Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να έχεις και σιμ φίλε για γίνει η ενεργοποίηση κι ας είναι μεταχειρισμένο , εκτός αν το κάνεις επαναφορά από κάποιο αντίγραφο αν είχες από ποιο παλιά .

ωραια λοιπον.σιμ εχω αλλα οχι την μικρη.καταλαβα.την δευτερα θα παω να την κοψω,

ευχαριστω πολυ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
ωραια λοιπον.σιμ εχω αλλα οχι την μικρη.καταλαβα.την δευτερα θα παω να την κοψω,

Κράτησε και το κομμάτι που θα περισσέψει για να το χρησιμοποιήσεις σαν αντάπτορα σε περίπτωση που θελήσεις να την βάλεις ξανά σε άλλη συσκευή.

Modpic.gif

Καλημερα παιδια, συγχωρεστε με αν γραφω σε λαθος θεμα αλλα πρωτα φορα επισκεπτομαι την περιοχη του iphone, οποτε δε ξερω τι παιζει. Λοιπον ενα φιλαρακι εχει ενα iphone 4 το οποιο του επεσε απο την τσεπη και το digitizer εσπασε, οποτε παμε για αλλαγη. Ξερω οτι πουλανε και ξεχωριστες οθονες/digitizer αλλα δεν σκοπευω να καθομαι να ξεκολλαω και να κολλαω οθονες.

Οποτε οποιος γνωριζει θα ηθελα να μου πει για αυτα τα σετ οθονης-digitizer που πουλανε, απο που μπορω να τα βρω σε καλη τιμη, φυσικα ρωταω εσας που που θα ξερετε κατι παραπανω γιατι φοβαμαι μην παω και παρω απο που να 'ναι και πεσω πανω σε καμια μουφα.

Υ.Γ.: Απο extreme-mobiles.gr κατι που εχω βρει στα 54 ευρω λετε οχι;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• Administrators
Στο eΒay θα βρεις τα πάντα . Και η λύση του extreme-mobile.gr είναι επίσης καλή και με όλα τα οφέλη μιας αγοράς από τοπικό κατάστημα.

Modpic.gif

Στο eΒay θα βρεις τα πάντα . Και η λύση του extreme-mobile.gr είναι επίσης καλή και με όλα τα οφέλη μιας αγοράς από τοπικό κατάστημα.

Ναι το εχω ψαξει στο ebay αλλα επειδη το βιαζομαι πολυ θα το αγορασω απο Ελλαδα. Αυτο που ρωτησα και μαλλον δεν το εγραψα ωστε να ειναι κατανοητο, ειναι αν καποιο αλλο παιδι απο το φορουμ εχει κανει παρομοια αγορα απο καποιο καταστημα και το ανταλλακτικο ηταν ΟΚ, ωστε να παω και εγω απο το ιδιο μαγαζι που θα ειναι δοκιμασμενο.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• Administrators
Γιαυτό μίλησα για τα προνόμια της τοπικής αγοράς. Επιπρόσθετα, ο Νίκος εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει ξεκρέμαστο σε περίπτωση κάποιου προβλήματος.

Modpic.gif

Γιαυτό μίλησα για τα προνόμια της τοπικής αγοράς. Επιπρόσθετα, ο Νίκος εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει ξεκρέμαστο σε περίπτωση κάποιου προβλήματος.

ΟΚ απο τα λογια σου βλεπω οτι υπαρχει εμπιστοσυνη, αρα δεν υπαρχει λογος να ψαχνομαι! Ευχαριστω πολυ!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ IPHONE ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΙΑ....ΗΡΘΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ;;; :(

παιδια χθες ημουν κανα 20λεπτο χρηση wifi και η πλατη του κινητου ζεματαγε με αποτελεσμα να το κλεισω.ειναι φυσιολογικο??
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ IPHONE ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΙΑ....ΗΡΘΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ;;; :(

Κανονικά πρέπει να πληρώσεις για το ξεκλείδωμα. Εναλλακτικά κάνεις χρήση των r-sim που κάνουν εικονικό sim unlock στη συσκευή σου. Για αυτά συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=332877

Τέλος να σε ενημερώσω πως η χρήση κεφαλαίων απαγορεύεται. Στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις αλλά το απαγορεύουν ρητά και οι κανονισμοί τους οποίους αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου.

παιδια χθες ημουν κανα 20λεπτο χρηση wifi και η πλατη του κινητου ζεματαγε με αποτελεσμα να το κλεισω.ειναι φυσιολογικο??

Το "ζεμάταγε" είναι λίγο σχετικό, πάντως σε γενικές γραμμές αυτή την εποχή ανεβαίνουν αρκετά οι θερμοκρασίες. Σε γενικές γραμμές είναι φυσιολογικό λοιπόν.

Modpic.gif

Το "ζεμάταγε" είναι λίγο σχετικό, πάντως σε γενικές γραμμές αυτή την εποχή ανεβαίνουν αρκετά οι θερμοκρασίες. Σε γενικές γραμμές είναι φυσιολογικό λοιπόν.

ωραια λοιπον.οντως ετσι ειναι..απλα μπορει να φταει οτι επαιζα αρκετα με τις εφαρμογες του φακου.τωρα το κινητο μαρεσει πολυ..αλλα μου λειπουν πολυ οι συντομεσεις και τα widget που ειχα στο ανδροιδ.επισης θεωρω (-) η ελλειψη ραδιοφωνου :down: να στειλω αρχεια μεσω bluetooth σε android συσκευη.και να μπορω να βαλω δικο μου ηχο κλησης χωρις συγχρονισμο και μια οκλοκληρη διαδικασια.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα.επανερχομαι με το θεμα της μπαταριας.σκεφτομαι σοβαρα την αλλαγη της.ετρεξα ενα προγραμμα και θελω να μου πειτε αν οντως η μπαταρια παραδιδει πνευμα που λεμε..

cyclecount 707

designcapacity 1420

fullchargecapacity 1107

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Καλημέρα

Έχω το I-phone 4 και έχω το εξής πρόβλημα.

Δεν με ακούνε όταν κάνω κλήση ούτε από το μικρόφωνο αλλά ούτε με το hands free.

Το μικρόφωνο όμως λειτουργεί κανονικά στην ηχογράφηση ηχητικών μηνυμάτων και στην εφαρμογή ηχογράφησης του τηλεφώνου. Γεγονός που δείχνει ότι το μικρόφωνο δουλεύει.

Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Γειά σε όλους... Μηπως θα μπορούσε κανεις να με βοηθήσει να βρω μια εφαμογη Δωρεάν απο το Apple Store που να μπορώ να έχω πρόσβαση στα βασικά όπως Wifi, Plane Mode κτλ... Η Sbsettings είναι μια απο τις καλύτερες αλλά δεν θέλω να το κάνω Jailbreak...

Αν υπάρχει κανεις που να ξερει και θελει να με βοηθησει, πραγματικα θα του ειμαι υποχρεος...

Καλο υπόλοιπο καλοκαιριου...

Φιλικά,

Άγγελος

• Administrators
Γειά σε όλους... Μηπως θα μπορούσε κανεις να με βοηθήσει να βρω μια εφαμογη Δωρεάν απο το Apple Store που να μπορώ να έχω πρόσβαση στα βασικά όπως Wifi, Plane Mode κτλ... Η Sbsettings είναι μια απο τις καλύτερες αλλά δεν θέλω να το κάνω Jailbreak...

Αν υπάρχει κανεις που να ξερει και θελει να με βοηθησει, πραγματικα θα του ειμαι υποχρεος...

Καλο υπόλοιπο καλοκαιριου...

Φιλικά,

Άγγελος

Χωρίς jailbreak δεν μπορείς να έχεις αυτό που ζητάς.

Modpic.gif

• Administrators
Ρε παιδια δεν γινεται να κανω simunlock χωρις να πληρωσω?

Σε ποιον provider είναι κλειδωμένη η συσκευή; Επίσης παίζει ρόλο και πόσο καιρό χρησιμοποιείται η συσκευή. Κάποιες εταιρίες μετά από δύο χρόνια τις ξεκλειδώνουν δωρεάν. Πρόσφατα μάλιστα η swisscom ξεκλείδωσε τις συσκευές της for free.

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά, το κινητό μου είναι κλειδωμένο στην ΑΤ & Τ υπάρχει κανένας τρόπος να τον ξεκλειδώσω δωρεάν. Αν όχι που μπορώ να το πάω για να μου το ξεκλειδώσουν στην Θεσσαλονίκη και πόσα λεφτά θέλει;

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά, το κινητό μου είναι κλειδωμένο στην ΑΤ & Τ υπάρχει κανένας τρόπος να τον ξεκλειδώσω δωρεάν. Αν όχι που μπορώ να το πάω για να μου το ξεκλειδώσουν στην Θεσσαλονίκη και πόσα λεφτά θέλει;

Δωρεάν sim unlock το ξεχνάς εκτός και αν παρέλθει το χρονικό διάστημα που υποχρεώνει το εν λόγω κλείδωμα.

Modpic.gif

Καλησπέρα έχω μια απορία στον υπολογιστή windows xp που αποθηκεύονται τα backup από το itunes ?

Στα παρακάτω paths ανάλογα ποια windows έχεις,

Windows XP: \Documents and Settings\(username)\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Note: To quickly access the Application Data folder, click Start, and choose Run. Type %appdata% and click OK.

Windows Vista and Windows 7: \Users\(username)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Note: To quickly access the AppData folder, click Start. In the search bar, type %appdata% and press the Return key.

http://support.apple.com/kb/HT4946

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ποτε θα μπορουμε να κατεβασουμε ios 7 ? απο τι ωρα θα ειναι διαθεσιμο αν δεν ξερουμε ?

Θα ειναι διαθέσιμο για τους developers γύρω στις 10-11 ώρα Ελλαδος. Για τους υπόλοιπους σε 2-3 εβδομάδες.

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Έχει δοκιμάσει κανείς το ios7 στο 4 για να μας πει εντυπώσεις από την μπαταρία;

• The title was changed to iPhone 4