Jump to content

bill_kas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bill_kas

  • Ημ. Γέννησης 01/12/1981

bill_kas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το έχει σαν internet wind αλλά με κενές ρυθμίσεις.Αυτές χρειάζομαι αν μπορει να βοηθήσει κανείς...
  2. Γεια σας παιδιά! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας από όποιον καλό φίλο ή φίλη γνωρίζει! Έχω wind και έχω πρόβλημα με το Internet στο 3g αλλά και σε gprs και edge.Μία κατεβάζει δεδομένα και άλλη φορά όχι. Χρησιμοποιώ μόνο αναγκαστικά wi-fi αλλά το χρειάζομαι για τη δουλειά μου.Ειδικά στην εφαρμογή του facebook δεν μπαίνει ποτέ λέγοντας "η σύνδεση χάθηκε". Υπάρχει κάποια ρύθμιση για την apn της wind? Ευχαριστώ!
  3. Ευχαριστώ και συγγνώμη! Απλώς επειδή έχω βάλει κι εγώ android από εκεί ορμώμενος...!!! :p
  4. Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι τη βήθειά σας. Είναι έτοιμο να σπάσει και έχει στραβώσει το μεσαίο πινάκι από τα τρία που παίρνει ρεύμα η μπαταρία. Υπάρχει service της htc στην Αθήνα και αν και που; Να το πάω σε ΓΕΡΜΑΝΟ; Ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα παιδιά! Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του γιατί κολλάει η εγκατάσταση του mango στο 4ο partition; Ευχαρστώ!
  6. Παιδιά ποιό πρόγραμμα για android μπορώ να βάλω ώστε να υποστηρίζει ταινίες με ελληνικούς υπόπιτλους, αρχεία srt δηλαδή και να μην τα βγάζει σαν... ιερογλυφικά; Να στε καλά!
  7. Χίλια ευχαριστώ φίλε μου θα το δοκιμάσω! Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
  8. Καλησπέρα σε όλους παιδιά! χρειάζομαι τη βοήθειά σας... Πήρα μια ip camera και θέλω να παρακολουθώ το χώρο από το HD2 Android κινητό μου. Μου λέει όμως το manual για να το κάνω αυτό πως χρειάζεται ένας browser java enabled. Υπάρχει κάποιος που μπορείτε να μου προτείνετε; τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ βρε παιδιά!
  9. Καλησπέρα σε όλους!Παιδιά μπορείτε να μου πείτε ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο task manager; Εγώ έχω τον advanced task manager αλλά παρατηρώ ότι ενώ έχω κλείσει όλα τα προγράμματα που τρέχουν στο παρασκήνιο αν το ανοίξω πάλι, είναι ξανά εκεί... Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου τρώει πάρα πολύ την μπαταρία! Γιατί γίνεται αυτό άραγε; Ευχαριστώ!
  10. ευχαριστώ φίλε μου!εγώ τις έκανα vcf γι αυτό...! να σαι καλά!!
  11. ναι αυτό το έχω βρει αλλά σε αφήνει το gmail να κάνεις Import μια μια επαφή. Όλες μαζί δεν γίνεται γιατί 300 επαφές είναι παίδεμα;!!
  12. Πώς γίνεται αυτός ο συγχρονισμός βρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να βρω την επιλογή στο outlook πουθενά...
  13. Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη! Άλλη μια ερώτηση... Γίνεται τους ήχους του κινητού να τους ακούω στο bluetooth και αν ναι πώς;
×
×
  • Create New...