Jalouk Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markonpower11 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Καλημέρα προσπαθώ να δημιουργήσω αντίγραφα ασφαλείας αλλά δεν μου κάνει στις επαφές τι να φταίει? αν μπορει να βοηθεισει καποιος γιατι θελω να κανω επαναφορα ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Android 2.2 σε LG GT54O δειτε αυτο το video !!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Το wifi σου σιγουρα δουλευει? Εχεις δοκιμασει να συνδεθεις σε αλλο ρουτερ? ΥΓ εχετε καμια προταση για custom root? :!: ναι και συνδεομαι κανονικα και ειπα οτι εχει κατι το ρουτερ, αλλα οταν πηρα το optimus συνδεθηκε αμεσως δεν ξερω τι να κανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Δες αν στο μενού με τα αποθηκευμένα ρούτερ που έχεις μπει, έχει και το δικό σου μέσα. Αν ναι, να το σβήσεις και ξανασυνδέσου και βάλε τον κωδικό. το εχω κανει και αυτο αλλα τιποτα θα το ξανα δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Android 2.2 σε LG GT54O δειτε αυτο το video !!!!!!!!!!!!!!! Δες εδω τι δεν δουλευει!!!! :lol::p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=857213 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 αν μπορει να βοηθεισει καποιος γιατι θελω να κανω επαναφορα ευχαριστω!!! Mηπως παιζει ρολο που ειναι αποθηκευμενες? Sim ή τηλεφωνο? :O Μια υποθεση κανω δεν μου εχει παρουσιαστει αυτο το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) Δες εδω τι δεν δουλευει!!!! :lol::p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=857213 Πιθανων θα γινει αναβαθμιση σε 2.2 οποτε αναμενουμε Edited December 23, 2010 by odintiatros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Eλπιζουμε να γινει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Eχεις κανει root κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 τελειος!ευχαριστω για την βοηθεια και καλες γιορτες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 καλημέρα σε όλους . λοιπόν σκοπεύω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό, αλλά με αγχώνουν όλα αυτα τα περί root , update , δεν είχα ποτέ smartphone και φοβάμαι ότι όλα αυτα ΘA μου φανούν βουνό .... ή αγχώνομαι τζαπα; και κάτι τελευταίο. AΠO που μου προτείνεται να αγοράσω το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis7 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 καλημέρα σε όλους . λοιπόν σκοπεύω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό, αλλά με αγχώνουν όλα αυτα τα περί root , update , δεν είχα ποτέ smartphone και φοβάμαι ότι όλα αυτα ΘA μου φανούν βουνό .... ή αγχώνομαι τζαπα; και κάτι τελευταίο. AΠO που μου προτείνεται να αγοράσω το κινητό; Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κανένα άλλο... Δεν ξέρω πιο αλλά παντός ΟΧΙ το gt 540. Εμένα με εχει ταλαιπωρήσει πολύ.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 καλημέρα σε όλους . λοιπόν σκοπεύω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό, αλλά με αγχώνουν όλα αυτα τα περί root , update , δεν είχα ποτέ smartphone και φοβάμαι ότι όλα αυτα ΘA μου φανούν βουνό .... ή αγχώνομαι τζαπα; και κάτι τελευταίο. AΠO που μου προτείνεται να αγοράσω το κινητό; Κοιτα με λιγες γνωσεις απο η/υ,καλα αγγλικα τπτ δεν ειναι δυσκολο για το κινητο.. Π.χ το update ειναι μολις λιγα κλικ, και το root ειναι κατι προαιρετικο.. Εμενα δεν με εχει δυσκολεψει μεχρι τωρα.. Οσο για το απο που μονο για την vodafone εχουν ακουστει προβληματα.. Εγω απο wind το πηρα και no problem Kαλα χριστουγεννα σε ολους:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 (edited) Κοιτα με λιγες γνωσεις απο η/υ,καλα αγγλικα τπτ δεν ειναι δυσκολο για το κινητο.. Π.χ το update ειναι μολις λιγα κλικ, και το root ειναι κατι προαιρετικο.. Εμενα δεν με εχει δυσκολεψει μεχρι τωρα.. Οσο για το απο που μονο για την vodafone εχουν ακουστει προβληματα.. Εγω απο wind το πηρα και no problem Kαλα χριστουγεννα σε ολους:) βασικα το root τι ακριβώς είναι; KAI μια βοήθεια από π να το αγοράσω; Edited December 25, 2010 by alexakos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis7 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 βασικα το root τι ακριβώς είναι; KAI μια βοήθεια από π να το αγοράσω; Με το root αποκτάς δικαιώματα διαχειριστή. Με την εφαρμογή z4root το κάνεις root με ένα κλικ. Επίσης σου ξαναλέω βρες κανένα άλλο κινητό... Αυτό ούτε multitouch εχει και παίρνει μεχρι 2.1 έκδοση ενώ υπάρχουν κινητά με 2.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 βασικα το root τι ακριβώς είναι; KAI μια βοήθεια από π να το αγοράσω; Το root μπακαλιστικα ειναι ενα *ξεκλειδωμα* ωστε να μπορεις να *πειραξεις* το λειτουργικο του κινητου και δεν το αγοραζεις απο πουθενα.Υπαρχουν free εφαρμογες για να το κανεις και δεν ειναι τιποτα...;) Αν ανατρεξεις σε πιο πισω σελιδες υπαρχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ λεπτομερεστατα και γραμμενα αρκετες φορες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tayler7 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Κάποιος είχε ρωτήσει εάν γίνεται να βάλεις δικό σου ήχο για τα μηνύματα . Εάν δεν θες να εγκαταστήσεις κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα για τα μηνύματα (like handcent sms) που υπάρχει περίπτωση να υπάρχει επιλογή να βάλεις δικό σου ήχο τότε κάνεις τα εξής : Πηγαίνεις sdcard/media/audio/notifications και βάζεις σε αυτόν τον φάκελο το αρχείο ήχου που θες . Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει αυτός ο φάκελος . Τότε απλά κατεβάζεις το facebook for android κάνεις μια επανεκκίνηση και λογικά θα έχει δημιουργηθεί αυτό το path .Και τότε κάνεις την πιο πάνω διαδικασία και είσαι κομπλέ . Τώρα πας κανονικά στις ρυθμίσεις και θα δεις ότι στους ήχους ειδοποίησης θα έχει και το νέο κομμάτι που έχεις βάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 εχει περασει κανενας καλο gps στο κινητο?αν ναι ποιο?γιατι κατεβασα το ndrive και για να περασω τον ελληνικο χαρτη ζηταει 39 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 οκ ευχαριστώ για την βοήθειά σας . τώρα το μόνο που εχω να κάνω είναι να το παραγγείλω. βασικα σκεφτόμουνα από το ΓΕΡΜΑΝΟ ή από τα multirama .εσείς τι λέτε; που με συμβουλεβετε να παω να το αγοράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 οκ ευχαριστώ για την βοήθειά σας . τώρα το μόνο που εχω να κάνω είναι να το παραγγείλω. βασικα σκεφτόμουνα από το ΓΕΡΜΑΝΟ ή από τα multirama .εσείς τι λέτε; που με συμβουλεβετε να παω να το αγοράσω; κοιταξε να βρεις αλλο...για να στο λεμε κατι ξερουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 κοιταξε να βρεις αλλο...για να στο λεμε κατι ξερουμε τα είδα φίλε μου τα μυνήματά σας παραπάνω , αλλά δεν βρήκα κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά και με τις ίδιες δυνατότητες. Aν έχετε να μου προτείνεται εσείς κάποιο άλλο κινητό-smartphone καλοδεχούμενες όλες οι ιδέες σας. το τονίζω όμως ." στα ίδια χρήματα και με τις ίδιες δυνατότητες " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Μπορεις να πας για χ8 xperia στα ιδια λεφτα και με λιγα παραπανω galaxy 3,optimus p500 one.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Παιδιά δοκίμασα να κανω το gt540 μου με app2sd με το script αλλα το κινητό κολλάει και όταν κάνω reboot μου πετάει σφάλμα μόλις μπένει στην αρχικη οθόνη. Ξερετε κανενα αλλο κόλπο για app2sd χώρις να κολλάει το κινητό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Αυτο το scriptακι χρησιμοποιησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts