Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδια θελω να κανω μια ερωτηση πριν λιγες ημερες φλασαρα στην nand την MDJ FroYo Revolution v.2.3 [A2SD+][RMNET][Kernel: MDJ S10.2 OC]. Θελω να εγκαταστησω τον πιο καινουριο kernel (10.3)που βρηκα αλλα δεν ξερω πως. Εψαξα αλλα δεν βρήκα καποια οδηγια καπου. Θα ήθελα πολύ τα φωτα σας…..

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα ρε παιδια εχει φορτωσει κανεις αυτη?????????????

HD2 CoreDroid DHD V1

προσπαθησα να τη βαλω γιατι εχει πολυ ωραια εικονιδια αλλα μου κολαει στο τελος σε μια μαυρη οθονη που γραφει HTC με πρασινα γραμματα,καθεται εκει κανα 10 λεπτο και μετα βαριεμαι και το κλεινω.τι συμβαινει μηπως πρεπει να τ αφησω ποιο πολυ ωρα???????????ποση ωρα κανει να τη φορτωσει??????????

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=926507

με μενα τιποτα................κανεις δε ξερει??????????

καλημερα σας υπαρχει τροπος να μεταφερω bookmarks απο firefox η opera desktop σε οpera mini και mobile;
Samsung Galaxy A50

με την Markinux HD Extra Clean η μπαταρια ποσο σου κραταει γιατι με την nand andoid του desire που εχω εγω δεν κραταει ουτε μιση μερα

με την Markinux HD Extra Clean η μπαταρια ποσο σου κραταει γιατι με την nand andoid του desire που εχω εγω δεν κραταει ουτε μιση μερα

σε standby εχω 3ma αλλα εχω extended battery 2600mah κλεινω και της εφαρμογες με advanced task killer και η μπαταρια ειναι οτι καλυτερο

Samsung Galaxy A50

καλημερα σας υπαρχει τροπος να μεταφερω bookmarks απο firefox η opera desktop σε οpera mini και mobile;

Εχω φτιαξει εναν οδηγο για να μεταφερουμε τα bookmark απο υπολογιστη στο galaxy s. παιζει για ολα τα android. ριξε μια ματια στο blog μου, ισως σου κανει.

υπαρχουν κι'αλλοι τροποι απ'οσο εχω διαβασει αλλα πιστευω οτι θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα με τον οδηγο. Αν χρειαστεις κατι στειλε μου μηνυμα.

http://antonis-news.blogspot.com/2010/11/bookmarks-samsung-galaxy-s.html

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Κατι ασχετο παιδια οταν το τηλ ειναι σε αναμονη τα ma ειναι 2-3 οταν κανω κληση η με παρουν και αφου τελειωσει η κληση κοιταω τα ma βαρανε απο 350-450 και μετα οταν στελνω κανα μηνυμα η χαζευω στο τηλεφωνο πεφτουν στα 120-50 και τελος παλι στα 2-3 ma σε αναμονη αλλαξα και ραδιο και απο 2.15 κατεβηκα στο 2.12 αλλα βλεπω παλι το ιδιο μονο οταν μιλαω στο τηλεφωνο γινεται αυτο με τα ma, συμβαινει και σε αλλους αυτο η μονο στο δικο μου το βλεπω?

Κανεις δεν ξερει αυτο που ρωταω παιδια;

λοιπόν συνονόματε Γιώργο επειδή ήταν από τα αρχικά προβλήματα με τα android .Βάλε καρφωτά στις χειροκίνητες ρυθμίσεις φτιάξε εκ νέου τον λογαριασμό (εγώ έχω 2 yahoo):

διακομιστής imap : imap.mail.yahoo.com

προστασία : ssl

θύρα διακομ. : 993

διακομ. smtp : smtp.mail.yahoo.com

ssl

465

edit : κάποιος mod να διαγράψει το προηγούμενο

Γιωργο καλησπερα,δεν μου δουλεψε ουτε ετσι,κατι γινεται με τον λογαριασμο μου.εχω εναν ο οποιος λειτουργει και ως .gr και ως com.απο το κινητο δεν με βαζει ουτε μεσω broswer.πρεπει να.μπω στο.com για να με βαλει και αν πατησω πχ επαφες μου ζηταει παλι κωδικο και δεν τον δεχετε.ουτε στο flirkr μπορεσα να μπω ποτε μεσω android.μεσω της εφαρμογης yahoo mail ολα καλα.αν δεν ειχα να ενημερωσω ενα καρο site θα εκανα ενα νεο.απο το pc μπαινω κανονικα και flirkr και mail.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Κανεις δεν ξερει αυτο που ρωταω παιδια;

έτσι γίνεται και σε μένα.ειναι φυσιολογικό κατά την χρήση να ανεβαίνουν τα ma και να πέφτουν κατά την αναμονή.αν ήταν συνεχώς στα 2-3ma ανεξαρτήτως τι κάνουμε στο κινητό,η μπαταρία θα μας έβγαζε μια εβδομάδα με σκληρή χρήση.

Edited by bbbb

παιδια εχω βάλει την MDJ CM 7 v. 2.6, παρα πολυ καλή, αλλα δυστυχώς δε μου δεχεται την γνησια extended battery που έχω. Μπορει να μου προτείνει κανεις καμια αλλη nand rom καλη και γρηγορη με support για extended battery.

Επίσης , θελω να παραγγείλω απο ebay μια θήκη ωστε να χωράει μαζι με την extended battery, εχεις κανεις τιποτα υπόψην του να μου στειλει κανενα link?

ευχαριστω :)

αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060 πρέπει να δουλεύει με την extended μπαταρία

βέβαια υπάρχει μια περίπτωση να μπορείς να πάρεις από το clockwork recovery της rom που ανέφερα,τον κερνελ και τα modules και να τα βάλεις στο clockwork του mdj και να δουλέψει κανονικά.αυτό που χρειάζεσαι σε αυτή την περίπτωση ειναι από το φάκελο boot το zimage και από το φάκελο /system/lib/modules τα αρχεία που έχει εκεί

Edited by bbbb

ρε παιδια βαζοντας nand ρομ γινεται να εχουμε και windows ταυτοχρονα η οχι? δεν εχω ασχοληθει καθολου με nand αλλα απο οτι κοιταξα εδω ===>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=895059 λεει :

Uninstallation

=================

You should flash stock official Windows Mobile 6.5 ROM.

oποτε?

• Administrators
ρε παιδια βαζοντας nand ρομ γινεται να εχουμε και windows ταυτοχρονα η οχι?

Και λογικά να το δεις... που θα χωρέσουν και τα δύο μέσα σε 512MB χώρο;

Modpic.gif

Καλησπερα ρε παιδια εχει φορτωσει κανεις αυτη?????????????

HD2 CoreDroid DHD V1

προσπαθησα να τη βαλω γιατι εχει πολυ ωραια εικονιδια αλλα μου κολαει στο τελος σε μια μαυρη οθονη που γραφει HTC με πρασινα γραμματα,καθεται εκει κανα 10 λεπτο και μετα βαριεμαι και το κλεινω.τι συμβαινει μηπως πρεπει να τ αφησω ποιο πολυ ωρα???????????ποση ωρα κανει να τη φορτωσει??????????

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=926507

Εχθές την έβαλα! Μια χαρα παίζει προς το παρόν. Αργει να φορτώσει, ειδικά την πρώτη φορά. Ο δημιουργός λέει περίμενε 10 λεπτά, αλλά μπορεί να κάνει και παραπάνω. Άστο και πήγαινε να φτιάξεις κανένα καφέ. Αν ακολουθήσεις ακριβώς τα βήματα στο read me file δε θα εχεις πρόβλημα.

Someone για τι πράγμα;

Καλημέρα παιδια θελω να κανω μια ερωτηση πριν λιγες ημερες φλασαρα στην nand την MDJ FroYo Revolution v.2.3 [A2SD+][RMNET][Kernel: MDJ S10.2 OC]. Θελω να εγκαταστησω τον πιο καινουριο kernel (10.3)που βρηκα αλλα δεν ξερω πως. Εψαξα αλλα δεν βρήκα καποια οδηγια καπου. Θα ήθελα πολύ τα φωτα σας…..

Ps εχει καποιο Bug και δε μου λεει οτι το μηνυμα μου ειναι μικροτερο απο 10 χαρακτηρες..;;

Edited by johnsour

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

ρε παιδες εχω κατεβασει την MDJs_CyanogenMod7_v.2.6_NAND_A2SD+ και οταν την κανω αποσυμπιεση εχω σφαλματα. γιατι; και δοκιμασα να την ξανακατεβασω και παλι τα ιδια.

ρε παιδες εχω κατεβασει την MDJs_CyanogenMod7_v.2.6_NAND_A2SD+ και οταν την κανω αποσυμπιεση εχω σφαλματα. γιατι; και δοκιμασα να την ξανακατεβασω και παλι τα ιδια.

Δοκίμασε να την αποσυμπιέσεις με το 7 zip http://www.7-zip.org/

:):)

Παναγιώτης

Κ εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα κ φταίει η παλιά έκδοση του win rar που είχα. Ενημέρωσε το κ θα απόσυμπιέσει μια χαρά.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Ps εχει καποιο Bug και δε μου λεει οτι το μηνυμα μου ειναι μικροτερο απο 10 χαρακτηρες..;;

Ειχα κανει βλακια κ εμεινε ενα σκετο "someone" :p το οποιο οπως καταλαβε κ ο φιλος πηγαινε στην ερωτηση που ειχα κανει.

Καποιο καλο παιδι να με βοηθησει αν ξερει.....??? :))))))

Καλημέρα παιδιά!

Μια ιδέα απο τους πιο έμπειρους..

Τρέχω εδω και μηνα την SuperRAM Sense 0.1 του Darkstone χωρίς προβλήματα ..

Προσπαθησα να βάλω την SuperRAMFroyo 1.5 και την CM7 Gingerbread SuperRAM toy Copenhagen.

Και στις δυο, φορτώνει κανονικά η Ρομ ,και σταματάω εκει που λέει να πατήσω το Ανδροειδές.Οσο και αν πατάω, οσο και αν κάνω reboot , τίποτα δεν γίνεται.

Και στις δυο βάζω "νέο" 1 gb data.img..

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Administrators
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγχρονίσεις τις επαφές σου από το outlook στο gmail σου και από εκεί μετά περνάνε κατευθείαν στη συσκευή.

Modpic.gif