Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι πολύ καλύτερο έχεις? σήμα? wifi? :worry:

Για wifi λέω μόνο παίδες.

Και συγκεκριμένα ότι ΠΑΝΤΑ και παντού βρίσκει περισσότερα δίκτυα από τα 4άρια των φίλων μου.

;););)

Opel Astra OPC

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτο γιατι γινεται?

εχω φιλο με 4αρι λευκο και επιανε περισσοτερα δικτυα απο εμενα.

iphone xs max ipad 6th gen

2η φορά που αφήνω το κινητό στο 20% περιπου μπαταρια και το βλέπω κλειστό το πρωί! Ουτε Android Να ειχα! :angry:

δειχνει οτι τρεχει ο χρονος χρησης ενω δε το πειραζεις?

Εσβησα το fousquare και σαν να εστρωσε... για να δουμε..

δεν το ειδα αυτο που λες Gog7 :)

Samsung S21 Ultra

2η φορά που αφήνω το κινητό στο 20% περιπου μπαταρια και το βλέπω κλειστό το πρωί! Ουτε Android Να ειχα! :angry:

Καποια στιγμη πριν ενα μηνα μου εκανε καποια περιεργα και σε μενα με τη μπαταρια. To διορθωσα, κλεινοντας ολα τα applications απο το multitask bar και εκανα πληρη φορτιση - αποφορτιση τρεις φορες και τωρα κραταει μια χαρα με απωλεια ποσοστου μπαταριας 1-2 % απο το βραδυ εως το πρωι. Μια χαρα και παλι. Επισης, κατι γινεται με το Viber και τη καταναλωση της μπαταριας τελευταια, οποτε κοιταξε κι αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Απο χτες έχει τρελαθει εντελως η συσκευή!!! Είχε κολήσει χτες και απο τότε κανει μόνη της συνεχώς επανεκκινησεις αυτόματα και ασταματητα!!! Μπαίνει σε Safe Mode μετα απο 4-5 αυτόματες επανεκκινησεις που κανει και το κραταω εκει για να εχω τηλεφωνο μεχρι να δω τι να κανω. (Είμαι με Jailbrake σε 4.2.1 και περιμένω το iOS5 για να αναβαθμίσω μια και καλή)

Έχει τύχει σε κανενα κατι παρόμοιο και πως να το λυσω χωρις να αναγκαστω απο τώρα να κανω Restore as New αφου περιμένω το iOS5 για να το κανω...

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Εβγαλα την Beta έκδοση του iTunes και έβαλα την κανονική αλλά τώρα δεν ανοίγει και βγάζει μηνυμα λάθους..

"

Samsung S21 Ultra

Πηγαινε στο φάκελο του iTunes μέσα στο φάκελο μουσική του χρήστη σου και διέγραψε το αν λόγω αρχειο
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Μήπως έβαλες τπτ περίεργο απο cydia πριν κολλήσει και το επηρέασε?

Ηard reset δοκίμασες να κανεις?

Εχω βαλει μπολικα απο Cydia πριν μερικες μερες, αλλα αντε τωρα να καταλαβω πιο φταιει για τις συνεχεις και ατελειωτες επανεκκινησεις και να το βγαζα... Λογικα αν το κανω hard reset - restore as new θα στρωσει, αλλα θελω να το αποφύγω για την ωρα γιατι δεν εχω τωρα το χρονο να ασχοληθω και να το φέρω στα μέτρα μου μετά. Το θεμα ειναι να καταλαβω ποια ειναι η υποπτη εφαρμογή ή tweak και να το αφαιρέσω...

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Εχω βαλει μπολικα απο Cydia πριν μερικες μερες, αλλα αντε τωρα να καταλαβω πιο φταιει για τις συνεχεις και ατελειωτες επανεκκινησεις και να το βγαζα... Λογικα αν το κανω hard reset - restore as new θα στρωσει, αλλα θελω να το αποφύγω για την ωρα γιατι δεν εχω τωρα το χρονο να ασχοληθω και να το φέρω στα μέτρα μου μετά. Το θεμα ειναι να καταλαβω ποια ειναι η υποπτη εφαρμογή ή tweak και να το αφαιρέσω...

1)Hard Reset και restore as new ειναι διαφορετικά μεταξύ τους,καμιά σχέση.Ηard reset κάνεις επανεκίνηση ουσιαστικά το κινητό και δε χάνεις τπτ από ότι έχεις

Δες εδώ πως γίνεται

2)Eναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις το εξής.Υποθέτω ότι έχειs sbsettings αφου είσαι jb

Aν ναι,τότε άνοιξε το πήγαινε Μore και μετά στο Μobile Substrate Addons.Aπο εκεί απενεργοποίησε τα όλα.Μετά ξεκίνα να ενεργοποιείς ένα ενα (ή λιγα λίγα απο αυτά που είσαι σίγουρος οτι ειναι οκ) απο αυτά μέχρι να βρείς ποιο είναι αυτό που σου δημιουργεί το προβλημα

Αλλιώς για να μην σου πάρει πολύ χρόνο κλείνοντας τα όλα οπως σου ειπα παραπάνω,ξεκίνα κατευθείαν να απενεργοποιείς αυτά που έβαλες τελευταια και πήγαινε προς τα πίσω.

Αφού τα βρείς αυτα που σου δημιουργούν το προβλημα,αφαίρεσα τα εντελώς.

Edited by kill_bill

Ολα μιλουν για 4s κι εσυ ψαχνεις το 5; :) Σε λιγες μερες θα γινει η παρουσιαση, οποτε στην Ελλαδα, απο Νοεμβριο (και αν) επισημως. Μια vodafone επι της Πατησιων που ρωτησα, δεν εχει καμια ενημερωση ακομα.

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ολα μιλουν για 4s κι εσυ ψαχνεις το 5; :) Σε λιγες μερες θα γινει η παρουσιαση, οποτε στην Ελλαδα, απο Νοεμβριο (και αν) επισημως. Μια vodafone επι της Πατησιων που ρωτησα, δεν εχει καμια ενημερωση ακομα.

Σιγα μην ειχε ενημερωση η βοδιαφον στην Πατησιων:lol::lol::lol:

Αυτοι δεν εχουν ενημερωση ουτε τα κινητα της βιτρινας τους!!!

Παντως, μην ειμαστε απαισιοδοξοι. Το ipad2 δεν αργησε να ερθει στην Ελλαδα (αν και σε περιορισμενη διαθεσιμοτητα).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Εγω αδιαφορη ειμαι, γιατι ειτε ερθει ειτε οχι, no money για νεο μηλο! Αλλωστε το παλιο δεν εχει κλεισει 5 μηνες ζωης το καημενο! Και τωρα που ξεκλειδωσα και το bt να το απαρνηθω; :lol: Ετσι για την ιστορια ρωτησα στη voda...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

πήρα έναν φορτιστή αυτοκινητου από ebay τον οποιον όταν τον σύνδεσα έβγαζε το κινητό ότι η φόρτιση με το συγκεκριμένο εξάρτημα δεν υποστηρίζεται αλλα το κινητό φορτίζει κανονικά. τι να κάνω να τον πετάξω η δεν υπάρχει πρόβλημα??
iphone xs max ipad 6th gen

πήρα έναν φορτιστή αυτοκινητου από ebay τον οποιον όταν τον σύνδεσα έβγαζε το κινητό ότι η φόρτιση με το συγκεκριμένο εξάρτημα δεν υποστηρίζεται αλλα το κινητό φορτίζει κανονικά. τι να κάνω να τον πετάξω η δεν υπάρχει πρόβλημα??

Το ίδιο θέμα μου έχει παρουσιάσει στο ipod touch το multimedia station της pioneer που έχω. Ενώ λέει ότι δεν υποστηρίζει φόρτιση, φορτίζει κανονικά τη συσκευή ενόσω παίζει τραγούδια. 1,5 χρόνο τώρα δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα! Αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου... το iphone δεν το σύνδεσα ποτέ όμως για να είμαι ειλικρινής

Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p

www.macspot.gr

Υπάρχει κάποιο προγραμμα στο app store με το οποίο να μπορείς να αποθήκευσης στο iPhone τις φωτός από το Facebook?
Everything Is Possible....

Οταν παω στο itunes να κανω συγχονισμο τις εφαρμογες μου λεει οτι θα αντικατασταθουν κλπ.....τι μπορω να κανω απτο itunes στις εφαρμογες?
:w00t:

Αριστερά που λέει τη συσκευή σου, πχ areian0s iPhone, θα πατησεις εκει δεξί κλικ και θα κάνεις πρώτα transfer purchases. Μόλις τις περάσει, τότε θα κανεις sync. Επειδή φαντάζομαι έχεις κάνει jb, ελεγξε και στον installous αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή iTunes sync.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Αριστερά που λέει τη συσκευή σου, πχ areian0s iPhone, θα πατησεις εκει δεξί κλικ και θα κάνεις πρώτα transfer purchases. Μόλις τις περάσει, τότε θα κανεις sync. Επειδή φαντάζομαι έχεις κάνει jb, ελεγξε και στον installous αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή iTunes sync.

Σευχαριστω πολυ φιλε μου...αλλα τωρα καθε φορα που θα το συνδεω θα τις συγχρονιζει ??

:w00t:

Αν κανεις πρωτα αυτο και μετα το sync ναι. Απλα απενεργοποιησε τον αυτοματι συγχρονισμο οποτς συνδεεις το κινητο, ωστε να μη σου βγαζεις οσες εβαλες απο installous. Να κανεις πρωτα εσυ τη διαδικασια με το transfer.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

ε ναι γιατι το 4 το βαρεθηκα..:)

Υπάρχει κάποιο προγραμμα στο app store με το οποίο να μπορείς να αποθήκευσης στο iPhone τις φωτός από το Facebook?

Η ιδια η εφαρμογη το υποστηρίζει αυτο. Δοκίμασε το!

ε ναι γιατι το 4 το βαρεθηκα..:)

Μέχρι στιγμής μόνο φήμες υπάρχουν για το 4S ή το 5. το τελευταίο δημοσίευμα αναφέρεται μάλλον στο 5 και όχι στο 4S -> http://www.iphonehellas.gr/30441/hard-candy-mystery-device/

Anw δε χρειάζεται να περιμένεις λίγες μέρες ,αλλά λίγες ώρες ακόμα για να μάθεις. Σήμερα στις 8 ώρα Ελλάδος θα γίνει η παρουσίαση. Το πότε θα κυκλοφορήσει θα το μάθουμε κι αυτό πιθανότατα σήμερα!

... and Justice for ... ALL ...

• The title was changed to iPhone 4