Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια θηκη αδιαβροχη πιεζει το κεντρικο κουμπι και βγαινει η φωνιτικη εντολη και παιρνει τηλ μονο του

Υπαρχει τροπος να την απενεργοποιησουμε?

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια θηκη αδιαβροχη πιεζει το κεντρικο κουμπι και βγαινει η φωνιτικη εντολη και παιρνει τηλ μονο του

Υπαρχει τροπος να την απενεργοποιησουμε?

ποια την θηκη? γινε πιο συγκεκριμενος.πφ.

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

Να απενεργοποιησουμε την φωνιτικη εντολη

Όχι αυτό δεν γίνετε. Γιατί δεν κοιτάς να διορθώσεις την θήκη; Αν πιέζει το κεντρικό κουμπί είναι πρόβλημα. Στην ουσία σου αχρηστεύει το κεντρικό κουμπί.

παιδια υπαρχει καποιο καλο tweak sto cydia για να εχω σχεδον ολοκληρο τον ελεγχο για μουσικη με κλειδωμενη οθονη??ευχαριστω..

• 2 weeks later...
παιδια υπαρχει καποιο καλο tweak sto cydia για να εχω σχεδον ολοκληρο τον ελεγχο για μουσικη με κλειδωμενη οθονη??ευχαριστω..

Ένα πρόσφατο tweak για iOS 7 είναι το Pluck 2 θα το βρείτε στο big Boss repo ρίξτε μια ματιά στο video

Edited by DINFUN

iphone 4 6.1.3 γίνεται unlock Με κάποια καρτούλα? firmware modem 04.12.05

Στείλε ένα μήνυμα και ρώτα τους, κάποια reviews στο νετ λένε ότι κάνει δουλειά και σε 6.1 αλλά ο ίδιος ο κατασκευαστής δεν το αναφέρει

http://www.gevey.com/gevey-ultra-for-gsm-iphone-4/

iphone 4 6.1.3 γίνεται unlock Με κάποια καρτούλα? firmware modem 04.12.05

Εαν δεν έχετε πρόβλημα στείλtε μου με pm το IMEI να δούμε αν γινεται και πιο το κόστος για μόνιμο unlock

Παιδιά καλησπέρα έχω ενα πρόβλημα και σας παρακαλώ εάν ξέρετε να με βωειθησετε. Σήμερα στα καλα καθούμενα σταμάτησε να κτυπάει ο ήχος κλήσης όταν αυξομειώνω την ένταση ακούγετε αλλά όταν με περνούν δεν κτυπάει καθόλου ουτε δόνηση ούτε ήχος το κουμπακι στο πλάι ειναι κανονικά στον ήχο και οχι στην δόνηση. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα δεν έπεσε κάτω δεν βράχηκε στα καλα καθούμενα σταμάτησε μήπως ξέρετε τι μπορει να φταίει ; Ευχαριστώ για την απαντιση

Πρώτα κάνετε ένα hard reset, πατώντας ταυτόχρονα και παρατεταμένα home + power buttons μέχρι να δείτε το μήλο και αφήστε το να κάνει επανεκκίνηση. Εάν δεν διορθωθεί συμβαίνουν τα παρακάτω:

Εάν τα πλήκτρα αυξομείωσης δείχνουν την ένδειξη κανονικά, και από τις ρυθμίσεις >Ήχοι η ένταση έιναι στο τέρμα, τότε δυστυχώς πιθανολογώ πως το πρόβλημα είναι hardware, και συγκεκριμένα θέλει αντικατάστηση το Audio IC εάν έχετε δικό σας τεχνικό καλό θα ήταν να απευθυνθείτε, αλλιώς στείλτε μου ένα pm εάν επιθυμείτε για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πρώτα κάνετε ένα hard reset, πατώντας ταυτόχρονα και παρατεταμένα home + power buttons μέχρι να δείτε το μήλο και αφήστε το να κάνει επανεκκίνηση. Εάν δεν διορθωθεί συμβαίνουν τα παρακάτω:

Εάν τα πλήκτρα αυξομείωσης δείχνουν την ένδειξη κανονικά, και από τις ρυθμίσεις >Ήχοι η ένταση έιναι στο τέρμα, τότε δυστυχώς πιθανολογώ πως το πρόβλημα είναι hardware, και συγκεκριμένα θέλει αντικατάστηση το Audio IC εάν έχετε δικό σας τεχνικό καλό θα ήταν να απευθυνθείτε, αλλιώς στείλτε μου ένα pm εάν επιθυμείτε για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου για την απάντηση το πλήκτρο αυξομείωσης δεν βλέπω να μου δείχνει κάτι

αυξομειώνω την ένταση ακούγετε αλλά όταν με περνούν δεν κτυπάει καθόλου

Εδώ γράφετε πως σας δείχνει αυξομείωση, η μουσική σας ακούγεται κανονικα;

Ένα πρόσφατο tweak για iOS 7 είναι το Pluck 2 θα το βρείτε στο big Boss repo ρίξτε μια ματιά στο video

σε ευχαριστω για την απαντηση σου για ios6 υπαρχει κατι τετειο?

καλησπερα παιδια θα μπω απευθειας στο θεμα..εχω το κινητο iphone 4 εδω και 3 μηνες μεταχειρισμενο το ειχα παρει.και πριν 2 εβδομαδες μου βγηκε προβλημα με το power button στα καλα καθουμενα δεν δουλευε εγω το πηγα αμεσα στα μεταχειρισμενα απο οπου το ειχα παρει για να μου το φτιαξουν (και καλα μου ειχαν δωσει και εγγυηση μονο που δεν υσχιε μου ειπε για αυτη την ζημια)τελος παντων του δινω 30 ευρω και μου το φτιαχνει σε 2-3μερες το περνω πισω και μου βγηκαν αλλα προβληματα οπως με το συρταρακι της καρτας sim (που τα δημιουργησε αυτος) και κολλουσε λιγο στο αφης που και που ..τελος παντων του το δινω πισω και καλα μου φτιαχνει το συρταρακι που μου ειχε χαλασει και το αφης..μονο που το αφης δεν ειχε εντελως φτιαξει αμεσως μετα ειδα πως πλεον δεν δουλευε ουτε ο αισθητιρας (για οταν μιλαμε που σβηνει η οθονη)του το ξαναδινω πισω να τα φτιαξει αυτα τα 2 και τελικως μου το δινει και βλεπω το lag ειχε διορθωθει (που και που στο πληκτρολογιο μου κανει κατι αλλα οκα)αλλα ο αισθητιρας τα ιδια μου λεει κιολας καντου μια επαναφορα μεσα απο το κινητο γιατι σε αυτον οσο το ειχε δουλευε μια χαρα..(φανταζομαι οτι να ναι ελεγε ισα-ισα να το ξεφορτωθει)τεσπα δεν ειπα τπτ και ειπα κλυτερα να το κρατησω γιατι επι 1,5 εβδομαδα δεν ειχα κινητο..κατεβαζω μια εφαρμογη απο το cydia που το διορθωσε καπως το προβλημα..οκα μεχρι εδω και προχθες δοκιμαζω 2 διαφορετικα ακουστικα που δεν δουλευουν "καλα" δηλ. εχει κατι σαν παρασιτα οταν ειναι αρκετα ανεβασμενη η ενταση οχι στο φουλ.τι να κανω? να το παω πισω? η μηπως να το ανοιξω εγω γιατι δεν βλεπω να το φτιαχνει ισα-ισα μου το χαλαει.

ευχαριστω για την απαντησεις σας..ειμαι πολυ εκνευρισμενος με ολο αυτο που μου εκανε.!!

Καληςπέρα σας Να το πάτε σε άλλον τεχνικό το σκεφτήκατε; Μην κάνετε πειράματα μονος σας, ήδη ο τεχνικός που από του αποτελέσματος δεν είναι τεχνικος ένα φτιάχνει 2 χαλάει δυστυχώς!

