koolxs2973 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 (edited) Προσπάθησε να κάνεις αντιγραφή τις επαφές σου στην κάρτα sim και μετά βγάλε την κάρτα και κάνε hard reset το κινητό όπως έδειξα παραπάνω. Άλλη λύση δε βλέπω να έχεις. Εκτός αν κάνεις root την συσκευή σου και κατεβάσεις κάποια εφαρμογή που κάνει Backup όλα τα τηλέφωνα όπως το''MyBackupPro''. Το τηλέφωνο θα επανέλθει αλλά για τις επαφές σου.....σε βλέπω να τις χάνεις αν δε μπορείς να κάνεις backup ή αντιγραφή στη sim. Επίσης μπορείς να κάνεις back-up τις επαφές στην SD σε φάκελο vcf. ............................................................................................................... Ο Mur4ik φαίνεται ότι κυκλοφόρησε την νέα τροποποίηση του λειτουργικού RC1!! Edited July 14, 2011 by koolxs2973 Αναγγελία νέας πληροφορίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rlc Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 6 μέρες μπαταρία; Ή είναι παραμύθι ή δεν το χρησιοποιείς ΚΑΘΟΛΟΥ το κινητό. 6 μέρες με τι χρήση; Χωρις πολυ χρηση ειχα 7 μερες μπαταρια. το τηλεφωνο ειναι ολη τη μερα ανοιχτο. μιλαω γυρω στα 20-30 λεπτα τη μερα και ιντερνετ γυρω στα 10 λεπτα. εχω παντα κλειστο το wifi και απενεργοποιημενο το 3g(δεν μου χρειαζεται γιατι δεν κανει βιντεοκλησεις και δεν εχω ιντερνετ απο τη vodafone). οταν το φορτιζω το αφηνω να παει η μπαταρια κατω απο 20% και το φορτιζω ολο το βραδυ. εχω κανει την πρωτη φορα wipe battery stats. με την rom 2.1 την αρχικη με την οποια συγκρινω με την ιδια χρηση ειχα 4 μερες το πολυ μπαταρια. στη διαχειρηση εφαρμογων στισ εφαρμογες που εκτελουνται εχω συνηθως 30-35 mb ελευθερα γιατι κλεινω εφαρμογες που δεν χρειαζονται. αν εκει εχεις κατω απο 10 εχεις προβλημα γιατι η μπαταρια δεν κραταει οθτε μια μερα. στη RC0 με την ιδια χρηση ειχα δυο μερες. με την Μ3 ειχα 1.5 μερα με την Μ4 3 μερες με την Μ5 5 μερες. η RC1 που εβαλα σημερα μου φαινεται ιδια με την Μ6( θα δω και θα σας πω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Χωρις πολυ χρηση ειχα 7 μερες μπαταρια. το τηλεφωνο ειναι ολη τη μερα ανοιχτο. μιλαω γυρω στα 20-30 λεπτα τη μερα και ιντερνετ γυρω στα 10 λεπτα. εχω παντα κλειστο το wifi και απενεργοποιημενο το 3g(δεν μου χρειαζεται γιατι δεν κανει βιντεοκλησεις και δεν εχω ιντερνετ απο τη vodafone). οταν το φορτιζω το αφηνω να παει η μπαταρια κατω απο 20% και το φορτιζω ολο το βραδυ. εχω κανει την πρωτη φορα wipe battery stats. με την rom 2.1 την αρχικη με την οποια συγκρινω με την ιδια χρηση ειχα 4 μερες το πολυ μπαταρια. στη διαχειρηση εφαρμογων στισ εφαρμογες που εκτελουνται εχω συνηθως 30-35 mb ελευθερα γιατι κλεινω εφαρμογες που δεν χρειαζονται. αν εκει εχεις κατω απο 10 εχεις προβλημα γιατι η μπαταρια δεν κραταει οθτε μια μερα. στη RC0 με την ιδια χρηση ειχα δυο μερες. με την Μ3 ειχα 1.5 μερα με την Μ4 3 μερες με την Μ5 5 μερες. η RC1 που εβαλα σημερα μου φαινεται ιδια με την Μ6( θα δω και θα σας πω) Ευχαριστώ rlc για την αναλυτική σου απάντηση. Για τις ανοικτές εφαρμογές μάλλον εννοείς *πάνω* από 10 έχεις πρόβλημα. Σωστά; Θα πρέπει δηλαδή να κλείνω χειροκίνητα κάποιες και να μένει το κινητό με λίγες απαραίτητες να λειτουργούν, ώστε να μεγαλώνει η διάρκεια της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagit73 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 (edited) ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΗΧΟ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ (ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΧΟ (MP3)? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited July 14, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΗΧΟ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ (ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΧΟ (MP3)? Διάβασε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3536176#post3536176 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagit73 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!!!!! (και με μικρα αυτη τη φορα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 (edited) Παιδες μια ερωτησουλα και απο εμενα σκεφτομαι να παρω το εν λογω κινητο αλλα καπου διαβασα οτι εχει προβλημα με την vodafone... υφισταται ακομα το προβλημα ? ρωταω μιας κ τα ποστσ/αρθρα που διαβασα ηταν αρκετα παλια... επισης αναβαθμιζεται σε android 2.1 η κ παραπανω ? και κατι πιο γενικο μιας κ ειναι αρκετα παλια συσκευη πλεον θα την προτεινατε ? δηλαδη εχει καποιο χτυπητο μειον ? να προτιμησω κατι σε ZTE/HUAWEI η κατι παρομοιο ? ο λογος που την σκεφτομαι ειναι λογω τιμης κ εξωτ.εμφανισης οπως καταλαβατε δεν παιζει μια:O Edited July 15, 2011 by kritikos4 Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Για το πρόβλημα με την Vodafone δε ξερω αν εχει προβλημα (τελευταία δε βλεπω να αναφερει ο κοσμος κατι τετοιο) αλλα σαν κινητο αξιζει τα λεφτα του μεχρι και το τελευταιο cent.Ειναι αρκετα φθηνο και υποστηριζει σχεδον τα παντα σαν smartphone.Να φανταστεις με απάλλαξε και απο την αγορά gps μιας και αυτό ακόμα λειτουργεί τέλεια. Το μόνο μείον είναι η μπαταρία του αλλά αν περάσεις κάποια εκδοση android 2.3.4 τότε είσαι οκ.Απλά χάνεις την εγγύηση γιατί η μαμά LG δινει μονο επισημα την 2.1! Καλή αγορά σου εύχομαι και να μην το μετανοιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Το λειτουργικο επηρεαζει την διαρκεια της μπαταριας ? αυτο πρωτη φορα το ακουω... τελος παντων ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση μαλλον απο δευτερα θα παω να το παρω... :) Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Το λειτουργικο επηρεαζει την διαρκεια της μπαταριας ? αυτο πρωτη φορα το ακουω... τελος παντων ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση μαλλον απο δευτερα θα παω να το παρω... :) Ναι την επηρεάζει γιατί, χοντρικά-χοντρικά, το πώς είναι στημένο το λειτουργικό ορίζει τι εφαρμογές τρέχουν στο φόντο, πώς γίνεται η διαχείριση της μνήμης και άλλα πράγματα που έχουν σχέση με το πόσες φορές καλείται ο επεξεργαστής να εργαστεί και σε τι επίπεδο λειτουργίας (χαλαρό ή έντονο ας το πούμε έτσι). Ε, λοιπόν όσο περισσότερο καλείται ο επεξεργαστής και η μνήμη να εργαστούν, τόση περισσότερη ενέργεια καταναλώνουν και μειώνουν το υπόλοιπο της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Το λειτουργικο επηρεαζει την διαρκεια της μπαταριας ? Όχι μόνο την επηρεάζει... αποτελεί μάλιστα τον πιο σημαντικό παράγοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 (edited) Λογικοτατο αυτο με την μπαταρια...Απλα ουτε καν μου περασε απο το μυαλο... Εχω διαβασει 85 σελιδες απο το TOPIC για το 540 και δεν την παλευω αλλο:lol: Εχω και εγω ΒΡΟΝΤΑΦΟΝ και με κριτηριο οτι το θελω για χρηση 90% ως τηλεφωνο 10% για wifi-gps-android εφαρμογες κτλ Αναρωτιεμαι αν αξιζει να το παρω... Ο τροπος σκεψης ειναι οτι πλεον η τιμη του ειναι ελκυστικοτατη και θα εχω και android και οτι εμφανισιακα μου αρεσε απο οταν πρωτοβγηκε αλλα τοτε ειχα τσιμπησει μια επιδοτηση 400 ευρω και ειχα το GC900 (ΚΙΝΗΤΑΡΑ, μου το κλεψανε ανημερα 15αυγουστο στη δουλεια :( ) Μηπως μπορει καποιος που το εχει αρκετο καιρο να μου πει αν 1.