matsi69 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 ρε παιδια το εχει παρει μια φιλη μου το κινητο και διπλα στο σημα 2G η 3G της εμφανιζεται ενα εικονιδιο σαν Ε με 2 βελακια πανω κατω και καθε φορα που ανοιγει σελιδες η τους χαρτες ενεργοποιηται και ειναι σαν να κατεβαζει δεδομενα απο την συνδεση της..ειπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει?η καμοια εφαρμογη απο το market? apn droid και 3g watchdog και καθαρισες. Παράθεση HONOR 3C H30-T00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tayler7 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Στο modaco αναφέρει για κάποια quarx black rom με clockwork recovery . Το έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει περαιτέρω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Στο modaco αναφέρει για κάποια quarx black rom με clockwork recovery . Το έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει περαιτέρω ; Το έχω δει απο καιρό αλλά δε θα την δοκιμάσω πριν η ROM με Froyo που μαγειρεύουν οι ρώσσοι είναι πλήρως λειτουργική (αν το καταφέρουν δηλαδή...). Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 παιδες,θελω απεγνωσμενα να εγκαταστησω το app2sd αλλα δεν τα εχω καταφερει μεχρι τωρα...ας με βοηθησει καποιος με τα βηματα περα απο τον οδηγο που υπαρχει εδω μεσα πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) παιδιά το πήρα προ λίγου το κινητό ακόμα φορτίζει..είχα 3 ευρό κάρτα και μόλις το άνοιξα κατά λάθος πάτησα στο gps Και μου την έφαγε,τελος πάντων δεν με πολυ ενοχλεί αυτό.. είχα διαβάσει πως υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μήν μπορεί να μπαίνει απο την κάρτα στο ίντερνετ και να μπαίνει μόνο απο wifi.. αλλα επειδή υπάρχουν 92 σελίδες ποστ,δεν μπορώ να το ξαναβρώ..μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; EDIT: οκ το βρήκα. μια άλλη ερώτηση,στο κινητό που πήρα έχει κάρτα μνήμης 2 GB..σκέφτομαι να αγοράσω 8gb..θα κολάει και έτσι; γιατί κάτι τέτοια διάβασα..επίσης πώς μπορώ να δώ πιά έκδοση adroid έχει; Edited December 19, 2010 by Mariosddd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 παιδες,θελω απεγνωσμενα να εγκαταστησω το app2sd αλλα δεν τα εχω καταφερει μεχρι τωρα...ας με βοηθησει καποιος με τα βηματα περα απο τον οδηγο που υπαρχει εδω μεσα πιο πριν. root το εκανες το κινητο? εκανες 2 παρτισιον στην καρτα σου μια fat η fat32 και μια ext2 οπως τα λεει ο οδηγος του χρηστη daga? αν το εκανες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3357436&highlight=app2sd#post3357436 εδω ο φιλος dagas εχει ενα οδηγο που τα λεει αναλυτικα μονο να προσεξεις τα αρχεια που θα κατεβασεις να τα μεταφερεις οπως ειναι με τον φακελο στην sd κατεβασε το Gscript lite απο το μαρκετ εγκατεστησε το θα σου ζητησει αδεια super user αν εχεις κανει root επετρεψε το κανε add script και μετα load file θα σου βγαλει 2 αρχεια ενα a2sd.sh και ενα check.sh ...για να κανεις add script πατα το αριστερο κουμπακι αφης αυτο που πατας για να πας στις ρυθμισεις του τηλεφωνου καντα load και τα 2 δλδ 2 φορες την ιδια διαδικασια τρεξε το a2sd.sh και κανε reboot phone μετα την επανεκινηση του τηλεφωνου εχεις τελειωσει μπες ξανα στο Gscript και τρεχα το check.sh και θα σου δειχνει ποσο χωρο εχεις δεσμευμενο και ποσο ελευθερο στην ext2 της sd καρτας σου να ξερεις ομως πως οι εφαρμογες κατα το πληστον θα εγκαθιστανται στην καρτα αλλα θα σου τρωει και λιγο απο την μνημη του τηλεφωνου γι αυτο μην απορησεις αν δεις σιγα σιγα να κατεβαινει η μνημη του τηλεφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 EDIT: οκ το βρήκα. μια άλλη ερώτηση,στο κινητό που πήρα έχει κάρτα μνήμης 2 GB..σκέφτομαι να αγοράσω 8gb..θα κολάει και έτσι; γιατί κάτι τέτοια διάβασα..επίσης πώς μπορώ να δώ πιά έκδοση adroid έχει; Θεωρητικα το κινητο αντεχει μεχρι και 32gb.. Ρυθμισεις---> τερμα κατω θα δεις πληροφοριες για το τηλεφωνο --> Εκδοση υλικολογισμικου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Παιδιά ΣΟΣ!!!!!!!! Έχω τεράστιο πρόβλημα! ΑΠό σήμερα το πρωί προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο πληκτρολογώντας νούμερο, και το κινητό με αφήνει να πατήσω μόνο ένα ψηφίο. Στο δεύτερο ψηφίο κολλάει και μου βγάζει μήνυμα " Διεργασία android.process.acore διακόπηκε ξαφνικά. Προσπαθήστε ξανά." Και βγάζει και κουμπί υποχρεωτικό κλείσιμο, ενώ το κουμπί home δεν λειτουργεί σε αυτή τη φάση. Τι να κάνω ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Παιδιά ΣΟΣ!!!!!!!! Έχω τεράστιο πρόβλημα! ΑΠό σήμερα το πρωί προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο πληκτρολογώντας νούμερο, και το κινητό με αφήνει να πατήσω μόνο ένα ψηφίο. Στο δεύτερο ψηφίο κολλάει και μου βγάζει μήνυμα " Διεργασία android.process.acore διακόπηκε ξαφνικά. Προσπαθήστε ξανά." Και βγάζει και κουμπί υποχρεωτικό κλείσιμο, ενώ το κουμπί home δεν λειτουργεί σε αυτή τη φάση. Τι να κάνω ξέρει κανείς τίποτα; Δοκίμασε να κάνεις επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Δοκίμασε να κάνεις επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Μπορώ να κάνω επιστροφή έχοντας την 2.1 περασμένη; Φαντάζομαι θα "επιστρέψω" στην 2.1 όπως την ημέρα που την πέρασα, σωστά; Σημαίνει κάτι άλλο αυτό; πχ θα χαθούν επαφές και τέτοια; Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Μπορώ να κάνω επιστροφή έχοντας την 2.1 περασμένη; Φαντάζομαι θα "επιστρέψω" στην 2.1 όπως την ημέρα που την πέρασα, σωστά; Σημαίνει κάτι άλλο αυτό; πχ θα χαθούν επαφές και τέτοια; Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. θα το δοκιμάσω! Τελικά επανήλθε το κινητό, αλλά μέσα στον πανικό μου δεν αποθήκευσα τα τηλέφωνα που είχα εκτός sim!!! Δεν είναι τόοοσο μεγάλο το κακό, αλλά χάθηκαν αρκετά τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
todos1220 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλημερα παιδια.Νεος και εγω στο φορουμ.Εχω ενα προβλημα με το τηλεφωνο,δεν στελνει ΜΜΣ.Εχει κανεις ιδεα γιατι?Εχω κανει ολες τις ρυθμησεις και τα συναφη αλλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Καλημερα παιδια.Νεος και εγω στο φορουμ.Εχω ενα προβλημα με το τηλεφωνο,δεν στελνει ΜΜΣ.Εχει κανεις ιδεα γιατι?Εχω κανει ολες τις ρυθμησεις και τα συναφη αλλα τιποτα.. Eχεις απενεργοποιησει το 3g δικτυο..? Αν ναι τοτε χανεις και τα mms τουλαχιστον στην cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
todos1220 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Οχι ειναι ενεργοποιημενο το 3G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 ρε παιδιά,τι παίζει με το pc suite Και κάρτα μνήμης; τί κόλπα είναι αυτά; ή μονο το κινητό ή μονο την κάρτα μνήμης θα βγάζει; δεν εχω πολυ-καταλάβει μπορεί να μου εξιγίσει κάποιος τί πέζεται; πού πρέπει να βάλω τα αρχεία μου;(Mp3 κλπ;) και στο σουιτε οταν ενεργοποιώ την κάρτα δεν εμφανίζει κάν το κινητό... τι στο δ...ολο γίνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markonpower11 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 καλησπέρα μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος?? έχω μόνιμα το εικονίδιο που γράφει ελαχίστη μνήμη τι μπορώ να κάνω για να εξαφανιστεί??? ο διαθέσιμος χώρος που έχει το τηλέφωνο ελεύθερος είναι 10ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
todos1220 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Πατα το κουμπι που ειναι πανω απο αυτο που απανταμε οταν μας καλουνε μετα επελεξε ειδοποιησειςκαι μετα επελεξε εκαθαρηση.Με το μμς ρε παιδια κανεις???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 ακουστε κατι κουφο, με το gt540 τοσο καιρο δεν μπορω να συνδεθω στο ρουτερ με wifi, σημερα που ανοιξα το optimus one συνδεθηκε κανονικα και με την πρωτη , μηπως ξερει καποιος τον λογο και αν υπαρχει λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Για οσους δεν το ξερουν ψαξτε στο market για την εφαρμογη lgcamera ....θα εκπλαγειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Eχεις απενεργοποιησει το 3g δικτυο..? Αν ναι τοτε χανεις και τα mms τουλαχιστον στην cosmote... Μια χαρα στελνω/δεχομαι στην κοσμοτε χωρις 3G μεσω gprs ;) ακουστε κατι κουφο, με το gt540 τοσο καιρο δεν μπορω να συνδεθω στο ρουτερ με wifi, σημερα που ανοιξα το optimus one συνδεθηκε κανονικα και με την πρωτη , μηπως ξερει καποιος τον λογο και αν υπαρχει λυση; Εγω ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα.....κατι δεν κανεις σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 παιδια εχει κανεις κανενα καλο πρόγραμμα να μου πρωτινει για την ταξηνωμηση των sms??επισης εχω την αντροιντ 2,1 ποια ρυθμηση να αλλαξω για να αποθηκευωνται τα προγραμματα μου στην καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6710 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ε' καλά!είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση.@ βδομάδες είμαι στα φόρουμ και τα reviews αλλά δεν την παλεύω:wacko: άλλο.δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.Τελικά τί έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6710 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Παιδιά βοηθήστε με..... Είμαι ανάμεσα στα LG Optimus GT540, Sony Ericsson Xperia X8, ZTE Blade, Samsung Galaxy 3, και Samsung S5620 Monte. Κλείνω στο LG αλλά δεν ειμαι σίγουρος. Θέλω την γνώμη σας..... Ε' καλά!είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση.@ βδομάδες είμαι στα φόρουμ και τα reviews αλλά δεν την παλεύω άλλο.δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.Τελικά τί έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ε' καλά!είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση.@ βδομάδες είμαι στα φόρουμ και τα reviews αλλά δεν την παλεύω άλλο.δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.Τελικά τί έκανες? εγω στη θεση σας θα επαιρνα το blade...(εχω το gt 540) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 εγω στη θεση σας θα επαιρνα το blade...(εχω το gt 540) Έχω και τα δύο, το Blade εάν εξαιρέσεις την πολύ καλή οθόνη του είναι πολύ πιο αργό από το LG και με πολύ εκνευριστικές καθυστερήσεις. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts