Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει καμια εφαρμογη για το κινητο, ωστε αν εχουμε ενα μειλ, μια αναπαντητη, κατι βρε παιδι μου, και δεν το εχουμε δει, αλλα δεν εχουμε κανει και την κινηση να πατησουμε το κουμπακι να δουμε την οθονη, που να μας το θυμισει ξανα; Ειτε με μια δονηση, ειτε με εναν ηχο... Κατι;;;

Επισης, μιας και λετε για μπαταριες, πηρα προσφατα αυτη τη μπαταρια. Ειναι παρα πολυ καλη. Βγαζει μια γεματη φορτιση, και φορτιζει παραλληλα με το κινητο. Τη βαζεις δλδ τη νυχτα και το πρωι ειναι και τα 2 γεματα. Και ειναι και καλη θηκη. Μπορει να μεγαλωνει λιγο το κινητο, αλλα απο το να κουβαλαω εξτρα μπαταρια, καλυτερα ολα σε ενα!

Edited by Areian0s
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια τι γνωμη έχετε για αυτην εδω

Αξιζει τον κοπο;;;;;

Ακομα μαθαίνω......

Παιδια τι γνωμη έχετε για αυτην εδω

Αξιζει τον κοπο;;;;;

Κοιτα. Το θεμα ειναι πως ειναι πολλα τα λεφτα. Πιο παλια κατι τετοια επιαναν. Δεν ξερω αν ακομα πιανουν. Εγω θα δοκιμαζα για αρχη με κατι πιο οικονομικο που λεει οτι κανει τη δουλεια, ωστε και να μη γινεται, να μην κλαιω τα λεφτα μου. Και στα feedback λενε οτι το ξεκλειδωσαν. Οποτε δες αν ειναι με κατι απλο και οικονομικο πρωτα. Μπορει να κανει δουλεια και να γλιτωσεις αρκετα λεφτα.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Καλησπέρα παιδιά, εδώ και 3 μέρες έχω το 4 και έχω παρατηρίσει κανα δυο ψιλογραμμές στο πίσω μέρος του κινητού αλλά και στην κάμερα. Να σημειώσω πως το προσέχω πάρα πολύ και με το μόνο που έρχεται σε επαφή το πίσω μέρος είναι όταν το αφήνω σε τραπέζι. Είναι τελικά ευαίσθητο? Δεν υποτίθεται οτι είναι gorilla glass?? Με προβληματίζει γιατί έκανε και κανα δυο πολύ ψιλές γραμμές και στην κάμερα και φοβάμαι μην με τον καιρό γίνουν και τπτ άλλες και επηρεάζει την ποιότητα των φωτογραφιών. Τι να πω.. θήκη δεν πρόκειται να βάλω γιατι είναι που είναι μεγαλο.. αμα βάλω και θήκη δεν θα χωράει στις τσέπες.. Εσείς έχετε παρατηρήσει γρατζουνίτσες? Μήπως να έβαζα καμια ζελατίνα? Θα χάσει όμως και πάλι την ωραία αίσθηση του γυαλιού και με το βγάλε βάλε στην τσέπη πιστεύω δεν θα κρατήσουν.

Καλησπέρα παιδιά, εδώ και 3 μέρες έχω το 4 και έχω παρατηρίσει κανα δυο ψιλογραμμές στο πίσω μέρος του κινητού αλλά και στην κάμερα. Να σημειώσω πως το προσέχω πάρα πολύ και με το μόνο που έρχεται σε επαφή το πίσω μέρος είναι όταν το αφήνω σε τραπέζι. Είναι τελικά ευαίσθητο? Δεν υποτίθεται οτι είναι gorilla glass?? Με προβληματίζει γιατί έκανε και κανα δυο πολύ ψιλές γραμμές και στην κάμερα και φοβάμαι μην με τον καιρό γίνουν και τπτ άλλες και επηρεάζει την ποιότητα των φωτογραφιών. Τι να πω.. θήκη δεν πρόκειται να βάλω γιατι είναι που είναι μεγαλο.. αμα βάλω και θήκη δεν θα χωράει στις τσέπες.. Εσείς έχετε παρατηρήσει γρατζουνίτσες? Μήπως να έβαζα καμια ζελατίνα? Θα χάσει όμως και πάλι την ωραία αίσθηση του γυαλιού και με το βγάλε βάλε στην τσέπη πιστεύω δεν θα κρατήσουν.

Το πίσω γυαλί δεν είναι το ίδιο ανθεκτκο με το εμπρός.

Για μένα είναι απαραίτητο να μπει κάποιος screen protector για το πίσω κρυσταλλο.

Εγω έχω το original pamper και protector μόνο πίσω. Μετα απο 5,5 μήνες χρήσης δεν έχει ούτε σημαδακι.

Κανένα τηλέφωνο χωρίς προστασία δεν μπορει να αποφύγει τις γρατζουνιες.

Ειδικά όταν δεν έχεις ούτε καν pamper, σε κάθε τραπέζι που το αφήνεις, ακουμπά όλη η επιφάνεια. Οπότε ένα μικρο σκουπιδακι μπορει εύκολα να κάνει μια γραμμουλα. Όχι γρατζουνια αλλα γραμμουλα ναι. Πράγμα φυσιολογικό και αποδεκτό σε όσους απεχθάνονται τις θήκες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γενικά δεν θέλω να βάλω κάτι που θα προσθέτει όγκο στο κινητό για αυτό σκέφτηκα για ζελατίνα. Δεν ήξερα ότι το πίσω κρύσταλο δεν είναι ίδιας ποιότητας με το μπροστά, πιο λέπτο ήξερα αλλά όχι ότι χαράζει πιο εύκολα. Τελικά η χρήση μιας ζελατίνας πίσω θα είναι μονόδρομος..... :cry::cry: Οσο για μπροστά μιας και δεν θα ακουμπάει πουθενά και δεδομένου της καλύτερης ποιότητας κρυστάλου χρειάζεται? Επίσης.. Αν βάλω ζελατίνα πίσω θα σταματήσει να ακουμπάει το τζάμάκι της κάμερας γιατί το βλέπω οτι προεξέχει λίγο αυτό απο το υπόλοιπο... :wacko:

Το πίσω γυαλί δεν είναι το ίδιο ανθεκτκο με το εμπρός.

Για μένα είναι απαραίτητο να μπει κάποιος screen protector για το πίσω κρυσταλλο.

Εγω έχω το original pamper και protector μόνο πίσω. Μετα απο 5,5 μήνες χρήσης δεν έχει ούτε σημαδακι.

Κανένα τηλέφωνο χωρίς προστασία δεν μπορει να αποφύγει τις γρατζουνιες.

Ειδικά όταν δεν έχεις ούτε καν pamper, σε κάθε τραπέζι που το αφήνεις, ακουμπά όλη η επιφάνεια. Οπότε ένα μικρο σκουπιδακι μπορει εύκολα να κάνει μια γραμμουλα. Όχι γρατζουνια αλλα γραμμουλα ναι. Πράγμα φυσιολογικό και αποδεκτό σε όσους απεχθάνονται τις θήκες.

Βρε Te_salat δεν ειναι pamper αλλά bumper

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Τι ωρα σας βγαζει το iPhone???

Ενω αλλαξε κανονικα το πρωι, τωρα που το παρατηρω μου εμφανιζει 22:27. :shock:

Καλου κακου θα βαλω και αλλο ξυπνητηρι το πρωι, δυστυχως δε το βασιζομαι...

http://184.72.239.143/mu/b23b478e-9e3e-4123.jpg

Edit: Το εκανα ενα reboot και πηρε ξανα τη σωστη ωρα. :shock:

http://184.72.239.143/mu/b23b478e-a188-a18b.jpg

Sent from my iPhone via Tapatalk

To ξυπνητήρι χτυπάει μια ώρα νωρίτερα από σήμερα παιδιά... Νταξ, είπα κι εγώ όλα καλά θα είναι με την Apple και σε αυτη την αλλαγή ώρας;;; :mad: :mad:

Το είχα στις 8 με ξύπνησε από τις 7...

To ξυπνητήρι χτυπάει μια ώρα νωρίτερα από σήμερα παιδιά... Νταξ, είπα κι εγώ όλα καλά θα είναι με την Apple και σε αυτη την αλλαγή ώρας;;; :mad: :mad:

Το είχα στις 8 με ξύπνησε από τις 7...

Εμενα πάλι μια χαρα χτυπησε. Το εχω προγραμμα καθημερινες στις 7 η ωρα, δεν το πειραξα, αλλαξε η ωρα και χτυπαει μια χαρα.

(4.3.1)

Samsung S21 Ultra

Και εμενα στην ωρα του χτυπησε (4.2.1), αν και πολυ θα ηθελα να κοιμηθω κι αλλο!!!!

Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω 4.1 έκδοση. Και σε άλλους με 4.1 χτύπησε μια ώρα νωρίτερα το πρωί...

Eμενα με 4,1 χτυπησε κανονικα

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Eμενα με 4,1 χτυπησε κανονικα

Μεμονωμένη ώρα ή επαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι (πχ. "καθημερινές");

Με επαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι χτυπάει μια ώρα νωρίτερα, τσεκαρισμένο ακόμα και τώρα. Το έβαλα 12:31 και χτύπησε μόλις.

εντιτ: Σε μεμονωμένη ώρα όντως χτυπάει κανονικά... Σε επαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι χτυπάει μια ώρα νωρίτερα... Τσεκαρισμένο μόλις.

Edited by minovg

Άλλαξε μόνο του χθες την ώρα σε θερινή και το βράδυ την έχασε, δείχνει πάλι την παλιά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άλλαξε μόνο του χθες την ώρα σε θερινή και το βράδυ την έχασε, δείχνει πάλι την παλιά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ΑΚριβώς έτσι έγινε και σε μένα. Κάντο μια επανεκκίνηση όμως και θα επανέλθει (τουλάχιστον έτσι έγινε σε μένα)

Το έχω κάνει αλλά δεν επανήλθε, έχω το 3GS με την 4.2.1

θα το βάλω προς το παρόν χειροκίνητα και βλέπουμε :mad:

Το ιδιο κανει κει μενα.Εχω δυο τεσαρια στο ενα αλλαξε η ωρα αυτοματα και χτυπησε μια ωρα νωριτερα το ξυπνητηρι.

Στο αλλο ομως οταν ειναι στην αυτοματη ρυθμιση δειχνει την παληα ωρα και δεν γυριζει.Για να γυρισει πρεπει να απενεργοποιησω την αυτοματη ρυθμιση και δειχνει την κανονικη ωρα.Αν την ενεργοποιησω δειχνει την παλαια ωρα.

Βρηκε κανεις ακρη πως με αυτοματη ρυθμιση θα μας δειχνει κανονικη ωρα?

Λογικά θα περιμένουμε 2-3 μέρες μέχρι να αλλάξει η ώρα και στο άλλο ημισφαίριο και θα στρώσει από μόνο του...

Καλησπέρα παιδιά.Έχω καμιάβδομάδα που πήρα και γω το τηλεφωνο με έκδοση 4.2 και δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση.Ξεκινάω να την κατεβάσω και μόλις φτάνω στο τέλος μου την κόβει το itunes.Καμιά ιδέα;Ευχαριστώ

Λογικά θα περιμένουμε 2-3 μέρες μέχρι να αλλάξει η ώρα και στο άλλο ημισφαίριο και θα στρώσει από μόνο του...

Η ωρα στο αλλο ημισφαιριο εχει αλλαξει εδω και 2 εβδομαδες!:lol::lol::lol:

εγω με 4.2.1, χτύπησε μια χαρα το πρωι.

εμενα εχασε την ωρα...

3 νυχτες την χανει!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Δεν ξέρω τι κάνετε,αλλα εμένα ούτε την ώρα χάνει αλλα και τα ξυπμητήρια δουλεύουν κανονικοτατα!!

Μόλις του φόρεσα την καινούρια του θήκη. Το τηλ έγινε μναρα :D

Written from best iPhone 4G 32g, viaTapatalk

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• The title was changed to iPhone 4