!:lol:οτι καλυτερο μεχρι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Καλημέρα στους σπεσιαλίστες του φόρουμ! Έχω το HD2 official ROM 1.66 radio 2.06. Θέλω κι εγώ να παίξω με Android, χωρίς όμως να αλλάξω ROM. Δεν αντέχω να το ξαναστήσω από την αρχή. Σκέφτομαι να αλλάξω μόνο radio, μα ποιο να βάλω; Θέλω να παίζει το Android, μα και να μην έχω θέματα με αυτονομία και γενικότερα. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει στη διαδικασία του HSPL, αν δεν έχει τίποτε καλύτερο (π.χ. μπάνια στη θάλασσα, διακοπές, ...) να κάνει φυσικά; Επίσης το reformat της SD είναι απαραίτητο; Θέλω FROYO και SENSE. Ποια διαλογή Android προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Καλές διακοπές και καλά να περάσουμε εμείς που ξεμείναμε Αθήνα! περνας HSPL 3 ειναι 2 κλικ δουλεια και μετα ραδιο... εγω έβαλα το 2.12.50.2_2 ειναι εξίσου καλο με το μαμα... και δεν εχει και τα μικροπροβληματα να χανει το σημα και να μην το ξαναβρίσκει... όμως με αυτο το ραδιο σε 1.66 ακομι να δω ιντερνετ μεσω wifi σε android.... ΡΕ παιδια πώς στο διάολο γίνεται να κανει connect στο wifi να παίρνει ip και να μην παίρνει data ???? σε open network ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Περασα την εκδοση που λεει ο narta αλλα μια φορα ανοιξε και κολουσε.τωρα δεν μπαινει.ριχνω χυμα τον φακελο η χυμα τα αρχεια; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Στον φακελο nDroid ετσι οπως τον εχει. Απλα κανε ενα backup αν εχεις καποια αλλη εκδοση, σβησε οτι σχετικο και ξεκινα απο την αρχή. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Περασα την εκδοση που λεει ο narta αλλα μια φορα ανοιξε και κολουσε.τωρα δεν μπαινει.ριχνω χυμα τον φακελο η χυμα τα αρχεια; εγω ολο τον φακελο εβαλα και μου δουλευει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Στον φακελο nDroid ετσι οπως τον εχει. Απλα κανε ενα backup αν εχεις καποια αλλη εκδοση, σβησε οτι σχετικο και ξεκινα απο την αρχή. Πόση εσωτερική μνήμη για αποθήκευση εφαρμογών δίνει αυτό το build; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 εγω έβαλα το 2.12.50.2_2 ειναι εξίσου καλο με το μαμα... Είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Είμαι μία μέρα με την mattc Leo + Froyo w/Sense RC1.4 τα σχόλιά μου είναι μόνο θετικά. Κανένα κόλλημα ως τώρα και μόνο μικρές αστοχίες σε κάποια προγράμματα, που σίγουρα θα βελτιωθούν. Παρατήρησα αρκετά ασθενέστερο το δέκτη του wifi. Εκεί που έπιανα αδιάληπτο σήμα με το winmo, με το froyo δε μου βρίσκει καν το δίκτυο. Πρέπει να πάω στον ίδιο χώρο για να συνδεθεί. Επίσης δε μπορώ με τίποτα να βρώ πως αφαιρώ κάποιες πόλεις από τον καιρό και την ώρα. Αν συνεχίσουν έτσι οι developers και μας προσφέρουν δύο OS σε μία συσκευή τότε θα κρατήσουμε για πολύ καιρό αυτή τη συσκευή. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Για να αφαιρέσεις πόλεις πας στην καρτέλλα του καιρού και πατάς το κουμπί με τo σήμα των windows.Από το αναδυόμενο μενού επιλέγεις διαγραφή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 (edited) Για να αφαιρέσεις πόλεις πας στην καρτέλλα του καιρού και πατάς το κουμπί με τo σήμα των windows.Από το αναδυόμενο μενού επιλέγεις διαγραφή. Πες το χρυσόστομε. Αυτό το κουμπί δεν το έχω πατήσει ποτέ. Ούτε καν στα winmo. Μήπως ξέρεις πως μπορώ να βγάλω και την πόλη Ελσίνκι από την ώρα? Ευχαριστώ. Edited August 4, 2010 by anastassis Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 βρε παιδια εχετε ιντερνετ κανονικα μεσω wifi??εμενα το βλεπει συνδεεται , παιρνει ιπ ... αλλα απο δεδομενα τιποτα.... θελει να σεταρουμε τιποτα ??? με εχει τρελανει απο την 1 μερα, σε ολα τα buid.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Εγώ έχω κανονικά ιντερνετ.Δε χρειάστηκε να σετάρω κάτι,παρά μόνο να βάλω τον κωδικό του wifi δικτύου. Πες το χρυσόστομε. Αυτό το κουμπί δεν το έχω πατήσει ποτέ. Ούτε καν στα winmo. Μήπως ξέρεις πως μπορώ να βγάλω και την πόλη Ελσίνκι από την ώρα? Ευχαριστώ. Δεν έχω βάλει το build με το sense αλλά δες μήπως υπάρχει κάποιο μενού που βγαίνει με το κουμπί των wm.Γενικά αυτό το κουμπί στο android είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Οσοι έχουν βάλει αυτό :[bUILD][03.08.2010][mattc Leo + Froyo w/Sense RC1.4][Kernel: Cotulla 2.6.32.9 #103] και θέλουν να εναλλάσουν το Sense με το default interface του froyo ας κάνουν εγκατάσταση αυτό το αρχείο που βρήκα στους xda!!! Launcher2-1.apk Kάθε φορά που πατάμε το home πλήκτρο θα έχουμε την επιλογή μεταξύ των 2. Οποτε θέλουμε να επιλέξουμε σε μόνιμη βάση ένα από τα δύο απλά τσεκάρουμε την σχετική επιλογή. Περισσότερα εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=7521746#post7521746 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7521628&postcount=1238 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Καλησπέρα.Όσοι τρέχετε το android στο hd2 είστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή του;Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεύτερο λειτουργικό σύστημα;Το gps λειτουργεί;Kατεβάζει και εγκαθιστά εφαρμογές κανονικά από το market; Εχω διαβάσει αρκετά ποστ και στο xda και δεν έχω βγάλει ξεκάθαρο συμπέρασμα.:( Αλλος λέει ότι δουλεύει,άλλος όχι.Τι γίνεται τελικά; Mετά την αποτυχημένη αγορά ενός κινέζικου dual os συστήματος,σκέφτομαι την αγορά του hd2 για κύρια χρήση με wm και δευτερεύουσα με το android.Τι γνώμη έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ειδικά η έκδοση που αναφέρω πιο πάνω είναι κατά 99% πλήρως λειτουργική σε όλα. Ειδικά ότι έχει σχέση με browsing-market-apps-gps-wifi-data-Bluetooth-ήχος-χρήση σαν τηλ. , όλα αυτά λειτουργούν παρα πολύ καλά,αν βρούν τρόπο να χρησιμοποιοεί και περισσότερη μνήμη τότε θα μιλάμε για πλήρως λειτουργικό σύστημα. Είμαστε σε καλό δρόμο αν σκεφτούμε οτι οι εκδόσεις αυτές είναι δοκιμαστικές ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 @stormer: Εν ολίγοις θέλει δουλειά ακόμα (κάτι που γίνεται εξάλλου). Αν θέλεις όμως μια συσκευή με Android, πάρε μια τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Όντως θέλει ακόμα δουλειά αλλά αμα θες να πάρεις μια γεύση αξίζει τον κόπο. Εγώ είμαι τώρα 2 μέρες με το build που αναφέρετε στο πιο πάνω ποστ και δεν εχω κανένα πρόβλημα εκτός της μπαταρίας που πέφτει πολύ γρήγορα.. Αλήθεια σε εσάς πόσο κρατάει περίπου με μια μέση χρηση; Για να γράψουμε μέσω tapatalk πρέπει να έχουμε την πληρωμένη έκδοση γιατί εχω την free από το market αλλά δεν μπορώ να πόσταρω. Μόνο να διαβάσω γίνεται.. Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Καλησπέρα.Όσοι τρέχετε το android στο hd2 είστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή του;Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεύτερο λειτουργικό σύστημα;Το gps λειτουργεί;Kατεβάζει και εγκαθιστά εφαρμογές κανονικά από το market; Εχω διαβάσει αρκετά ποστ και στο xda και δεν έχω βγάλει ξεκάθαρο συμπέρασμα.:( Αλλος λέει ότι δουλεύει,άλλος όχι.Τι γίνεται τελικά; Mετά την αποτυχημένη αγορά ενός κινέζικου dual os συστήματος,σκέφτομαι την αγορά του hd2 για κύρια χρήση με wm και δευτερεύουσα με το android.Τι γνώμη έχετε; Το hd2 είναι κινητό με windows mobile και ως τέτοιο πρέπει να το κρίνει κανείς.Δε πουλιέται ως dual os,όπως τα διάφορα κινέζικα.Αν σου αρέσουν τα windows mobile και ξέρεις για ποιο λόγο τα προτιμάς,το hd2 δε θα σε απογοητεύσει.Και σίγουρα τα windows τα τρέχει πολύ καλύτερα από το κινέζικο.Αν θέλεις το hd2 για να τρέχεις android σε μόνιμη βάση και κάπου-κάπου να γυρνάς σε windows, σκέψου την αγορά desire ή galaxy s.Αν θέλεις να τρέχεις wm και κάποια στιγμή να αλλάζεις σε android,έτσι για να περνάει ευχάριστα η ώρα σου, το hd2 πιστεύω πως είναι άριστη επιλογή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Αν θέλεις να τρέχεις wm και κάποια στιγμή να αλλάζεις σε android,έτσι για να περνάει ευχάριστα η ώρα σου, το hd2 πιστεύω πως είναι άριστη επιλογή. Μέχρι εκεί συμφωνώ και εγώ, μέχρι εκεί όμως. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 (edited) εγω παντως προσπαθω να βρω τι θα με εκανε να αποχωριστω τα αριστα διαμορφωμενα wm6.5.x του λεο με cht και πραγματικα δεν το βρισκω στο froyo. εχει μια φρεσκαδα το froyo δεν λεω,αλλα εχει ακομα ελλειψεις.(πχ αναζητηση επαφων απο το dialer,δεν δινει νετ στο λαπιτόπ και ποιος ξερει τι αλλο) το χειροτερο ομως κατα την γνωμη μου ειναι οτι παροτι θεωρειται πιο finger friendly απο τα wm ,στην πραξη χρησιμοποιω πολυ περισοτερο τα hardware buttons (ειδικα αυτο το back και το start των wm τα εχω λιωσει) η ωριμοτητα των wm σε συνδυασμο με το tweak των xda υπερτερει για μενα της φρεσκαδας του android. φυσικα οι δοκιμες συνεχιζονται και θα συνεχιζονται οσο βγαινουν νεες σταθεροτατες εκδοσεις. Edited August 6, 2010 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Αυτό είναιτο θέμα ότι τα w.m. παραωριμασαν!!! και μυαλό δεν έβαλαν,γιαυτό χρειάζονται τα forum σαν το xda και δεκάδες κόλπα για να γίνουν φιλικα στον χρήστη. Αν δεν υπήρχε η HTC με τη φοβερή δουλειά που έχει κάνει με το Sense για παράδειγμα και το XDA από πίσω ποιός πραγματικα θα αγόραζε συσκευή με Windows όταν τώρα πια υπάρχει το Android που με μια μικρή βόλτα μόνο στο market βρίσκεις τα πάντα για να κάνεις αυτό που θέλεις άμεσα και κυρίως αξιόπιστα. Ένα μόνο θα πω από αυτό που εχω δει μέχρι τώρα σε αυτές τίς δοκιμαστικές εκδόσεις που έχουμε βάλει στο HD2 ,δεν έχει κολλήσει καμμία φορά εξαιτίας κάποιας εφαρμογής ,μπορεί να μην λειτουργεί προσωρινά ένα πρόγραμμα αλλά δεν κολλάει όλο το λειτουργικό!! Άλλη φιλοσοφία άλλες προοπτικές. Sent from my froyo with tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Όντως θέλει ακόμα δουλειά αλλά αμα θες να πάρεις μια γεύση αξίζει τον κόπο. Εγώ είμαι τώρα 2 μέρες με το build που αναφέρετε στο πιο πάνω ποστ και δεν εχω κανένα πρόβλημα εκτός της μπαταρίας που πέφτει πολύ γρήγορα.. Αλήθεια σε εσάς πόσο κρατάει περίπου με μια μέση χρηση; Για να γράψουμε μέσω tapatalk πρέπει να έχουμε την πληρωμένη έκδοση γιατί εχω την free από το market αλλά δεν μπορώ να πόσταρω. Μόνο να διαβάσω γίνεται.. Το hd2 είναι κινητό με windows mobile και ως τέτοιο πρέπει να το κρίνει κανείς.Δε πουλιέται ως dual os,όπως τα διάφορα κινέζικα.Αν σου αρέσουν τα windows mobile και ξέρεις για ποιο λόγο τα προτιμάς,το hd2 δε θα σε απογοητεύσει.Και σίγουρα τα windows τα τρέχει πολύ καλύτερα από το κινέζικο.Αν θέλεις το hd2 για να τρέχεις android σε μόνιμη βάση και κάπου-κάπου να γυρνάς σε windows, σκέψου την αγορά desire ή galaxy s.Αν θέλεις να τρέχεις wm και κάποια στιγμή να αλλάζεις σε android,έτσι για να περνάει ευχάριστα η ώρα σου, το hd2 πιστεύω πως είναι άριστη επιλογή. εγω παντως προσπαθω να βρω τι θα με εκανε να αποχωριστω τα αριστα διαμορφωμενα wm6.5.x του λεο με cht και πραγματικα δεν το βρισκω στο froyo. εχει μια φρεσκαδα το froyo δεν λεω,αλλα εχει ακομα ελλειψεις.(πχ αναζητηση επαφων απο το dialer,δεν δινει νετ στο λαπιτόπ και ποιος ξερει τι αλλο) το χειροτερο ομως κατα την γνωμη μου ειναι οτι παροτι θεωρειται πιο finger friendly απο τα wm ,στην πραξη χρησιμοποιω πολυ περισοτερο τα hardware buttons (ειδικα αυτο το back και το start των wm τα εχω λιωσει) η ωριμοτητα των wm σε συνδυασμο με το tweak των xda υπερτερει για μενα της φρεσκαδας του android. φυσικα οι δοκιμες συνεχιζονται και θα συνεχιζονται οσο βγαινουν νεες σταθεροτατες εκδοσεις. Αυτό είναιτο θέμα ότι τα w.m. παραωριμασαν!!! και μυαλό δεν έβαλαν,γιαυτό χρειάζονται τα forum σαν το xda και δεκάδες κόλπα για να γίνουν φιλικα στον χρήστη. Αν δεν υπήρχε η HTC με τη φοβερή δουλειά που έχει κάνει με το Sense για παράδειγμα και το XDA από πίσω ποιός πραγματικα θα αγόραζε συσκευή με Windows όταν τώρα πια υπάρχει το Android που με μια μικρή βόλτα μόνο στο market βρίσκεις τα πάντα για να κάνεις αυτό που θέλεις άμεσα και κυρίως αξιόπιστα. Ένα μόνο θα πω από αυτό που εχω δει μέχρι τώρα σε αυτές τίς δοκιμαστικές εκδόσεις που έχουμε βάλει στο HD2 ,δεν έχει κολλήσει καμμία φορά εξαιτίας κάποιας εφαρμογής ,μπορεί να μην λειτουργεί προσωρινά ένα πρόγραμμα αλλά δεν κολλάει όλο το λειτουργικό!! Άλλη φιλοσοφία άλλες προοπτικές. Sent from my froyo with tapatalk καλημερα σε ολους :) παιδια το λεο ειναι για να δουλευει wm και κατα την γνωμη μου το κανει τελεια;) καλο το dual boot σε android/wm,αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη,τα android στο leo ειναι μονο για παιχνιδι... στην κατασταση που εχει φτασει σημερα το πακετο leo/sence/wm 6.5.x +xda ειναι ιδανικα καλο εως κορυφαιο! εκει που υστερει (χωρις να δημιουργει καποιο προβλημα,αλλα θα μπορουσε να ειναι ακομη καλυτερο)σε καποια σημεια σε σχεση με τα android/ iphone,ειναι η ποιοτητα του browsing (δεν ειναι αυτο που θα επρεπε,η θα θελαμε να ειναι). κατα τα αλλα δεν εχω βρει κατι που δεν μπορω να κανω με το λεο μου και μπορει να γινει με καποιο αλλο τηλ καλυτερα. εμενα με εντυπωσιασαν τα froyo αλλα μετα απο ενασχοληση μου με αυτα στο λεο,μου εδωσαν να καταλαβω οτι δεν υπαρχει αυτη η ευκολια χρησης που εχω στο λεο μου με τα 6.5.x! καλα τα widgets και τα φρου φρου των androids αλλα στην καθημερινοτητα δεν ειναι αυτο που θα ηθελα να ειναι,για να κανω την δουλεια μου οπως την κανω . σιγουρα ,δεν ειναι ολοκληρο λειτουργικο το android που δουλευουμε στο λεο και ειμαι σιγουρος οτι σε μια καλη συσκευη android,τα froyo θα αποδιδουν πολλα περισσοτερα απο οτι στο λεο στην μορφη που τα εχουμε τουλαχιστον σημερα.. μου αρεσαν πολλα πραγματα απο τα froyo,που θα τα ηθελα στο λεο μου με τα wm,αλλα ειμαι σιγουρος οτι πολλα απο αυτα καποια στιγμη θα περασουν και στα wm 6.5.x.. αυτο που με εντυπωσιασε ειναι ο dolphin browser και πραγματικα τον ζηλεψα...τοσο που ,επιασα τον εαυτο μου να ψαχνω για εναλλακτικες λυσεις browsers για το λεο μου:confused: :respect: κατα τα αλλα ακομη λεω οτι ειναι νωρις ακομη για μενα ωστε να περασω στα android,και να με κανουν να αφησω το λεο μου και τα wm 6.5.x:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 αμα ερχονταν το evo ελλαδα δημητρη δεν θα σε εβαζε σε σκεψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts