Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλά όλα αυτά που λέτε για το γεγονός ότι δεν σας λείπει το Sense απο τα android, αλλά απο θέμα ευκολίας στο customization του UI τι γίνεται? Για παράδειγμα, υπάρχει τρόπος να βάλω το dialer της HTC σε μία ρομ όπως η SuperRam? Κάθε φορά που βλέπω τον dialer των android, στο λαιμό μου κάθεται.

Bαζεις εναν καλο Launcer ενα καλο προγραμμα για τον καιρο και τον Dialer One και τελειωσες..Εισαι σχεδον σαν να εχεις ενα sense...:D:D:D

Εγω προσωπικα απο τοτε που εειδα μερικες home screen και εφυγα απο το βαρυ sence βρηκα την υγεια μου..Ουτε με τον Dialer thw ΗΤC εβρισκα επαφες ενω με τον one ολα αψογα

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!! Καλή χρονιά να έχουμε!

Μια ερώτηση, υπάρχει επιλογή όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο pc (φόρτιση ή μεταφορά αρχείων), ή φορτίζει συνδεδεμένη σε πρίζα να μη σβήνει ποτέ η οθόνη? Ας χαμηλώνει ο φωτισμός, αλλά να μη σβήνει η οθόνη?

Δοκιμασα κι εγω τη SuperRAM και πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο την ταχυτητα αλλα θελει ακομα δουλεια για να θεωρηθει ολοκληρωμενη. Το πιο βασικο για μενα ειναι η ελλειψη του Sim Toolkit αλλα και η ασταθεια που παρατηρησα σε καποιες εφαρμογες. Προς το παρον επιστρεφω στην αγαπημενη μου Revolution 1.7 και ελπιζω να επιστρεψω σε rom τετοιου τυπου οταν θα εχουν λυθει τα προβληματα.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!! Καλή χρονιά να έχουμε!

Μια ερώτηση, υπάρχει επιλογή όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο pc (φόρτιση ή μεταφορά αρχείων), ή φορτίζει συνδεδεμένη σε πρίζα να μη σβήνει ποτέ η οθόνη? Ας χαμηλώνει ο φωτισμός, αλλά να μη σβήνει η οθόνη?

Ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->ανάπτυξη και τσεκάρεις το παραμονή σε κανονική κατάσταση με αυτή την επιλογή σβήνει ο φωτισμός της οθόνης αλλά η οθόνη μένει ανοιχτή

εγω εχω δοκιμασει παρα πολλες μα παρα πολλες ρομ απο τοτε που πρωτοξεκινησε η προσπαθεια για το android στο HD2 και τελικα κατεληξα στην MDJ HD 4.6 αλλα με kernel hastarin 8.6 η ταχυτητα ειναι αψογη και ειναι φουλ απο εφαρμογες και παιχνιδια δεν κολλαει πουθενα το download επισης γρηγορο η αυτονομια της μπαταριας επισης τελεια χωρις taskiller set cpu κτλ.ειχα παει και σε ενα πλαισιο και εκανα και ενα τεστ live στο desire hd με το λεο καμια σχεση το λεο σαφως πολυ πιο γρηγορο!!την ρομ αυτη με το κερνελ του hastarin το ανεφερε καποιος στο xda και ετσι την εβαλα και εγω και οντως ειναι ετσι οπως τα λεει οποιoς εχει χρονο ας την δοκιμασει,μου θυμισε πολλη την ταχυτητα της SuperRAM του darkstone.ραδιο εχω το 2.15.50 και ρομ αυτην http://img809.imageshack.us/img809/5599/20622686.png Edited by giogio

παιδια ποιο προγραμμα να χρησιμοποιω για backup???χρειαζεται root το leo???η οχι???
Samsung Galaxy S8 plus.....

titanium backup,my backup pro οι ρομ που έχουμε είναι ήδη rooted

επίσης με ένα πρόγραμμα όπως το sms backup ~ http://www.androlib.com/android.application.tv-studer-smssync-jjD.aspx μπορούμε να συγχρονίσουμε τα sms με το gmail και στη συνέχεια να τα κατεβάσουμε στα wm,ως e-mail.Οχι ότι καλύτερο αλλά αν κάποιος θέλει να δει ένα μήνυμα που του ήρθε στο android στα wm,είναι μια λύση.

εγω εχω δοκιμασει παρα πολλες μα παρα πολλες ρομ απο τοτε που πρωτοξεκινησε η προσπαθεια για το android στο HD2 και τελικα κατεληξα στην MDJ HD 4.6 αλλα με kernel hastarin 8.6 η ταχυτητα ειναι αψογη και ειναι φουλ απο εφαρμογες και παιχνιδια δεν κολλαει πουθενα το download επισης γρηγορο η αυτονομια της μπαταριας επισης τελεια χωρις taskiller set cpu κτλ.ειχα παει και σε ενα πλαισιο και εκανα και ενα τεστ live στο desire hd με το λεο καμια σχεση το λεο σαφως πολυ πιο γρηγορο!!την ρομ αυτη με το κερνελ του hastarin το ανεφερε καποιος στο xda και ετσι την εβαλα και εγω και οντως ειναι ετσι οπως τα λεει οποιoς εχει χρονο ας την δοκιμασει,μου θυμισε πολλη την ταχυτητα της SuperRAM του darkstone.ραδιο εχω το 2.15.50 και ρομ αυτην http://img809.imageshack.us/img809/5599/20622686.png

giogio, μου δίνεις ένα λινκ με αυτά που λες? Γιατί κάποιος να προτιμήσει την 4,6 απο την SuperRam? Είναι όντως καλύτερη σε ταχύτητα? Δύσκολα το πιστεύω μια SD ρομ να είναι πιο γρήγορη απο μια RAM.

Το βράδυ μπαίνω και εγώ στη παρέα!!!!

οπου πανε τα μηνυματα μου Φανη...στον καδο...για αυτο απεχω απο το φορουμ..

αλλα ακομη και τις ευχες μου φοβουνται καποιοι εδω μεσα :lol:

Μήτσο μην σε απασχολεί ρε σύ. Κράτα χαρακτήρα. Ο Νίκος απλώς δοκιμάζει το κουμπί "Διαγραφή" σε όλα τα posts, για να δεί αν λειτουργεί :X

• Administrators
Επίσης προχτές είδα μια ανακοίνωση του Incredible HD !!! Τι είναι αυτό πάλι?

http://www.nooz.gr/tech/to-incredible-hd-sto-ces

Μήπως να μη βιαστώ για το Desire HD και να περιμένω αυτό?

Αν θα φοράει τον Snapdragon όπως λένε οι φήμες για εμένα δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της συγκεκριμένης συσκευής. Ίδωμεν.

οπου πανε τα μηνυματα μου Φανη...στον καδο...για αυτο απεχω απο το φορουμ..

αλλα ακομη και τις ευχες μου φοβουνται καποιοι εδω μεσα :lol:

Παρόλο που τα έχουμε πει ήδη Δημήτρη, Χρόνια πολλά και από εδώ! ;)

Modpic.gif

Το γράφω εδώ αυτό γιατί το ζητάω επειδή θέλω να κάνω import τις επαφές μου στο android.

Κάνω την διαδικασία που λένε οι οδηγίες και διαπιστώνω πως δεν έχω επαφές περασμένες στην SIM. Μάλλον είναι στην sd card καθώς δεν μου βρίσκει καμία επαφή παρά μόνο την εξυπηρέτηση πελατών. Υπάρχει τρόπος να κάνω αντιγραφή όλων των επαφών από την sd card στη SIM?

p.s. τώρα που έκανα reboot χωρίς να το έχω περάσει τις επαφές, θα πρέπει να ξαναβάλω από την αρχή το android? γιατί κάτι έλεγε στο note πως πρέπει να γίνει πριν το πρώτο reboot.

Ευχαριστώ.

• Administrators
Υπάρχει τρόπος να κάνω αντιγραφή όλων των επαφών από την sd card στη SIM?

