Jump to content

Απόψεις: Πρόβλημα λήψης, πωλήσεις του iPhone 4 και η εικόνα της Apple...


TN97
 Κοινοποίηση

Θα επηρεάσει το πρόβλημα λήψης το iPhone 4 και την εικόνα της Apple;  

555 members have voted

  1. 1. Θα επηρεάσει το πρόβλημα λήψης το iPhone 4 και την εικόνα της Apple;

    • Ναι
      375
    • Όχι
      165
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
      15


Recommended Posts

Απορώ με τι θράσσος γραφουν ορισμένοι οτι το τηλέφωνο ΔΕΝ πάσχει απο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβλημα σήματος.

 

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η APPLE ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ!

 

ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ , ΓΙΑ ΤΟ IPHONE 4 ΜΙΛΑΜΕ!

 

Φίλη στη Νέα Υόρκη το ΕΠΕΣΤΡΨΕ ΗΔΗ , όπως και άλλος κόσμος!

 

Οι περισσότεροι απο τους χρήστες που το αγόρασαν τις πρώτες μερες θα το έπαιρναν ακομα και αν το κουτι ηταν αδειο!

 

Η μεγαλυτερη κοροιδια ομως δεν ειναι να βγει ενα προϊον και να υπαρχει καποιο προβλημα!

 

Η μεγαλυτερη κοροιδια ειναι να εχει γίνεται πανικος παγκοσμιως και η apple να μας λεει για προβλημα στο software.

 

ΡΕ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΜΙΛΑΜΕ!!

 

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ , ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ!!

 

Οταν στις επομενες παρτιδες θα μονωσουν την κεραια και το σημα θα ειναι καμπανα τι θα εχετε να πειτε για αυτους που θα εχουν μια ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ στα χερια τους ;

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ IPHONE 4 ΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ!

 

http://www.engadget.com/2010/07/12/consumer-reports-confirms-iphone-4-antenna-problems-and-so-do/

Are you with Us?
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 199
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για καποιον που σκεφτεται, το iphone4 στην παρουσα κατασταση ειναι αποτυχια. για τους gadgetakides που παντα υποστηριζαν το iphone και ποτε δεν εδωσαν σημασια στην ουσια, το iphone και να μην αναβει θα ειναι παντα πρωτο....επειδη οι fanboys και ασχετοι ειναι πολλοι και το πιο χοντρο προβλημα(απ τα πολλα που εχει..φθηνιαρικα ευθραυστα υλικα κατασκευης, κλειδωμενα bluetooth, ελλειπη browser) λυνεται κερνοντας αλλες 30 λιρες(45 ευρω στην ελλαδα?) την apple, δεν προκεται να εχει ουσιαστικο προβλημα..παρολα αυτα ειναι το χειροτερο iphone στην ιστορια και βαζει σε σκεψεις το ποσο σοβαρα και ουσιαστικα ασχολειται η apple με τους πελατες της....σου λεει και μπουρδες τους πουλαμε, αυτοι τα παιρνουν..και πραγματικα απορω γιατι η apple αν εκανε 2-3 σοβαρες κινησεις(με τα προαναφερθεντα προβληματα) με το ρημαδι το τηλεφωνο της, μπορουσε να εχει το πιο καλο τηλεφωνο και ουσιαστικα να παρει μονοπωλειο ολη την αγορα smartphones.

 

 

 

Ακριβώς φιλε μου.Συμφωνώ απόλυτα.Αλλά όσο πουλάει όπως και να το βγάλει το iphone,πιστεύω κατα τη γνώμη μου ότι δεν θα κάτσει να ασχολείται με τυχόν ελλείψεις και προβλήματα της συσκευής και πάντα θα τα έχουμε αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Απορώ με τι θράσσος γραφουν ορισμένοι οτι το τηλέφωνο ΔΕΝ πάσχει απο ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβλημα σήματος.

Πρώτα απ' όλα δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις (Κεφαλαία). Άκουσα εκατοντάδες σχόλια αυτό το διάστημα σε έντονο και μη ύφος, αν έχεις να πεις κάτι πες το ήρεμα και αν απευθύνεσαι σε κάποιο άτομο συγκεκριμένα πες το στα ίσα και όχι ορισμένοι με θράσος κτλ.

