perfect2009 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 να κανω την αναβάθμιση στην 4.0.1...?απλα για το jailbreak θα γινει πανω σε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 (edited) παιδιά χρειάζεται να κρατήσω κάτι πριν κάνω την αναβαθμίσει είμαι στην 4 3gs έχει διαφορές η 4 με την 4.0.1 γιατί νομίζω πως είναι ακόμα beta Edited July 16, 2010 by tommis Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 η 4.0.1 δεν ειναι beta...στην ουσια δεν κανει κατι ειναι μονο για το προβλημα που παρουσιαζεται στο iphone 4 σχετικα με το σημα... αμα θες να κανεις jb μην κανεις το update Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Υπάρχει jb για το 3gs απ ότι γνωρίζω τώρα θα βγει το νέο jb με το καινούργιο ios 4.0.1 Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 δεν υπαρχει jb για το 3gs με νεα bootrom και γενικα οτι υπαρχει ειναι tethered Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 (edited) Συμβόλαιο έχω.. Αυτό το apn που είπα είναι μόνο για συμβόλαια.. Για τα καρτοκινητά που λες αν δεν κάνω λάθος πρέπει να βάλεις το webkarta.vodafone.gr Μετα απο τοσες συνδεσεις του iPhone με το iTunes, οι ρυθμισεις APN εχουν το webonly.vodafone.gr αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα να surfαρω με καποιο πακετο. εμενα σε συμβολαιο μου ειπαν απο την voda να βαλω internet.vodafone.gr :confused:δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι δεν εχω καποιο πακετο δεδομενων Συμφωνα παντως με τον οδηγο MMS, GPRS, GPRS via proxy, 3G και Tethering - Firmware 3.x οι ρυθμισεις που σου ειπαν να βαλεις ειναι για GPRS. Δυστυχως δεν γνωριζω να σου πω τι διαφορα εχουν οι ρυθμισεις GPRS απο τις ρυθμισεις 3G. Παντως αναφορικα με τις ρυθμισεις, ετσι οπως αναγραφονται, θεωρητικα δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα στα συμβολαια και στα καρτοκινητα για ολες τις εταιρειες. Εχουμε δηλαδη ιδιες ρυθμισεις. Γι' αυτο το λογο, λοιπον, θα παρακαλουσα καποιον moderator ή ακομα και το ιδιο το μελος που συνεταξε τον παραπανω οδηγο να μας δωσει καποιες διευκρινησεις ή να τροποποιησει/διορθωσει το topic:rolleyes: Edited July 16, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Έχω κάνει αναβάθμιση στην 4.0.1 και όταν συνδέω το κινητό μου βγαίνουν νέα carrier settings αλλά δε τα περνώ, μέχρι να βεβαιωθώ. Περί τίνος πρόκεινται; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Έχω κάνει αναβάθμιση στην 4.0.1 και όταν συνδέω το κινητό μου βγαίνουν νέα carrier settings αλλά δε τα περνώ, μέχρι να βεβαιωθώ. Περί τίνος πρόκεινται; Τα carrier settings δεν εχουν σχεση με την αναβαθμιση iOS 4.0.1 Δεν θα εχεις απολυτως κανενα προβλημα αν τις περασεις.;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Μετα απο τοσες συνδεσεις του iPhone με το iTunes, οι ρυθμισεις APN εχουν το webonly.vodafone.gr αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα να surfαρω με καποιο πακετο. Συμφωνα παντως με τον οδηγο MMS, GPRS, GPRS via proxy, 3G και Tethering - Firmware 3.x οι ρυθμισεις που σου ειπαν να βαλεις ειναι για GPRS. Δυστυχως δεν γνωριζω να σου πω τι διαφορα εχουν οι ρυθμισεις GPRS απο τις ρυθμισεις 3G. Παντως αναφορικα με τις ρυθμισεις, ετσι οπως αναγραφονται, θεωρητικα δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα στα συμβολαια και στα καρτοκινητα για ολες τις εταιρειες. Εχουμε δηλαδη ιδιες ρυθμισεις. Γι' αυτο το λογο, λοιπον, θα παρακαλουσα καποιον moderator ή ακομα και το ιδιο το μελος που συνεταξε τον παραπανω οδηγο να μας δωσει καποιες διευκρινησεις ή να τροποποιησει/διορθωσει το topic:rolleyes:δηλαδη αν εχω τις ρυθμισεις για gprs και ειμαι σε 3g δεν θα εχω τις αναλογες ταχυτητες;και στο αντιθετο δεν θα δουλευει;δεν εχω διπλα μου την συσκευη να δοκιμασω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Μολις περασα και εγω την 4.0.1 ολα πηγαν καλα η μονη διαφορα ειναι στην απεικονηση σηματος ... πλεον δεν ειμαι full 3G εδω που μενω αλλα μια γραμμουλα χαμηλοτερα απο οσο ειμουν...προβλημα με τις ρυθμισεις δεν ειχα κανενα και ολα ειναι μια χαρα (σε 3GS) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 δηλαδη αν εχω τις ρυθμισεις για gprs και ειμαι σε 3g δεν θα εχω τις αναλογες ταχυτητες;και στο αντιθετο δεν θα δουλευει;δεν εχω διπλα μου την συσκευη να δοκιμασω:( Καλησπέρα Γιάννη . Το apn webonly κλπ είναι στην περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει πακέτο δεδομένων για iphone . Για όλους του υπόλοιπους ισχύει το internet.vodafone.gr Η ταχύτητα δεν επηρεάζεται .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Καλησπέρα Γιάννη . Το apn webonly κλπ είναι στην περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει πακέτο δεδομένων για iphone . Για όλους του υπόλοιπους ισχύει το internet.vodafone.gr Η ταχύτητα δεν επηρεάζεται .. Άρα οι ρυθμίσεις 3G που αναγράφονται και για τις 3 εταιρείες κινητής στον οδηγό MMS, GPRS, GPRS via proxy, 3G και Tethering - Firmware 3.x είναι για όσους έχουν ενεργοποιήσει πακέτο δεδομένων για iPhone ανεξάρτητα από το τι πρόγραμμα έχουν(καρτοκινητό ή συμβόλαιο)? Σωστά τα λέω nervous? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Καλησπέρα Γιάννη . Το apn webonly κλπ είναι στην περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει πακέτο δεδομένων για iphone . Για όλους του υπόλοιπους ισχύει το internet.vodafone.gr Η ταχύτητα δεν επηρεάζεται ..ευχαριστω:)αρα σωστα μου τα ειπανε στην voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Αυτο που παρατηρησα με την 4.0.1 εδω και 6 ωρες απο την ωρα που περασα το update ειναι οτι ενω με τις παλαιοτερες εκδοσεις το σημα μου ηταν 3G φουλ χωρις να πεφτει ουτε μια γραμμουλα και τωρα πλεον ειμαι 2 απο τις 5 χωρις ομως να χανει το 3G η προβλημα στην επικοινωνια....Παντως οτι εχασε σημα εχασε αρκετο και μαλιστα με αλλα δυο κινητα που εχω παλι βονταφον βλεπω οτι το σημα εχασε καπως αρκετα... στην ενδειξη με το νεο update .Μου φαινεται παλι πατατα κανανε εκει στην apple ... μηπως να αλλαζανε και logo αντι για μηλο..καμια μισοφαγωμενη πατατα? :P Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Πάντως, σε φίλου το 3GS που βάλαμε την 4.0.1 (όχι JB) παραμένει το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και εγώ με το δικό μου 3GS 4.0 JB. Δλδ, όταν τελειώνει μία κλήση και απομακρύνεις το τηλέφωνο από το αυτί η οθόνη δεν ανάβει και παράλληλα η κλήση δεν τερματίζει άμεσα. Διάβασα κάπου για πρόβλημα με τον proximity sensor στις εκδόσεις 4.x, αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο έντονο! Άντε τώρα πάλι να περιμένουμε κάποια επόμενη version για να το λύσει και αυτό... :-( Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Πάντως, σε φίλου το 3GS που βάλαμε την 4.0.1 (όχι JB) παραμένει το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και εγώ με το δικό μου 3GS 4.0 JB. Δλδ, όταν τελειώνει μία κλήση και απομακρύνεις το τηλέφωνο από το αυτί η οθόνη δεν ανάβει και παράλληλα η κλήση δεν τερματίζει άμεσα. Διάβασα κάπου για πρόβλημα με τον proximity sensor στις εκδόσεις 4.x, αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο έντονο! Άντε τώρα πάλι να περιμένουμε κάποια επόμενη version για να το λύσει και αυτό... :-( Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το 3GS μου.. 4.0.1v και οταν τελειωνει η κληση και το απομακρυνω απο το αυτι, δεν τερματιζει την κληση αμεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Αστα εγω παντως προτεινω οσοι εχουν 4.0 να ΜΗΝ κανουν αναβαθμιση σε 4.0.1 Αυτο με το σημα ειναι τραγικο.Εγω δεν βλεπω οτι διορθωσανε κατι αντιθετα χειροτερα τα κανανε αν ειναι δυνατον δηλαδη Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 παιδια δεν μου βγαζει στο μενου των φωτογραφιων για να στειλω mms.απο που ενεργοποιω αυτη την λειτουργεια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 έχω σε iphone 3GS την 4.0 δε νομίζω ότι αξίζει να πάμε σε 4.0.1 μόνο η ιστορία για το σήμα είναι και τίποτα παραπάνω, ίσως να είναι χειρότερο! όμως ανακάλυψα χτες και πρόβλημα με μια εφαρμογή που δεν το ήξερα, το call counter. http://blog.blackfacility.com/?tag=call-counter Δυστυχώς δεν κατάφερα να την κάνω να παίξει! ξέρει κανείς τίποτα σχετικό ή καμιά άλλη εφαρμογή? στο cydia βρήκα το απλό call counter που ανοίγει αλλά δεν μετράει! και το call counter 3 που δεν ανοιγει καθόλου!!! :(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 το mxtube δεν μου ανοιγει στην 4... καμια λυση? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Από την ημέρα που περάσαμε την τελευταία ios σε 2 εταιρικά 3gs, παρατηρούμε γενικώς χαμηλότερο σήμα πάρα πολλές φορές, ειδικά σε 3G το σήμα κυμαίνεται απο 1 με 2 και μάλιστα σε περιοχή που είχαν πρίν την αναβάθμιση παρα πολύ καλό σήμα. Επίσης παρατηρούμε κάποια ''παγωματα'' και καθυστερήσεις στην ομαλή λειτοιυργία του scrolling και επίσης οι αλλαγές στις ''οθονες'' αργούν πιό πολύ. Ελπίζω να βγεί σύντομα νεότερο software, ειδικά για το σήμα της συσκευής που φαίνεται πλέον προβληματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Συμφωνώ, το σήμα έχει χειροτερέψει σε ορισμένες περιοχές. Δε ξέρω πώς το κατάφεραν, ξέρω ότι έχω λιγότερες γραμμές. Μπορεί βέβαια και να οφείλεται στο γεγονός ότι το τηλέφωνο τώρα, υποτίθεται, είναι ακριβέστερο στην απεικόνιση σήματος. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Και εμένα μου κάνει νούμερα με το σήμα αλλά είναι ΕΙΚΟΝΙΚΟ! δλδ μπορεί να μου δείχνει ότι δεν έχει και να μιλάω!!! ενώ σε άλλο κινητό έχει σήμα! εξάλλου και η ίδια η apple το είπε. Οσο για την αναβάθμιση για την διόρθωση του προβλήματος αυτού είναι η 4.0.1 εγώ τώρα έχω την 4.0 Το πρόβλημα είναι στον τρόπο που υπολογίζει το σήμα το λογισμικό για την απεικόνηση του γραφήματος στην οθόνη του και τπτ παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Καλημερα! Εχει παρατηρησει κανενας να πεφτει η μπαταρια πιο γρηγορα με την 4.0.1? Εμενα νομιζω οτι αδειαζει πιο γρηγορα.... του εκανα restore και ξαναεριεξα το backup γιατι ειναι πολλα τα δεδομενα να τα ξαναπερασω απο την αρχη....αλλα μου φιανεται το ιδιο στην καταναλωση μπαταριας.... Σε 2 ωρες σε αναμονη σχεδον μου εφαγε 7% μπαταρια. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Προσωπικά, με την μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει καμία αξιοσημείωτη διαφορά... Αυτό που είναι πραγματικά σπαστικό είναι το πρόβλημα με τον proximity sensor. Αυτό το πράγμα, να μην κλείνει η γραμμή όταν το πλησιάσεις στο αυτί σου και να μην μπορείς να βάλεις κάποιον σε αναμονή και να απαντήσεις και άλλη γραμμή είναι απίστευτα εκνευριστικό!!! Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts