Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε την super sense ram του darkstone

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=892797

Η αγαπημένη μας super ram froyo από τον darkstone ετοιμάζεται και για την nand

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10367747&postcount=2520

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να σε ρωτησω?τα βελακια πως τα ενεργοποιησες στο smart keyboard?

μεσα απο τις γενικες ρυθμισεις (general settings) υπαρχει η επιλογη enable arrow keypad

Samsung Galaxy A50

μεσα απο τις γενικες ρυθμισεις (general settings) υπαρχει η επιλογη enable arrow keypad

δεν γινεται να τα εχουμε στην κεντρικη οθονη του πληκτρολογιου τα βελακια?

Samsung Galaxy S8 plus.....

δεν γινεται να τα εχουμε στην κεντρικη οθονη του πληκτρολογιου τα βελακια?

και γω το κοιταζα αυτο που λες αλλα απο οτι βλεπω δεν γινεται τουλαχιστον δεν βρηκα καποια τετοια ρυθμιση αλλα να σου πω απο το να μην εχεις καθολου βελακια το προτιμω εστω και ετσι

Samsung Galaxy A50

στις ρομ χωρίς το πληκτρολόγιο της htc με τα βελάκια,βάζω το htc_ime mod και μετά ρυθμίζω τα πληκτρα της φωνής ώστε όταν γράφω κείμενο να μετακινούν τον κέρσορα εμπρός-πίσω μέσα στο κείμενο.

παιδες με ποιο προγραμμα μετρατε καταναλωση μπαταριας?που βγαζει widget και μετραει σε μΑ.εψαξα κανα 2 αλλα τζιφος.εχω την darkstone SuperRAM Sense v0.1 και θα το ειχα συνεχεια γυρισμενο σε αυτην αν δεν ηταν τοσο χαμηλος ο ηχος απο το ακουστικο.ειμαι αρκετες ωρες σε περιβαλλον με θορυβο και δεν ακουω τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

παιδες με ποιο προγραμμα μετρατε καταναλωση μπαταριας?που βγαζει widget και μετραει σε μΑ.εψαξα κανα 2 αλλα τζιφος.εχω την darkstone SuperRAM Sense v0.1 και θα το ειχα συνεχεια γυρισμενο σε αυτην αν δεν ηταν τοσο χαμηλος ο ηχος απο το ακουστικο.ειμαι αρκετες ωρες σε περιβαλλον με θορυβο και δεν ακουω τιποτα

με το current widget ψαχτο στο market

Samsung Galaxy A50

[07 JAN] -=MDJ's CyanogenMod 7 v. 1.6 [GRH78][RMNET][Kernel: MDJ S9.4 OC]

Working:

- 3G / Data

- Audio

- Bluetooth

- GPS

- Wi-Fi

- 720p PLAYBACK

- Phone

- Camera (5Mp)

- Camcorder (800x480)

Not Working (In progress):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

δεν βαζω nand γιατι κατα καιρους με τα wm και παμπολες custom rom εμενα χωρις κινητο την στιγμη που το ηθελα(κολλουσε o dialer οταν ηθελα να κανω καποιο τηλ κολλουσαν ta sms η φωτογραφικη).γι'αυτο το λογω αφηνω και τα windows μεσα για να εχω σε παρομοια περιπτωση ενα λειτουργικο σταθερο και λειτουργικο. να το εμπιστευθω το android(ρωταω εσας που το εχετε σε nand και αρα daily use) η να το αφησω dual boot και να περιμενω να γινουν πιο καλες οι ρομ ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Εγώ προτιμώ το Dual Boot.

Με την SuperRam του darkstone τα έχουμε όλα και είναι και πιο γρήγορη.

