tasgaz Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 καλημερα παιδια. Ξερει κανεις κανενα build που να σωνει το βιντεο σε mp4 η avi. Οσα εβαλα τα σωνουν σε 3gp που ειναι ασυμβατο με εναν player που εχω και θελουν μετατροπή. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 ΟΚ radio σε .50 λοιπον και android σε sd και dual boot με τα προγ/κια που βλεπω στην 1η σελιδα απο τις ROM android που βλεπω (4) ποια ειναι η καλυτερη? υπαρχουν και αλλες προφανως δεν ειναι ενημερωμενο το post σωστα? Διάβασε λίγες σελίδες πιο πίσω. Υπάρχουν κάποιες δοκιμασμένες προτάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golf_mk2 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 μπορει να εχει ξαναειπωθει αλλα δεν βρηκα κατι μεσα σε τοσες σελιδες(δεν ειναι εφικτο να τις διαβασω ολες)!Με android froyo 2.2 στην sd εχω καταναλωση μπαταριας παρα πολυ!Πχ και χωρις να το χρησιμοποιησω χαλαει 1-2% την ωρα...Δηλαδη ανα 1-1.5 μερα θελει φορτισμα ενω με omega rom v20 κραταει ακριβως το διπλασιο!Ξερετε τι γινετε?Συμβαινει και σε αλλους?Υπαρχει αλλη εκδοση που να μην εχει το ιδιο προβλημα?thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 μπορει να εχει ξαναειπωθει αλλα δεν βρηκα κατι μεσα σε τοσες σελιδες(δεν ειναι εφικτο να τις διαβασω ολες)!Με android froyo 2.2 στην sd εχω καταναλωση μπαταριας παρα πολυ!Πχ και χωρις να το χρησιμοποιησω χαλαει 1-2% την ωρα...Δηλαδη ανα 1-1.5 μερα θελει φορτισμα ενω με omega rom v20 κραταει ακριβως το διπλασιο!Ξερετε τι γινετε?Συμβαινει και σε αλλους?Υπαρχει αλλη εκδοση που να μην εχει το ιδιο προβλημα?thanks Βαλε το Current Widget και παρακολουθησε την καταναλωση που εχεις στο standby. Πρεπει με κλειστα wifi, bluetooth, gps, data connection να εχεις γυρω στα 4-5 mA. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Ποια rom χρησιμοποιείς ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 1000 συγνωμη ισως εχει ξανα υπωθει εχω περασει του mdj το 2.3 android αλλα δεν εχουν smart dial πως μπορω να βαλω καποιο η το dialer της htc και το ρολοι αν υπαρχει της htc αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι το smart dial αλλιως με βλεπω σε wm6.5 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) 1000 συγνωμη ισως εχει ξανα υπωθει εχω περασει του mdj το 2.3 android αλλα δεν εχουν smart dial πως μπορω να βαλω καποιο η το dialer της htc και το ρολοι αν υπαρχει της htc αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι το smart dial αλλιως με βλεπω σε wm6.5 http://www.xda-developers.com/android/dialer-one-t9-dialer-for-android/ http://www.xda-developers.com/android/fast-dialer-a-decent-dialer-for-android-updated/ Edited January 23, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 υπαρχουν και αλλες προφανως δεν ειναι ενημερωμενο το post σωστα? ναι... καλυτερα απο ολες τις sd ειναι αυτες που τρεχουν απο την ram και καλυτερη ολων... αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golf_mk2 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Βαλε το Current Widget και παρακολουθησε την καταναλωση που εχεις στο standby. Πρεπει με κλειστα wifi, bluetooth, gps, data connection να εχεις γυρω στα 4-5 mA. το εβαλα μολις...αλλα πως το χρησιμοποιω?Που πρεπει να παω και τι να επιλεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golf_mk2 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Βαλε το Current Widget και παρακολουθησε την καταναλωση που εχεις στο standby. Πρεπει με κλειστα wifi, bluetooth, gps, data connection να εχεις γυρω στα 4-5 mA. 3712 εχω voltage... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλησπέρα επείδη δεν γνωρίζω και πολλά καθώς επίσης και από αυτά που έχω προλάβει να διαβάσω δεν έχω καταλάβει, θα ήθελα να ρωτήσω: έχω το hd2 με ρομ: 3.14.405.2. και radio: 2.15.50.1, μπορώ να βάλω android χωρίς hspl; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλησπέρα επείδη δεν γνωρίζω και πολλά καθώς επίσης και από αυτά που έχω προλάβει να διαβάσω δεν έχω καταλάβει, θα ήθελα να ρωτήσω: έχω το hd2 με ρομ: 3.14.405.2. και radio: 2.15.50.1, μπορώ να βάλω android χωρίς hspl; Ευχαριστώ. Ναι... ισχύει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Ευχαριστώ πολύ. Απ΄ ότι έχω καταλάβει το hspl το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να περάσουμε μια custom rom και μόνο. Μια ακόμη ερώτη, είναι πολύ πολύ επικίνδυνο για το κινητό να του περάσω android; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Ευχαριστώ πολύ. Απ΄ ότι έχω καταλάβει το hspl το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να περάσουμε μια custom rom και μόνο. Μια ακόμη ερώτη, είναι πολύ πολύ επικίνδυνο για το κινητό να του περάσω android; Ευχαριστώ Αν το περάσεις στην κάρτα... καθόλου επικίνδυνο. Και αν δεν κάνεις HSPL, είσαι και εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι σαν πρώτη προσπάθεια να βάλω αυτή:SuperRAM FroYo by darkstone1337 Version 1.5, ελπίζω να μη αντιμετωπίσω ιδιαίτερα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Platwnakovic Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλησπερα. Εχω την mdj 4.6 και οταν παταω να δω τα προσωπα, δηλαδη τις επαφες μου, μου λεει φορτωση αλλα μενει στη φορτωση κ οση ωρα κ αν το αφησα συνεχισε να λεει το ιδιο. Ξερει κανεις τι φταει; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 εχω βαλει ενα δικο mp3 στο notification sound αλλα παρολο που το διαλεγω οταν δεχομαι μηνυμα παιζει καποιο αλλο,μηπως υπαρχει καποιος περιορισμος στη διαρκεια του ηχου?(MarkinuXHDExtraClean1.3) Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Ρε παιδια τι παιζει με το προγραμμα email στα android;δεχθηκε το gmail,hotmail αλλα το yahoo δεν το δεχεται.τι να κανω; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 κατέβασε από το market την εφαρμογή yahoo! και λογικά θα σου δουλέψει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Την εχω βρε Χρηστο αλλα δεν εχει επιλογες να ψαχνει ανα καποια ωρα η να ερχονται απευθιας.Πιο καλα ειναι να τα εχω και τα 3και να βλεπω τα mail κατευθιαν μολις ερθουνε Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) λοιπόν συνονόματε Γιώργο επειδή ήταν από τα αρχικά προβλήματα με τα android .Βάλε καρφωτά στις χειροκίνητες ρυθμίσεις φτιάξε εκ νέου τον λογαριασμό (εγώ έχω 2 yahoo): διακομιστής imap : imap.mail.yahoo.com προστασία : ssl θύρα διακομ. : 993 διακομ. smtp : smtp.mail.yahoo.com ssl 465 edit : κάποιος mod να διαγράψει το προηγούμενο Edited January 23, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 λοιπόν συνονόματε Γιώργο επειδή ήταν από τα αρχικά προβλήματα με τα android .Βάλε καρφωτά στις χειροκίνητες ρυθμίσεις φτιάξε εκ νέου τον λογαριασμό (εγώ έχω 2 yahoo): διακομιστής imap : imap.mail.yahoo.com προστασία : ssl θύρα διακομ. : 993 διακομ. smtp : smtp.mail.yahoo.com ssl 465 edit : κάποιος mod να διαγράψει το προηγούμενο Μπράβο ρε φίλε!!! Επιτέλους δούλεψε. Να είσαι καλά!!!:respect: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι σαν πρώτη προσπάθεια να βάλω αυτή:SuperRAM FroYo by darkstone1337 Version 1.5, ελπίζω να μη αντιμετωπίσω ιδιαίτερα προβλήματα. Βάλτην άφοβα.αυτή χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Ιδίως αν δε θες να μπλέξεις με nand rom, δηλαδή αν θες να έχεις και τα windows είναι ότι καλύτερο. Στο θέμα μπαταρίας όμως μην περιμένεις κ πολλά πολλά ... Sent from my Hd2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 τελικά υπάρχει scrollbar με ΑΒΓ για τις επαφές όπως στα windows 6.5 ή τιποτα ακόμη και μόνο ABC ??? διότι αν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα όλη η ιστορία να φλασαρεις σε nand ειναι αυτοακυρη.... κοινως ψαξε να βγαλεις ακρη σε πολλές επαφές οδηγώντας ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Τα έχω υποψη μου τα παραπανω για καλυτερη καταναλωση μπαταριας αλλα ουτε με αυτα δε γινοταν τιποτα... Τελικα αποφάσισα να κανω εγκατασταση "SuperRAM FroYo V1.5" απο την αρχη και επιτελους εχω πεσει στα 5mA σε κατασταση αναμονης, αλλά χωρις εγκατάσταση τιποτα επιπλέον εκτος απο "current widget" και "battery E.T.A.". Προφανώς κάποιο απο τα προγράμματα που είχα εγκαταστήσει επηρεαζε... αλλα ποιο??? Θα τα περναω ξανα λιγα λιγα να δω ποιο εφταιγε τελικα.... Έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, κάτι πέρασα και μου εχει ανεβάσει την κατανάλωση της μπαταρίας. Βρήκες το πρόβλημα?? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts