greg094 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 παιδιά για πείτε καμιά γνώμη πιο πιστεύετε είναι καλύτερο για τα λεφτά του το gt540 η το nokia Nokia 5800 Navigation ....είμαι στην αγορα ενός από αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 παιδιά για πείτε καμιά γνώμη πιο πιστεύετε είναι καλύτερο για τα λεφτά του το gt540 η το nokia Nokia 5800 Navigation ....είμαι στην αγορα ενός από αυτά Εαν δεν βιαζεσαι θα βγουνε καινουργια μοντελα lg, nokia μεχρι τελος του χρονου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Παιδια γεια εχω παρει μια συσκεη ακομη η οποια ειναι το gt540 εχω κατεβασει απο το site της lg το mobile support tool exei εκει κ αναλυτικες πληροφοριες του πως γινετε αλλα το θεμα ειναι πως μολις κανει scan το τηλεφωνο κ το αναγνωρισει μου λεει πως :Το τηλέφωνο έχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. Επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση. η εκδοση ειναι V10D κ εχει την 1.6 androit ηθελα να το κανω 2.1 γιατι γινετε αυτο επισημα δεν εχει ερθει η ν.2.1 απο την Lg? Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 παιδιά για πείτε καμιά γνώμη πιο πιστεύετε είναι καλύτερο για τα λεφτά του το gt540 η το nokia Nokia 5800 Navigation ....είμαι στην αγορα ενός από αυτά Κυκλοφορει ακομα το 5800?τοχω σχεδον 2 χρονια τωρα... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg094 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Κυκλοφορει ακομα το 5800?τοχω σχεδον 2 χρονια τωρα... φίλε έμεινες ικανοποιημένος από το κινητό ? αξίζει να το πάρω τώρα με την τιμή που έχει ? εισαι σίγουρος το κινητό κυκλοφόρησε το 2009 αν είμαι σίγουρος . πως το έχεις 2 χρόνια ? Edited November 27, 2010 by greg094 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 φίλε έμεινες ικανοποιημένος από το κινητό ? αξίζει να το πάρω τώρα με την τιμή που έχει ? εισαι σίγουρος το κινητό κυκλοφόρησε το 2009 αν είμαι σίγουρος . πως το έχεις 2 χρόνια ? ουτε το 5800 να παρεις ουτε το optimus πανε στην wind και παρε το zte blade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Παιδιά, καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό και μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος. . .Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σήμερα γιατί είχε κολλήσει το δίκτυο για μια ακόμη φορά και δεν μπορούσα να κάνω κλήσεις ούτε να δεχτώ. Έτσι σβήστηκαν όλες οι εφαρμογές που είχα από το market. Πήγα να κατεβάσω μετά τις ίδιες εφαρμογές και μόλις πατούσα εγκατάσταση μου έβγαζε η εγκατάσταση δεν είναι επιτυχής, χωρίς όμως να λέει ποιο είναι το πρόβλημα. Μήπως ξέρει κάποιος τι φταίει? Ευχαριστώ!:confused: Φίλε μου το έπαθα και εγώ ... κάνε ξανά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komo20 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ευχαριστώ!Το έκανα και μετά αρχισε να τα εγκαθιστά κανονικά. Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι ότι σε 2g δεν λειτουργεί καθόλου το δίκτυο πλέον, ούτε μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μόνο σε 3g! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ευχαριστώ!Το έκανα και μετά αρχισε να τα εγκαθιστά κανονικά. Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι ότι σε 2g δεν λειτουργεί καθόλου το δίκτυο πλέον, ούτε μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μόνο σε 3g! Δηλαδή ? Δεν έχεις καθολου σημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komo20 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Όταν είναι σε 2g πλέον καθόλου, ενώ για ένα διάστημα δεν είχα κανένα πρόβλημα,λειτουργούσε κανονικά,προχθές μου έκλεισε από μπαταρία και όταν το άνοιξα το σήμα ήταν νεκρό. Έκανα 2 φορές επαναφορά αλλά πάλι τίποτα. Τώρα το έχω σε 3G από χθες και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis7 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Παίδες εγώ του έβαλα μια κάρτα 8gb και ήταν κομπλε για 5-6 μέρες! Τώρα κάθε φορά που θα πατήσω κάποιο κουμπί για να το ξεκλειδώσω εμφανίζετε πάνω στην μπάρα ότι ι sd αφαιρέθηκε απότομα και μετά κάνει έλεγχο σφαλμάτων.. Γιατί το κάνει αυτό? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Παιδια γεια εχω παρει μια συσκεη ακομη η οποια ειναι το gt540 εχω κατεβασει απο το site της lg το mobile support tool exei εκει κ αναλυτικες πληροφοριες του πως γινετε αλλα το θεμα ειναι πως μολις κανει scan το τηλεφωνο κ το αναγνωρισει μου λεει πως :Το τηλέφωνο έχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. Επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση. η εκδοση ειναι V10D κ εχει την 1.6 androit ηθελα να το κανω 2.1 γιατι γινετε αυτο επισημα δεν εχει ερθει η ν.2.1 απο την Lg? παιδια ξερει κανεις τιποτα για αυτο που ρωταω η θα πρεπει να καταφυγω σε αλλα πραγραμματα εκτος μαμας Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 παιδια ξερει κανεις τιποτα για αυτο που ρωταω η θα πρεπει να καταφυγω σε αλλα πραγραμματα εκτος μαμας Η αυτο που λες η θα το πας στην LG να σου βαλουν αυτοι την 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 φίλε έμεινες ικανοποιημένος από το κινητό ? αξίζει να το πάρω τώρα με την τιμή που έχει ? εισαι σίγουρος το κινητό κυκλοφόρησε το 2009 αν είμαι σίγουρος . πως το έχεις 2 χρόνια ? Δεν θυμαμαι αλλα νομιζω πρεπει ναναι 2 χρονια...καλο ειναι αλλα αν επαιρνα τωρα κινητο,δεν θα το επαιρνα...με το που το πηρα,στο πρωτο 3μηνο αρχισαν το κολληματα και διαφορα αλλα ,λογω vodafone,αλλα και μετα που του αλλαξα prodoct code και εκανε τουλαχσιστον updates,παλι κατι σπαστικα κολληματα με την καρτα σιμ τα ειχε...αν ημουν στη θεση σου,δεν θα το επαιρνα,αλλα δεν θελω να σε επηρεσαω...ας πει και καποιος την γνωμη του.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg094 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Δεν θυμαμαι αλλα νομιζω πρεπει ναναι 2 χρονια...καλο ειναι αλλα αν επαιρνα τωρα κινητο,δεν θα το επαιρνα...με το που το πηρα,στο πρωτο 3μηνο αρχισαν το κολληματα και διαφορα αλλα ,λογω vodafone,αλλα και μετα που του αλλαξα prodoct code και εκανε τουλαχσιστον updates,παλι κατι σπαστικα κολληματα με την καρτα σιμ τα ειχε...αν ημουν στη θεση σου,δεν θα το επαιρνα,αλλα δεν θελω να σε επηρεσαω...ας πει και καποιος την γνωμη του.. ευχαριστώ πολύ φίλε.....κανένας άλλος να πει τν γνώμη του:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Παιδιά κατέβασα μερικά HD Videoclips από το Youtube και έβαλα το rockplayer για να τα δω στο κινητό.Δεν βλέπονται ενώ ο ήχος παίζει κανονικά η εικόνα κολλάει κάνει σπασίματα και δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τπτ.Υπάρχει κάποιος άλλος player που να κανει την ίδια δουλειά καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonetor Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει εφαρμογές στην sd; 'Εχω κάνει root αλλά το app2sd δε μπορώ να το εγκαταστήσω. Ξέρετε εαν κάπου υπάρχουν οδηγίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Στο Kdz Updater μου λέει ( Phone was not found ) !!Αυτό μου το γράφει είτε με συνδεμένο το κινητό είτε όχι σε Download mode ! Παιδια εχω αυτο το προβλημα !!Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι θα το πεταξω οπως παει !!Ειμαι χωρις τηλ. τοσες μερες .. Πρωτα περασα αυτην V20Baltics και μετα περασα την v20c 1.6 και δεν το ηξερα οτι δεν παμε πισω !!Καθε φορα που το συνδεω μου λεει οτι δεν λειτουργει σωστα !Κολλαει στη σημα της LG !Σας παρακαλω βοηθηστε με ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει εφαρμογές στην sd; 'Εχω κάνει root αλλά το app2sd δε μπορώ να το εγκαταστήσω. Ξέρετε εαν κάπου υπάρχουν οδηγίες; Γιατι δε μπορείς να το εγκαταστήσεις;; Έχεις δοκιμάσει κάποιον οδηγό; Στο Kdz Updater μου λέει ( Phone was not found ) !!Αυτό μου το γράφει είτε με συνδεμένο το κινητό είτε όχι σε Download mode ! Παιδια εχω αυτο το προβλημα !!Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι θα το πεταξω οπως παει !!Ειμαι χωρις τηλ. τοσες μερες .. Πρωτα περασα αυτην V20Baltics και μετα περασα την v20c 1.6 και δεν το ηξερα οτι δεν παμε πισω !!Καθε φορα που το συνδεω μου λεει οτι δεν λειτουργει σωστα !Κολλαει στη σημα της LG !Σας παρακαλω βοηθηστε με ?? Αρχικά δοκίμασε να το συνδέσεις σε κάποιο USB port στο πίσω μέρος του PC σου,και όχι σε ένα απο τα μπροστινά(Ω ναί... μπορεί να φταίει αυτό) Μετά δοκίμασε να ξαναπεράσεις τα Drivers της LG, και μετά απενεργοποίησε το LGE Android USB Modem. Give it another try. Αν ουτε έτσι δουλέψει κάντο ένα ωραίο πακετάκι, και στείλτο πίσω στην LG.. Όταν είναι σε 2g πλέον καθόλου, ενώ για ένα διάστημα δεν είχα κανένα πρόβλημα,λειτουργούσε κανονικά,προχθές μου έκλεισε από μπαταρία και όταν το άνοιξα το σήμα ήταν νεκρό. Έκανα 2 φορές επαναφορά αλλά πάλι τίποτα. Τώρα το έχω σε 3G από χθες και δουλεύει κανονικά. Vodafone ε;; Πίσω στην LG για αλλαγή πλακέτας! Edited November 27, 2010 by Papp0us Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonetor Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 τι εννοεις οδηγό; συγγνώμη αλλα το έχω 2 μέρες και δεν ξέρω πολλά ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 τι εννοεις οδηγό; συγγνώμη αλλα το έχω 2 μέρες και δεν ξέρω πολλά ακόμα To έχεις κάνει root;; Αν ναι δες τις πληροφορίες εδώ http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/319192/app2sd-was-here-d/. Αν όχι κάνε Search το θέμα για root και θα βρείς απαντήσεις:P Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp πηγαινε σε αυτο το σαιτ και κατεβασε το εργαλειο υποστηριξης lg mobile συνδεσε το τηλεφωνο με το pc και τρεξτο για να εγκαταστησει στο pc τους usb drivers θα κανει 3-4 συνεχομενες εγκαταστασεις μην σε φοβισει αυτο μετα αυτοματα αφου τελειωσουν οι εγκαταστασεις θα δει το κινητο και μ αυτο το εργαλειο θα κανεις και την αναβαθμιση σε 2.1 θα σου το πει και το προγραμμα οτι υπαρχουν διαθεσιμες αναβαθμισεις αν αποφασισεις να κανεις την αναβαθμιση κανε backup πρωτα τα αρχεια σου και τις επαφες σου στην sd Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Τα κάνω όπως τα λες αλλά το πρόγραμμα λέει «Το τηλέφωνο έχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. Επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση.»:dash: Ενώ έχει την 1.6 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagspir Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Παιδιά βοηθήστε με..... Είμαι ανάμεσα στα LG Optimus GT540, Sony Ericsson Xperia X8, ZTE Blade, Samsung Galaxy 3, και Samsung S5620 Monte. Κλείνω στο LG αλλά δεν ειμαι σίγουρος. Θέλω την γνώμη σας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg094 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ουτε το 5800 να παρεις ουτε το optimus πανε στην wind και παρε το zte blade μπορείς να μου λίγο περισσότερα για πιο λόγο δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komo20 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Γιατι δε μπορείς να το εγκαταστήσεις;; Έχεις δοκιμάσει κάποιον οδηγό; Αρχικά δοκίμασε να το συνδέσεις σε κάποιο USB port στο πίσω μέρος του PC σου,και όχι σε ένα απο τα μπροστινά(Ω ναί... μπορεί να φταίει αυτό) Μετά δοκίμασε να ξαναπεράσεις τα Drivers της LG, και μετά απενεργοποίησε το LGE Android USB Modem. Give it another try. Αν ουτε έτσι δουλέψει κάντο ένα ωραίο πακετάκι, και στείλτο πίσω στην LG.. Vodafone ε;; Πίσω στην LG για αλλαγή πλακέτας! Ναι vodafone!!Και βασικά είναι η δεύτερη συσκευή που πήρα.Και στη πρώτη είχα πρόβλημα,το πήραν πίσω και μου έστειλαν αυτό. Αλλά πάλι τα ίδια. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts