Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμενα.

Εδω και 2 χρονια ετρεχα μια nand rom Cyan 2,3 και απο τοτε δεν πηραξα ξανα το κινητο μου αφου δεν με απασχολησε καθολου.

Ολα αυτα μεχρι προχθες που μου ηρθε η ιδεα για jb (ζηλεψα απο της γυναικας μου):p

Περασα λοιπον την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2104006&page=17 και μου αρεσε πολυ.

Το προβλημα ειναι η πολυ μικρη μνημη που δεν με αφηνει ουτε 4 εφαρμογες να περασω.

Τι εκανα λαθος και εχω 161mb συνολικη μνημη?

Εχει περασει αρκετος χρονος απο την τελευταια φορα που ασχοληθηκα με το κινητο μου,οποτε συγχωρεστε μου την αγνοια.:O

Να πω οτι περασα την rom με την βοηθεια του οδηγου του φιλου bbb.

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις.

One Plus 8pro 12/256

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτη η ρομ που δειχνεις δεν ειναι jellybean ,αλλα gingerbread 2.3.8

Τοσο χαλια ειμαι ε?:X:X:X:X

Ωστοσο υπαρχει λυση στο προβλημα μου και ισως μου υποδειξετε μια jb rom......αν και μου αρεσει πολυ αυτη..

Edit: Διαβαζοντας δεν βρηκα καμια τρελη διαφορα απο τις jb ισως ειναι κατι που δεν βλεπω η δεν ξερω.

Edited by Christrans
One Plus 8pro 12/256

Οι διαφορές εντοπίζονται κυρίως στην εμφάνιση και ότι στις εκδόσεις 4.0.x και άνω τρέχουν κάποιες εφαρμογές που δεν τρέχουν σε 2.3.Oμως το κινητό ειναι πιο "αεράτο" με 2.3.Aν θες μια jb να δοκιμάσεις και γενικά να μην έχεις πρόβλημα με τον χώρο για εφαρμογές δες στον οδηγό για το πως βάζεις nativesd rom.Nativesd roms http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2124542

παιδια εχω το εξης προβλημα ειχα το λεο με ομεγα ρομ wm πριν κανα χρονο

μου εσπασε και το παρατησα το εφτιαξα πριν 1 μηνα και ειπα να το αναβαθμισω λιγακι

και περασα σε wp 7.8 και εκει αρχιζει το προβλημα περαστηκε κανονικα αλλα το κιν εκλεινε μονο του συνεχεια

και επρεπε να βγαλω τη μπαταρια για να ανοιξει ξανα ψαχτηκα λιγο και ειδα οτι τα wp δεχοντε ορισμενες καρτες

λεω οκ τα ξωλωνω και παω android παιρναω τη cyanogen mod typhoon σε nand (και τα wp σε nand επισης)

αλλα παλι το προβλημα παραμενει εχω ψαξει αλλα δε βρηκα τπτ

μηπως η μπαταρια τα εφτυσε μετα απο 1 χρονο απραξιας και μου δημιουργει το προβλημα δε ξερω

οποιος μπορει να βοηθησει ???

Αν το έχεις για φόρτιση σου κάνει το ίδιο πρόβλημα; Δοκίμασε να το αφήσεις με android αλλά χωρις κάρτα μνήμης ή με άλλη κάρτα αν έχεις.Αν συνεχίσει να το κάνει,βάλε πάλι windows mobile και αν συνεχίσει να σου κάνει τα ίδια τότε ισως να φταίει η μπαταρία.Αν με wm δουλεύει κανονικά τότε σημαίνει ότι κάποιο από τα ανταλακτικά που έβαλες δεν ειναι συμβατά με τους drivers που έχουν φτιάξει για android/wp.

Πέδες δεν ξέρω αν και άλλος έχει αυτό το πρόβλημα αλλά ενώ σε άλλες ρομ δεν είχα αυτό το πρόβλημα στην nexushd2 jb native sd του tytung δεν μου ακούγονται δυνατά τα τραγούδια όταν συνδέω ακουστά! έχω κατεβάσει το πρόγραμμα volume+ αλλά δεν είδα καμιά διαφορά!