Επιπλέον έχω και τα WM για τα προγράμματα πλοήγησης (κυρίως Primo & iGO8). Τα Navigators για Android είναι ακόμα πολύ φτωχά!!!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

δεν βαζω nand γιατι κατα καιρους με τα wm και παμπολες custom rom εμενα χωρις κινητο την στιγμη που το ηθελα(κολλουσε o dialer οταν ηθελα να κανω καποιο τηλ κολλουσαν ta sms η φωτογραφικη).γι'αυτο το λογω αφηνω και τα windows μεσα για να εχω σε παρομοια περιπτωση ενα λειτουργικο σταθερο και λειτουργικο. να το εμπιστευθω το android(ρωταω εσας που το εχετε σε nand και αρα daily use) η να το αφησω dual boot και να περιμενω να γινουν πιο καλες οι ρομ ?

προσωπική μου γνώμη είναι ότι οι nand rom μέσα σε λίγο

σχετικά διάστημα από της 31-12 έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ

σε σταθερότητα και σε κατανάλωση μπαταρίας . εγώ προσωπικά

φλάσαρα αρκετες και κατέληξα σε μία που είναι πολύ γρήγορη

και σταθερή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898778

βέβαια αν βγάλει ο DarkStone όπως αναφέρει σε λίγο την super ram froyo nand

rom σίγουρα θα την φλασάρω. οσο για κολλήματα εμένα προσωπικά δεν μου

έχει κάνει

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

H ρομ αυτή που λες είναι "dual memory" και σήμερα έχω κάνει δοκιμαστικά 2 setup.1 που τρέχει από την nand όπου έχω φορτώσει τις βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ καθημερινά (για τις οποίες τα 100mb μνήμης μου είναι αρκετά) και 1 με το data.img όπου έχω τα παιχνίδια και τα gps.

Eχω φτιάξει λοιπόν 2 αρχεία config.txt 1 για το data.img και 1 για τη nand

για το data.img

data_img=1

data_size=1024

data_sync=1

copy_data=0 βάζω μηδέν γιατί δε θελω αντιγραφή των εφαρμογών από την nand στην sd

και για την nand

data_img=0

και ανάλογα τι θέλω,κάνω αντιγραφή-επικόλληση στο φάκελο data της sd το ανάλογο config.txt και μετά το reboot φορτώνει η ρομ με την ανάλογη μνήμη

Θέλω να δω σε πραγματική καθημερινή χρήση πόση διαφορά έχει στην μπαταρία η nand μνήμη

Αγαπητοί φίλοι,

βρίσκομαι σε απελπιστική κατάσταση. Έχω το HTC HD2 και χθες το βράδυ προσπάθησα να μετατρέψω το λειτουργικό του σε android! Θα μου πείτε .. δεν είχες τίποτα καλύτερο να κάνεις..; Σίγουρα είχα αλλά ..μου άρεσε που το είδα σε έναν φίλο, υπερεκτίμησα και τις δυνατότητες μου, και είπα να πάρω το ρίσκο το οποίο τελικός δεν μου βγήκε . Κατέβασα από το torrentz.eu ένα πακετάκι που περιλαμβάνει το nananadroid και όλα τα συναφή προγράμματα ήτοι:

• gauner1986 hd-fi nand 0.3

• DFT_LEO_MAGLDR1.11

• HSPL3_PKG

• stock T-MOBILE USA WINDOWS ROM

• LEO_Android_SplashScreen_2

• Radio_2_15_50_14

• hd skin apks

Διάβασα τις οδηγίες και τα βήματα ένα- ένα και το προσπάθησα. Αυτή τη στιγμή λοιπόν βρίσκομαι στην εξής κατάσταση. Έχω αλλάξει το ραδιο και ρομ επιτυχώς νομίζω και έχω εγκαταστήσει το MAGLDR 1.11. Όμως από εκεί και πέρα δεν μπορώ να εγκαταστήσω android διότι μου λέει πως υπάρχει πρόβλημα στην usb σύνδεση! Εν το μεταξύ το activesync έπαψε να αναγνωρίζει την συσκευή απο τη στιγμή που εγκατέστησα το MAGLDR.

Αυτό που ζητώ λοιπόν από εσάς είναι να μου υποδείξετε μια λύση στις παρακάτω τρείς επιλογές:

1. Πώς μπορώ αν μπορώ στην παρούσα φάση να το κάνω android?

2. Πώς μπορώ να το επαναφέρω στην προηγούμενη κατάσταση;

3. Πώς μπορώ να το πετάξω; Δηλαδή να το πετάξω στην ανακύκλωση ή απ΄ το μπαλκόνι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Καλή χρονιά σε όλους .

ΥΓ1: Το έβαλα σε bootloader όπως μου υπέδειξε ο bbbb και γράφει τα εξείς:

PB81100 HX-BC

SPL-2.08.HSPL 8G XE

0X05

Cotulla HSPL 0X30

Serial

Το κινητό το έχω αγοράσει απο Ελλάδα τον 12/09.

ΥΓ2: Ζητώ συγγνώμη από τους κυρίους του συντονισμού διότι δημοσίευσα αυτό το θέμα σε νέο τοπικ πράγμα που απ΄ότι εκ των υστέρων κατάλαβα δεν ενδείκνυται. Ελπίζω να μην δημιούργησα μεγάλο πρόβλημα.

Edited by Nikos_s3

Οκ ας απαντήσω εδώ και το μεταφέρει κάποιος moderator

Το κινητό σου είναι το ευρωπαϊκό και αν ναι είναι ελληνικό ή αγγλικό ή το αμερικάνικο hd2;

Kλείστο τελείως.Κράτα πατημένο το volume down και πάτα το power.Θα μπει στον bootloader.Γράψε τι γράφουν τα γράμματα

Το κινητό μου είναι Ελληνικό. Εκανα αθτό που μου είπες και γράφει:

PB81100 HX-BC

SPL-2.08.HSPL 8G XE

0X05

Cotulla HSPL 0X30

Serial

Απ΄οτι κατάλαβα πρέπει να γράψω αλλού το μήνυμα.

Σε ευχαριστώ bbbb.

Αν το κινητο το αγορασες απο Ελλαδα τοτε με αυτο "stock T-MOBILE USA WINDOWS ROM" θα ειχες προβλημα

η ρομ αυτη ειναι για τις αμερικανικες συσκευες που εχουν 1024ΜΒ ρομ σε αντιθεση με τα ευρωπαικα που εχουν 512ΜΒ ρομ.

Αν απο οτι βλεπω το SPL ειναι σωστο...και αν και το MAGLDR ειναι και αυτο σωστα περασμενο

Βοοταρεις με πατημενο συνεχως το power κουμπι..μεχρι να σε βγαλει στο μενου του MAGLDR

Απο κει πας στην επιλογη 4 "usb flasher" και πατας το πρασινο κουμπι για να το επιλεξεις

Θα σου βγαλει "wait for usb..."

Αν καρφωσεις το usb καλωδιο , θα πρεπει να ακουσεις τον ηχο αναγνωρισης νεα συσκευης στα windows και στο MAGLDR πρεπει να λεει τωρα "wait for usb...usb"

Αφου γινει αυτο..τοτε πας στον φακελο που εχεις αποσυμπιεσει το android και κανεις δεξι κλικ "run as administrator" στο install.exe/daf.exe οτι εχει τελοσπαντων για να ξεκινησει η εγκατασταση.

Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70

Κάνω ακριβώς αυτή τη διαδικασία όμως το android δεν εγκαθίσταται. Μου λέει

Error happens

Error Description: USB init faild

info: .\RSPL.cpp(723).

Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω?

Error happens

Συνηθως αυτο το βγαζει οταν δεν επικοινωνει σωστα με το usb.

αν θες να ξαναπερασεις windows , κλεινεις κινητο , πατας το volume down , και ανοιγεις κινητο

σε βγαζει στην τρικολορε οθονη , καρφωνεις καλωδιο , στο κατω μερος πρεπει να γραφει USB

Και ξεκινας την εγκατασταση των windows απο το πισι.

Με αυτον τον τροπο σβηνεται MAGLDR (για το hspl δεν ειμαι σιγουρος , παιζει και να σβηνεται παιζει και να μενει.)

Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70

Error happens

έχεις απενεργοποιήσει ( ξετικάρεις ) από το activesync

το Allow usb connections .ίσως φταίει αυτό

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

δεν βαζω nand γιατι κατα καιρους με τα wm και παμπολες custom rom εμενα χωρις κινητο την στιγμη που το ηθελα(κολλουσε o dialer οταν ηθελα να κανω καποιο τηλ κολλουσαν ta sms η φωτογραφικη).γι'αυτο το λογω αφηνω και τα windows μεσα για να εχω σε παρομοια περιπτωση ενα λειτουργικο σταθερο και λειτουργικο.
Συμφωνώ απόλυτα .έμενα μου κώλυσε ο dialer χθες πρώτη φορά με την superRAM ,οπότε για να είμαστε καλυμμένοι από όλες τις πλευρές πρέπει να παίζουμε σε διπλό ταμπλό.

Έτσι dual boot forever. Δεν μου αρέσει που έχουν φύγει όλοι οι σεφ, και πήγαν σε nand roms.

Έχω δοκιμάσει αρκετές Android rom, και η μόνη που μου αρέσει και είναι και η πιο "σωστή" στην τελική, είναι του mdj.

Δοκίμασα την superFroyo, δεν μου άρεσε, για να καταφέρεις να το φέρεις σε ένα σημείο που θα δουλεύει ανθρώπινα, θέλει πολύ κόπο. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δούλευα με τα WinMo, χωρίς το SENSE! (ε απλά δεν παίζει κάτι τέτοιο). Για να μην αναφέρω την έλειψη του καταπληκτικού HTC Dialer.

Δοκίμασα την SuperRamSense, δεν συγκρίνεται με την MDJ. Χειρότερο software, δεν λειτουργεί σωστά σε θέμα rotation κτλ.

Η MDJ είναι άψογη, εκτός απο ΚΑΠΟΙΕΣ φορές που τρώει κανα σκάλωμα.

Οπότε η ερώτησή μου είναι, όσοι έχετε αυτή τη ρομ, τι έχετε φορτώσει πάνω σαν εφαρμογές και γιατί?

Edited by WebViRuS

• Administrators
Αν το κινητο το αγορασες απο Ελλαδα τοτε με αυτο "stock T-MOBILE USA WINDOWS ROM" θα ειχες προβλημα

η ρομ αυτη ειναι για τις αμερικανικες συσκευες που εχουν 1024ΜΒ ρομ σε αντιθεση με τα ευρωπαικα που εχουν 512ΜΒ ρομ.

Σωστό. Ποιος ο λόγος να μπει η official της T-Mobile σε ελληνική συσκευή;

Modpic.gif

Έτσι dual boot forever. Δεν μου αρέσει που έχουν φύγει όλοι οι σεφ, και πήγαν σε nand roms.

Έχω δοκιμάσει αρκετές Android rom, και η μόνη που μου αρέσει και είναι και η πιο "σωστή" στην τελική, είναι του mdj.

Δοκίμασα την superFroyo, δεν μου άρεσε, για να καταφέρεις να το φέρεις σε ένα σημείο που θα δουλεύει ανθρώπινα, θέλει πολύ κόπο. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δούλευα με τα WinMo, χωρίς το SENSE! (ε απλά δεν παίζει κάτι τέτοιο). Για να μην αναφέρω την έλειψη του καταπληκτικού HTC Dialer.

Δοκίμασα την SuperRamSense, δεν συγκρίνεται με την MDJ. Χειρότερο software, δεν λειτουργεί σωστά σε θέμα rotation κτλ.

Η MDJ είναι άψογη, εκτός απο ΚΑΠΟΙΕΣ φορές που τρώει κανα σκάλωμα.

Οπότε η ερώτησή μου είναι, όσοι έχετε αυτή τη ρομ, τι έχετε φορτώσει πάνω σαν εφαρμογές και γιατί?

Κι εγώ έχω δοκιμάσει πολλές και τελικά κατέληξα στου MDJ. Η SuperRAM χωρίς το Sense ήταν πραγματικά γρήγορη άλλα της έλειπαν πολλά πράγματα (με πρώτο και κυριότερο το Sense) ενώ αυτή με το Sense έτρωγε πολλά κολλήματα.