Τελικα τα προβληματα 2g-3g υφιστανται ακομα ? 2.Η μπαταρια αν περασω μονο την 2.1 (η το αγορασω με αυτην) ποσο κραταει με χρηση κυριως ως τηλεφωνο (κλειστο gps-wifi-bluetooth) 3.Καμμια αλλη παρατηρηση/παραπονο/κουσουρι ? 4.Αν το παρω τωρα θα εχει μεσα 2.1 η θα πρεπει να την βαλω εγω ? Edited July 18, 2011 by kritikos4 Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rlc Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Λογικοτατο αυτο με την μπαταρια...Απλα ουτε καν μου περασε απο το μυαλο... Εχω διαβασει 85 σελιδες απο το TOPIC για το 540 και δεν την παλευω αλλο:lol: Εχω και εγω ΒΡΟΝΤΑΦΟΝ και με κριτηριο οτι το θελω για χρηση 90% ως τηλεφωνο 10% για wifi-gps-android εφαρμογες κτλ Αναρωτιεμαι αν αξιζει να το παρω... Ο τροπος σκεψης ειναι οτι πλεον η τιμη του ειναι ελκυστικοτατη και θα εχω και android και οτι εμφανισιακα μου αρεσε απο οταν πρωτοβγηκε αλλα τοτε ειχα τσιμπησει μια επιδοτηση 400 ευρω και ειχα το GC900 (ΚΙΝΗΤΑΡΑ, μου το κλεψανε ανημερα 15αυγουστο στη δουλεια :( ) Μηπως μπορει καποιος που το εχει αρκετο καιρο να μου πει αν 1.Τελικα τα προβληματα 2g-3g υφιστανται ακομα ? 2.Η μπαταρια αν περασω μονο την 2.1 (η το αγορασω με αυτην) ποσο κραταει με χρηση κυριως ως τηλεφωνο (κλειστο gps-wifi-bluetooth) 3.Καμμια αλλη παρατηρηση/παραπονο/κουσουρι ? 4.Αν το παρω τωρα θα εχει μεσα 2.1 η θα πρεπει να την βαλω εγω ? και εγω απο την Vodafone το πηρα. Με την 2.1 δεν εχει προβλημα στο 2g/3g. η μπαταρια σε μενα κρατουσε με ανοιχτα wifi και 3g 3-4 μερες. καμια αλλη παρατηρηση δεν εχω. εγω το πηρα το νεομβριο του 2010 και ειχε 2.1. και 1.6 να εχει γινεται αναβαθμηση απο το internet με το εργαλειο της LG ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsi69 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 (edited) http://www.fileserve.com/file/CVF2r9v 2.3.3 Gingerbread για lg gt540 fastboot ολα γινονται αυτοματα --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 19, 2011 by athanaso77 Παράθεση HONOR 3C H30-T00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lia23 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ??? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited July 19, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 (edited) Ευχαριστω την γρηγορη απαντηση rlc Δε θα το παρω απο vodafone αλλα απο αλλο μαγαζι εξω στα 104 ευρω η vodafone απο οσο γνωριζω δεν το δινει πια παντως σε 1-2 μαγαζια που βρηκα την χαμηλοτερη τιμη με σκρουτζαρισμα με την 1.6 το δινουν προς το παρων μεχρι 2.1 θα περασω για να μην χασω εγγυηση (εχω περασει πολλα με τα κ**λοκινητα) και μεχρι να το μαθω κ μετα βλεπουμε Thanks again... Καταφερα και διαβασα και τις σελιδες 85-155 Τι κερδιζω ? Λοιπον αυριο το παιρνω , το αφηνω 1-2 μερες 1.6 να το δω λιγακι και μετα 2.1 κανα μηνα Μετα βουρ για Μ6 RC1 η οτι αλλο βγει τοτε... Ευχαριστω πολυ παιδες !!! Edited July 20, 2011 by kritikos4 Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 (edited) Ευχαριστω την γρηγορη απαντηση rlc Καταφερα και διαβασα και τις σελιδες 85-155 Τι κερδιζω ? Λοιπον αυριο το παιρνω , το αφηνω 1-2 μερες 1.6 να το δω λιγακι και μετα 2.1 κανα μηνα Μετα βουρ για Μ6 RC1 η οτι αλλο βγει τοτε... Ευχαριστω πολυ παιδες !!! Μπράβο που κατάφερες να τα διαβάσεις όλα γτ οι περισσότεροι βαριούνται. Έχεις μάθει τι παιζόταν με την 2.2 και τi παίζεται με την 2.3.x από την beta έκδοση μέχρι την RC ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ??? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Aνοιγεις τον explorer, πηγαινεις στον φακελο που εχεις τα τραγουδια, πατας παρατεταμενα πανω στο κομματι και επιλεγεις την επιλογη rename. Γιατι ομως να μην το κανεις απο το πσ που ειναι πιο ευκολο? Edited July 22, 2011 by stefan0s_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Λοιπον μετα απο 4 μερες συμβιωσης με το 540 εχω να πω τα εξης 1.Παρολο που στα site αναφερεται οτι το κινητο πωλειται με την 1.6 μαλλον ολες οι συσκευες εχουν παει για αναβαθμιση Ετσι το δικο μου ειχε απο την μανα του 2.1-update1 και Kernel 2.6.29 2.Κανενα προβλημα με 2g δικτυα και κλησεις 3.Η μπαταρια με χρηση μονο ως κινητο με το απαραιτητο ψειρισμα να δω τα μενου τις λειτουργιες κτλ και καμμια ωρα wifi με κλειστα το gps , wifi , bluetooth κρατησε 3 μερες 5.Το κινητο ειναι το απολυτο value for money 4.Με βλεπω να το φλασαρω πολυ πιο συντομα απο οσο νομιζα Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lia23 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 απο πσ θα το κανω τελικα γιατι στο κινητο δεν γινεται δεν ξερω γιατι.... :(( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagit73 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 δεν μπορω να δω webtv απο τα ελληνικα καναλια μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Νομίζω δεν υποστηρίζει streaming σε βίντεο.Μόνο το youtube....αν ξέρει καάποιος κάτι άλλο ας ενημερώσει. Βγήκε η RC2!!!! Ορίστε τα Links για να την κατεβάσετε. (Τα λινκς δεν είναι δικά μου αλλά του Mur4ik) For recovery: http://t.co/u4dSuSB For fastboot: http://t.co/HFIBacl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lia23 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 προσπαθησα και απο το πσ και παλι δεν αλλαξε κατι στην καρτα μνημης κανενας αλλος τροπος υπαρχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 προσπαθησα και απο το πσ και παλι δεν αλλαξε κατι στην καρτα μνημης κανενας αλλος τροπος υπαρχει??? Κάνε την μετονομασία και μετά κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό.Ίσως έτσι τα διαβάσει :geek: Μου το κάνει εμένα στα βίντεο καμιά φορά που τα αλλάζω φάκελο και τα συγκεντρώνω σε έναν φάκελο. Αυτό όμως τα βλέπει στους πρωταρχικούς φακέλους. Μετά όμως απο μια επανεκκίνηση όλα φτιάχνουν :happy: Δοκιμασέ το και πες μας. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Κάνε την μετονομασία και μετά κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό.Ίσως έτσι τα διαβάσει :geek: Μου το κάνει εμένα στα βίντεο καμιά φορά που τα αλλάζω φάκελο και τα συγκεντρώνω σε έναν φάκελο. Αυτό όμως τα βλέπει στους πρωταρχικούς φακέλους. Μετά όμως απο μια επανεκκίνηση όλα φτιάχνουν :happy: Δοκιμασέ το και πες μας. :worry: Αν δεν κάνει ούτε αυτό δοκίμασε ένα πρόγραμμα για το πσ που λέγεται mp3tag που σου επιτρέπει να αλλάζεις τέτοια πράγματα και να βάζεις cd covers, γιατί με δεξί κλικ και μετονομασία δε νομίζω να κανείς δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 δεν μπορω να δω webtv απο τα ελληνικα καναλια μπορει να βοηθησει καποιος? Ακόμα δεν υπάρχει τρόπος. Κι ίσως ούτε θα υπάρξει για τα κινητά αυτής της γενιάς. Τα επόμενα που υποστηρίζουν πλήρως flash 10.1, θα μπορούν να παίξουν τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts