Gog7 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 αν βαλω το Ios 5 στο 4αρι (χωρις jailbreak) θα χαθουνε τα δεδομενα? (φωτο,apps κ τετοια)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gog7 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 παιδια εχω το iphone 4 (χωρις jailbreak) και μολις εκανα update σε ios5 εκανα restore from back up εχουνε μπει επαφες κλησεις μηνυματα φωτογραφιες αλλα λειπουν οι εφαρμογες μου μονο δυο περαστηκαν τι μπορω να κανω?? SOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 παιδια εχω το iphone 4 (χωρις jailbreak) και μολις εκανα update σε ios5 εκανα restore from back up εχουνε μπει επαφες κλησεις μηνυματα φωτογραφιες αλλα λειπουν οι εφαρμογες μου μονο δυο περαστηκαν τι μπορω να κανω?? SOS Πρέπει να τις περνάει σιγά σιγά τώρα. Μην το αποσυνδέσεις από το iTunes. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Καλησπερα παιδια..σιγουρα αυτο που θα ρωτησω εχει ξαναερωτηθει αλλα θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι ειναι καπως δυσκολο να ψαχνω 500+ σελιδες και οτι νηματα ειδα δεν με βοηθησαν πολυ..θελω να βοηθησω ενα φιλο να ξεκλειδωσει το iphone 4 του που εφερε απο Αμερικη..πιθανοτατα η συσκευη εχει το ios 4..επειδη δεν ξερω την διαδικασια θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει αναλυτικα πως να το κανω η να ποσταρει καποια λινκ που να λενε οδηγιες?? Ευχαριστω πολυ! ??..καποιος που να προσφερεται να βοηθησει???ακομα και με pm's για να μην γεμιζουμε το ποστ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 παιδια μια ερωτηση παλι...οταν εχω τα ακουστικα στο τηλ το μηνυμα δεν χτυπαει υπαρχει καπου επιλογη να αλλαζει?? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 παιδια μια ερωτηση παλι...οταν εχω τα ακουστικα στο τηλ το μηνυμα δεν χτυπαει υπαρχει καπου επιλογη να αλλαζει?? :( Και εγώ θα το ήθελα αυτό, αλλά δεν έχω βρει κάτι. Ενώ για κλήση χτυπάει κ στα ακουστικά κ στο ηχείο, έτσι; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 παιδια μια ερωτηση παλι...οταν εχω τα ακουστικα στο τηλ το μηνυμα δεν χτυπαει υπαρχει καπου επιλογη να αλλαζει?? :( Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. κακως!!! θα πρεπε!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 κακως!!! θα πρεπε!!:p Όντως! Πολλές φορές έχω ακουστικά συνδεδεμένα για να μην το κάνω τελευταία στιγμή (όταν έχω κλίση), και έτσι "χάνω" sms :mad::mad: Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Όντως! Πολλές φορές έχω ακουστικά συνδεδεμένα για να μην το κάνω τελευταία στιγμή (όταν έχω κλίση), και έτσι "χάνω" sms :mad::mad: νομιζω πως αν εχεις jb το τηλ κ εχεις κατεβασει καποιον ηχο για sms χτυπαει κ με ακουστικα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 νομιζω πως αν εχεις jb το τηλ κ εχεις κατεβασει καποιον ηχο για sms χτυπαει κ με ακουστικα ! Είμαι καθαρός :p Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Είμαι καθαρός :p κ εγω!:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) νομιζω πως αν εχεις jb το τηλ κ εχεις κατεβασει καποιον ηχο για sms χτυπαει κ με ακουστικα ! Ωχ λες, ξερεις ποσο καιρο ψαχνω λυση σε αυτο το πραγμα, λογω δουλειας ειμαι συνεχεια με τα ακουστικα και δεν παιρνω σχεδον κανενα sms.....Εχω αλλαξει τους τονους στον αδερφο μου και στην γυναικα μου αλλα οχι στο δικο μου γιατι το εβρισκα ανουσιο, αν λυθει με αυτον τον τροπο θα τρελαθω:lol::lol::lol: Ενημερωση ΟΧΙ δυστυχως δεν δουλευει ουτε με αυτον τον τροπο. Edited October 17, 2011 by sakis009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Ωχ λες, ξερεις ποσο καιρο ψαχνω λυση σε αυτο το πραγμα, λογω δουλειας ειμαι συνεχεια με τα ακουστικα και δεν παιρνω σχεδον κανενα sms.....Εχω αλλαξει τους τονους στον αδερφο μου και στην γυναικα μου αλλα οχι στο δικο μου γιατι το εβρισκα ανουσιο, αν λυθει με αυτον τον τροπο θα τρελαθω:lol::lol::lol: Ενημερωση ΟΧΙ δυστυχως δεν δουλευει ουτε με αυτον τον τροπο. ψαξτο καλυτερα αν εχεις χρονο..ενας φιλος εχει jb εχει κατεβασει μια εφαρμογη που κατεβαζει ηχους κ οταν επιλεγει ηχο απο αυτην την εφαρμογη χτυπαει το sms με ακουστικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 μολις το αγορασα κ εχω μια απορια..εκανα update και οταν μου ρχεται ενα μηνυμα πια στο φοντο το δειχνει ολο πως γινεται να μην μπορει να διαβασει κ ο διπλα το μηνυμα μου? :confused: Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Στις ρυθμισεις φιλε μου ψαξτο... Εβαλες την 5, κι επειδη ακομα δεν αναβαθμισα δε μπορω επ ακριβως να σου πω τη διαδρομη.. written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 το ψαχνω πολυ ωρα και δοκιμασα τα παντα..δεν μπορω να καταλαβω που ειναι ειλικρινα Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 κανεις δεν ξερει? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Είναι στις ειδοποιήσεις μεσα στα μηνυματα Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 που ειναι αυτο? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Συγγνωμη εννοουσα γνωστοποιήσεις :) Γνωστοποιήσεις-> Μηνύματα->Προεπισκόπηση Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Παιδιά πως κάνω ένα locked iPhone unlocked για να μην χρειάζεται gevey? Είχα ακούσει ότι πληρώνεις ένα ποσο και είναι για μια ζωή unlocked. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Παίδες μια γρήγορη ερώτηση..Πήγα να χρησιμοποιήσω μια προπληρωμένη κάρτα (τράπεζα πειραιώς) ενός φίλου και ενώ τα βαλα όλα σωστά μου γράφει payment card declined..Έχω βάλει μέσα 10 ευρώ για μια αγορά που κάνει 9,99..Ξέρει κανέις κάτι?? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Παίδες μια γρήγορη ερώτηση..Πήγα να χρησιμοποιήσω μια προπληρωμένη κάρτα (τράπεζα πειραιώς) ενός φίλου και ενώ τα βαλα όλα σωστά μου γράφει payment card declined..Έχω βάλει μέσα 10 ευρώ για μια αγορά που κάνει 9,99..Ξέρει κανέις κάτι?? έχεις βάλει σωστά και τα 3 ψηφια απο πίσω ;;και σίγουρα δεν εχει λήξει ε; επίσης ίσως υπάρχει θέμα στην ταυτοποίηση στοιχείων !(δηλ αλλα στοιχεία στο δικό σου iTunes acc,αλλα στην κάρτα ) Sent from my iPhone4 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts