Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το barrel ειναι δωρεαν στο cydia τωρα για τα θεματα μαλλον χρειαζεσαι το winterboard για να δουλεψουν.

Δεν ειναι..:(Το εχω κατεβασει το winterboard απλα καποια θεματα τα πιο πολλα βασικα που ειναι μεγαλα δεν μου τα κατεβαζει..:(

το Barrel ΔΕΝ ειναι δωρεαν!! αυτο που λες εσυ για "δωρεαν" ειναι σπασμνο!;)

δηλαδη???:O:(

Οκ το κατεβασα το εψαξα στο yutube.;)

Τωρα εχω αλλο προβλημα..:(

Περασα στης αδερφης μου το τηλ την 4.3.3 απο το pc μια φιλης κ δεν ανοιγει καμια απο τις εφαρμογες που ειχε μεσα εχει μονο τα εικονιδια τα παταμε κ μας πεταει...Πως να το φτιαξω?????????

Edited by mmaria_82

Δεν ειναι..:(Το εχω κατεβασει το winterboard απλα καποια θεματα τα πιο πολλα βασικα που ειναι μεγαλα δεν μου τα κατεβαζει..:(

δηλαδη???:O:(

Οκ το κατεβασα το εψαξα στο yutube.;)

Περασα στης αδερφης μου το τηλ την 4.3.3 απο το pc μια φιλης κ δεν ανοιγει καμια απο τις εφαρμογες που ειχε μεσα εχει μονο τα εικονιδια τα παταμε κ μας πεταει...Πως να το φτιαξω?????????

Πιστευω οτι restart εχεις κανει...

Δοκίμασε να κάνεις ενα soft-reset κρατώντας το home button και το ON/OFF πατημενα μαζι μεχρι να εμφανιστεί το "μήλο" στην οθόνη! Προσοχή οχι πιο πολύ γιατί θα μπει σε Recovery Mode.

Εαν δεν φτιαξει μαλλον πας για RESTORE...

Πιστευω οτι restart εχεις κανει...

Δοκίμασε να κάνεις ενα soft-reset κρατώντας το home button και το ON/OFF πατημενα μαζι μεχρι να εμφανιστεί το "μήλο" στην οθόνη! Προσοχή οχι πιο πολύ γιατί θα μπει σε Recovery Mode.

Εαν δεν φτιαξει μαλλον πας για RESTORE...

σε ευχαριστω πολυ!!!κ αν κανω restore θα χασει οτι εχει μεσα?:(

σε ευχαριστω πολυ!!!κ αν κανω restore θα χασει οτι εχει μεσα?:(

Οχι απαραίτητα. Εαν έχεις κάνει backup θα μπορέσεις να κάνεις restore.:)

Οχι απαραίτητα. Εαν έχεις κάνει backup θα μπορέσεις να κάνεις restore.:)

σε οποιοδηποτε pc μπορω να κανω backup η update?Γιατι πχ εκανα update υπολογιστη που ειχε εφαρμογες αλλου iphone εχει να κανει αυτο?

σε οποιοδηποτε pc μπορω να κανω backup η update?Γιατι πχ εκανα update υπολογιστη που ειχε εφαρμογες αλλου iphone εχει να κανει αυτο?

Θα πρέπει να έχεις κανει τον υπολογιστή "Authorized", μεσω του iTunes. Για να μη μπερδευτείς όμως, καλο θα είναι να το κάνεις στον δικό σου υπολογιστή.

Θα πρέπει να έχεις κανει τον υπολογιστή "Authorized", μεσω του iTunes. Για να μη μπερδευτείς όμως, καλο θα είναι να το κάνεις στον δικό σου υπολογιστή.

τι ειναι αυτο ακριβως?:O

τι ειναι αυτο ακριβως?:O

Κάθε iPhone μπορει να "συσχετιστει" μέχρι και με 5 iTunes σε ισάριθμους υπολογιστές.

Αυτο επιτυγχάνεται με τη διαδικασία της εξουσιοδότησης.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Μηπως το τηλεφωνο ηταν ¨σπασμενο¨ οπως και οι εφαρμογες που ειχε μεσα και δεν το ηξερες;;; Γιατι μετα την αναβαθμιση που εκανες χωρις να ξανακανεις j/b λογικο ειναι να μην παιζει τιποτα.......

Κάθε iPhone μπορει να "συσχετιστει" μέχρι και με 5 iTunes σε ισάριθμους υπολογιστές.

Αυτο επιτυγχάνεται με τη διαδικασία της εξουσιοδότησης.

Ευχαριστω πολυυυ!!!!!!!!!!!!!:)

Μηπως το τηλεφωνο ηταν ¨σπασμενο¨ οπως και οι εφαρμογες που ειχε μεσα και δεν το ηξερες;;; Γιατι μετα την αναβαθμιση που εκανες χωρις να ξανακανεις j/b λογικο ειναι να μην παιζει τιποτα......

Οχι!!βασικα κατεβασα μια εφαρμογη απο το app stores την ετρεξα κ δουλεψαν κ οι αλλες.δεν ξερω τι ειχε παθει..:p

τουβλιασα το 4αρι μου :mad:

πηγα να κάνω update απο το cynthia μια ***εφαρμογη (lockinfo) και τουβλιασε εντελως..

υποθέτω οτι μόνο restore με σώνει ε? το κινητό ανoίγει μόνο σε DFU..

Ωστόσο με restore μου πετάει το γνωστό 3194 error.. Οπότε είπα να κατεβάσω manualy την 4.3.3 και να κάνω update το itunes μπας και ξεκολήσει τίποτα...

any ideas?? :worry:

"Imagination Im More Importnant Than Knowledge"

Albert...

τουβλιασα το 4αρι μου :mad:

πηγα να κάνω update απο το cynthia μια ***εφαρμογη (lockinfo) και τουβλιασε εντελως..

υποθέτω οτι μόνο restore με σώνει ε? το κινητό ανoίγει μόνο σε DFU..

Ωστόσο με restore μου πετάει το γνωστό 3194 error.. Οπότε είπα να κατεβάσω manualy την 4.3.3 και να κάνω update το itunes μπας και ξεκολήσει τίποτα...

any ideas?? :worry:

Τι έκδοση εχεις και προσπαθησες να κατεβεις σε 4.3.3?

Δοκιμασε να βαλεις # στα ip του host file σου για να μπορεσει να μιλησει σωστα με τους server της Apple.

παλαιότερη εκδοσή εχει...

το host στο laptop εννοείς που συνδέω το iphone , υποθέτω..

Στο host στο laptop δεν έχει καμία εγγραφη χωρίς κάγκελο...και είδικά να αναφέρει κατι με apple...

Και παλιότερα επεζε κανονικά όταν το πρωτοέστησα....κουλα πραγματα...

...

ώπα.. φλασιά με αυτό που είπες.. με shift+restore Μπορώ να βάλω κατευθείαν την 4,3,3 παρόλο που είχα πιο παλιά έκδοση η θα τα κάνω κουρείο??

Edited by PrivateeR

Albert...

παλαιότερη εκδοσή εχει...

το host στο laptop εννοείς που συνδέω το iphone , υποθέτω..

Στο host στο laptop δεν έχει καμία εγγραφη χωρίς κάγκελο...και είδικά να αναφέρει κατι με apple...

Και παλιότερα επεζε κανονικά όταν το πρωτοέστησα....κουλα πραγματα...

Δεν θα αναφερει κατι με apple - απλα εαν ειχες τρεξει ποτε το tinyumbrella θα σου ειχε βαλει την IP του Cydia.

διαβασε εδω http://www.redmondpie.com/fix-itunes-error-3194-when-restoring-updating-to-stock-or-custom-4.3.3-firmware/

Οχι, μη το κανεις αυτο... ήσουν JB οπότε το upgrade δεν συνιστάτε.

Δεν θα αναφερει κατι με apple - απλα εαν ειχες τρεξει ποτε το tinyumbrella θα σου ειχε βαλει την IP του Cydia.

διαβασε εδω http://www.redmondpie.com/fix-itunes-error-3194-when-restoring-updating-to-stock-or-custom-4.3.3-firmware/

Οχι, μη το κανεις αυτο... ήσουν JB οπότε το upgrade δεν συνιστάτε.

και τι προτείνεις??

τώρα είναι τουβλιασμένο, δεν θυμάμαι ποια εκδοση φοραει και δεν μπορώ να κάνω upgrade... οπότε πως μπορώ να κάνω restore? απευθείας απο το itunes αν ξεκολήσει?? θα το βρεί και θα το κάνει μόνο του???

Albert...

και τι προτείνεις??

τώρα είναι τουβλιασμένο, δεν θυμάμαι ποια εκδοση φοραει και δεν μπορώ να κάνω upgrade... οπότε πως μπορώ να κάνω restore? απευθείας απο το itunes αν ξεκολήσει?? θα το βρεί και θα το κάνει μόνο του???

Ναι, δοκιμασε με το itunes. Λογικα θα στο κανει "μαμα" 4.3.3

Ειχα κανει πριν χρονια ενα λογαριασμο apple που δεν χρειαζοταν πιστωτικη κλπ...παω να το βαλω τωρα και ζηταει καρτα,ωουμερα κλπ..υπαρχει λυση ή πρεπει να φτιαξω αλλο λογαριασμο? Edited by andreas1022
:w00t:

Ειχα κανει πριν χρονια ενα λογαριασμο apple που δεν χρειαζοταν πιστωτικη κλπ...παω να το βαλω τωρα και ζηταει καρτα,ωουμερα κλπ..υπαρχει λυση ή πρεπει να φτιαξω αλλο λογαριασμο?

Μπες στο app store και διαλεξε κατι free.

Θα σου ζητησει στοιχεια λογαριασμου.

Θα επιλεξεις νεο λογαριασμο και μετα θα σου βγαλει και την επιλογη χωρις καρτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

μονο που αυτο γινεται μονο την πρωτη φορα (τουλ οταν το εκανα πριν κανα 3μηνο).

αν κανεις την διαδικασια για εγγραφη και δωσεις τα στοιχεια μετα ζηταει πιστωτικη

iphone xs max ipad 6th gen

Παιδιά καλησπέρα. Ξαφνικά στο τηλέφωνο σταμάτησε να λειτουργεί η δόνηση, έχω κάνει restart, κοίταξα μέσα τις ρυθμίσεις και είναι όλα κανονικά, μπαίνει στο αθόρυβο αλλά δεν έχει δόνηση, δεν έχει πέσει κάτω ποτέ, ούτε έχει χτυπηθεί κάπου, μήπως γνωρίζουμε τι μπορεί να είναι? Απαντήστε αν γνωρίζετε!

Καλημέρα

ξετουβλαρα το iphone.. εκανα ρεστορ (shift+restore) με την 4,3,3 που κατέβασα, μετά έκανε και backup απο το itunes οτι είχε κρατήσει και μετά μπήκα στο jailbreakme dot com και πέρασα το cydia.. Μεχρι εκει ΟΚ

Το θέμα είναι οτι εφαρμογές απο το installοus είχα βάλει, πια δεν μπορεί να τις βάλει το itunes..

Γίνεται να μπουν πάλι?

πρέπει να μπεί πρώτα το installous η δεν έχει καμια σχέση??

Ευχαριστώ

***OK , Τα πέρασε όλα μόλις μπήκε το Installous... :)

Edited by PrivateeR

Albert...

Καλησπέρα σε όλους!

2 ερωτήσεις θα ήθελα να κανω...

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 4 (πρώτη φορά χρήστης μάκ) και θα ήθελα να ξέρω εάν η κοσμοτέ κάνει κάρτα (γιατί διαβάσα οτι το iphone παίρνει ειδική σιμ κάρτα) 2 σε ένα.

Δεύτερον επειδή θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο (με απόδειξη αγοράς) αι φον υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω αν πρόκειται για γνήσιο;Κάποιο σίριαλ νάμπερ ή κάτι άλλο σχετικο;

Ευχαριστώ πολύ

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

Παιδιά καλησπέρα. Ξαφνικά στο τηλέφωνο σταμάτησε να λειτουργεί η δόνηση, έχω κάνει restart, κοίταξα μέσα τις ρυθμίσεις και είναι όλα κανονικά, μπαίνει στο αθόρυβο αλλά δεν έχει δόνηση, δεν έχει πέσει κάτω ποτέ, ούτε έχει χτυπηθεί κάπου, μήπως γνωρίζουμε τι μπορεί να είναι? Απαντήστε αν γνωρίζετε!

Καλησπέρα σε όλους!

2 ερωτήσεις θα ήθελα να κανω...

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 4 (πρώτη φορά χρήστης μάκ) και θα ήθελα να ξέρω εάν η κοσμοτέ κάνει κάρτα (γιατί διαβάσα οτι το iphone παίρνει ειδική σιμ κάρτα) 2 σε ένα.

Δεύτερον επειδή θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο (με απόδειξη αγοράς) αι φον υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω αν πρόκειται για γνήσιο;Κάποιο σίριαλ νάμπερ ή κάτι άλλο σχετικο;

Ευχαριστώ πολύ

2 σε 1 οχι αλλα κόβεις την δικιά σου κ λειτουργεί άψογα... ;)

• The title was changed to iPhone 4