Jump to content

Dell streak

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το email πράγματι το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Για το outlook δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιώ το gmail. Γενικά το android έχει ακόμη παιδικές ασθένειες που πρέπει να λυθούν.

Ο μη συγχρονισμός με το outlook δεν είναι παιδική ασθένεια, αλλά πολιτική.;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ωραίο το dell stage αλλά νομίζω είναι φτιαγμένο για portrait μορφή, έλα όμως που δεν σε αφήνει να κλειδώσεις την οθόνη σε portrait μόνο landscape....

- Τελικα ο καιρος στο home widget ανανεωνεται οταν γυρναω την συσκευη σε portrait :blink: ... ενω εγω την χρησιμοποιω σε landscape ,... μου αρεσει περισσοτερο, αλλα ετσι ανανεωνεται μονο μια φορα και μετα οταν αλλαζω περιοχη ή κυψελη GSM, απ' οσο εχω παρατηρησει ... βασικα δεν υπαρχει ρυθμιση ανανεωσης ,... με ποιο ρυθμο ανανεωνεται αραγε;;

Φίλε μου δυστυχώς έχω και εγώ τα ίδια προβλήματα με εσένα και ακόμα περισσότερα. Λυπάμαι που το λέω αλλά μετάνιωσα που δεν αγόρασα το iPhone 4.

Μου έρχονται συνέχεια email που τα έχω ήδη λάβει, χάνω το ασύρματο μου δίκτυο συνέχεια, δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το κινητό την ώρα που οδηγώ εύκολα γιατί το lock screen ειναι landscape με τα κουμπιά να είναι συμπιεσμένα προς τα πάνω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ξεκλειδώσω με το ένα χέρι και χωρίς επιλογή να μπορώ να το έχω σε portrait, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να απαγχονίσω τα email, contacts, tasks, calendar, notes με το outlook(απιστευτο και πολλά άλλα.

κρίμα γιατί μου αρέσει σαν συσκευή.

- Για τα μειλς μαλλον καποια ρυθμιση θα χρειαζεται. Εγω εχω επιλεξει να μην ανανεωνονται καθε ΧΧ λεπτα, αλλα χειροκινητα .Οσες φορες παταω ανανεωση ,δεν μου ξαναφορτωνει τιποτα απ' οσα εχω ειδη διαβασει.

- Τωρα για τον τροπο κρατηματος της συσκευης δεν μπορω να πω τιποτα ... ειναι ενα μινι tablet και απο την φυση του ειναι να χρησιμοποιειται οριζοντια ,αλλα ομως μπορεις να το χρησιμοποιησεις και καθετα ,.. ποιο ειναι το προβλημα; ... το πιανεις οπως πιανεις ενα αλλο κινητο και αυτοματα ρυθμιζεται σε portrait ... εκτος κι αν δεν εχεις ενεργοποιησει το αυτοματο rotation στα settings :shifty: ...

- Για συγχρονισμο με το outlook ουδεν σχολιο .... ποτε δεν καταφερα να συγχρονισω συσκευη με αυτο το μαραφετι και ιδιως επαφες σε κινητο τηλεφωνο :X .... απο τοτε που τα εβαλα ολα στο gmail ,εδω και 1,5 χρονο ... εχω ησυχασει κυριολεκτικα :cool: ...

- Προβλημα με το wifi και με hspa data δεν ειχα ουτε εχω ,ολα δουλευουν απροσκοπτα .. κατι δεν εχεις ρυθμισει σωστα ,ενδεχομενως να θελει και κανα factory reset γιατι ο Merfy .... ειναι πανταχου παρων ,...μην βαλουμε και κανα conflict απο καμια περιεργη εφαρμογη ... ολα παιζουν :ninja: .... για να μην σου πω, πως αμα κανεις εκ νεου εγκατασταση το firmware μπορει να γινει αστερι!!!

- Τωρα συγκριση mini tablet με iphone δεν θα κανω ... ή μαλλον θα πω αυτο:

- .... πριν δυο εβδομαδες βρεθηκα τυχαια σε καταστημα apple και επιασα στα χερια μου ενα 4αρι .... σκεφτομαι το συναισθημα που εννοιωσα και γελαω ... οχι για την ποιοτητα κατασκευης ,που ειναι απο τις κορυφαιες .... αλλα απο το μεγεθος της οθονης και το ποσο μικρα εμφανιζονται τα δεδομενα επ' αυτης .... ενταξει ,εχει υψηλη αναλυση αλλα για ιντερνετ ... :X .

- Stathis -

καλά αν έχεις streak όλα μετά σου φαίνονται μικρά...

πάντως προχθές είδα το htc hd7. μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε ειδικά η απόκριση της οθόνης και η ταχύτητα....και ένα μέγεθος οθόνης στα 4.3 νομίζω είναι το ιδανικό για τα σημερινά smartphones...το streak είναι άλλη κατηγορία...

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

- Τωρα για τον τροπο κρατηματος της συσκευης δεν μπορω να πω τιποτα ... ειναι ενα μινι tablet και απο την φυση του ειναι να χρησιμοποιειται οριζοντια ,αλλα ομως μπορεις να το χρησιμοποιησεις και καθετα ,.. ποιο ειναι το προβλημα; ... το πιανεις οπως πιανεις ενα αλλο κινητο και αυτοματα ρυθμιζεται σε portrait ... εκτος κι αν δεν εχεις ενεργοποιησει το αυτοματο rotation στα settings :shifty: ...

Μάλλον δεν κατάλαβες το προβλημά μου. Ίσος δεν έχεις ενεργοποιήσει το Lock με κωδικό γιαυτό δεν κατάλαβες. Ενεργοποίησε το και θα δεις. Δεν έχω πρώβλημα με το μέγεθος της συσκευής μιας και ειμαι 1.90μ και έχω μεγάλη παλάμη. Το πρόβλημα είναι το εξής. Με το ένα χέρι πιάνω μια χαρά το κινητό και πατάω το slide με τον αντίχειρα μου το οποίο είναι τοποθετιμένω σωστα αλλά αντί να μου βγάλει τα νούμερα σε portrait με μεγάλα κουμπιά να μπωρώ να τα πατήσω εύκολα με τον αντίχειρα μου μου τα βγάζει σε lanscape με κάτι μικρά γραμματάκια που ειναι συμπιεσμένα στο 1/3 της οθόνης. Με την πρώτη ματιά καταλαβαινει κάποιος πως κάτι δεν πάει καλά. Έπρεπε να έχει στης ρυθμίσεις επιλογή να μπορείς να το γυρίσεις όπως θέλεις εσύ.

Εδώ είναι το Lock Screen του Froyo:

http://www.leagueofkarpathos.gr/lockscreen.jpg

Και εδώ όπως θα έπρεπε να μπορεί κάποιος να το βάλει.

http://androidheadlines.com/wp-content/uploads/2010/10/dell_streak.jpg

επειδη δεν εχω ιδεα πvς κανεις συχρονισμο τις επαφες με το gmail ?σας ευχαριστω προκαταβολικα

Πολύ εύκολο φίλε μου:

1) Φτιάχνεις έναν Gmail λογαριασμό

2) Στη συσκευή πας στα Settings -> Accounts & sync και πατάς add account.

3) Επιλέγεις το Google, πατάς next και μετά sign in. Βάζεις τα στοιχεία σου και στο

τέλος επιλέγεις ποιες εφαρμογές θέλεις να συγχρονίσεις( Sync Contacts, Sync

Gmail, Sync Calendar)

Αυτά!

παιδια πως κλεινεις την δονηση απο τα τρια κουμπια,home kai τα αλλα 2? γιατι εχω φρικαρει.το ραδιο στην 2.1 παιζει? και αν ναι πως αν μπορει καποιος να με δειξει τα βηματα θα το ευχαριστισω δεωντος .

σας ευχαριστω προκαταβολικα

στην 2.2 η δόνηση κλείνει από τις ρυθμίσεις...ενα τικ είναι

το ράδιο έχουν γράψει τα παιδιά παραπάνω πως γίνεται. αλλά στους περισσότερους από εμάς δεν δούλεψε...

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Στην κλειδωμένη οθόνη έχει επάνω ένα μεγάφωνο και ένα λουκέτο κάτω, αν τραβήξεις προ τα κάτω το μεγάφωνο θα φύγει η δόνηση, αλλιώς από τις Ρυθμίσεις /Ήχος και κάνεις ότι ρυθμίσεις θέλει από εκεί. Το ράδιο, περιγράφω πιο πάνω πως κάνεις root με μια κίνηση με το Z4root από το market κάνε με το Astro εγκατάσταση της εφαρμογής του FM Radio και πες μας σε παρακαλώ αν δουλεύει στην 2.1 γιατί στην 2.2 δεν δουλεύει.

Παιδιά μπορεί να μου λύσει κάποιος μια απορία; Επειδή δεν είδα καθόλου την 1.6( μόλις άνοιξα το κουτί έκανα αναβάθμιση στη 2.2:) ) το πληκτρολόγιο της είχε υποστήριξη για ελληνικά;

Αν ναι τότε σημαίνει πως η αναβάθμιση που βάλαμε δεν είναι η σωστή για τη συσκευή μας. Διαβάζω σε άλλα φόρουμ ότι υπάρχουν διάφορες ευρωπαϊκές εκδόσεις που έχουν υποστήριξη διαφόρων γλωσσών αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα. Αποκλείεται πάντως να μην έβγαζε η Dell ελληνικά εφόσον το τηλέφωνο πωλείτε στην Ελλάδα και στο swype έχει υποστήριξη για ελληνικά.

Επίσης έχω βρει την beta έκδοση του swype με ελληνικά Swype.US.GR.WVGA.v2.10.52.13753.apk αλλά δεν με αφήνει να κάνω αναβάθμιση. Υπάρχει τρόπος να πάρουμε την ελληνική υποστήριξη από αυτό το αρχείο και να την ενσωματώσουμε στη συσκευή. Μου αρέσει πολύ το swype και μου την έχει δώσει που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω:D.

edit:

Απαντάω στο ίδιο μου το ποστ.

Τελικά κατάφερα να αφαιρέσω το swype από το streak και να περάσω την παραπάνω έκδοση και μάλιστα έχει μόνο αγγλικά και ελληνικά με αποτέλεσμα να πετάει μιας και δεν υπάρχουν οι υπόλοιπες γλώσσες να το επιβαρύνουν.

Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η έκδοση που κατεβάσαμε δεν προοριζόταν για της συσκευές της ελληνικής αγωράς.

Edited by thief

Για πες μας που την βρήκες την εφαρμογή Swype.US.GR.WVGA.v2.10.52.13753.apk και πως αποκατέστησες το προηγούμενο Swype. Εγώ βολευόμουν με το Keyboard on Demand EL Trial, το πρόβλημα είναι πως μια βάζεις το ένα πληκτρολόγιο και μια το άλλο ,πολύ παίδεμα δηλαδή. Αυτή η λύση που βρήκες είναι πολύ καλύτερη, βοήθα να το φτιάξουμε και εμείς.

Παιδιά μπορεί να μου λύσει κάποιος μια απορία; Επειδή δεν είδα καθόλου την 1.6( μόλις άνοιξα το κουτί έκανα αναβάθμιση στη 2.2:) ) το πληκτρολόγιο της είχε υποστήριξη για ελληνικά;

Αν ναι τότε σημαίνει πως η αναβάθμιση που βάλαμε δεν είναι η σωστή για τη συσκευή μας. Διαβάζω σε άλλα φόρουμ ότι υπάρχουν διάφορες ευρωπαϊκές εκδόσεις που έχουν υποστήριξη διαφόρων γλωσσών αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα. Αποκλείεται πάντως να μην έβγαζε η Dell ελληνικά εφόσον το τηλέφωνο πωλείτε στην Ελλάδα και στο swype έχει υποστήριξη για ελληνικά.

Επίσης έχω βρει την beta έκδοση του swype με ελληνικά Swype.US.GR.WVGA.v2.10.52.13753.apk αλλά δεν με αφήνει να κάνω αναβάθμιση. Υπάρχει τρόπος να πάρουμε την ελληνική υποστήριξη από αυτό το αρχείο και να την ενσωματώσουμε στη συσκευή. Μου αρέσει πολύ το swype και μου την έχει δώσει που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω:D.

edit:

Απαντάω στο ίδιο μου το ποστ.

Τελικά κατάφερα να αφαιρέσω το swype από το streak και να περάσω την παραπάνω έκδοση και μάλιστα έχει μόνο αγγλικά και ελληνικά με αποτέλεσμα να πετάει μιας και δεν υπάρχουν οι υπόλοιπες γλώσσες να το επιβαρύνουν.

Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η έκδοση που κατεβάσαμε δεν προοριζόταν για της συσκευές της ελληνικής αγωράς.

Που το βρηκες αυτη την έκδοση, εγώ έχω βρει όπως λες αλλά είναι παλαιότερη από αυτή που πυπάρχει μέσα, αν αναφέρεσαι σε αυτή φυσικά με κάποιο πρόγραμμα root πρέπει να αφαίρεσες την εργοστασιακή φαντάζομαι

Konstantinos Metaxas - 6972727220

Νυν χρήστης Xperia X10i γλυκοκοιτάζω το Streak. Παίζει στα 515 ευρώ στο expansys. Νομίζω είναι super τιμή, και λένε πως είναι ξεκλείδωτο.

http://www.expansys.com.gr/pf.aspx?i=197142

Έχει πάρει κανείς από εκεί? Support θα έχω από Dell Hellas ή θα πρέπει να το στέλνω expansys? Δεν έχω ξαναδοκιμάσει expansys.

Ξεπέρασε τις παιδικές αρρώστιες που διαβάζω σε προηγούμενες σελίδες με την 2.2?

Thanks in advance :-)

Edited by freco
Κωνσταντίνος

Οδηγίες για αναβάθμιση του Swype στην έκδοση 2.10.52.13753 σε Dell Streak Froyo με υποστήριξη ελληνικών.

1) Κατεβάζουμε το z4root από το Market και κάνουμαι προσορινό root.

2) Κατεβάζουμε το Titanium Backup από το Market.

3) Τρέχουμαι το Titanium Backup πιγαίνουμε στο application list, πατάμε πάνω στο

Swype και επιλέγουμε να κάνουμε backup. Μετά το backup πατάμε un-install και

μόλις τελειώσει κάνουμε επανεκκίνηση του κινητού.

4) Με τον Astro File Manager η οποιον άλλο file manager προτιμάτε κάνουμε

εγκατάσταση στο αρχείο που θα κατεβάσετε από εδώ:

http://www.dionysiaalexiadi.gr/Swype.US.GR.WVGA.v2.10.52.13753.apk

5) Πηγάινουμαι στα settings -> Language & Keyboard και τσεκάρουμε το Swype.

6) Δοκιμάστε το πληκτρολόγιο, αν σας εμφανίζει το default του android πατήστε παρατεταμένα πάνω στο πληκτρολόγιο και διαλέξτε input method και επιλέξτε SWYPE.

Αυτό είναι όλο. Ελπίζω να βοήθησα.

Τώρα αν καταφέρω να λύσω το πρόβλημα του Lock Screen που θέλω όταν βάζω το PIN να μου έχει την οθόνη σε portrait, και το πρόβλημα που μετά το sleep δεν έχω ασύρματο δίκτυο και πρέπει να κλείσω και να ξανά ανοίξω το WIFI το κινητό θα τα σπάει. Ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει όπως προσπαθώ να βοηθάω και εγώ του άλλους να λύσω αυτά το προβλήματα.

Πάντως για όσους σκέπτονται να το αγοράσουν μετά από μια εβδομάδα πιστεύω ότι είναι απίστευτο κινητό. Αν και στην αρχή με δυσκόλεψε λίγο δεν ξαναγυρίζω στο iPhone.

Για θήκη έχω πάρει αυτή: http://www.expansys.com.gr/otterbox-dell-streak-impact-case-205005/

http://www.youtube.com/watch?v=UgrZkebtUB4

Πάρα πολύ καλή ποιότητα και τέλεια προστασία.

Edited by slekkas

Την πάτησα γιατί έκανα απεγκατάσταση του Swipe και τώρα μου γράφει Directory Swype .US.GR.WVGA….apk could not be loaded -και στα Details: μου γράφει java.util.zipExeption: expected End of Central Directory signature. Τι προτείνεις ;;;

Την πάτησα γιατί έκανα απεγκατάσταση του Swipe και τώρα μου γράφει Directory Swype .US.GR.WVGA….apk could not be loaded -και στα Details: μου γράφει java.util.zipExeption: expected End of Central Directory signature. Τι προτείνεις ;;;

Αν έκανες ακριβός αυτά που έγραψα δεν υπήρχε περίπτωση να έχεις πρόβλημα. Περιέγραψε μου λεπτομερώς τα βήματα ακριβός που ακολούθησες.

Έκανα τα πάντα όπως τα λες αλλά όταν πήγα να εγκαταστήσω το πληκτρολόγιο με το Astro και κτυπάω πάνω στο Swype…..apk /open App Manager, δεν μου έχει εγκατάσταση, λες και δεν το βλέπει. Μου λέει πως δεν μπορεί να τον ανοίξει σαν APK file.

Έκανα τα πάντα όπως τα λες αλλά όταν πήγα να εγκαταστήσω το πληκτρολόγιο με το Astro και κτυπάω πάνω στο Swype…..apk /open App Manager, δεν μου έχει εγκατάσταση, λες και δεν το βλέπει. Μου λέει πως δεν μπορεί να τον ανοίξει σαν APK file.

Στειλε μου ΡΜ με το μαιλ σου να στο στειλο, μαλλον το αρχειο ειναι χαλασμενο

Κανένα καλό πληκτρολόγιο Αγγλικό από το μάρκετ να κατεβάσω για το 2.2 ;; γιατί πλέον το Swype πέθανε.

Λοιπόν φίλε μου μόλις γύρισα σπίτι και κοίταξα το αρχείο και για κάποιο λόγο είναι μικρότερο από αυτό που έχω που σημαίνει ότι χάλασε στη μεταφορά. Το ξανά ανέβασα και το δοκίμασα και δουλεύει 100%.

Κατέβασε το πάλι, δοκίμασε το και πες μου σε παρακαλώ.

Το πέρασα υπάρχει στις εφαρμογές αλλά όταν πάω στην- μέθοδο εισόδου- δεν υπάρχει . Επειδή αν πάω να στείλω PM ή να κάνω παράθεση χάνω το Site για περίπου 20 λεπτά αν έχει Skype καλέσαμε στο takis_sp να μιλήσουμε για βοήθεια.

Το ξανακοίταξα και υπάρχει ακόμα πρόβλημα. Τώρα μου δίνει- install -αλλά , file size 0 ,data size 0 , total size 0 . Αλλά μάλλον έχει ακόμη πρόβλημα.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι.

Edited by navi55

Το πέρασα υπάρχει στις εφαρμογές αλλά όταν πάω στην- μέθοδο εισόδου- δεν υπάρχει . Επειδή αν πάω να στείλω PM ή να κάνω παράθεση χάνω το Site για περίπου 20 λεπτά αν έχει Skype καλέσαμε στο takis_sp να μιλήσουμε για βοήθεια.

Το ξανακοίταξα και υπάρχει ακόμα πρόβλημα. Τώρα μου δίνει- install -αλλά , file size 0 ,data size 0 , total size 0 . Αλλά μάλλον έχει ακόμη πρόβλημα.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι.

Σε 15 περίπου λεπτά θα σε πάρω στο skype.