Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το iphone σε "σακουλάκι" είναι πιθανότατα "factory refurbished" συσκευή η οποία,for all intends and purposes θεωρείται,λειτουργική,απαλλαγμένη απο ελαττώματα(προφανως κι αισθητικής φύσης,π.χ γρατζουνιές) κι επομένως καινούργια.Αν ικανοποιούνται οι παραπάνω συνθήκες,δε βλέπω που είναι το πρόβλημα.Εκτός κι αν θεωρείται ελαττωματική και η χάρτινη συσκευασία :wacko:...

Φυσικά εσύ,κι ο κάθε καταναλωτης,έχει τη δυνατότητα άσκησης των δικαιωμάτων του κατα το δοκούν.Κι αν δικαιώθηκες στη συγκεκριμένη περίσταση,μπράβο σου που επέμεινες και μπραβο και στον πωλητή που τελικά ανταποκρίθηκε.

η συσκευη δουλευει μια χαρα δεν εχω προβλημα μου φαινεται οτι συμπεριφερεται και καλυτερα με το σημα.

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πάλι για αλλαγή θα το πάω!!

Ασε που σήμερα προσπαθούσε ενας γνωστός να κάνει βιντεοκληση με το δικο του iphone4g στο δικο μου 4αρι και δεν εκανε, ενω μου ειπε οτι αυτος εχει κανει πολλες φορες με αλλα 4αρια..

Φτου κακα:X παλι σε :cry::cry:..

Ρε παιδια, μη μπλεκετε με αντικαταστασεις και refurbished μοντελα χωρις παντα να συντρεχει σημαντικος λογος και κυριως για θεματα που με λιγο ψαξιμο μπορειτε να λυσετε μονοι σας.

Κρατηστε την ολοκαινουρια συσκευη σας (και το χρονο σας) και χαρειτε την...

Παιδιά κανένα απολύτως πρόβλημα με το σήμα :) Δεν έχω χάσει καμία απολύτως κλήση και να σας πω και το άλλο, κινούμαι σε χώρους που πήγαινα και πριν και να μη σας πω ότι σε σημεία που πριν δεν με άκουγαν, π.χ μια υπόγεια διάβαση στη κηφισίας, ενώ πριν με άλλα κινητά το σήμα χανόταν, τώρα με ακούνε! Βέβαια άλλος φίλος με άλλο 4άρι, έχει θεματάκια, αλλά όχι αυτά που λέγανε. Να ρωτήσω κάτι, σαν καινούργιος με iphone, από ότι έχω καταλάβει δεν έχει αναφορά παράδοσης στα sms, υπάρχει καμιά άλλη εφαρμογή να βάλω και να στέλνω/λαμβάνω από κει; και με 160 ελληνικούς χαρακτήρες; :O

Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω,οτι τα refurbished μοντέλα,είναι καινούργια,βασει απολύτων κριτηρίων που τίθενται απο τον κατασκευαστή και το νόμο.Αντιθέτως μια ζελατίνα στην οθόνη,ή μια πλαστική μεμβράνη γύρω απο μια (φαινομενικά) μη παραβιασμένη συσκευασία,είναι σαφώς πιο ασαφή και διάτρητα κριτήρια.

Δέχομαι βέβαια πως ο καταναλωτής είναι σε μειονεκτική θέση καθώς δεν μπορεί να εποπτεύει όλες τις τεχνικές και τις δραστηριότητες του κατασκευαστή.Γενικά δε μπορώ να φανταστώ καποια μέθοδο με την οποία να εξακριβώσει αν όντως η φερόμενη ως καινούργια συσκευή του,ειναι πράγματι καινούργια,σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια.Αλλα μη φτάσουμε και στο σημείο κατάχρησης των δικαιωμάτων μας ως καταναλωτές.

Εχεις απολυτο δικιο στα ποιο πολλα πραγματα. Δυστιχως μονο με χρηση (οχι καταχρηση) των δικαιωματων γινετε δουλεια εδω στη Ελλαδα. Σε υποχρεωνουν και σε προκαλουν. Οταν περνω συσκευη καινουργια και την ιδια μερα την επιστρεφω γιατι ειχε προβλημα με το touch η οθονη, και μου απαντανε αναβαθμηση του εκανες? παρτο ακομα μια μερα μηπως στρωσει και λεω οκ παω πασο και την αλλη μερα τους παω την συσκευη γιατι κολαγε τελειως και μου λενε θα την στειλουμε για σερβις γιατι η apple δεν εχει doa 7 ημερων το θεωρω εξαπατηση!!! Και αν δεν κουνηθουνε μερικοι καταναλωτες μια ζωη ετσι θα γινετε στα καταστηματα. Και μου λες μετα για καταχρηση? Υπαρχει καταχρηση στα δικαιωματα?? Δεν μπορω να σε καταλαβω sorry

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Εχεις απολυτο δικιο στα ποιο πολλα πραγματα. Δυστιχως μονο με χρηση (οχι καταχρηση) των δικαιωματων γινετε δουλεια εδω στη Ελλαδα. Σε υποχρεωνουν και σε προκαλουν. Οταν περνω συσκευη καινουργια και την ιδια μερα την επιστρεφω γιατι ειχε προβλημα με το touch η οθονη, και μου απαντανε αναβαθμηση του εκανες? παρτο ακομα μια μερα μηπως στρωσει και λεω οκ παω πασο και την αλλη μερα τους παω την συσκευη γιατι κολαγε τελειως και μου λενε θα την στειλουμε για σερβις γιατι η apple δεν εχει doa 7 ημερων το θεωρω εξαπατηση!!! Και αν δεν κουνηθουνε μερικοι καταναλωτες μια ζωη ετσι θα γινετε στα καταστηματα. Και μου λες μετα για καταχρηση? Υπαρχει καταχρηση στα δικαιωματα?? Δεν μπορω να σε καταλαβω sorry

Καλα τα λες αλλα νομιζω οτι ολοι ξερουμε πλεον οτι η apple δεν εχει doa αλλα αγοραζουμε iphone...

Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος

Καλημέρα παιδιά...

Όσων αφορά το σήμα,ήρθε ένας φίλος μου από Αγγλία με ένα iphone.

Στην Αγγλία χρησιμοποιεί vodafoneUK και εγώ την vodafoneGR.

Στην Αγγλία έχει πρόβλημα με την πτώση σήματος ακουμπώντας το hot spot,αλλά στην Ελλάδα απολύτως κανένα.

Το τεστάραμε πόσες φορές εδώ αλλά τίποτα,δεν έχανε καμία μπάρα...

Χωρίς να έχω γνώσεις πάνω σε αυτούς τους τομείς,μήπως επηρεάζετα το όλο φαινόμενο και από την "πυκνοτητα" και το πλήθος των κεραιων ή cells σε μία μεγάλη περιοχή?

Το σκέφτομαι αυτό καθώς πιστευω πώς σίγουρα η Ελλάδα θα έχει ξεπεράσει κατά πολύ το όριο των επιτρεπόμενων κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κάθε περιοχή,και ιδιαίτερα στην Αθήνα,σε αντίθεση βέβαια με την Αγγλία που θα σέβεται παραπάνω κάποια πράγματα...

Καλημερα θα ηθελα να προσθεσω κατι σχετικο με την αντικασταση. Αλλαξα 2 iphone 3g γιατι ειχανε ρωγμες και τα 2 μου τα αντικαταστησαν με συσκευες που ηρθαν σε ενα μικρο κουτακι σκετη η συσκευη και οχι σφραγισμενο(ειμαι στην ιταλια). Καμια φορα δεν πληρωσα κατι και η αντικατασταση εγινε αμεσα. Δεν ξερω αν στην ελλαδα η αππλε εχει διαφορετικη συμπεριφορα.

Έτσι γίνεται και εδώ.

Καινούρια συσκευασία σου δίνουν μόνο εάν το πας πίσω μέσα σε 3 ημέρες από την ημέρα αγοράς.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλα τα λες αλλα νομιζω οτι ολοι ξερουμε πλεον οτι η apple δεν εχει doa αλλα αγοραζουμε iphone...

Το doa 7 ημερών δεν το δίνει καμία εταιρία αλλά είναι νόμος της ευρωπαϊκής ένωσης

Έτσι γίνεται και εδώ.

Καινούρια συσκευασία σου δίνουν μόνο εάν το πας πίσω μέσα σε 3 ημέρες από την ημέρα αγοράς.

Όχι σε όλους

Εντάξει, εσύ αποτελείς εξαίρεση. :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Φίλε Morgan κάποτε ντρεπομουν κι εγω να φτανω στα ακρα περι δικαιωματων...αλλα τοτε δε με ένιαζε...Πλέρωνε ο πατέρας:)....Οσο μεγαλωνα ομως '(και τα πλερωνα ολα μονος!)δεν εχανα ευκαιρια να μανουριασω με τον οποιονδηποτε κλεφτη...Δε γινεται να σε παροτρεινει καποιος να κρατησεις συσκευη μια ακομα μερα μπας και στρωσει...Τι ειναι ρε μαν το τηλεφωνο?? σκυλος που θα σταματησει να κανει ζημιες?? Και στο κατω κατω οσο κανει η συσκευη ειναι το μηνιατικο του πωλητη σχεδον...ειδες ομως με τι ανεση σου τα λεει?? Σφραγισμενα πρεπει να ζηταμε ολοι περαν της αξιοπιστις και για το σπασιμο στην εκαστοτε κλεφτρα εταιρια

Γεια σας,

σκεφτομαι και εγω την αγορα του iphone 4, εκει που κολαω ειναι αν υποστηριζει η συσκευη το vodafone 2gether. Εχει δοκιμασει κανεις αν λειτουργη??? δεν με ενδιαφερει το menu του 2gether, εξαλλου σχεδον ποτε δεν γυρναω απο το ενα νουμερο στο αλλο, μονο να παιζουν και τα δυο τηλεφωνα.

Στο καταστημα που πηγα για την παρω το iphone μου ειπαν οτι δεν παιζει γιατι το 2gether δεν παει σε microsim, απο εκει καταλαβα οτι ειναι λιγο ασχετος ο τυπος μια και

η μονη διαφορα sim και microsim ειναι το μεγεθος. Ξερει κανεις αν απλα παρω την τωρινη μου καρτα την κοψω σε microsim αν θα δουλεψει το 2gether?

Γεια σας,

σκεφτομαι και εγω την αγορα του iphone 4, εκει που κολαω ειναι αν υποστηριζει η συσκευη το vodafone 2gether. Εχει δοκιμασει κανεις αν λειτουργη??? δεν με ενδιαφερει το menu του 2gether, εξαλλου σχεδον ποτε δεν γυρναω απο το ενα νουμερο στο αλλο, μονο να παιζουν και τα δυο τηλεφωνα.

Στο καταστημα που πηγα για την παρω το iphone μου ειπαν οτι δεν παιζει γιατι το 2gether δεν παει σε microsim, απο εκει καταλαβα οτι ειναι λιγο ασχετος ο τυπος μια και

η μονη διαφορα sim και microsim ειναι το μεγεθος. Ξερει κανεις αν απλα παρω την τωρινη μου καρτα την κοψω σε microsim αν θα δουλεψει το 2gether?

Αν κόβεις τη σιμ, δεν αλλάζει το προγράμμα της κάρτας αλλά το μέγεθος της. Όπως ειπες και πιο πάνω, η διάφορα είναι μόνο στο μέγεθος. Απλά να κοπεί σωστά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Καλημέρα παιδιά...

Όσων αφορά το σήμα,ήρθε ένας φίλος μου από Αγγλία με ένα iphone.

Στην Αγγλία χρησιμοποιεί vodafoneUK και εγώ την vodafoneGR.

Στην Αγγλία έχει πρόβλημα με την πτώση σήματος ακουμπώντας το hot spot,αλλά στην Ελλάδα απολύτως κανένα.

Το τεστάραμε πόσες φορές εδώ αλλά τίποτα,δεν έχανε καμία μπάρα...

Χωρίς να έχω γνώσεις πάνω σε αυτούς τους τομείς,μήπως επηρεάζετα το όλο φαινόμενο και από την "πυκνοτητα" και το πλήθος των κεραιων ή cells σε μία μεγάλη περιοχή?

Το σκέφτομαι αυτό καθώς πιστευω πώς σίγουρα η Ελλάδα θα έχει ξεπεράσει κατά πολύ το όριο των επιτρεπόμενων κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κάθε περιοχή,και ιδιαίτερα στην Αθήνα,σε αντίθεση βέβαια με την Αγγλία που θα σέβεται παραπάνω κάποια πράγματα...

iphone 4 απο αγγλια με vodafone sim σε 3g mode οταν το ακουμπησεις χανει εντελως το σημα στο μαρουσι στο υψος του eleven. στο mall το demo της vodafone που ειναι παλι στο μαρουσι σε 3g δε το χανει καθολου.

Φίλε Morgan κάποτε ντρεπομουν κι εγω να φτανω στα ακρα περι δικαιωματων...αλλα τοτε δε με ένιαζε...Πλέρωνε ο πατέρας:)....Οσο μεγαλωνα ομως '(και τα πλερωνα ολα μονος!)δεν εχανα ευκαιρια να μανουριασω με τον οποιονδηποτε κλεφτη...Δε γινεται να σε παροτρεινει καποιος να κρατησεις συσκευη μια ακομα μερα μπας και στρωσει...Τι ειναι ρε μαν το τηλεφωνο?? σκυλος που θα σταματησει να κανει ζημιες?? Και στο κατω κατω οσο κανει η συσκευη ειναι το μηνιατικο του πωλητη σχεδον...ειδες ομως με τι ανεση σου τα λεει?? Σφραγισμενα πρεπει να ζηταμε ολοι περαν της αξιοπιστις και για το σπασιμο στην εκαστοτε κλεφτρα εταιρια

Eτσι ειναι φιλε μου αλλα να ξερεις οτι ειμαστε πολυ λιγοι. Εδω προσπαθεις να βοηθησεις τους συναθρωπους σου και τους λες πως να διεκδικουν τα δικαιωματα τους και η απαντηση ειναι ειναι οτι ειμαστε υπερβολικοι. Τελος παντων ο καθενας με την αποψη του, και ολες ειναι δεκτες.

Εντάξει, εσύ αποτελείς εξαίρεση. :)

Οχι απλα δεν τους αφηνω να κανουν οτι θελουν :)

Τωρα εσυ αν πληρωνεις πχ μια συσκευη 760 ευρω και σε 4 μερες σου βγει αχρηστη και βολευτεις με μια αλλη φτιαγμενη συσκευη τι να πω μαγκια σου

Back to topic please. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Back to topic please. :)

Πολυ σωστα. Αν νομιζει καποιος μοντ οτι πρεπει να σβηστουνε τα μηνυματα μου ας τα σβησει και sorry για τα τοσα offtopic

Έχω τον εξης προβληματισμό , εχω παραγγείλει το μηλο μου απο την istorm εγω ομως κατοικώ στο Ηράκλειο Κρήτης που σημαίνει οτι άμα πάθει κατι θα πρέπει να το στέλνω Αθήνα , σημερα έκανα προκράτηση στη βοντα και μου είπαν οτι Δευτέρα να περάσω να το πάρω και σκέφτομαι να το πάρω απο κει καθαρά για λογούς κοντινού σερβις

Εσείς τι λέτε να κανω ? επιπλέον έκανα προκρατηση στη βοντα ειναι ανάγκη να πάρω με συμβόλαιο ή επιδότησή ? μπορω να το πάρω σκέτη συσκευή ετσι ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Έχω τον εξης προβληματισμό , εχω παραγγείλει το μηλο μου απο την istorm εγω ομως κατοικώ στο Ηράκλειο Κρήτης που σημαίνει οτι άμα πάθει κατι θα πρέπει να το στέλνω Αθήνα , σημερα έκανα προκράτηση στη βοντα και μου είπαν οτι Δευτέρα να περάσω να το πάρω και σκέφτομαι να το πάρω απο κει καθαρά για λογούς κοντινού σερβις

Εσείς τι λέτε να κανω ? επιπλέον έκανα προκρατηση στη βοντα ειναι ανάγκη να πάρω με συμβόλαιο ή επιδότησή ? μπορω να το πάρω σκέτη συσκευή ετσι ?

Φιλε μου με μπερδεψες. Εφοσον το παραγγειλες πως εκανες προκρατηση? Θα παρεις 2 συσκευες? Το θεμα ειναι οτι αν σου χαλασει ετσι και αλλιως στο τελος Αθηνα θα παει για σερβις. Τωρα αν μπορεις να το παρεις με η χωρις επιδοτηση πρεπει να ρωτησεις στο καταστημα οπου θα το παρεις

Καλησπέρα σε όλους... να σας ρωτήσω κάτι, έχω κάνει εγγραφή στο itunes εδώ και 4-5 μέρες και ακόμα verification mail δεν μου έχει έρθει!! συμβαίνει γενικά να καθυστερεί τόσο ή έχουν κάτι προσωπικό μαζί μου? :p :lol:

Καλησπέρα σε όλους... να σας ρωτήσω κάτι, έχω κάνει εγγραφή στο itunes εδώ και 4-5 μέρες και ακόμα verification mail δεν μου έχει έρθει!! συμβαίνει γενικά να καθυστερεί τόσο ή έχουν κάτι προσωπικό μαζί μου? :p :lol:

Δε νομιζω να εχουν κατι μαζι σου... Εκτος αν τους ειπες οτι θα κανεις jailbreak και στο χρωστανε.....

Τσεκαρε οτι εχεις δωσει σωστα τα στοιχεια σου, και να ειναι σωστα, μετα δες στα ανεπιθυμητα μη και εχει παραπεσει. Αν παλι οχι, προσπαθησε να κανεις λογαριασμο με το ιδιο μειλ, και αν σου πει οτι εχεις κανει, κανε ανακτηση κωδικου.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Kαι εγω το ιδιο προβλημα εχω φιλε μια βδομαδα περιμενω αλλα τσου :)

Kαι εγω το ιδιο προβλημα εχω φιλε μια βδομαδα περιμενω αλλα τσου :)

Άρα δεν είμαι ο μόνος ;)

@Areian0s: χαχαχα... λες να παίζει τπτ τέτοιο? Τα τσέκαρα αυτά που μου είπες και είναι όλα οκ! όταν πάω να κάνω sign in στο itunes και βάζω τους κωδικούς μου μου βγάζει το μήνυμα ''You have not verified your account'' και πατώντας οκ με βάζει σε παράθυρο για να πατήσω να το στείλει ξανά! το κάνω αλλά τίποτα δεν έρχεται! λές να φταίει που έχω βάλει hotmail? αν και λογικά δεν πρέπει να έχει θέμα..

• The title was changed to iPhone 4