sisferas_sax Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 (edited) μολις περασα το android :yahoo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491.ολα εγιναν αψογα.εβαλα και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733752 για να επιλεγω πιο λειτουργικο θα μπουταρει.ειμαι με nrg rom .εκ πρωτης οψεως εχω παθει πλακα με την ταχυτητα της συσκευης / market place/internet.ψαχνω apls για να το φερω στα μετρα μου δεκτη καθε βοηθεια.κατα ενα περιεργο τροπο συνχρονισε και τις επαφες μου μαλλον απο το gmail που τις εχω.θελω να δω αν θα υπαρξει προβλημα που τα εβαλα ολα μαζι στην ιδια καρτα εχοντας κανει format/backup.μεχρι τωρα ολα καλα.ευχαριστω και δημοσια για την βοηθεια, τους bbbb k zaharaki http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 ευχαριστω Γιαννη Edited November 19, 2010 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 ψαχνω apls για να το φερω στα μετρα μου δεκτη καθε βοηθεια. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Έχω 2 ερωτήσουλες σχετικα με το ξεκλειδωμα συσκευής, για να το εχω αφοβα στην τσεπη: 1. Γίνεται να έχω ενα διαφορετικό ξεκλειδωμα απο αυτο το κλασικο που σερνεις απο τη μεση και προς τα κατω??? Αυτο επειδη στην τσεπη μου ξεκλειδωνει σχετικα ευκολα χωρις να το παρω χαμπαρι και μπορει να πατιουντε διαφορα ασχετα ή να κανει ακομα και ασχετες κλησεις απο μονο του μεσα στην τσεπη... Παράδειγμα, θα ηθελα καποιο σχετικα δυσκολο ξεκλείδωμα απο δεξια προς τα αριστερα, οπως αυτο στα Wm ή οπως σε καποια builds Android που εχω δει (αλλα δεν το εχουν τα build που χρησιμοποιω). Ή καποιο αλλο οπως αυτο που κανεις καποιες κινησεις συγκεκριμενες στην οθονη δεξια - αριστερα ή διαγωνια για να ξεκλειδωνει σχετικα δυσκολα... 2. Υπάρχει κανενας τροπος ωστε να μη λειτουργουν τα hardware buttons απαντησης και αποριψης κλησης γιατι εχει τυχει πολλες φορες να με καλουν και να παταω κατα λαθος το πληκτρο απαντησης και να ανοιγει η γραμμη χωρις να θελω... Προτιμω απάντηση ή αποριψη κλησης με ενα σχετικα δυσκολο συρσιμο στην οθόνη και μονο αυτο... Και επισης θα προτιμουσα να παρεμενε κλειδωμενο οσο μιλαω και αν θελησω να μπω να ψαξω κατι μεσα στη συσκευη την ωρα που μιλαω (με bluetooth ακουστικα) να ξεκλειδωνω και να μπαινω. Αν ξερει καποιος κανενα προγραμματακι ή τροπο να βαλω κατι τετοια για τα παραπανω ας μου πει γιατι αν δεν τα λυσω μαλλον θα εγκαταλειψω Android... Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 1. Γίνεται να έχω ενα διαφορετικό ξεκλειδωμα απο αυτο το κλασικο που σερνεις απο τη μεση και προς τα κατω??? Αν χρησιμοποιείς το Co0kie's Home Tab με το CHTEditor έχει τρεις διαφορετικές επιλογές για κλείδωμα. 2. Υπάρχει κανενας τροπος ωστε να μη λειτουργουν τα hardware buttons απαντησης και αποριψης κλησης γιατι εχει τυχει πολλες φορες να με καλουν και να παταω κατα λαθος το πληκτρο απαντησης και να ανοιγει η γραμμη χωρις να θελω... Προτιμω απάντηση ή αποριψη κλησης με ενα σχετικα δυσκολο συρσιμο στην οθόνη και μονο αυτο... Και επισης θα προτιμουσα να παρεμενε κλειδωμενο οσο μιλαω και αν θελησω να μπω να ψαξω κατι μεσα στη συσκευη την ωρα που μιλαω (με bluetooth ακουστικα) να ξεκλειδωνω και να μπαινω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=556801 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Αν χρησιμοποιείς το Co0kie's Home Tab με το CHTEditor έχει τρεις διαφορετικές επιλογές για κλείδωμα. Μιλαω για Android και οχι για Wm... Για το 2. θα το δω και ελπιζω να κανω δουλεια... Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Μιλαω για Android και οχι για Wm... Για το 2. θα το δω και ελπιζω να κανω δουλεια... Έχεις δίκιο, έχω μπερδέψει τα thread! :wacko: (Και το δεύτερο για windows mobile είναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 λοιπόν επειδή έλιωσα την καρτούλα μου στο βάλε-βγάλε προσπαθώντας ν' φορτώσω κάτι καινούργια build του mdj (και κάποιες άλλες evo κλπ), και έχω δει πολλές δεκάδες φορές αυτό το μαύρο screen with green HTC logo πάρα πολλές ώρες χωρίς να φορτώνει τίποτα , και έκανα ότι ήξερα και δεν ήξερα θα γράψω παρακάτω τον τρόπο που δούλεψε τελικά το τελευταίο 1.6 του mdj : το startup το διαμόρφωνα πάντα κάπως έτσι : set mtype 2524 set ramaddr 0x11800000 set ramsize 0x1e400000 set KERNEL zImage set initrd initrd.gz set initrd_offset 0x00a00000 set cmdline "rel_path=AndrMdjEvOv._2.3Rev nand_boot=0" set cmdline "wifi.mac_address=00:11:22:33:44:55" boot εάν μεταφέρετε την σειρά :set cmdline "rel_path..... ακριβώς πάνω από το : boot (δεν πρέπει να παρεμβάλλεται η set cmdline "wifi.mac_ad....) voila εμένα τουλάχιστον έτσι μου δούλεψε ..... καληνύχτα ..... εφτιξα το startup txt οπως λεσ και δεν ξεκιναει κανει επανεκκινηση μπορεισ να δεισ να μου πεισ αν εχω γραψει κατι λαθος #Mdeejay FroYo Revolution v. 1.7 set mtype 2524 set ramaddr 0x11800000 set ramsize 0x1e400000 set KERNEL zImage set initrd initrd.gz set cmdline "wifi.mac_address=00:11:22:33:44:55" set cmdline "rel_path=Mdeejay_FroYo_Revolution_v._1.7_S6.1 nand_boot=0" boot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Αλλαξα το txt, αλλα τιποτα! Εκανα φορματ την καρτα παλι, αλλα τπτ.Άλλαξε κάρτα είχα το ίδιο πρόβλημα παρόλο που κάνεις φορματ δεν πρόκριτε να σου τα τρέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Εμείς που τρέχουμε Android απο την microSD λογικά μπορούμε να βάλουμε εφαρμογές μέχρι να γεμίσει η κάρτα. Επηρεάζει την απόδοση του λειτουργικού κι αν ναι τί προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Άλλαξε κάρτα είχα το ίδιο πρόβλημα παρόλο που κάνεις φορματ δεν πρόκριτε να σου τα τρέξει. Eβαλα την mdj 1.7 και ετρεξε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Παιδιά όποτε τρέχω android στο HD2 και κατεβάζω κάτι από το Market, κατεβαίνει πολύ πιο αργά από ότι σε κανονικές συσκευές Android, είτε μέσω δικτύου είτε μέσω Wi-fi? Είναι αυτό φυσιολογικό? Συμβαίνει και σε εσάς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Επηρεάζει την απόδοση του λειτουργικού κι αν ναι τί προτείνετε; Όπως και να έχει αν φορτώσεις πολλές εφαρμογές, σίγουρα επηρεάζεται η απόδοση μιας και οι περισσότερες θα τρέχουν στο background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Μιλαω για Android και οχι για Wm... Για το 2. θα το δω και ελπιζω να κανω δουλεια... Στο μάρκετ υπάρχουν διάφορα προγράμματα για κλείδωμα.Αν γράψεις lock screen θα σου βγάλει κάποια αποτελέσματα.Επίσης υπάρχει και το finger scanner που "διαβάζει" :p το αποτύπωμα του δακτύλου σου.Το θέμα είναι όμως ότι στο market υπάρχει μόνο η lite έκδοση που ξεκλειδώνει στα 3 "περάσματα",ενώ στη full αγορασμένη το ρυθμίζεις εσύ.Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις να κλειδώνει η οθόνη κατά την κλήση,αλλά δυστυχώς μόνο αν μιλάς με το ακουστικό του τηλεφώνου.Μια λύση με το bt ακουστικό είναι αφού απαντήσεις να πατάς το home και με ένα widget όπως το LockScreen να σβήνεις την οθόνη και η κλήση θα συνεχίζει κανονικά.Βέβαια είναι ένα θέμα αν έχεις το κινητό στη τσέπη Για τα κουμπιά όλο και κάτι μπορεί να γίνει.Ποιο build χρησιμοποιείς; Εμείς που τρέχουμε Android απο την microSD λογικά μπορούμε να βάλουμε εφαρμογές μέχρι να γεμίσει η κάρτα. Επηρεάζει την απόδοση του λειτουργικού κι αν ναι τί προτείνετε; Δε μπορείς να βάλεις εφαρμογές μέχρι να γεμίσει η κάρτα.Μπορείς να βάλεις εφαρμογές μέχρι να γεμίσει η εσωτερική μνήμη δηλαδή το αρχείο data.img Το οποίο στα περισσότερα builds είναι 512mb ή 1gb.Από εκεί και πέρα στα τελευταία builds δουλεύει και το apps2sd για όσες εφαρμογές το υποστηρίζουν και ένα μέρος των εφαρμογών πάει στην υπόλοιπη κάρτα.Και αν γεμίσει το 1gb μπορείς μέσω linux στο pc να το μεγαλώσεις μέχρι 4 περίπου (περιορισμός του FAT32) Aπό εκεί και πέρα για το αν επηρεάζουν την απόδοση του λειτουργικού,πιστεύω πως είναι και ανάλογα την εφαρμογή.π.χ. Αν βάλεις 5 λογισμικά πλοήγησης,20 παιχνίδια αλλά δε τα ανοίγεις όλα ταυτόχρονα,γιατί να επηρεαστεί αρνητικά η απόδοση του λειτουργικού; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Στο μάρκετ υπάρχουν διάφορα προγράμματα για κλείδωμα.Αν γράψεις lock screen θα σου βγάλει κάποια αποτελέσματα.Επίσης υπάρχει και το finger scanner που "διαβάζει" :p το αποτύπωμα του δακτύλου σου.Το θέμα είναι όμως ότι στο market υπάρχει μόνο η lite έκδοση που ξεκλειδώνει στα 3 "περάσματα",ενώ στη full αγορασμένη το ρυθμίζεις εσύ.Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις να κλειδώνει η οθόνη κατά την κλήση,αλλά δυστυχώς μόνο αν μιλάς με το ακουστικό του τηλεφώνου.Μια λύση με το bt ακουστικό είναι αφού απαντήσεις να πατάς το home και με ένα widget όπως το LockScreen να σβήνεις την οθόνη και η κλήση θα συνεχίζει κανονικά.Βέβαια είναι ένα θέμα αν έχεις το κινητό στη τσέπη Για τα κουμπιά όλο και κάτι μπορεί να γίνει.Ποιο build χρησιμοποιείς; Για να απενεργοποιουνται αυτοματα τα hardware κουμπια οταν με καλουν χλωμο το βλεπω να βρω κατι, μια και οι android συσκευες δεν εχουν κουμπια απαντησης - αποριψης κλησης απο οτι εχω δει. Αρα μονο αν εχουν φτιαξει κανενα προγραμματακι ειδικα για wm συσκευες που τρεχουν και android... Αν ξερει καποιος κατι τετοιο ας μου πει... Για android τρεχω τα builds της υπογραφης μου για την ωρα. Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) Να απενεργοποιούνται αυτόματα όταν σε καλούν όχι δε γίνεται.Αλλά γίνεται να τους αλλάξεις την συμπεριφορά χειροκίνητα,από το να βάλεις άλλη λειτουργία μέχρι να τα απενεργοποιήσεις. Mε root explorer πας στο /system/usr/keylayouts και βρίσκεις 2 αρχεία bravo-keypad.kl και qwerty.kl πατάς και κρατάς πάνω στο πρώτο και από το μενού επιλέγεις open in text editor βρίσκεις την γραμμή που λέει ENDCALL και το αλλάζεις σε POWER και κάνεις save Αν σβήσεις τελείως τις γραμμές αυτές τότε το κουμπί αυτό δε θα μπορεί να κλείνει την συσκευή Αυτόματα δημιουργείται ένα αντίγραφο του αρχείου με κατάληξη .kl.bak οπότε αν θέλεις το προηγούμενο,σβήνεις το νέο αρχείο και μετά την κατάληξη .bak από το παλιό αρχείο και το έχεις πάλι πίσω Κάνεις το ίδιο και με το qwerty.kl και κάνεις reboot Πλέον κατά την διάρκεια κλήσης το κουμπί απόριψης θα αναβοσβήνει την οθόνη και φυσικά θα λειτουργεί κανονικά για να ανοιγοκλείνεις την συσκευή Για το κουμπί αποδοχής κλήσης ψάχνεις την εγγραφή key 231 CALL και key 61 CALL και είτε σβήνεις τελείως την εγγραφή,είτε βάζεις κάτι άλλο π.χ. back ή menu εγώ έχω βάλει back γιατί το κανονικό back <--- μου κάνει κάτι κολπάκια προφανώς από την αρκετή χρήση Edited November 20, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Αρα μονο αν εχουν φτιαξει κανενα προγραμματακι ειδικα για wm συσκευες που τρεχουν και android... Αν ξερει καποιος κατι τετοιο ας μου πει... Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και ούτε πρόκειται μιας και μιλάμε για εντελώς διαφορετικά λειτουργικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Σε αυτό έχεις δίκιο το γεγονός ότι τα wm είναι παλιότερο λειτουργικό,σημαίνει ότι απλά δε πρόκειται να ασχοληθεί κανείς με προγράμματα που θέλουμε εμείς οι wm users που τρέχουμε και android π.χ. ίσως κάποια στιγμή να υπάρξει κάποιος τρόπος στυλ sprite migrate που θα μπορεί να μεταφέρει κάποιος μηνύματα,επαφές κτλ από android σε wp7 αλλά προς wm δύσκολα Ο τρόπος πάντως που ανέφερα για τα κουμπιά,δουλεύει σίγουρα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Γιατί δεν μπορώ να ποστάρω μέσα απο το Tapatalk; Μήπως γίνεται μόνο στο Pro και πρέπει να κάνω upgrade; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Nαι με την free έκδοση μπορείς μόνο να διαβάσεις ποστ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Να απενεργοποιούνται αυτόματα όταν σε καλούν όχι δε γίνεται.Αλλά γίνεται να τους αλλάξεις την συμπεριφορά χειροκίνητα,από το να βάλεις άλλη λειτουργία μέχρι να τα απενεργοποιήσεις. Mε root explorer πας στο /system/usr/keylayouts και βρίσκεις 2 αρχεία bravo-keypad.kl και qwerty.kl πατάς και κρατάς πάνω στο πρώτο και από το μενού επιλέγεις open in text editor βρίσκεις την γραμμή που λέει ENDCALL και το αλλάζεις σε POWER και κάνεις save Αν σβήσεις τελείως τις γραμμές αυτές τότε το κουμπί αυτό δε θα μπορεί να κλείνει την συσκευή Αυτόματα δημιουργείται ένα αντίγραφο του αρχείου με κατάληξη .kl.bak οπότε αν θέλεις το προηγούμενο,σβήνεις το νέο αρχείο και μετά την κατάληξη .bak από το παλιό αρχείο και το έχεις πάλι πίσω Κάνεις το ίδιο και με το qwerty.kl και κάνεις reboot Πλέον κατά την διάρκεια κλήσης το κουμπί απόριψης θα αναβοσβήνει την οθόνη και φυσικά θα λειτουργεί κανονικά για να ανοιγοκλείνεις την συσκευή Για το κουμπί αποδοχής κλήσης ψάχνεις την εγγραφή key 231 CALL και key 61 CALL και είτε σβήνεις τελείως την εγγραφή,είτε βάζεις κάτι άλλο π.χ. back ή menu εγώ έχω βάλει back γιατί το κανονικό back <--- μου κάνει κάτι κολπάκια προφανώς από την αρκετή χρήση Ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες, θα το δοκιμασω... εκτος απο "back" ή "menu" τι αλλες επιλογες εχω να δηλωσω για τα κουμπακια? Και ποιον root explorer να προτιμησω?? Και κατι αλλο: για να βαλω μια νεα εκδοση build (παραδειγμα απο Mdeejay Froyo Revolution v1.5 σε v1.7), για να μην ξαναστηνω προγραμματα απο την αρχη, αν θυμαμαι καλα παιρνω το αρχειο data.img της παλιας v1.5 και το κανω copy στο φακελο Android της νεας v1.7 που θα τρεξω και ειμαι ok??? αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος και καλυτερος τροπος ή συστηνεται καλυτερα να στηνω απο την αρχη παλι?? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες, θα το δοκιμασω... εκτος απο "back" ή "menu" τι αλλες επιλογες εχω να δηλωσω για τα κουμπακια? Και ποιον root explorer να προτιμησω?? Και κατι αλλο: για να βαλω μια νεα εκδοση build (παραδειγμα απο Mdeejay Froyo Revolution v1.5 σε v1.7), για να μην ξαναστηνω προγραμματα απο την αρχη, αν θυμαμαι καλα παιρνω το αρχειο data.img της παλιας v1.5 και το κανω copy στο φακελο Android της νεας v1.7 που θα τρεξω και ειμαι ok??? αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος και καλυτερος τροπος ή συστηνεται καλυτερα να στηνω απο την αρχη παλι?? Root explorer ειναι το ονομα ψαξε στο google. Αλλος τροπος εκτος απο το data.img ειναι το titanium back up Στα κουμπια μπορεις να βαλεις αυξομειωση φωνης ή την κάμερα.για κατι αλλο δε ξερω Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Παιδιά όποτε τρέχω android στο HD2 και κατεβάζω κάτι από το Market, κατεβαίνει πολύ πιο αργά από ότι σε κανονικές συσκευές Android, είτε μέσω δικτύου είτε μέσω Wi-fi? Είναι αυτό φυσιολογικό? Συμβαίνει και σε εσάς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 λοιπόν κατεβάστε και παίξτε το glyder®2 τρομερό παιχνίδι που κόλλησα άσχημα .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golf_mk2 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Παιδια μπορει καποιος να μου παραθεσει τα link που πρεπει για να βαλω καποια απροβληματιστη android rom -βημα βημα οδηγιες για να το κανω!Γιατι ειμαι αρχαριος και στην πρωτη σελιδα που διαβασα χαθηκα λιγο!Εχω htc hd2 με wm v14 omega! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Παιδιά όποτε τρέχω android στο HD2 και κατεβάζω κάτι από το Market, κατεβαίνει πολύ πιο αργά από ότι σε κανονικές συσκευές Android, είτε μέσω δικτύου είτε μέσω Wi-fi? Είναι αυτό φυσιολογικό? Συμβαίνει και σε εσάς? +1 εδώ :O Κι άλλη μια ερωτησούλα, για να αλλάζω android builds αρκεί να κάνω delete οτιδήποτε έχει σχέση με android από την storage card;;; Ή πρέπει να κάνω και hard reset; :X Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts