Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC Desire HD

tron13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, το είδα το νέο desire και η άποψή μου είναι η εξής: Εχει καλύτερη οθόνη και ελαφρά πιο γρήγορο από το απλό desire.Η οθόνη του είναι πραγματικά καταπληκτική.Πολύ όμορφο αν και λίγο μεγάλο, στιβαρό,καλή κατασκευή,γρήγορο, τέλεια αφή, πολύ καλή φωτογραφία και video.Ενα πράγμα όμως παρατήρησα και χαλάστηκα κάπως.Ο ήχος εγγραφής σε video, είναι απογοητευτικός.Δεν πίστευα στα αυτιά μου να βλέπω ενα HD κινητό με ήχο επιπέδου alcatel.Η εικόνα απλά φανταστική αλλά ο ήχος κάτω του μετρίου.Το ηχειάκι πίσω στο κινητό είναι σαν κουμπότρυπα.Από που να βγει ο ήχος αναρωτιέμαι...Και λέει μάλιστα κάτι και για dolby Κλπλκπ!! Ποιό dolby! Oι προεγκατεστημένοι ήχοι κλήσεις τελείως της πλάκας.Αντε 1-2 να ακούγονται καλά και δυνατά.Οι άλλοι είναι λες και προέρχονται από κινητό του 1990.Μου φαίνεται ότι το desire το απλό ακούγεται λίγο καλύτερα! Ακόμα αναρωτιέμαι μήπως είναι θέμα ρύθμισης αν και την ένταση την είχα στο full.Aυτά...

To dolby αφορά τον ήχο με ακουστικά..........

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μόλις το πήρα από Γερμανό στη Θεσσαλονίκη .

Αρκετά εντυπωσιακό .......αλλά ας φορτίσει και θα σας πω και άλλα .

George

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

..........τελικά.

Όχι τελικά, από την αρχή....άν διαβάσεις στο site της htc που αφορά το κινητό αναφέρει handsets και το ανέφερε απο την αρχή.

Το ότι το διαβάσαμε διαφορετικά έχει να κάνει με το λεγόμενο "χαλασμένο τηλέφωνο" άν σου θυμίζει κάτι :lol:

Και εκ των πραγμάτων θα ήταν λίγο δύσκολο να είχε εξωτερικά ηχεία για dolby, σαν μέγεθος εννοώ πάντα :rolleyes:

Απο το http://www.htc.com

(Οθόνη και ήχος που θα σου πάρουν το μυαλό

Ξέχασε ότι γνώριζες μέχρι σήμερα για τις οθόνες των κινητών. Με το HTC Desire HD απολαμβάνεις κινηματογραφική εικόνα, στις 4,3 ίντσες της οθόνης του, την ίδια στιγμή που κατακλύζεσαι από την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου χάρη στην υποστήριξη των τεχνολογιών Dolby Mobile και SRS virtual surround sound. Ιστοσελίδες, βίντεο, μουσική, παιχνίδια και εφαρμογές παρελαύνουν μπροστά στα μάτια σου με το HTC Desire HD.)

Επειδή η τεχνολογία γενικά προχωρά γρήγορα και μιας και κάποιες εταιρίες έχουν δώσει καλά ηχεία σχετικά και στέρεο σε κινητό, το πρώτο πράγμα που σου πάει στο μυαλό (και όποιου δεν πήγε εκεί το μυαλό του ψεύδεται) είναι πως το κινητό έχει πολλή καλόν ήχο.

Πχ κάποια συνεργασία με εταιρείες που έχουν ειδικότητα στα ηχεία.

Αν και με ξάφνιασε όταν το διάβασα στη συνέχεια έψαξα να βρω που είναι τα ηχεία του (φαντάστηκα ότι έχει ένα αριστερά και ένα δεξιά, ή μάλλον ένα επάνω και ένα κάτω όπως πχ η nokia σε κάποια κινητά της) και εκεί απογοητεύτηκα γιατί κατάλαβα ότι είναι διαφημιστικό κολπάκι. (μικρό μεν αλλά υπαρκτό δε)

Απο το http://www.htc.com

(Οθόνη και ήχος που θα σου πάρουν το μυαλό

Ξέχασε ότι γνώριζες μέχρι σήμερα για τις οθόνες των κινητών. Με το HTC Desire HD απολαμβάνεις κινηματογραφική εικόνα, στις 4,3 ίντσες της οθόνης του, την ίδια στιγμή που κατακλύζεσαι από την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου χάρη στην υποστήριξη των τεχνολογιών Dolby Mobile και SRS virtual surround sound. Ιστοσελίδες, βίντεο, μουσική, παιχνίδια και εφαρμογές παρελαύνουν μπροστά στα μάτια σου με το HTC Desire HD.)

Επειδή η τεχνολογία γενικά προχωρά γρήγορα και μιας και κάποιες εταιρίες έχουν δώσει καλά ηχεία σχετικά και στέρεο σε κινητό, το πρώτο πράγμα που σου πάει στο μυαλό (και όποιου δεν πήγε εκεί το μυαλό του ψεύδεται) είναι πως το κινητό έχει πολλή καλόν ήχο.

Πχ κάποια συνεργασία με εταιρείες που έχουν ειδικότητα στα ηχεία.

Αν και με ξάφνιασε όταν το διάβασα στη συνέχεια έψαξα να βρω που είναι τα ηχεία του (φαντάστηκα ότι έχει ένα αριστερά και ένα δεξιά, ή μάλλον ένα επάνω και ένα κάτω όπως πχ η nokia σε κάποια κινητά της) και εκεί απογοητεύτηκα γιατί κατάλαβα ότι είναι διαφημιστικό κολπάκι. (μικρό μεν αλλά υπαρκτό δε)

ε καλα ο καθενασ μπορει να λεει οτι θελει....και η ιδια η htc μπορει να λεει οτι θελει....στη πραξη φαιανεται τι γινεται....εγω σιγα σιγα το δοκιμαζω και ξερω ακριβως που πασχει...δειχνει γρηγορο αλλα μονο οταν δεν εχει φορτωσει τιποτα πανω...δε λεω τρεχει αλλα οχι οτι δεν κολλαει...για αυτο σας λεω πρωτα θα πρπει να το πιασουμε και μετα να λεμε...η μπαταρια του ας πουμε αν και πιο μικρη απο το προκατοχο του κραταει σαν το προηγουμενο....αργα το απογευμα θελει φορτιση...και ειναι λιγες οι εφαρμογες που τρεχω...αν παιξεις angry birds και η μπατραια ειναι στο 75% τοτε μετα απο 40 μιν συνεχομενο παιξιμο χωρις να το αφησεισ ειναι στο 15%....αυτα και απο μενα που το εχω μπροστα μου και δοκιμαζω συνεχεια. εβαλα το navigon να δουμε ποση ωρα κραταει με αυτο η μπαταρια

Παιδιά μόλις το πήρα από Γερμανό στη Θεσσαλονίκη .

Αρκετά εντυπωσιακό .......αλλά ας φορτίσει και θα σας πω και άλλα .

George

μολις πηρα τηλ στον γερμανο και μου ειπαν οτι δεν ειπαρχει σε κανενα ακομα καταστημα αποθεμα. αναμενεται σε λιγες μερες. εσυ απο που το πηρες?

δειχνει γρηγορο αλλα μονο οταν δεν εχει φορτωσει τιποτα πανω...δε λεω τρεχει αλλα οχι οτι δεν κολλαει...για αυτο σας λεω πρωτα θα πρπει να το πιασουμε και μετα να λεμε...

φιλε ενεργοποιησε το usb debugging...το κινητο θα παρει τα πανω του και δεν σου κολλαει πουθενα:D

μολις πηρα τηλ στον γερμανο και μου ειπαν οτι δεν ειπαρχει σε κανενα ακομα καταστημα αποθεμα. αναμενεται σε λιγες μερες. εσυ απο που το πηρες?

Το πήρα από το Γερμανό στα Διαβατά ,πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ήταν το τελευταίο και περιμένουν και άλλα σύντομα.

George

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

μπηκα σημερα στο γερμανο της γειτονιας μου να παρω κατι,και εχει φερει το hd.

μου λεει κοιτα τι εφερα....χιχι

Του απανταω,ρε βαλτος εισαι πρωινιατικα να με βαλεις σε μπελαδες? εχουμε και οικονομικη κριση....

Ρε παιδια μουχει αναψει φωτιες.....

Αξιζει να το παρω σε σχεση με το desire που εχω αυτη τη στιγμη?

μπηκα σημερα στο γερμανο της γειτονιας μου να παρω κατι,και εχει φερει το hd.

μου λεει κοιτα τι εφερα....χιχι

Του απανταω,ρε βαλτος εισαι πρωινιατικα να με βαλεις σε μπελαδες? εχουμε και οικονομικη κριση....

Ρε παιδια μουχει αναψει φωτιες.....

Αξιζει να το παρω σε σχεση με το desire που εχω αυτη τη στιγμη?

Μπα, φύλαξε τα λεφτουδάκια σου για κάτι καινούριο (π.χ. WM7), για να παίξεις με κάτι διαφορετικό. Σε σχέση με το desire θα πάρεις μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερη φορητότητα. Τίποτα άλλο. Θα μετανιώσεις τη μετάβαση μέσα σε 2-3 ημέρες.

φιλε ενεργοποιησε το usb debugging...το κινητο θα παρει τα πανω του και δεν σου κολλαει πουθενα:D

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει μία επιλογή που έχει να κάνει με τη σύνδεση του κινητού στο PC, με τη ταχύτητά του κατά τη χρήση εκτός USB...

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει μία επιλογή που έχει να κάνει με τη σύνδεση του κινητού στο PC, με τη ταχύτητά του κατά τη χρήση εκτός USB...

Άμα διαβάσεις περισσότερο στο xda, θα δεις ότι είναι ένα "τρικ" μέχρι να βγει update από την htc...

Μπα, φύλαξε τα λεφτουδάκια σου για κάτι καινούριο (π.χ. WM7), για να παίξεις με κάτι διαφορετικό. Σε σχέση με το desire θα πάρεις μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερη φορητότητα. Τίποτα άλλο. Θα μετανιώσεις τη μετάβαση μέσα σε 2-3 ημέρες.

Kαταρχην σε wm δεν προκειται να ξαναγυρισω ποτε.

Αυτο που με τραβαει στο HD ειναι η μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη,(δεν αντεχω πια που καθε φορα η μνημη μου ειναι στα ορια,για να βαλω μια καινουργια εφαρμογη πρεπει να δω πια μου περισσευει και να την αφαιρεσω για να βρω χωρο|) και δευτερον αυτο το καινουργιο sense που μπορεις απο το πισι σου να κουμανταρεις το κινητο σου(αν και η αληθεια ειναι πως ακομα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει αυτο)

ε και φυσικα η μεγαλυτερη οθονη σε τριτη μοιρα μετα απο τα 2 προηγουμενα.

PS. στο site htcsense.com , δεν βλεπω να εχει επιλογη ελλαδα,αυτο σημαινει οτι δεν υποστηριζει το desire hd στην ελλαδα?

Edited by bujinkan

Άμα διαβάσεις περισσότερο στο xda, θα δεις ότι είναι ένα "τρικ" μέχρι να βγει update από την htc...

Δεν αμφιβάλλω ότι δουλεύει, απλώς δε μου κολλάει το πως!

Kαταρχην σε wm δεν προκειται να ξαναγυρισω ποτε.

Αυτο που με τραβαει στο HD ειναι η μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη,(δεν αντεχω πια που καθε φορα η μνημη μου ειναι στα ορια,για να βαλω μια καινουργια εφαρμογη πρεπει να δω πια μου περισσευει και να την αφαιρεσω για να βρω χωρο|) και δευτερον αυτο το καινουργιο sense που μπορεις απο το πισι σου να κουμανταρεις το κινητο σου(αν και η αληθεια ειναι πως ακομα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει αυτο)

ε και φυσικα η μεγαλυτερη οθονη σε τριτη μοιρα μετα απο τα 2 προηγουμενα.

Για τους λόγους που αναφέρεις δεν θα ξόδευα επιπλέον €600.

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

μ'αρεσει που θα το εφερνε πρωτα η vodafone.

και εσεις το πηρατε απο γερμανο....:mad::mad:

μεγειεςςςς!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

23/11/2010 και στον οτε.παντως αναρωτιεμαι αφου ειναι προβληματικο γιατι εχουν ολοι τοσες προπαραγγελιες?η εξηγηση ειναι οτ ειναι αρκετα φτηνη συσκευμονο 600 ευρω!

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

μόλις το παρέλαβα μέσω Vodafone !!

Δεν ξέρω πότε θα βγει στα καταστήξματα αλλά για να μου το έστειλαν μέσα από τα κεντρικά της αθήνας -λόγω επαγγλματικού συμβολαίου- τότε οσονούπω θα βγει και προς τα έξω

Ξέρει κανείς κανενα κατάστημα που να το έχει διαθέσημο για παραγγελία να το πάρω??Στο skroutz δεν βρηκα διαθεσημότητα σε κανένα

http://rapidshare.com/files/431405920/DHD_1500MHz.avi

Ένα βίντεο με το OC του DHD στα 1.500MHz, και σύγκριση του με την οθόνη του Desire και του Windows Phone 7 HTC trophy

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Μια διευκρινηση παρακαλω. Σαν πρωταρης στο συγκεκριμενο κινητο αλλα και γενικοτερα σε hi end κινητα, πρεπει να κανω USD debugging; πηγαινω menu>settings>development>usb debugging να ειναι τσεκαρισμενο; Το οφελος θα ειναι λειτουργια χωρις κολληματα και πιο γρηγορο; Δεν επηρεαζονται αλλες λειτουργιες του κινητου; Ευχαριστω.:)

Μια διευκρινηση παρακαλω. Σαν πρωταρης στο συγκεκριμενο κινητο αλλα και γενικοτερα σε hi end κινητα, πρεπει να κανω USD debugging; πηγαινω menu>settings>development>usb debugging να ειναι τσεκαρισμενο; Το οφελος θα ειναι λειτουργια χωρις κολληματα και πιο γρηγορο; Δεν επηρεαζονται αλλες λειτουργιες του κινητου; Ευχαριστω.:)

ακριβως..πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο....το κινητο θα γινει αισθητα πιο γρηγορο χωρις κολληματα...τωρα για το αν επιρρεαζεται καποια αλλη λειτουργια του τηλεφωνου δεν μπορω να σου απαντησω με 100% σιγουρια αλλα απο οσο ξερω οχι...τουλαχιστον σε εμενα δεν εχει επιρρεαστει κατι αλλο:happy:

Στα ελληνικα που βρισκεται το USB debugging?????Γιατι δεν μπορω να το βρω!!!!!:mad:

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...