Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Θα πω κατι άσχετο: η καλύτερες στιγμές με το hd2 μου ηταν οταν το δεκέμβρη έβαζα τις πρωτες ρομ ανδροιδ. Πήγαιναν πολυ πιο γρήγορα απο τα χαλια πλέον windows κ ειχα κολλήσει ολη μερα με το κιν μου.πλέον το βαρέθηκα λιγακι κ πηρα απόφαση αυτές τις μερες να το αποχωριστω κ να το πουλησω για να παρω..... iphone. Πριν απο το hd2 ειχα το hd.καμια σχεση!το hd2 ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα που βγήκαν.θα το αποχωρηστω ομως κ ελπίζω να μη τι μετάνιωσω.... Αυτή η πληροφορία σε τι ακριβώς θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμη; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Έχω δοκιμάσει πολλές rom και τελικά έχω μείνει προς το παρών στην SuperRAM FroYo v1.5 γιατί είναι γρήγορη και έχει σχετικά φυσιολογική για android αυτονομία.To μόνο πρόβλημα μου είναι με το ραδιόφωνο που πρέπει να ανοίξει το bluetooth για να λειτουργήσει και πάλι όμως χωρίς να λείπουν τα παράσιτα:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) http://matrixrewriter.com/wiki/tiki-index.php?page=TB+-+User's+guide Πολύ καλός οδηγός.Δεν βρήκα όμως την περίπτωση του να έχεις δυο ή περισσότερες ρομ στην κάρτα, τι γίνεται τότε σε περίπτωση επαναφοράς; Αν αγοράσεις μια εφαρμογή απο το market γίνεται να την περάσεις και σε άλλη ρομ ή συσκευή; Στην darκstone 1.5 βλέπω πάνω αριστερά στην οθόνη ένα memory usage (αριθμός) kb.Επιεδή δεν θυμάμαι πως το έκανα αυτό ξέρει κανείς τι είναι και πως φεύγει; :lol: Edited May 5, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 εχω εδω και 2 μερες την τελευταια typhoon,καταλαθος αφαιρεσα το εικονιδιο που μπαινουμε στις εφαρμογες και στη θεση υπαρχει ενα αστερακι,οταν παταω πανω στο αστερακι δεν γινεται τιποτα,πως επαναφερω το αρχικο εικονιδιο? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 εννοείς το κεντρικό κουμπί? το μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 πάτα σε ένα κενό σημείο στην οθόνη και από το μενού που θα βγεί επέλεξε launcher actions--->open/close app drawer.το εικονίδιο που θα εμφανιστεί στην οθόνη πάρτο και ρίξτο πάνω στο αστεράκι.αν όταν πας να το βάλεις εκεί σου βγάζει τον κάδο για αφαίρεση του εικονιδίου,πήγαινε στις ρυθμίσεις του adw--->ui settings--->trash can και επέλεξε top ή none Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) πάτα σε ένα κενό σημείο στην οθόνη και από το μενού που θα βγεί επέλεξε launcher actions--->open/close app drawer.το εικονίδιο που θα εμφανιστεί στην οθόνη πάρτο και ρίξτο πάνω στο αστεράκι.αν όταν πας να το βάλεις εκεί σου βγάζει τον κάδο για αφαίρεση του εικονιδίου,πήγαινε στις ρυθμίσεις του adw--->ui settings--->trash can και επέλεξε top ή none thanks τελικα ηταν απλο,bbb τιποτα για να τρεχουμε java παιχνιδια υπαρχει? Edited May 5, 2011 by kgian2007 Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Αν αγοράσεις μια εφαρμογή απο το market γίνεται να την περάσεις και σε άλλη ρομ ή συσκευή; Γίνεται. Η εφαρμογή ακολουθεί τον gmail λογαριασμό σου ανεξαρτήτως rom ή συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Γίνεται. Η εφαρμογή ακολουθεί τον gmail λογαριασμό σου ανεξαρτήτως rom ή συσκευής. ωραιο αυτο μου αρεσε.... Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 ωραιο αυτο μου αρεσε.... Αυτά είναι τα καλά των σύγχρονων λειτουργικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpatmobile Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) καλημέρα . μόλις πέρασα την TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.2.1 . Υπάρχει κάποια εφαρμογή (Dial Pad)που να εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο έτσι ώστε να μπορώ να βρω με ευκολία τις επαφές μου? Ευχαριστώ Edited May 6, 2011 by xpatmobile Παράθεση I am technophobic. Technology scares me.I try to avoid technology whenever possible, and I publish this very blog from a typewriter and telegraph. STOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι, κυρίως του γνώστες, έχω ένα HD2 το οποίο κρατάω για συναισθηματικούς λόγους αλλά έχω ένα θέμα με όλες τις εκδόσεις android που έχω δοκιμάσει. Να πω εδώ ότι προτιμώ τις nand εκδόσεις και συγκεκριμένα όσες είναι για cLK, αλλά έχω δοκιμάσει και MAGLDR. Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως όταν κάνω μια κλήση ή μου κάνουν σβήνει η οθόνη (λογικό θα μου πείτε) αλλά μετά δεν ανάβει ξανά. Δηλαδή είτε κλείσω εγώ είτε ο άλλος η οθόνη μένει σβηστεί και ανάβουν μόνο τα led των πλήκτρων. Βέβαια το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά και αν είναι μέρα και το βγάλω στον ήλιο θα ανάψει πάλι αλλά αν είναι βράδυ.... Να πω εδώ ότι έχω βρει μια λύση σαν εναλλακτική αλλά δεν είναι πάντα εφαρμόσιμη, δηλαδή αν το βάλω στο φορτιστή και το βγάλω τότε ανάβει η οθόνη. Όπως καταλαβαίνετε όμως δεν είναι πάντα εφικτό αυτό το κολπάκι. Για πείτε ρε παιδιά τώρα υπάρχει κάποιο κολπάκι για να λυθεί αυτό το πρόβλημα γιατί λίγο που έψαξα στους xda δεν βρήκα κάποια απάντηση. Ευχαριστώ... καλημέρα . μόλις πέρασα την TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.2.1 . Υπάρχει κάποια εφαρμογή (Dial Pad)που να εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο έτσι ώστε να μπορώ να βρω με ευκολία τις επαφές μου? Ευχαριστώ Νομίζω ότι αυτό το κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 καλημέρα . μόλις πέρασα την TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.2.1 . Υπάρχει κάποια εφαρμογή (Dial Pad)που να εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο έτσι ώστε να μπορώ να βρω με ευκολία τις επαφές μου? Ευχαριστώ με την μπαρα google search που....να βαλεις επανω και με το προγραμμα MultiLing Keyboard και Plugin Greek κανε τις ρυθμισεις και θα εχεις και ελληνικους χαρακτηρες και ελληνικο λεξικο στα μηνυματα! Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παιδια, την 2.3.4 την πηρε το HD2? (ή εστω γνωριζουμε αν θα την παρει?) edit: απαντηθηκε το ερωτημα μου λιγες σελιδες πριν. Πότε πρόλαβαν και έβγαλαν σε SD την 2.3.4!!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλημέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι, κυρίως του γνώστες, έχω ένα HD2 το οποίο κρατάω για συναισθηματικούς λόγους αλλά έχω ένα θέμα με όλες τις εκδόσεις android που έχω δοκιμάσει. Να πω εδώ ότι προτιμώ τις nand εκδόσεις και συγκεκριμένα όσες είναι για cLK, αλλά έχω δοκιμάσει και MAGLDR. Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως όταν κάνω μια κλήση ή μου κάνουν σβήνει η οθόνη (λογικό θα μου πείτε) αλλά μετά δεν ανάβει ξανά. Δηλαδή είτε κλείσω εγώ είτε ο άλλος η οθόνη μένει σβηστεί και ανάβουν μόνο τα led των πλήκτρων. Βέβαια το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά και αν είναι μέρα και το βγάλω στον ήλιο θα ανάψει πάλι αλλά αν είναι βράδυ.... Να πω εδώ ότι έχω βρει μια λύση σαν εναλλακτική αλλά δεν είναι πάντα εφαρμόσιμη, δηλαδή αν το βάλω στο φορτιστή και το βγάλω τότε ανάβει η οθόνη. Όπως καταλαβαίνετε όμως δεν είναι πάντα εφικτό αυτό το κολπάκι. Για πείτε ρε παιδιά τώρα υπάρχει κάποιο κολπάκι για να λυθεί αυτό το πρόβλημα γιατί λίγο που έψαξα στους xda δεν βρήκα κάποια απάντηση. Ευχαριστώ... Νομίζω ότι αυτό το κάνει. Δε ξέρω αν γίνεται κάτι λόγω clk.Με τον magldr όσες ρομ και αν δοκίμασα δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Δε ξέρω αν γίνεται κάτι λόγω clk.Με τον magldr όσες ρομ και αν δοκίμασα δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Γι αυτό λέω ότι δοκίμασα και με magldr αλλά κάνει τα ίδια. Επίσης δοκίμασα να του περάσω και μια rom με WM 6.5 για να αποκλείσω την πιθανότητα να έχει πρόβλημα κάποιος αισθητήρας αλλά εκεί όλα δούλευαν ρολόι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ίσως λίγο γελοία η ερώτηση μου αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει τις διαφορές μεταξύ MAGLDR και CLK Roms. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 ειναι ο τροπος που τις φλασαρεις,εγω τις βαζω με τον MAGLDR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 παιδια εγω ειχα την ginger lp sense v19 του boyppc για τουλαχιστον 3 εβδομαδες οσπου παρουσιαστηκε ενα προβλημα,μου εβγαζε συχνα ενα μυνημα οτι η εφαρμογη του τηλεφωνου σταματησε να δουλευει και αν θελω να την κλεισω η να περιμενω,με επανεκηνηση το προβλημα διορθωνονταν αλλα μετα απο 1-2 μερες εμφανιζονταν παλι με αποτελεσμα να χανω κλησεις.Αναγκαστηκα να την βγαλω και να βαλω την τελευταια typhoon αλλα αρχισαν καποια αλλα προβληματα οπως με το wifi οπου ολα τα downloads μετα απο 1 λεπτο κοβονταν ενω ημουν κανονικα συνδεδεμενος με το rooter και δεν ειναι θεμα rooter το εχω τσεκαρει.Επισης κατα διαρκεια συνομηλιας μετα απο 5 λεπτα αρχιζε να ακουγεται ενας περιεργος θορυβος και να σταμαει η ακροαση με τον συνομηλητη οποτε το μονο που μπορουσα να κανω ηταν διακοπη της κλησης.Σας το λεω η ginger 2.3.4 εχει προβληματα,εγω αυτη την στιγμη εχω την typhoon 3.1.4 που ειναι η τελευταια με ginger 2.3.3 και με το νεοτερο kernel.Το μονο που δεν θελω ειναι να εμφανιστει παλι το μυνημα με την εφαρμογη του τηλεφωνου Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 @kollatos η ερωτήσεις μου είναι δύο: α. Σου το κάνει και στα wm; β. Του φοράς "ολόσωμη" θήκη (που κρύβει τον αισθητηρα... ) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Eνας φιλος προσπαθησε να φλασαρει σε android....δεν μου ειπε λεπτομερειες...απο τοτε εχει black screen...τωρα τι κανουμε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Eνας φιλος προσπαθησε να φλασαρει σε android....δεν μου ειπε λεπτομερειες...απο τοτε εχει black screen...τωρα τι κανουμε? :) H αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε και τόσες πληροφορίες ούτως ώστε να υποψιαστούμε που βρίσκεται το πρόβλημα. Ωστόσο, ρώτησέ τον αν μπαίνει η συσκευή σε bootloader. Αν ναι να βάλει στην κάρτα μνήμης μια windows mobile rom και να την φλασάρει με τις οδηγίες που υπάρχουν στο πρώτο post του thread του HD2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 @kollatos η ερωτήσεις μου είναι δύο: α. Σου το κάνει και στα wm; β. Του φοράς "ολόσωμη" θήκη (που κρύβει τον αισθητηρα... ) α. Όχι, εκεί παίζει μια χαρά. β. Επίσης όχι. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 καλημερα παιδια... για τα δικα μου γουστα, η βελτιστη λυση για να εχω και wm6.5 και android λεγεται .....darkstone superam :) ξερει κανεις απο σας που παρακολουθει τους xda πιο στενα, αν θα δουμε το πανέμορφο sense3.0 σε sd ή ram εκδοση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 καλημερα παιδια... για τα δικα μου γουστα, η βελτιστη λυση για να εχω και wm6.5 και android λεγεται .....darkstone superam :) ξερει κανεις απο σας που παρακολουθει τους xda πιο στενα, αν θα δουμε το πανέμορφο sense3.0 σε sd ή ram εκδοση ??? Sense 3.0 μου λιγο ως πολυ δυσκολο...Ακομη πολεμανε να βαλουν το sense 2.1 να δουλεψει σωστα... Ποτε δεν ξερεις αλλα μαλον οχι... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts