Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο δε ξερω πρεπει να φτιαξω στη καρτα partition η απο το τηλεφωνο και ποσο???????

ακυρο το φτιαξα ειχε μεσα φακελο

Edited by haritos14

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nickgr said:
Ναι βέβαια την υιοθέτησα γιατί ήταν η καλύτερη από όλες τις sense. Έκανα ένα σχόλιο και για την καταναλώση μερικές σελίδες πιο πίσω απαντώντας σε ένα φιλο που έλεγε ότι δε βγάζει ούτε μέρα. Εγώ με σκληρή χρήση βγάζω άνετα μια μέρα και με κανονική χρήση σίγουρα 2 ενώ εχω δει και παραπάνω αν δε μιλάω πολύ και δε χρησιμοποιώ WiFi. Εσυ;

Τελειώνω μια ημέρα αρκετής χρήσης, ιδίως της οθόνης (βλ. Angry Birds :p), με γύρω στο 10-15%. Έχω δει βελτίωση σε σχέση μόνο με την προηγούμενη έκδοση (1.5) που είχα δουλέψει και δεν είχα βάλει άλλη NAND πριν.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

haritos14 said:
αυτο δε ξερω πρεπει να φτιαξω στη καρτα partition η απο το τηλεφωνο και ποσο???????

ακυρο το φτιαξα ειχε μεσα φακελο

Αν εχεις το Ευρωπαικο HD2 και βαζεις Android στη NAND πρεπει οπωσδηποτε να δημιουργεις partition στην sd για να μην πιανουν χωρο οι εφαρμογες στην κυρια μνημη.

aimilios said:
Τελειώνω μια ημέρα αρκετής χρήσης, ιδίως της οθόνης (βλ. Angry Birds :p), με γύρω στο 10-15%. Έχω δει βελτίωση σε σχέση μόνο με την προηγούμενη έκδοση (1.5) που είχα δουλέψει και δεν είχα βάλει άλλη NAND πριν.

Εγω το φορτισα προχτες το βραδυ και με αρκετα σκληρη χρηση (αρκετα τηλ, παιχνιδια, wifi για σερφαρισμα και συγχρονισμους email facebook κλπ) μολις τωρα εφτασε στο 5%.

Ειναι καλυτερη η καταναλωση απο αλλες που εχω δοκιμασει αλλα οχι τεραστιες διαφορες και δε θα μπορουσε αλλωστε αφου ολες βασιζονται σε 3-4 kernels.

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απ'οτι διαβασα θα κυκλοφορησουν συντομα και Gingerbread με Sense!

Για να είμαι ειλικρινής, εγώ την διάλεξα κοιτάζοντας ποια ROM με sense είχε τα περισσότερα μηνύματα στο forum του xda... :p Φαίνεται η λογική που χρησιμοποιώ και στα μαγαζιά (π.χ. εστιατόρια) του «όπου έχει κόσμο οι πιθανότητες να είναι καλό είναι περισσότερες από κάποιο με λιγότερο» λειτούργησε και σε ROM. :lol:

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

aimilios said:
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ την διάλεξα κοιτάζοντας ποια ROM με sense είχε τα περισσότερα μηνύματα στο forum του xda... :p Φαίνεται η λογική που χρησιμοποιώ και στα μαγαζιά (π.χ. εστιατόρια) του «όπου έχει κόσμο οι πιθανότητες να είναι καλό είναι περισσότερες από κάποιο με λιγότερο» λειτούργησε και σε ROM. :lol:

Χαχαχα σωστος! :lol:

Μιας και απο οτι βλεπω το Android ειναι το day use λειτουργικο στη συσκευη μου,υπαρχει τροπος να εχω σε αυτο (μια απο τις καλυτερες εφαρμογες που ειχα απο τον καιρο του Tytn II αργοτερα στο Topaz και φυσικα στο HD2) Footprints?

[Android SD]UPD(7.4.11)MCCM IR V2.0(Incredible S)[new sense 2.0] Stable&Smooth

[WWE|FRA|GER|RUS|CHS|ITA|SPA|PTG|NLD|ELL|DAN|NOR|SV ♠Duttys HD2 V22♠ ♦23155♦SUPREME♦

HSPL 2.08

Radio 2.15.50.14

δοκιμαζω αυτες τις μερες την typhoon το προβλημα ειναι με τα μυνηματα οταν δεχομαι μυνημα δεν εμφανιζεται στην μπαρα κλειδωματος ειδοποιηση οτι εχω μυνημα ουτε πανω στο εικονιδιο των μυνηματων υπαρχει ειδοποιηση,με λιγα λογια αν δεχτω μυνημα και δεν ακουσω το ηχο κλησης πως θα καταλαβω οτι εχω μυνημα?υπαρχει λυση?
Samsung Galaxy A50

kgian2007 said:
δοκιμαζω αυτες τις μερες την typhoon το προβλημα ειναι με τα μυνηματα οταν δεχομαι μυνημα δεν εμφανιζεται στην μπαρα κλειδωματος ειδοποιηση οτι εχω μυνημα ουτε πανω στο εικονιδιο των μυνηματων υπαρχει ειδοποιηση,με λιγα λογια αν δεχτω μυνημα και δεν ακουσω το ηχο κλησης πως θα καταλαβω οτι εχω μυνημα?υπαρχει λυση?

Ουτε το λαμπακι αναβοσβυνει? Γιατι δε βαζεις το Handcent SMS? Εχει παρα πολλες ρυθμισεις για να το φερεις ακριβως στα μετρα σου.

• Administrators
  kgian2007 said:

Έχεις κοιτάξει στις ρυθμίσεις της σχετικής εφαρμογής; Κοίτα μήπως είναι απενεργοποιημένο μέσα από εκεί.

Modpic.gif

Συμφωνώ για το handcent sms αλλά και με την κανονική εφαρμογή με την typhoon 3.0.4 δεν έχω πρόβλημα.Και το λαμπάκι αναβοσβήνει και στην μπάρα εμφανίζεται το εικονίδιο του μηνύματος.

Καλησπέρα και απο μένα.

Σιγά σιγά μαζεύω πληροφορίες για να πέρασω android στο ΗD2 μου.

Κατέληξα στο να περάσω αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=926507 . Αλλά έχω κάποιες απορίες. Τα αρχεια με οδηγιες που εχουν μεσα τα παιδια αρκουν η θα χρειαστει να ερευνησω και κατι αλλο?

Τελος μεσα στο σιτε οταν παω να κατεβασω εχει 2 αρχεια : HD2_Core_Droid_Desire_HD_V1.6_Release_Version.rar.html και HD2_Core_Droid_Desire_HD_V1.6_TMOUS_NAND_ONLY_LEO1024.rar.html

Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει την διαφορα?

Ευχαριστω προκαταβολικα,

Αλεξης

Καλησπερα,

θελω να περασω την Typhoon Nightly 3.0.5

Αν πρωτα κανω partition EXT3 την καρτα μνημης μετα η εγκατασταση θα γινει κανονικα και χωρις προβλημα?

Επισης θα εχω και περισσοτερο χωρο στην μνημη της συσκευης για εφαρμογες αφου ενα μερος της καρτας μνημης θα το βλεπει σαν εσωτερικη μνημη?

Αρχικά αν δεν το έχεις κάνει ήδη για μέγιστη εκμετάλευση του χώρου,θα φλασάρεις το clockwork partition που δίνει ο tyween στην πρώτη σελίδα της ρομ.Μετά θα κάνεις το partition στην sd μέσω clockwork ή με κάποιο εργαλείο στο pc και έπειτα θα προχωρήσεις στην εγκατάσταση της ρομ.Το partition θα κάνει format στην sd,οπότε τα αρχείο zip της ρομ θα το αντιγράψεις στην sd μετά την δημιουργία του.Στη μνήμη της συσκευής δε θα έχεις περισσότερο χώρο απλά η χωρητικότητα θα μειώνεται με μικρότερο ρυθμό.

καλησπέρα!!! (δεν την παλεύω με τα ελληνικά στρατά :) )

θέλω λίγη βοήθεια στο θέμα android SD.

Μάλλον κάνω εγώ λάθος, γιατί τα πράγματα δεν μπορεί να είναι τόσο άσχημα.

Ξέρω ότι έχουν αλλάξει πολλά κάποια πράγματα, όπως ext2, τρόποι για να διαβάζουν τα android γρηγορότερα την sd κάρτα κτλ.

Το πρόβλημα μέχρι στιγμής για μένα είναι ότι πάντα καταλήγω σε ένα αργό build. Για παράδειγμα αν θελήσω να κάνω εγκατάσταση ένα πρόγραμμα απο το marketplace, θα πάθει φρίκη, και για λίγο μπορεί να μην δουλεύει το εργαλείο.

Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος, δεν έχω και πολύ χρόνο αυτή την εποχή, οπότε δεν έχω δώσει τον τρελό χρόνο πάνω στο θέμα.

Υπάρχει κάποιος που τρέχει Sense SD ROM και του δουλεύει καλά? Αν ναι, θα ήθελα αν γίνεται να με βοηθήσει στο πως να στήσω σωστά μια τέτοια ρομ πάνω στην sd μου.

Ευχαριστώ! :)

Τελικα καταφερα και περασα αυτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=926507 . Ολα καλα..αλλα το θεμα ειναι οτι μεσα στην πρωτη ωρα λειτουργιας εκανε 2 φορες reboot στην μπλε οθονη coredroid!

Γνωριζει καποιος που τα εχει βαλει τι συμβαινει και πως μπορω να λυσω το προβλημα?

WebViRuS said:
καλησπέρα!!! (δεν την παλεύω με τα ελληνικά στρατά :) )

θέλω λίγη βοήθεια στο θέμα android SD.

Μάλλον κάνω εγώ λάθος, γιατ

Υπάρχει κάποιος που τρέχει Sense SD ROM και του δουλεύει καλά? Αν ναι, θα ήθελα αν γίνεται να με βοηθήσει στο πως να στήσω σωστά μια τέτοια ρομ πάνω στην sd μου.

Ευχαριστώ! :)

καλώς τον α κι ας άργησε ...

αν εννοείς τα συμβατικά sd builds ram or not δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι , πάντα με wm6.5 στην nand .Εγώ έχω "παρατήσει τα sense builds γιατι είναι πιο αργά και κολλάνε ποτε πότε , χρησιμοποιώ ακόμα την superam και είμαι ευχαριστημένος , εκτός το κατέβασμα από market που είναι λίγο αργό ενώ αυτή : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961679

είναι γρηγορότερη στο κατέβασμα . Η superam με πάγωσε πριν λίγες μέρες με απανωτά force close αλλά την συνέφερα με μαζική απεγκατάσταση εφαρμογών , τουλάχιστον έτσι νομίζω ...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

kianokranos said:
Τελικα καταφερα και περασα αυτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=926507 . Ολα καλα..αλλα το θεμα ειναι οτι μεσα στην πρωτη ωρα λειτουργιας εκανε 2 φορες reboot στην μπλε οθονη coredroid!

Γνωριζει καποιος που τα εχει βαλει τι συμβαινει και πως μπορω να λυσω το προβλημα?

Εγω την εχω εγκατεστημενη αυτη εδω και μερες αλλα δε μου εχει κανει ποτε τετοιο προβλημα. Η μονη διαφορα ειναι οτι εχω την εκδοση για το 1024 LEO που δεν ανακατευεται με την SD. Μηπως αυτο ειναι το προβλημα σου? Ειναι στα καλα της η καρτα?

H καρτα που ειχε μαζι με το κινητο οταν το αγορασα ειναι. Δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα μεχρι σημερα. 2GB ειναι και εκανα 1GB partition.Επειδη ειμαι νεος σε αυτα 1024 Leo ειναι η αμερικανικη εκδοση του κινητου?

• Administrators
  kianokranos said:
Επειδη ειμαι νεος σε αυτα 1024 Leo ειναι η αμερικανικη εκδοση του κινητου?

Ναι... η αμερικάνικη έκδοση της T-Mobile. Έχει διπλάσια rom από το ευρωπαϊκό.

Modpic.gif

WebViRuS said:
καλησπέρα!!! .....

mimo said:
Εγώ έχω "παρατήσει τα sense builds γιατι είναι πιο αργά και κολλάνε ποτε πότε , χρησιμοποιώ ακόμα την superam και είμαι ευχαριστημένος ...

+10000 βαλτην, θα την βολευτεις....

μηπως εχουμε τροπο να ακουμε τον sentra 103.3 μεσω internet??

Καλημέρα απο Ελλάδα πλέον. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει ποιο αρχειακι κρατάμε backup στην superrom για να έχουμε τις προσωπικές μας ρυθμίσεις κλπ σε περπτωση που έχουμε κάποιο πρόβλημα; Το data;

Η κόρη μου δεν θέλει NAND android στο HD2 της. Αισθάνεται περισσότερη ασφάλεια με τα wm παράλληλα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

kianokranos said:

Τι έκανες όταν έκανε reboot (π.χ. μεταφορά αρχείων μέσω USB). Ή στο έκανε όταν δεν έκανες κάτι;

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Te_salat said:
Καλημέρα απο Ελλάδα πλέον. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει ποιο αρχειακι κρατάμε backup στην superrom για να έχουμε τις προσωπικές μας ρυθμίσεις κλπ σε περπτωση που έχουμε κάποιο πρόβλημα; Το data;

Η κόρη μου δεν θέλει NAND android στο HD2 της. Αισθάνεται περισσότερη ασφάλεια με τα wm παράλληλα.

To data.img χρειάζεται να κρατήσεις

• Administrators
  Te_salat said:

Η κόρη σου δεν θέλει NAND android ή εσύ θέλεις να πάρεις μια δόση από windows mobile; :p

Modpic.gif

athanaso77 said:
Η κόρη σου δεν θέλει NAND android ή εσύ θέλεις να πάρεις μια δόση από windows mobile; :p

Να σου πω κάθε φορά που ασχολούμαι με WM μου δημιουργούνται ευχάριστες αναμνήσεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,