Καληςπέρα σας Να το πάτε σε άλλον τεχνικό το σκεφτήκατε; Μην κάνετε πειράματα μονος σας, ήδη ο τεχνικός που από του αποτελέσματος δεν είναι τεχνικος ένα φτιάχνει 2 χαλάει δυστυχώς!

σε ευχαριστω για την απαντηση ε ειπα να μην το παω λογω χρηματων που ηδη μου πηρε ο αλλος.τελος παντων μηπως γνωριζεις καποιο καλο σερβις θεσσαλονικη?

σε ευχαριστω για την απαντηση ε ειπα να μην το παω λογω χρηματων που ηδη μου πηρε ο αλλος.τελος παντων μηπως γνωριζεις καποιο καλο σερβις θεσσαλονικη?

Στην Αγ. Δημητρίου 117 υπάρχει αξιόπιστο service Milaraki service

σε ευχαριστω πολυ..

Καλησπέρα παιδιά. Έχω το iPhone 4 (ελληνικό, αγορασμένο από medimarkt). Σήμερα ξαφνικά "νέκρωσε" το ηχείο. Δεν ακούγεται τίποτα. Ούτε ήχος κλήσης, ούτε η μουσική. Όταν συνδέω τα ακουστικά μπορώ να ακούω τους ήχους του κινητού π.χ το ξεκλείδωμα.

Υ.Γ : Το αγόρασα online και δεν θυμάμαι για την απόδειξη της αγοράς και δεν βρίσκω κάποιο σχετικό mail π.χ επιβεβαίωση παραγγελίας.

Γνωρίζετε τι φταίει και τι μπορώ να κάνω;

Καλησπέρα παιδιά. Έχω το iPhone 4 (ελληνικό, αγορασμένο από medimarkt). Σήμερα ξαφνικά "νέκρωσε" το ηχείο. Δεν ακούγεται τίποτα. Ούτε ήχος κλήσης, ούτε η μουσική. Όταν συνδέω τα ακουστικά μπορώ να ακούω τους ήχους του κινητού π.χ το ξεκλείδωμα.

Υ.Γ : Το αγόρασα online και δεν θυμάμαι για την απόδειξη της αγοράς και δεν βρίσκω κάποιο σχετικό mail π.χ επιβεβαίωση παραγγελίας.

Γνωρίζετε τι φταίει και τι μπορώ να κάνω;

Καλησπέρα σας, εάν η ένταση αυξομοιώνεται από τα volume buttons,

κανονικά, τότε δεν έχει πρόβλημα το ηχείο καθώς ανταποκρίνεται, αλλά το Audio IC. Εάν η συσκευή σας είναι εντός εγγύησης απευθυνθείτε στο καταστημα που την αγοράσετε.

Έαν είναι εκτός εγγύησης, στείλτε μου ένα PM για να σας πω λεπτομέρειες!

Εδώ θα βρείτε τα στοιχεία της συσκευής σας

https://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/login.html?appIdKey=58ef9db8ff4d201409e7270a68e4408ae1678e1618204c476572a1b5e5fb3518&baseURL=https://supportprofile.apple.com/homePage

Edited by DINFUN

• 2 weeks later...

Μόλις αναβάθμισα ένα ξεχασμένο iPhone 4 που έχω.

Παρότι δεν προχώρησα σε restore + setup as new, η βελτίωση της απόκρισης είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Go for it, ανεπιφύλακτα! :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

την έβαλε κανείς την 7.1?

ναι...ολα super αλλα παλι η μπαταρια ειναι σχεδον ιδια με την 7 αντε το πολυ να κραταει τωρα κανα μισαωρο επιπλεον.τωρα τι εκδοση εχεις;

με την 7.1 δουλεύει αρκετά γρηγορότερα το τηλέφωνο και η μπαταρία κρατάει "κάπως" πιο πολύ..!!
mobile προβληματισμοί...

• The title was changed to iPhone 4