Ψαχνω μια ginger ROM sense σταθερη γρηγορη και απροβληματιστη για ευρωπαικο hd2 για γυναικεια χρηση σε αυτο το τηλεφωνο που δεν λεει να αποσυρθει με τιποτα! Καθε προταση ευπροσδεκτη.Ευχαριστιες εκ των προτερω!

Ψαχνω μια ginger ROM sense σταθερη γρηγορη και απροβληματιστη για ευρωπαικο hd2 για γυναικεια χρηση σε αυτο το τηλεφωνο που δεν λεει να αποσυρθει με τιποτα! Καθε προταση ευπροσδεκτη.Ευχαριστιες εκ των προτερω!

Εγω χρησιμοποιω εδω και καιρο αυτη χωρις κανενα απολυτως προβλημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1769081 Παρολαυτα ακολουθησε πιστα τις οδηγιες πριν και μετα την εγκατασταση στο τριτο ποστ για καλυτερη αυτονομια.Επισης εχει και λαιτ βερσιον με περισσοτερη ελευθερη ραμ.

Οι διαφορές εντοπίζονται κυρίως στην εμφάνιση και ότι στις εκδόσεις 4.0.x και άνω τρέχουν κάποιες εφαρμογές που δεν τρέχουν σε 2.3.Oμως το κινητό ειναι πιο "αεράτο" με 2.3.Aν θες μια jb να δοκιμάσεις και γενικά να μην έχεις πρόβλημα με τον χώρο για εφαρμογές δες στον οδηγό για το πως βάζεις nativesd rom.Nativesd roms http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2124542

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Η rom πραγματικα τα σπαει και δεν βλεπω κανενα bug.:thanks:

One Plus 8pro 12/256

Ποιος επιστήμονας ( :p) γνωρίζει τι πάτησα και όταν συνδέω τη συσκευή στο Pc εμφανίζεται μόνο ο εντοπισμός σφαλμάτων και όχι η επιλογή να μπορέσω να το συνδέσω ως αποθηκευτικό χώρο? :O

Α και κάτι άλλο...βγαίνει μήνυμα στο κινητό ενός γνωστού ότι η κάρτα sim είναι γεμάτη κ πρέπει να αδειάσει κάποια μηνύματα. Στην εφαρμογή όμως των μηνυμάτων αλλά και στο go sms δεν εμφανίζονται όλα αυτά τα μηνύματα που εμφανίζονται κατά την εμφάνιση του παραπάνω μηνύματος. που ακριβώς είναι αποθηκευμένα αυτά?

Tα μηνύματα στην εσωτερική μνήμη του android αποθηκεύονται στο αρχειο mmssms.db που βρισκεται στο /data/data/com.android.providers.telephony/databases/mmssms.db και κανονικά με το που έρχεται μήνυμα αποθηκεύεται αυτόματα εκει

Ρε φίλε άσε τα επιστημονικά (κοροϊδευτικά το είπα, εσύ το πήρες τοις μετρητοίς...έλεος!!) και μολόγα πως θα σταματήσει να βγάζει το μήνυμα: "sim card is full...please empty room....blah blah blah) και πως θα συμφιλιώσω το κινητό με τα pc μιας κ δε "μιλιούνται" πια!!!:p

Κάθε φορά σου ξεφεύγει και από ένα σκέλος του ερωτήματος...να το κοιτάξεις να το προλάβεις τώρα που είναι νωρίς...γιατί μετά Αλτσχάϊμερ να πάνε!!

Πάλι εγκατάσταση να κάνω? 999 έχω μέχρι τώρα... ποιος τις κάνει 1000?

Θα επιχειρήσω απόψε μάλλον να ξαναεγκαταστήσω τα WM στη συσκευή.

Διάβασα σ' ένα οδηγό ότι:

1. παίρνω το "RUU_signed.nbh" από τη rom ("RUU_Leo_S_HTC_ELL_3.14.482.2_Radio_15.42.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship.exe"),

2. το μετονομάζω σε "leoimg.nbh"

3. το βάζω χύμα στην SD

4. κάνω reboot τη συσκευή πατώντας τα κουμπιά Vol down και Power

5. ξεκινάει να φλασάρει η rom

6. τελειώνοντας βγάζω και βάζω τη μπαταρία

7. ξεκινάω τη συσκευή και τέλος ακολουθώ τα βήματα εγκατάστασης των WM.

Η διαδικασία είναι αυτή που περιέγραψα ή θα χρειαστεί να κάνω και κάτι άλλο (π.χ. να αλλάξω radio ή hspl);

Επειδή θέλω να κρατήσω το android στην SD, θα χρειαστεί να κάνω κάτι στην κάρτα ή θα την αφήσω ως έχει (με τα partitions fat32, ext4 και swap) και όταν θα χρειαστεί να μπω στο android θα τρέξω το "haret.exe";

Αυτή ειναι η διαδικασία που θα σου επαναφέρει την τελευταία επίσημη ελληνική wm rom στη συσκευή σου.Θα σου αλλάξει το hspl από 2.08 σε spl 3.03 και έτσι κάποια στιγμή αν θέλεις να βάλεις πάλι magldr θα πρέπει να ξαναπεράσεις το hspl2.08

Aπο εκει και πέρα,με το haret θα ξεκινάς τo android αλλά πριν το haret θα τρέχεις και το clrcad.exe που ενεργοποιεί τον ήχο στο android.Γιαυτό καλό ειναι για ευκολία χρήσης να βάλεις ένα android loader π.χ. τον exceller android loader ώστε να τρέχει μαζί και τα 2 αρχεία.Tην κάρτα δε θα σου την πειράξει η εγκατάσταση των wm

Εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι να το προσέξεις αυτό που πας να κάνεις, γιατί μόλις το μαθα και γω και είμαι ενθουσιασμένος που το κινητό μας συνεχίζει και εξελίσσεται.

Τα WM μόλις κυκλοφόρησαν και δεν είναι δοκιμασμένα.....θέλεις να παιδεύεσαι?

Άσε να τα δουλέψουν λίγο, να τα βελτιώσουν και τα βάζεις αργότερα.

Άραξε για λίγο ακόμα με καμιά παλιο-ics, αλλά έχεις αντέξει και χειρότερα, jellybean για παράδειγμα, και δε συμμαζεύεται...με λίγη προσπάθεια νομίζω θα τα καταφέρεις.

Όταν βγει καμία αξιόπιστη έκδοση WM πέρασε την και ειδοποίησέ μας αν είσαι ευχαριστημένος.

Αναμένουμε με αγωνία!

P.S. Χρήστο μου μπήκες σφήνα και μου την έσπασες....ναι και δεν ξέρεις να απαντήσεις σε διάφορα, ναι μου δημιουργείς και προβλήματα....τι να πω.....τι να πω?

δυστυχώς hd2 τέλος.είχα αναφέρει το πρόβλημα που είχα με το usb.το πήγα για φτιάξιμο και θέλει αλλαγη πλακέτας δλδ γύρω στα 90 ευρώ μου είπαν .αν κάποιος ξέρει κάποια καλύτερη λύση την ακούω .αν δεν υπάρχει, όποιος φίλος το θέλει για ανταλλακτικά ας στείλει pm.

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Aν το μόνο πρόβλημα ειναι το usb,πάρε μια δεύτερη μπαταρία και έναν εξωτερικό φορτιστή και έχεις εν μέρει λειτουργικό κινητό.Ναι σίγουρα το usb χρειάζεται για να βάλεις nand rom με magldr ή wp αλλά για android μπορείς να βάλεις clk ή nativesd.

@demakhs

Kάνε τις εγκαταστάσεις 1000 και άμα δε δουλέψει,σου προτείνω wm.Θα εντυπωσιαστείς από το πόσο χάλια γίνεται το κινητό :lol:

Υ.Γ. Αντε να δούμε θα καταφέρει κάποιος να φτιάξει το wifi στην 4.2.2; :worry: άλλη μια νέα ρομ χωρίς wifi http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2170009 και λόγω μη λειτουργίας του wifi δεν μπαινω καν στον κόπο να την κατεβάσω

Edited by bbbb

Χρήστο, σ' ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Είχα φτιάξει εγώ ένα δικό μου loader για να τρέχω το android μέσα από τα WM. Θα δοκιμάσω το loader που μου προτείνεις. Δεν ξέρω αν έχει δυνατότητα επιλογής rom (απ' ότι είδα έχει). Επειδή έχω 3 SD roms θα φτιάξω κι ένα script που θα επιλέγω εγώ με ποια rom θα θέλω κάθε φορά να bootάρω (πλέον θα βρίσκομαι σε ποιο οικεία πράγματα :D) και μετά θα τρέχει το "clrcad.exe" και "haret.exe".

Με ποια rom εκκινεί το android από την SD το καθορίζει το αρχείο "rom_name.txt" που αναφέρει το όνομα του φακέλου της εκάστοτε rom, έτσι δεν είναι;

@demakhs ο λόγος για τον οποίο θέλω να γυρίσω στα WM τον ανάφερα μερικά posts παραπάνω.

... Ο μόνος λόγος που ζητάω να κάνω κάτι τέτοιο δεν είναι ότι μου έλειψαν τα windows, αλλά γιατί θέλω να έχω το Primo και στα WM για τις δοκιμές μου. Το emulator δε με καλύπτει.
Edited by kastel71

Με ποια rom εκκινεί το android από την SD το καθορίζει το αρχείο "rom_name.txt" που αναφέρει το όνομα του φακέλου της εκάστοτε rom, έτσι δεν είναι;

Κατά κάποιο τρόπο ναι.Το αρχείο αυτό χρησιμεύει ώστε η εφαρμογή nativesd multiboot να ξέρει ποια ρομ έχει το ramdisk (initrd.gz) και τον κερνελ της στο φάκελο Nativesd.

Aν το μόνο πρόβλημα ειναι το usb,πάρε μια δεύτερη μπαταρία και έναν εξωτερικό φορτιστή και έχεις εν μέρει λειτουργικό κινητό.Ναι σίγουρα το usb χρειάζεται για να βάλεις nand rom με magldr ή wp αλλά για android μπορείς να βάλεις clk ή nativesd.

υπάρχει κάποιο λινκ για αυτά?περίπου κοστος?

ευχαριστώ. :)

Ανδρεας

Eχω αυτόν τον φορτιστή που κάνει κάτω από 3$ .Χρειάζεται και ένα ανταπτοράκι που μετατρέπει την αμερικάνικη μπρίζα σε ευρωπαϊκή.Κυκλοφορεί και σε πακέτο με 2 μη γνήσιες μπαταρίες http://www.ebay.com/itm/2x-1350mAh-Battery-car-wall-Charger-for-HTC-HD2-Touch-HD2-T8585-LEO-/250994176903?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a706b3387 και http://www.ebay.com/itm/2pcs-New-Battery-USB-Wall-Charger-For-HTC-HD2-T8585-LEO-HD-2-Free-Gift-Case-/270939519432?pt=PDA_Accessories&hash=item3f1540f9c8 αν ψάξεις δηλαδή, βρίσκεις.Οι μπαταρίες φυσικά δεν συγκρίνονται με την ποιότητα της γνήσιας μπαταρίας του hd2 Edited by bbbb

τα παράγγειλα Χρήστο ευχαριστώ και πάλι.το ανταπτορακι υπάρχει φαντάζομαι στην Ελλάδα!!!!

Ανδρεας