Αν απευθυνόσουν σε εμένα, απλά απάντησε στην ερώτηση μου. Γιατί δεν υπάρχει παντού το πρόβλημα. Αν όντως οφείλεται στην λανθασμένη τοποθέτηση της κεραίας εξωτερικά, τότε γιατί κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα; Συνεχίζω να πιστεύω ότι το πρόβλημα ναι με υπάρχει, αλλά είναι Hardware ;)

 

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η APPLE ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ!

 

ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ , ΓΙΑ ΤΟ IPHONE 4 ΜΙΛΑΜΕ!

Για καινούριο μας το λες; Το ξέρουμε αυτό. Ωστόσο δεν αποδυκνύει τίποτα με το αν το πρόβλημα είναι Hardware ή φταίνε οι άνθρωποι του R&D που είχαν την τρομερή ιδέα να βάλουν την κεραία εξωτερικά. Εκτός και αν κάνω λάθος.

 

Οι περισσότεροι απο τους χρήστες που το αγόρασαν τις πρώτες μερες θα το έπαιρναν ακομα και αν το κουτι ηταν αδειο!

Συμφωνώ, απλά είναι οι πλείστοι και όχι όλοι. Δεν μπορείς να κρίνεις όλους τους ανθρώπους (όχι μόνο εσύ αλλά και οι υπόλοιποι) χωρίς να γνωρίζεις. Υπάρχουν άτομα που ξέρουν πραγματικά τι θέλουν και ξέρουν γιατί να πάρουν iPhone 4 ;) :)

Η μεγαλυτερη κοροιδια ειναι να εχει γίνεται πανικος παγκοσμιως και η apple να μας λεει για προβλημα στο software.

Συγγνώμη φίλε μου, αλλά μήπως (λέω μήπως) είδες πουθενά την Apple να λέει ότι το πρόβλημα θα λυθεί με Software Update; Απλά λέει σε λάθος τρόπο υπολογισμού του σήματος που θα διορθωθεί στο επόμενο update... Αν τώρα δηλαδή καταφέρει να λύσει το πρόβλημα (απίθανο αλλά δίνω μια πιθανότητα 0.01%) να το λύσει με αυτό τον τρόπο, τότε τι θα έχεις να πεις;

 

ΡΕ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΜΙΛΑΜΕ!!

 

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ , ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ!!

My friend, όπως είπα ξανά η Apple δεν είναι η μοναδική που κάνει λάθη. Πάψτε πλέον να δείχνετε τον ζήλο σας για μια εταιρία επειδή κατάφερε και έφερε τα πάνω κάτω, ανέπτυξε τον ανταγωνισμό και δημιούργησε κάτι που πολλές εταιρίες θα ήθελαν ενώ με αυτό έβγαλε και απίστευτα κέρδη ανεβάζοντας τις μετοχές τις.

Nokia, πολλά προβλήματα, άπειρα updates με διορθωμένα προβλήματα αλλά πάντα δημιουργώντας νέα. Ποιότητα κατασκευής; Άθλια, μόνο μερικά μοντέλα αξίζουν.

LG, Τα λόγια είναι περιττά. Πρώτα απ' όλα δεν κατέχει το Hardware ενώ το Software με πολλά προβλήματα.

Samsung, Υποσχέσεις, υποσχέσεις, υποσχέσεις... Υποστήριξη μηδέν. Ρώτα και μάθε, τουλάχιστον άσε με να γνωρίζω κάτι με πολλές συσκευές όλων των ειδών (εκτός iPhone) να κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι

Sony EricssonΠοτέ δεν έδειξε κάτι ενδιαφέρον. Ίσως στον τομέα της φωτογραφικής αλλά και πάλι έχει προβλήματα. Ποιότητα όχι πολύ καλή, Software άστα να πάνε, τελευταία τα καταφέρνει λίγο...

BlackberryΔεν θα πω τίποτα εδώ γιατί δεν είχα στην κατοχή μου ποτέ, οπότε δεν δικαιούμαι να εκφέρω γνώμη. Βέβαια τα κινητά της απευθύνεται σε ένα διαφορετικό target group και απ' ότι φαίνεται τα πάει καλά

HTCΚαλή εταιρία, αλλά και αυτή με τα δικά της προβλήματα. Βγήκαν τα κινητά στην αγορά με προβληματικές οθόνες, κάμερες και τα συναφή. Τελευταία δείχνει σταθερή βελτίωση αλλά και αυτή είχε τα δικά της προβλήματα

 

Υπάρχουν και άλλες, αλλά τα γνωρίζετε ήδη αυτά. Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου, όλες έχουν προβλήματα, αλλά κανείς (ή τουλάχιστον στον βαθμό που γίνεται εδώ) δεν βγήκε να τις θίξει. Γιατί; Μάλλον οι λόγοι είναι αυτονόητοι... ;) (Για αυτό άλλωστε μου την δίνει στα νεύρα και υποστηρίζω, ακόμα και αν έχει λάθος, την Apple)

 

 

To iPhone 4 έχει όντως πρόβλημα. Απλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά που οφείλεται. Εκτός και αν είστε τόσο ειδικοί, έξυπνοι και καλύτεροι από τα μυαλά που υπάρχουν μέσα στην Apple για να δώσετε την εξήγηση. Θα παραδεχόμουν την Apple αν έλεγε, ναι το πρόβλημα είναι Hardware, κάτι που δεν έκανε και προκάλεσε όλο αυτό. Βέβαια, το ότι δέχεται επιστροφές των συσκευών μέσα σε 30 ήμερες και με πλήρη επιστροφή των χρημάτων είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει. Τώρα αν το πρόβλημα είναι Hardware, Software ή λάθος σκέψη για την τοποθέτηση της κεραίας εξωτερικά κανείς δεν ξέρει σίγουρα και 100%, μόνο η Apple που παραμένει σιωπηλή, χωρίς ωστόσο να σταματάει να πουλάει σαν τρελή.

Edited by andreas_ku990
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~
Link to comment
Share on other sites

Mαλλον πρεπει να κανουνε το σταυρο τους :)

Περα απο την πλακα τωρα πιστευω οτι οι πωλησεις θα επηρεαστουν γιατι παντα θα υπαρχουν οι κολλημενοι..

Εγω στο ps3 παιζω pro 10 κι ας ειναι μαπα φετος:lol::lol::lol::lol:

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Link to comment
Share on other sites

Ανδρέα δεν εχεις δικιο.

 

Δεν επιτρεπεται να βγαινει προς πώληση συσκευη και μαλιστα απο την apple με τετοιο προβλημα.

Ακομα και αν δεν χανονται κλησεις τοσο ευκολα, δεν μπορω να δεχθω οτι μια κορυφαια συσκευη σαν κι αυτη θα πασχει σε περιοχές που τηλεφωνα των 50 ευρω εχουν σημα καμπάνα.

 

Οτι και να λεμε εχει γινει γκελα. Το οτι σε ολα μα ολα τα iphone 4, μολις ακουμπας το επιμαχο σημειο πέφτει η ποιοτητα του σηματος με την μια, για μενα ειναι αρκετο.

 

Εγω ο ιδιος ειχα ανεβασει βιντεο οπου το Leo μου εχανε το σημα μολις το χουφτωνα σφιχτα αλλα αυτο γινονταν σε σημειο που ολες οι συσκευες που εχουν περασει απο τα χερια μου ειχαν το ιδιο προβλημα αλλες περισσοτερο και αλλες λιγοτερο με τις symbians να τα πηγαινουν λιγο καλυτερα.

 

Αν επροκειτο για τετοια περιπτωση κανεις δεν θα μιλαγε.

Οταν ομως βλεπεις να συμβαινει μονο στο iphone4, ενω οι συσκευες που ειναι διπλα του ακριβως δεν παρουσιαζουν καμια πτωση, τι αλλο μπορεις να υποθεσεις.

 

Οπως και να χει θα αποδειχθει συντομα τι συμβαινει.

 

Αν παρολο την πτωση δεν παρατηρηται χασιμο κλησεων, η προβληματικη συνδεση στο ιντερνετ τοτε παω πασο. Αλλα οι μεχρι τωρα αναφορες απο ατομα που το εχουν αγορασει δεν ειναι τοσο αισιοδοξες. Ο ενας δεν μπορει να κανει κλησεις εκτος απο σημεια που το σημα ειναι φουλ, ο αλλος παει να ανοιξει σελιδα και κανει σαν το iphone που κρατουσε ο Jobs στο event της παρουσιασης.

 

Ξερεις εγω δεν χαιρομαι που τα λεω αυτα. Απλα ειναι η απογοητευση. Ολοι θεωρουν οτι δεν μελετηθηκε αρκετα η τοποθετηση της κεραιας σ αυτο το σημειο.

 

Και κατι αλλο. Αυτο το παμπερ που εβγαλε η iphone ειναι τυχαιο οτι καλυπτει μονο το μεταλικο προφιλ της συσκευης. Το πιο λογικο θα ηταν να καλυπτει και το πισω μερος ωστε να προφυλασει ακομα περισσοτερο σε τυχον πτωση. Το μεταλλο δεν εχει αναγκη, το γυαλι ειναι εκεινο που χρειαζεται προστασια.

 

Εγω νομιζω οτι εχουν ηδη επιρεασθει οι πωλησεις. Πλεον δεν χρειαζεται καποιος να μπαινει σε blogs για να μαθει. Το ζητημα περασε απ ολες τις εφημεριδες και καναλια. Και οσοι δεν ειναι ψαγμενοι τρομοκρατηθηκαν περισσοτερο ακομα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Βέβαια, το ότι δέχεται επιστροφές των συσκευών μέσα σε 30 ήμερες και με πλήρη επιστροφή των χρημάτων είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει.

 

Στην Αμερικη οτι και να παρεις μπορεις νατο γυρισεις πισω σε 30 ημερες και να σου επιστραφουν τα χρηματα. Δεν ειναι προνομιο της Apple. :O

Samsung S21 Ultra
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ, απλά είναι οι πλείστοι και όχι όλοι. Δεν μπορείς να κρίνεις όλους τους ανθρώπους (όχι μόνο εσύ αλλά και οι υπόλοιποι) χωρίς να γνωρίζεις. Υπάρχουν άτομα που ξέρουν πραγματικά τι θέλουν και ξέρουν γιατί να πάρουν iPhone 4 ;) :)

 

Συγγνώμη φίλε μου, αλλά μήπως (λέω μήπως) είδες πουθενά την Apple να λέει ότι το πρόβλημα θα λυθεί με Software Update; Απλά λέει σε λάθος τρόπο υπολογισμού του σήματος που θα διορθωθεί στο επόμενο update... Αν τώρα δηλαδή καταφέρει να λύσει το πρόβλημα (απίθανο αλλά δίνω μια πιθανότητα 0.01%) να το λύσει με αυτό τον τρόπο, τότε τι θα έχεις να πεις;

 

 

Εσυ συγνωμη φιλε μου, αλλα εχεις δει εσυ ποτε update που να ειναι hardware? Οταν μιλαμε για update εννοουμε hardware? Και ο λαθος τροπος υπολογισμου γινεται απο software ή απο hardware? Γιατι μιλουν για αλγοριθμο υπολογισμου (αυτο είναι software) και οχι για εξαρτημα που δινει λαθος στοιχεια ουτε για σχεδιασμο.

 

Οσο για αυτους που ξερουν γιατι να παρουν ενα iphone 4, φυσικα και μπορω να τους κατακρινω επειδη επιλεγουν να αγορασουν κινητο με προβλημα στο σημα

. Εσυ τι θα ελεγες για καποιον που αγοραζει τηλεοραση που δεν εχει εικονα? Οτι εχει δικους του λογους για να την αγορασει? Τα εχουμε ισοπεδωσει ολα και κυριως την κοινη λογικη? Αν αγορασεις τρυπανι και δεν περιστρεφεται τοτε μπορει πολυ ανετα να το κανεις και σφυρι. Θα εχει πρωτοποριακο design και θα ειναι και ακριβοτερο απο ολα τα αλλα σφυρια...Τρυπανι παντως δεν θα ειναι και δεν θα πεισεις ποτε κανενα οτι είναι και το καλυτερο στον κοσμο.

Edited by jks13
Link to comment
Share on other sites

επι του αρχικου ερωτήματος, οσο οι πελάτες παραμένουν στο παρακάτω επίπεδο

 

δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα απολύτως στις πωλήσεις του απλά γιατι "it is an iphone"

Link to comment
Share on other sites

Το ζήτημα με το σήμα μπορεί να είναι αντικείμενο συζήτησης σε κάποια λίγα εξειδικευμένα φόρουμ αλλά όπως είπαν και άλλοι φίλοι δεν πιστέυω οτι θα επηρεάσει ιδιαίτερα τις πωλήσεις του καθότι οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές ούτε ασχολούνται ενδελεχώς με θέματα κινητών ούτε κατά συνέπεια συζητάνε σε φόρουμ.

Εξάλλου μέχρι στιγμής οι απόψεις είναι διχασμένες για το αν όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ή όχι (γιατί ένα κάποιο πρόβλημα όντως φάινεται να υπάρχει). Κάποιοι που το δοκίμασαν στην Ελλάδα πάντως δεν ανέφεραν κάποιο πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα. Πιθανόν αν όντως υπάρχει πρόβλημα να πρόκειται για κάποια συγκεκριμένη παρτίδα που είχε κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα και όχι για κάποιο γενικό πρόβλημα.

Το γεγονός οτι όπως αναφέρουν κάποιοι που ταξίδεψαν στην Αγγλία αυτές τις ημέρες υπάρχουν στα Apple Stores λίστες αναμονής που φτάνουν τις 10.000 για το iphone 4 αποδεικνύει οτι οι περισσότεροι είτε δεν γνωρίζουν τίποτα για το θέμα είτε δεν πιστεύουν οτι πρόκειται για γενικό πρόβλημα είτε απλά δεν τους νοιάζει.

Βέβαια ό,τι και να λέμε εμείς είναι θεωρείες, το αν και πόσο θα επηρεαστούν οι πωλήσεις της συσκευής θα φανεί στην πορεία όταν ανακοινωθούν αργότερα περαιτέρω ποσοστά πωλήσεων.

Edited by RAZR2
Link to comment
Share on other sites

Εγω παντως εχω παει σε αρκετους πελατες μου που απλα ειχαν λεφτα και μου ειπαν οτι εχουν προπαραγγειλει το 4αρι.Τους λεω το προβλημα το ξερετε που εχει το κινητο?Οχι βεβαια ηταν η απαντηση...Ποιο προβλημα...Εχουν δικιο οσοι λενε οτι δεν θα το μαθαιναν καν οι περισσοτεροι που το αγοραζουν...
Μάριος...
Link to comment
Share on other sites

Οταν θα αρχισουν να υπαρχουν πολλα μεταχειρισμενα iPhone 4 στην αγορα μετα απο αρκετους μηνες θα φανει ποσο σημαντικο ειναι το προβλημα απο την αξια του κινητου ως μεταχειρισμενο πιστευω. Αν κυκλοφορησει τοτε ευρυτερα η "βρωμα" (και αν φυσικα ισχυει για μεγαλη μεριδα κινητων) η τιμη του second hand θα παρει την κατιουσα. Οι πωλησεις του καινουργιου δε νομιζω να επηρεαστουν στο ελαχιστο.
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke
Link to comment
Share on other sites

Γιατί κανένας δεν γράφει ότι η apple έχει πει ότι σε λίγες μέρες θα βγάλει update και δεν θα πέφτουν οι μπάρες όταν το κρατάς στο επίμαχο σημείο;

Άρα πολύ πιθανόν σε λίγο ξεχαστεί τελείως το πρόβλημα ...

Link to comment
Share on other sites

και να μην ξεχναμε οτι εαν οντως υπαρχει το προβλημα του σηματος ,σαν επενδυση θα ειναι χαμενα λεφτα διοτι μετα την διαπιστωση δεν θα μπορει να πουληθει ευκολα αλλα και αν πουληθει η τιμη θα ειναι πολυ χαμηλη.

ποιος θα αγορασει ενα μεταχειρισμενο κινητο που διαπιστωμενα εχει προβλημα;

ειναι μια παραμετρος που δεν πρεπει να την ξεχναμε.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί κανένας δεν γράφει ότι η apple έχει πει ότι σε λίγες μέρες θα βγάλει update και δεν θα πέφτουν οι μπάρες όταν το κρατάς στο επίμαχο σημείο;

Άρα πολύ πιθανόν σε λίγο ξεχαστεί τελείως το πρόβλημα ...

 

Γιατί άσχετα από το display το πρόβλημα θα παραμείνει. Ότι και να κάνουν με το software θα υπάρχει πρόβλημα γιατί το πρόβλημα οφείλεται σε λανθασμένη σχεδίαση.

 

Πάντως εγώ ψήφισα ότι δε θα επηρεαστούν οι πωλήσεις γιατί ο περισσότερος κόσμος ούτε ενημερώνεται ούτε ασχολείται πριν αγοράσει συσκευές έστω και τέτοιου κόστους. Είναι αυτό που λένε πολλοί άσχετοι με την τεχνολογία: βλέπουν smartphone και ρωτάνε είναι iPhone ή ότι τα nokia είναι καλά κινητά. Γενικεύσεις ξέρει ο περισσότερος κόσμος και δεν ψάχνει ούτε μοντέλα ούτε δυνατότητες ούτε κριτικές.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου θα θελαμε καποιες παραπανω διευκρινισεις.

Απ οτι ειδα ζεις στο Λονδινο, να υποθεσω οτι οι δοκιμες σου εγιναν καπου εκει και κατα συνεπεια με αρκετα καλο σημα. NAI οι 3 μεγαλυτεροι παροχοι προσφερουν πολυ καλο σημα αλλα αυτο δεν σχετιζεται με το προβλημα του iphone

 

Δευτερον οταν πεφτει στην μια γραμμη πραγματοποιουνται κλησεις κανονικα η συχνα χανεις την κληση; Η γραμμη δεν πεφτει αλλα σπαει ο ηχος και δεν ακουγεται καλα

 

Η ροη των δεδομενων απο 3G συνδεση ειναι κανονικη οταν πεφτει στην μια γραμμη; η ροη δεδομενων πεφτει γιατι χανεται και το 3G-> EDGE και το χω παρατηρσει στο google maps, που αργει να φορτωσει τους χαρτες

 

Ανοιγουν φυσιολογικα οι σελιδες η χρειαζονται πολυ περισσοτερο χρονο; οταν πεφτει το σημα, πεφτει και η ταχυτητα ροης δεδομενων, εκτος και αν εχει ενεργοποιημενο το wifi

 

 

Πως συμπεριφερεται το wifi οταν κρατας την συσκευη οπως όλος ο κοσμος οταν σερφαρει (με το αριστερο χερι για να εχει το δεξι ελευθερο ωστε να πληκτρολογει η να επιλεγει σελιδες κλπ); κανενα προβλημα με το wifi

 

 

Αυτες τις απαντησεις θεωρω πολυ σημαντικες σαν κριτηριο αγορας η μη του iphone 4.

 

Γιατι αν χανει κλησεις τοσο συχνα και για να το αποφυγεις πρεπει να κρατας την συσκευη σαν χρησιμοποιημενη σερβιετα, τα παραγματα ειναι πολυ σοβαρα.

Θελω να πιστευω οτι δεν συμβαινει τοσο ευκολα το χασιμο κλησεων γιατι αν η απαντηση ειναι θετικη, σημαινει κατι δεν παει καλα με εκατονταδες χιλιαδες αγοραστες.

Εκτος και αν ολοι αυτοι, ειναι του «πονάω αλλα μ αρεσει»

 

Γραφω απο mac και εχω διπλα μου ενα ipad, ομως δεν αισθανομαι fan η fun κανενός.

Οχι οτι δεν υπαρχουν τετοιοι. Καθε αλλο θα ελεγα.

Οπως αρισαν να υπάρχουν fan και για τα android.

Ανεκαθεν οι ανθρωποι αρεσκονταν να εντασονται σε ομαδες. Μια συνηθεια που παντα προξενει κακα αποτελεσματα.

 

Ξαναλεω: και η καλυτερη συσκευη που βγηκε ποτε να ειναι, αν οντως ειναι πραγματικοτητα οτι κινδυνευω ανα πασα στιγμη να μην μπορω να πραγματοποιησω κληση επειδη βρισκομαι σε καποιο κτηριο, με συνεπεια να χασω κατι σημαντικο για την δουλεια μου, να στρεσαρομαι κλπ, τοτε ναι πρεπει κανεις να ειναι μαζοχιστης για να το αγορασει.

 

Βαζω ομως την προυποθεση αν οντως ειναι ετσι, γιατι δεν πιστευω οτι 2 εκατομυρια ανθρωποι εχουν μαζοχιστικες τασεις. Θα ειχε βουηξει ο τοπος αν εχαναν 2-3 κλησεις την ημερα αδικαιολογητα.

 

Επίσης θα ηθελα να τονισω οτι αυτοι που δεν ασχολουνται με φορουμ και blogs βλεπουν τα πραγματα πιο ψυχραιμα και ειναι πιο απαιτητικοι απο εμας. Εδω μπορεις να βρεις αρκετους που θα το αγορασουν κι ας πρεπει να το βαλουν σε παμπερ, babylino η δεν ξερω τι. Ομως κανεις απ αυτους που δεν ασχολουνται και απλα θελουν μια αξιοπιστη συσκευη με πολυ καλα χαρακτηριστικα, δεν θα την αγοραζε αν δεν μπορει να κανει σωστα το βασικοτερο ολων: τηλεφωνικες κλήσεις.

 

Αναμενουμε λοιπον γιατι η αληθεια ειναι οτι εχουμε κρουσματα με εντονο προβλημα μεταξυ των λιγων που το αγορασαν και γραφουν στα 2-3 γνωστα Ελληνικα φορουμ.

 

Δες παραπανω απαντησεις.....ελπιζω να βοηθησα...

IPHONE 4 The Ultimate
Link to comment
Share on other sites

Απλα τα πραγματα αν διορθωθει ... γρηγορα δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα αλλα αν δεν.. τοτε σιγουρα θα ειναι πληγμα για την apple
Link to comment
Share on other sites

H απάντηση της apple είναι ότι δίχνει σήμα 4/5 εκεί που θα έπρεπε να δίχνει 1/5.

Αν είναι όντως έτσι, ουσιαστικά δεν έχει πρόβλημα το κινητό, οπότε με το software update διορθώνεται το πρόβλημα.

Αναμένω να έρθει στην αγορά ώστε να γίνουν οι συκγρίσεις.

Να βάλω δίπλα ένα ΝΟΚΙΑ με σήμα 5/5 να δω το iphone αν το κρατάω από την γωνία αν πέφτει το σήμα.

Αν δω όμως ότι ένα νόκια έχει πχ 3/5 και το iphone 1/5 ε τότε ναι είναι hardware πρόβλημα.

Θα θέλα πολύ να δω ένα τέτοιο τεστ. Έχει κάνει κανείς το τεστ αυτό; Αν όχι τότε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν λέει αλήθεια η apple.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί κανένας δεν γράφει ότι η apple έχει πει ότι σε λίγες μέρες θα βγάλει update και δεν θα πέφτουν οι μπάρες όταν το κρατάς στο επίμαχο σημείο;

Άρα πολύ πιθανόν σε λίγο ξεχαστεί τελείως το πρόβλημα ...

 

Το πρόβλημα δε λύνεται με software update απ' ό,τι λέγεται.

 

Για εμένα είναι θέμα χρόνου να περάσει η ιστορία στα mainstream ΜΜΕ και εκεί η Apple θα έχει όντως πρόβλημα. Δεν μιλάμε για κάποιο δυσνόητο τεχνικό ζήτημα που στην τελική μπορεί να μην ενδιαφέρει καν τον πολύ κόσμο αλλά για την πιο στοιχειώδη λειτουργία ενός τηλεφώνου και αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνουν οι πάντες.

 

Το design-over-engineering ήθος της Apple βρίσκεται για πρώτη φορά εδώ και χρόνια σε τοσο έντονη αμφισβήτηση.

 

http://www.engadget.com/2010/07/12/consumer-reports-confirms-iphone-4-antenna-problems-and-so-do/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+weblogsinc/engadget+(Engadget)

 

Although there's never been any question that there's something going on with the iPhone 4's fancy new antenna system, we really haven't seen any rigorous testing confirming that the issue is real, severe, and affects every phone. That just changed: Consumer Reports tested three iPhone 4s and several other AT&T phones in their RF isolation chamber that simulates varying levels of signal from every carrier, and found that the iPhone 4 was the only handset to suffer signal-loss issues. What's more, CR directly says that its findings call Apple's explanation of a miscalculated signal meter into question since the tests "indicate that AT&T's network might not be the primary suspect." CR found that simply putting duct tape over the bottom-left corner is enough to alleviate the issue -- we're guessing that's Jony Ive's worst nightmare -- and says that while the iPhone 4 has the "sharpest display and best video camera" of any phone it's tested, it simply can't recommend the device until Apple comes up with a permanent and free fix to the antenna problem. Ouch.

 

Από την άλλη πλευρά βέβαια το ζήτημα λύνεται με μια απλή λαστιχένια θήκη που ούτως ή άλλως είναι μάλλον απαραίτητη σε ένα τέτοιο τηλέφωνο.

Edited by marvin

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Link to comment
Share on other sites

Για μένα που παραδοσιακά βάζω θήκη σιλικόνης με συμφέρει να πάρει την κατιούσα για να το τσημπίσω πιο φθηνά. Δε νομίζω ότι θα εππηρεάσει τις πωλήσεις, όλοι θα του βάλουν το θηκάκι και θα είναι κομπλέ.
Evolution is the solution... :D
Link to comment
Share on other sites

H απάντηση της apple είναι ότι δίχνει σήμα 4/5 εκεί που θα έπρεπε να δίχνει 1/5.

Αν είναι όντως έτσι, ουσιαστικά δεν έχει πρόβλημα το κινητό, οπότε με το software update διορθώνεται το πρόβλημα.

Αναμένω να έρθει στην αγορά ώστε να γίνουν οι συκγρίσεις.

Να βάλω δίπλα ένα ΝΟΚΙΑ με σήμα 5/5 να δω το iphone αν το κρατάω από την γωνία αν πέφτει το σήμα.

Αν δω όμως ότι ένα νόκια έχει πχ 3/5 και το iphone 1/5 ε τότε ναι είναι hardware πρόβλημα.

Θα θέλα πολύ να δω ένα τέτοιο τεστ. Έχει κάνει κανείς το τεστ αυτό; Αν όχι τότε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν λέει αλήθεια η apple.

 

Έχει γίνει τέτοιο test. Δε θυμάμαι σε ποιο site το είχα δει. Ήταν με video πάντως. Το άλλο κινητό δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη λήψη ενώ το iPhone 4 είχε πρόβλημα. Ψάξε στο youtube. Λογικά θα βρεις εκεί κάποιο συγκριτικό video.

Έχουν γίνει και πιο επιστημονικές μελέτες με μετρήσεις που δε βασίζονται στο display των λειτουργικών κι έχουν καταλήξει ότι το πρόβλημα υφίσταται. Ένας φίλος προηγουμένως είχε βάλει link νομίζω.

Το μόνο update που θα λύσει το θέμα είναι η αγορά πλαστικής θήκης.

Link to comment
Share on other sites

To θεμα πλεον εχει περασει σε αλλο επιπεδο.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ Consumer Report ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΤΗΣ ΑPPLE.

 

ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ"!!!

 

Οριστε το σχετικό άρθρο!!!

 

http://www.tuaw.com/2010/07/12/apple-drops-consumer-reports-discussion-threads-down-memory-hole/

Are you with Us?
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...