Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω μια ερώτηση. Θέλω να στείλω τη συσκευή για Service, αλλα εχω τη 2.3 πάνω. Μπορώ να εγκαταστήσω την μαμίσια 2.1 ή μόνο με τη 2.1 με Fastboot;; Θυμάμαι οτι με KDZ 2,1-> 1,6 δε γινόταν, και απο οτι διάβασα λίγο απο fastboot σε non fastboot δεν πάει. Το έχει κάνει κανείς;Κανα λινκ για αυτές τις εκδόσεις;

Το λινκ αυτό έχει όλες τις ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1119531

εσύ θες την EURO OPEN (την 13η στη σειρά). Το θέμα είναι ότι κατα 90% δεν μπορείς να κάνεις downgrade σε official.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον εχω κλειδωσει καταλαθος το lg gt 540 βαζω ακριβως οτι ζηταει αλλα δεν ανηκει τι αλλο μπορω να κανω ξερετε; Edited by sakiss

Σε ποιο σημείο είσαι ακριβώς? Τι πήγες να κάνεις και σου κλέιδωσε...δώσε λεπτομέρειες....

Ηρθε ο καιρος να πειραξουμε το 540!!

Θελω να ασχοληθω με custom rom, αλλα κυριως με νοιαζουν τα εξης:

1) Οverclocking

2) App2SD (ή οτι αλλο), οπως και να εχει περισσοτερο χωρο το τηλεφωνο για εφαρμογες.

3) Να γινει πιο snappy. Αν και με το overclock, δε νομιζω οτι θα εχει θεματα.

4) Nα ξεριζωσω αχρηστα apps που ερχονται με το κινητο (sims, places,latitude κλπ)

Ποια rom εχετε να προτεινετε;

Καθως και λεπτομερες installation guide please :p

Ηρθε ο καιρος να πειραξουμε το 540!!

Θελω να ασχοληθω με custom rom, αλλα κυριως με νοιαζουν τα εξης:

1) Οverclocking

2) App2SD (ή οτι αλλο), οπως και να εχει περισσοτερο χωρο το τηλεφωνο για εφαρμογες.

3) Να γινει πιο snappy. Αν και με το overclock, δε νομιζω οτι θα εχει θεματα.

4) Nα ξεριζωσω αχρηστα apps που ερχονται με το κινητο (sims, places,latitude κλπ)

Ποια rom εχετε να προτεινετε;

Καθως και λεπτομερες installation guide please :p

Οποιαδήποτε έκδοση από 2.3.2 Μ3 και κάτω. Για την Μ4 δεν ξέρω αλλά η Μ5 έχει πάρει εργολαβεια τις εφαρμογές της GO και είναι σπαστικό.

Γεια σας παιδια!!

εχω μερικα προβλημα με το συγκικριμενο κινητο.

1ον το κουμπι της καμερας εχει χαλασει και δεν πατιεται.

2ον το κουμπι που κληνεις τις κλησεις μερικες φορες δεν πατιεται.

και 3ον παθαίνει και μερικες φορες Blackout!

κι αλλο αυτα σε 2 μηνες που το εχω!

αυριο θα παρω τηλεφωνο στο καταστημα που το αγορασα,αλλα σκεφτόμουν μηπως μπορουσατε να με βοηθησετε και εσεις!

επισης εχω διαπιστωσει οτι τελευταία πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια!

ευχαριστω πολυ!!

Edited by sakiss

• Administrators

Με τόσα προβλήματα τι βοήθεια να δώσουμε;

Είσαι εντός εγγύησης, άρα... επίσκεψη στο service.

Φρόντισε φυσικά να είσαι σε εντελώς stock κατάσταση όταν το στείλεις.

Modpic.gif

Όχι αδερφέ μη το πας για service. Και εγώ το ίδιο έπαθα με τα κουμπιά και με το που έκανα επαναφορά απο backup το κινητό λειτουργούσε πάλι καλά. Εγώ έχω την Μ6 αλλά εσύ αν έχεις την original 1.6 android κοίτα να βάλεις την 2.1 android. Αν την έχεις ήδη την 2.1 android τότε βάλε μία άλλη rom hacked αλλά μετά να ξέρεις χάνεις την εγγύηση...Τότε η καλύτερη λύση είναι να το πας για service.

• Administrators
Ορθός αναφέρεις ότι πρώτα κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν το πρόβλημα μετά συνεχιστεί όμως δεν το γλυτώνεις το service.

Modpic.gif

σας ευχαριστω πολυ!!!

εχω την εκδοση 2,1(ετσι το αγορασα)

back up πως κανουμε?

επισης ρε παιδια η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα πριν απο τα προβληματα μου κρατουσε 3 κ 4 ημερες και τωρα 1 1 μιση ημερα.γιατι?

Για να κάνεις backup όλο το κινητό σαν image εικόνα μιλάω. Θα πρέπει να έχεις κάποια hacked rom με το clockwork mod ώστε να πάρεις image και μετά να μπορείς να το επαναφέρεις. Αν πας τώρα να κάνεις backup θα κάνεις backup μαζί με το πρόβλημα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ξαναπεράσεις την 2.1. Προσπάθησε να κάνεις και επαννεκίνηση του τηλεφώνου για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ίσως αν έκανες και ROOT την συσκευή σου και χρησιμοποιούσες κάποιο fix permissions να σου έφτιαχνε το πρόβλημα. Εγώ με την M6 είδα τεράστια διαφορά στην μπαταρία και κρατάει πολύ περισσότερο.

Αυτό που σου προτείνω είναι να κάνεις backup τα τηλέφωνά σου με κάποια εφαρμογή απο το μαρκετ και μετά να κάνεις αυτό http://www.hard-reset.com/lg-optimus-gt540-hard-reset.html

***ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ SIM***

Edited by soulfunkdjx

ok παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!

να ρωτησω και κατι αλλο με πιο αλλο κουμπι εκτος απο το πλαινο μπορω να βγαλω φωτογραφιες???

Kαταφερα και εβαλα CM7.

Πολυ καλο. Λες και πηρα αλλο τηλεφωνο.

Δεν μου κλοκαρει ομως το κινητο καλα, παει μεχρι ~705Mhz.

Θελει και swap?Ή δεν εχω βαλει καλη version απανω;

Τα govenors τι ρολο παιζουν;

Edited by nikchris

Όχι αδερφέ μη το πας για service. Και εγώ το ίδιο έπαθα με τα κουμπιά και με το που έκανα επαναφορά απο backup το κινητό λειτουργούσε πάλι καλά. Εγώ έχω την Μ6 αλλά εσύ αν έχεις την original 1.6 android κοίτα να βάλεις την 2.1 android. Αν την έχεις ήδη την 2.1 android τότε βάλε μία άλλη rom hacked αλλά μετά να ξέρεις χάνεις την εγγύηση...Τότε η καλύτερη λύση είναι να το πας για service.

Δεν ειναι hacked τα cyanogenmod. Το android ειναι open source os οποτε ο καθενας μπορει να πειραματιστει μαζι του. Δεν εχει καμια σχεση με jailbrake της apple.

Γεια σας

θελω να ρωτησω με πιο αλλο κουμπι εκτος απο το πλαινο μπορω να βγαλω φωτογραφιες???

Αν έχεις την εφαρμογή που είχε το κινητό όταν το πήρες μπορείς και με το κεντρικό κουμπί που υπάρχει στην οθόνη σου εκτός του πλαινού.

• Administrators
Δεν ειναι hacked τα cyanogenmod. Το android ειναι open source os οποτε ο καθενας μπορει να πειραματιστει μαζι του. Δεν εχει καμια σχεση με jailbrake της apple.

Ναι, αλλά αν το πας με οποιαδήποτε rom εκτός της official... είσαι εκτός εγγύησης.

Modpic.gif

Γεια σας

θελω να ρωτησω με πιο αλλο κουμπι εκτος απο το πλαινο μπορω να βγαλω φωτογραφιες???

Με εκείνο που αλλάζεις απο κάμερα σε βίντεο αν το πατησεις νομιζω βγάζει..

παιδια sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου εγραψε οτι η μνημη ειναι περιορισμενη,πηγα εσβησα οτι εβρισκα μπροστα μου και απο εκεινη την ωρα το κινητο δεν λειτουργει σωστα.

μου πεταει κατι πινακακια οπως (η διεργασια com.android.phone διακοπηκε ξαφνεικα)

παταω να μποω στις ρυθμισεις (η διεργασια com.android.settings διακοπηκε ξαφνεικα υποχρεωτικο κλεισιμο) και ανοιγοκλεινει συνεχεια το κινητο.

παει το διελυσα.

δεν μπορω να κανω τιποτα εφοσον δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις.

εχετε καμια ιδεα?

παιδια sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου εγραψε οτι η μνημη ειναι περιορισμενη,πηγα εσβησα οτι εβρισκα μπροστα μου και απο εκεινη την ωρα το κινητο δεν λειτουργει σωστα.

μου πεταει κατι πινακακια οπως (η διεργασια com.android.phone διακοπηκε ξαφνεικα)

παταω να μποω στις ρυθμισεις (η διεργασια com.android.settings διακοπηκε ξαφνεικα υποχρεωτικο κλεισιμο) και ανοιγοκλεινει συνεχεια το κινητο.

παει το διελυσα.

δεν μπορω να κανω τιποτα εφοσον δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις.

εχετε καμια ιδεα?

CWM mode εχεις εγκαταστήσει στο κινητο?...αν ναι μπες και κανε ενα wipe data/factory reset.

CWM mode εχεις εγκαταστήσει στο κινητο?...αν ναι μπες και κανε ενα wipe data/factory reset.

δυστυχως δεν με αφηνει να κανω τιποτα το κινητο.

δεν μου ανοιγει τα μηνυματα,τις ρυθμισεις τιποτα.......

δυστυχως δεν με αφηνει να κανω τιποτα το κινητο.

δεν μου ανοιγει τα μηνυματα,τις ρυθμισεις τιποτα.......

Φιλαράκι απλά βγάλε την μπαταρία και ξαναβάλε την. Όταν ανοίξεις το κινητό κράτα πατημένο το κουμπί με το σπιτάκι και το κουμπί που πατάς για να ανοίξει το κινητό. Τα κρατάς αυτά τα 2 πατημένα ώσπου να σου βγάλει το clockwork mode. Απο εκεί έχει την επιλογή που σου είπε το παλικάρι πιο πάνω.

• The title was changed to LG Optimus (GT540)