Τις επαφές στην sd card πως τις έβαλες;

Modpic.gif

Τις επαφές στην sd card πως τις έβαλες;

Δεν ξέρω.. Όταν είμαι στα Windows και πάω στις επαφές μου πάω σε μία επαφή και πατάω μενού και μου λέει αντιγραφή στην SIM. Οποτε συμπέρανα πως τις έχω περάσει στην SD card...

@karhariasgr: το θέμα του τόπικ είναι ''HTC HD2 - Android Development''...αν θες να πας να δοκιμάσεις το desire HD, μπορείς να το κάνεις ελέυθερα, αλλά δυστυχώς εδώ είναι offtopic...κατά συνέπεια το ποστ διαγράφηκε...

@zaharakis : το θέμα του τόπικ είναι ''HTC HD2 - Android Development''...κατά συνέπεια και τα ''χρόνια πολλά'' (τόσο τα δικά σου όσο και των υπολοίπων!) είναι εξίσου offtopic και γιαυτό το ποστ σου διαγράφηκε...υπενθυμίζω για 2η φορά σε 2 μέρες ότι υπάρχει ειδικό τόπικ για τα χρόνια πολλά (και εννοείται ένα και μοναδικό) στο chat and fun...θα χαρούμε να περάσετε από εκεί να μας ευχηθείτε :)

@webvirus: όσο πιο πολλά offtopic υπάρχουν , τόσο πιο πολύ πατιέται το delete...simple as that..:)

Edited by Nikos_s3

• Administrators
Δεν ξέρω.. Όταν είμαι στα Windows και πάω στις επαφές μου πάω σε μία επαφή και πατάω μενού και μου λέει αντιγραφή στην SIM. Οποτε συμπέρανα πως τις έχω περάσει στην SD card...

Αντιγραφή στη SIM σημαίνει στην SIM και όχι στην κάρτα μνήμης.

Modpic.gif

Ναι, απλά λέω πως για να έχω την επιλογή αντιγραφή στην SIM, σημαίνει πως τις έχω περάσει στην SD card. Το θέμα είναι πως όταν πάω να κάνω import στο android έχω την επιλογή import από SIM. Οπότε πριν αντέγραψα μία επαφή στην SIM και μετά έτρεξα το android και είδα πως μου την εμφάνιζε. Βέβαια, την εμφάνιζε με παράξενα γράμματα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.. Οποτε σκέφτομαι πως να κάνω ομαδικά αντιγραφή των επαφών στην SIM στα windows και μετά να πάω και να τις κάνω import στο android...

Διαφορετικά δεν έχω καταλάβει τι παιζει με τις επαφές... :(

• Administrators
Ναι, απλά λέω πως για να έχω την επιλογή αντιγραφή στην SIM, σημαίνει πως τις έχω περάσει στην SD card.

Τόση ώρα προσπαθώ να σου πω ότι αυτό που λες είναι λάθος. Άλλο πράγμα η SIM και άλλο η κάρτα μνήμης (microSDHC card). :wacko:

Modpic.gif

αυτο θα κανεις (Οποτε σκέφτομαι πως να κάνω ομαδικά αντιγραφή των επαφών στην SIM στα windows και μετά να πάω και να τις κάνω import στο android... )αλλα θα βαλεις απο την αρχη την superRAM.Θα την διαγραψεις θα βαλεις τον φακελο τις ραμ και θα τον τρεξεις ξανα.

Ναι, μάλλον το ιδιο λέμε, ή καλύτερα εγώ δεν το διατύπωσα σωστά!

Το θέμα είναι πως κάνω ομαδική αντιγραφή των επαφών στην SIM στα windows. γτ έγω τόσην ώρα που ψάχνω είδα μόνο να κάνεις μία μία επαφή αντιγραφή..

Λοιπον απο οοοοολα τα builds που δοκιμασα το πλεον γρηγορο ηταν το superam απο darknstone στην εκδοση 1.5.

Η μοναδικη ενσταση για να μην το εχει καποιος αυτο το build για χρηση 24/7 (οπως λογου χαρη εχω εγω και τυραννιεμαι με το φορτιστη παραμασχαλα) ειναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ μπαταριας που εχει.Θελω 2 φορτισεις τη μερα κι αυτο γιατι εχει ενα τρελο να καταναλωνει με 250-300 mA σε standby mode.

Μετα απο τη χρηση ενος RAM build για εμενα δεν τιθεται θεμα να επιστρεψω σε SD build. Θα αλλαξω μονο εφοσον βγαλει καποια επομενη εκδοση ο Darkstone ή καταφερει και κανει σταθερη και πληρως λειτουργική (RAM based παντα) Gingerbread έκδοση o MDJ.

Αυτά τα λίγα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Caer esta permitido, levantarse es obligatorio

και πριν λίγο ο giogio μας έλεγε άλλα. τελικά αν δεν δω μόνος μου και τα 2 το βράδυ, άκρη δεν θα βγεί

wickerman_3@Κάτι φταίει σε εσένα ,εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη κατανάλωση τις μπαταριάς και από ότι διάβασα είναι και άλλοι.

Απο προσωπικη εμπειρία έχω να πω πως ΟΛΑ τα builds του MDJ μετά απο μερικές ημέρες δεν ήταν σταθερά.

Η 1.5 superam του Darkstone με έχει κρατήσει από την πρώτη μέρα που βγήκε και κοντέυει ενα 10ημερο τωρα.

Τέλος χωρις να θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του giogio παλι απο την προσωπική μου εμπειρία δε συγκρίνονται οι ταχυτητες των 2 builds.

wickerman_3@Κάτι φταίει σε εσένα ,εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη κατανάλωση τις μπαταριάς και από ότι διάβασα είναι και άλλοι.

Διαβάζοντας το κλειδωμένο πλεον thread της ως ανω ROM θα βρεις τουλάχιστον 20 αναφορές για την κατανάλωση που σου αναφέρω ότι έχω καθώς και τρόπους (ανεπιτυχείς δυστυχώς) να διορθωθεί.Μπορεί η περιπτωση μου να ανήκει στις εξαιρεσεις αλλά δεν παυει να ειναι μια περιπτωση.

Αλλα ειναι ανεκτο απο τη στιγμη που ΟΛΑ τα υπολοιπα δουλευουν ρολοι και ειναι και stable build. :)

Edited by Nikos_s3
Caer esta permitido, levantarse es obligatorio

αυτό που λες με την μπαταρία δεν το πολύ πιστεύω ότι φταίει η ρομ, για τον πολύ απλό λόγο....

Η ρομ δεν χρειάζεται να κάνει access στην SD οπότε δεν χρειάζεται έξτρα ρευμα για να διαβάσει, άρα σε σύνολο θα έπρεπε να έχεις πολύ καλή κατανάλωση

Εχω διαβάσει όλους αυτούς τους μήνες αμέτρητες αναφορές για μεγάλη κατανάλωση κατά την αναμονή για όλα τα build.Κάτι άλλο γίνεται παιδιά.Προσωπικά ποτέ δεν είχα τέτοια κατανάλωση με όποιο build και αν δοκίμασα.Ανάλογα το build αν έχεις κλειστή την οθόνη και ανοιχτό το wifi ή το 3g ή το bt η κατανάλωση φτάνει στα 60-70ma που οκ δεν είναι μικρή αλλά απέχει πάρα πολύ από τα 250-300ma

είχα αναφέρει και προηγουμένως ότι το μόνο που με χαλάει στο dual είναι η κατανάλωση .

Στην superam το αντιμετώπισα ως εξής :

κατάργησα όλα τα widget που ζητάνε ενημέρωση ,fancy weather κλπ , επίσης όλους τους αυτόματους συγχρονισμούς google,ειδήσεις (διεργασίες φόντου) κοκ , εννοείται κινούμενα wallpaper, ένταση οθόνης ,

και ανά κάποια διαστήματα κοιτάω στον adv. task killer εάν τρέχει κάτι περίεργο , πχ βρίσκω ανοιχτά συχνά maps ,ειδήσεις,tapatalk,χωρίς να τα έχω τρέξει ...

το αποτέλεσμα είναι 3-5mah με το current widget (το μόνο που χρησιμοποιώ) και έτσι δεν βλέπω πια κάτι 60-80-120mah χωρίς να έχω ανοίξει κάτι

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr