gsfakianakis Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Πως μπορώ να δω αν είναι απο Εμιράτα η αμερικανικό; Sent from my iPhone using Tapatalk δεν νομιζω οτι μπορεις να το δεις απο καπου Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 ισως με το part number να μπορεις. θελει ψαξιμο στο Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ona Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Ξερετε κανενα μαγαζι να παω να κανω unlock στο sto iphone4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 χτες πηρα το νεο μηλο μου παρατηρω οτι εχει πολυ αδυναμο σημα wifi νατο παω πισω? θα το δεκτουν εχει αγοραστει πριν 4 μερες απο wind σε καταστημα της θεσαλονικης και τωρα εγω το εχω στο ηρακλειο κρητης μπορω να το παω σε ενα καταστημα wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 χτες πηρα το νεο μηλο μου παρατηρω οτι εχει πολυ αδυναμο σημα wifi νατο παω πισω? θα το δεκτουν εχει αγοραστει πριν 4 μερες απο wind σε καταστημα της θεσαλονικης και τωρα εγω το εχω στο ηρακλειο κρητης μπορω να το παω σε ενα καταστημα wind? εαν εχεις αποδειξη αγορας βεβαια και μπορεις Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 εχω αποδειξη 20/9 αγορασμενο γινεται αντικατασταση αμεσως ή θα κανουν μέρες ή θα μου πουν οτι δεν εχει κανενα προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 εχω αποδειξη 20/9 αγορασμενο γινεται αντικατασταση αμεσως ή θα κανουν μέρες ή θα μου πουν οτι δεν εχει κανενα προβλημα? Εκεινοι θα σου πουν καλυτερα.:) Παντως, ακομη και αν κανει καποιες μερες, καλυτερα να το αλλαξεις παρα να μεινεις με το προβληματικο, ετσι δεν ειναι?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 αυριο θα παω να δω τι θα γινει εχει τυχει σε καποιον αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 εχω αποδειξη 20/9 αγορασμενο γινεται αντικατασταση αμεσως ή θα κανουν μέρες ή θα μου πουν οτι δεν εχει κανενα προβλημα? οχι δεν γινεται αμεσως συνηθως λενε 15 μερες Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 χτες πηρα το νεο μηλο μου παρατηρω οτι εχει πολυ αδυναμο σημα wifi νατο παω πισω? θα το δεκτουν εχει αγοραστει πριν 4 μερες απο wind σε καταστημα της θεσαλονικης και τωρα εγω το εχω στο ηρακλειο κρητης μπορω να το παω σε ενα καταστημα wind? Πως διαπιστωσες πως εχει αδυναμο wifi ? στο ρωταω αυτο γιατι το wifi του iphone δεν ειναι και το καλυτερο της αγορας , κι εγω στην αρχη προβληματιστικα αλλα μετα διαπιστωσα πως ετσι ειναι τα πραγματα και το αφησα οπως εχει το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis5 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Πως διαπιστωσες πως εχει αδυναμο wifi ? στο ρωταω αυτο γιατι το wifi του iphone δεν ειναι και το καλυτερο της αγορας , κι εγω στην αρχη προβληματιστικα αλλα μετα διαπιστωσα πως ετσι ειναι τα πραγματα και το αφησα οπως εχει το θεμα. Βασικα εγω πιστευω πως ισως ειναι απο τα καλυτερα της αγορας, σαν μετρο συγκρισης εχω τουλαχιστον αλλα 10 κινητα που κυκλοφορουν στην αγορα. Προσωπικα στο δικο μου ειναι εξαιρετικο.:) Παράθεση S. E. A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Και στο δικό μου iPhone 4 το Wi-Fi είναι μια χαρά, καλύτερο από αυτό του HTC HD2 και του HTC TyTN II που είχα πριν. Να φανταστείτε ότι δουλεύει μια χαρά (2/3 κυκλάκια) ακόμα και κάτω στο δρόμο (είμαι στον 3ο όροφο). Εννοείται ότι παντού μέσα στο σπίτι έχω 3/3 κυκλάκια. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι καλύτερο... Sent from my iPhone 4 using Tapatalk. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 ετσι ηταν και εμενα το προηγουμενο 4αρι που ειχα αυτο ομως εχει πιο κακο σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidiwths_1 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Παιδιά καλησπέρα, εχω το λευκό μηλόφωνο και εκτός των α΄λλω θεμάτων που έχω διαπίστωσα ότι δεν μπορέι να συνδεθεί με itech bluetooth και συγκεκριμένα με το clip radio D και το ivoice pro της itech. Προς μεγάλη μου εκπληξη συνδέεται με το αρχαίο Nokia BH-800. Μπορεί κάποιος να μου πει υπευθυνα αν έχει προβλημα το μηλόφωνο μου που δεν βρίσκει τα άλλα 2 πιο εξελιγμένα ακουστικά bluetooth? Παράθεση ''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Εγώ πάντως με 3GS έχω πολύ καλύτερο στο ίδιο σημείο από τουλάχιστον 4 4άρια που έχουμε δοκιμάσει σύγκριση με φίλους μου. Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 ξερουμε ποτε θα βγει ios 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 ξερουμε ποτε θα βγει ios 5 ? [software] iOS 5 Εδω θα βρεις όλες τις τελευταίες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Εγώ πάντως με 3GS έχω πολύ καλύτερο στο ίδιο σημείο από τουλάχιστον 4 4άρια που έχουμε δοκιμάσει σύγκριση με φίλους μου. Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό? Τι πολύ καλύτερο έχεις? σήμα? wifi? :worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Τι πολύ καλύτερο έχεις? σήμα? wifi? :worry: To 4 έχει ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερο σήμα απο το 3GS αυτο είναι το μόνο σίγουρο :) Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 2η φορά που αφήνω το κινητό στο 20% περιπου μπαταρια και το βλέπω κλειστό το πρωί! Ουτε Android Να ειχα! :angry: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Έχεις κανει JB ? Αν ναι, τότε κατι που έχεις κατεβάσει σου πίνει την μπαταρία... Αν δεν έχεις κάνει JB τότε δοκίμασε με ενα hard reset (κράτα πατημένο το ΟΝ/OFF και το home button μαζι μέχρι να σβήσει και δεις το μήλο και μετά άφησε το) και εαν δεν σου φτιάξει με αυτο ξαναπέρασε την έκδοση που εχεις και κανε ' Setup as new". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Δεν εχω JB. Με το Hard reset σβηνονται ολα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Δεν εχω JB. Με το Hard reset σβηνονται ολα; οχι δεν σβηνεται τιποτα Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Οχι... αν το κάνεις σωστά βέβαια! (όπως σου περιέγραψα πιο πάνω.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 2η φορά που αφήνω το κινητό στο 20% περιπου μπαταρια και το βλέπω κλειστό το πρωί! Ουτε Android Να ειχα! :angry: Δες μήπως έχεις ξεχασμένο ανοιχτό κατι GPS όπως Navigon, TomTom ή foursquare... Αυτα τρώνε τη μπαταρία στο idle. Μετά κανε ένα reset και είσαι φίνα. Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts