Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηγα στον γερμανο κ μου ειπαν οτι πρεπει να το εχω αγορασει απο εκει και να γινει την ιδια μερα η ασφαλεια..στη βονταφον δεν υπαρχει κατι τετοιο γελασαν μολις το ρωτησα

Αφού ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει την υπηρεσία «Ασφάλεια» από πού θα το αγόραζες; Και πρεπει να γινει η ασφαλεια την ιδια μερα που θα κοπει και η αποδειξη. Ασε την vodafone να γελαει... :p :lol:

2 χρονια ειναι για οοοοολα τα κινητα.

δηαδη καποιος που το ασφαλισε πριν τον 1 χρονο θα το σπασει να παρει καινουργιο..?

Ακριβως

Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλησπέρα παιδιά, σήμερα το μεσημέρι ενώ κοιμόμουνα μου έκλεισε το iphone 4 απο μπαταρία και οταν ξύπνησα το βρήκα κλειστό. Τώρα εδώ και 10 λεπτά το βάζω στον φορτιστή και δεν κάνει τίποτα!! Ούτε δείχνει να φορτίζει ούτε όταν πατάς το power button ανοίγει!! Τι μπορεί να γίνετε??? Θα μας ρίξει τα μαλιά αυτή η Apple!! Ολο μπροστά σε παράξενα πέφτω!! SOS Οποιος ξέρει τι μπορεί να φταίει ας μου πει γιατί έμεινα και χωρίς τηλέφωνο!!

Kαλησπέρα παιδιά, σήμερα το μεσημέρι ενώ κοιμόμουνα μου έκλεισε το iphone 4 απο μπαταρία και οταν ξύπνησα το βρήκα κλειστό. Τώρα εδώ και 10 λεπτά το βάζω στον φορτιστή και δεν κάνει τίποτα!! Ούτε δείχνει να φορτίζει ούτε όταν πατάς το power button ανοίγει!! Τι μπορεί να γίνετε??? Θα μας ρίξει τα μαλιά αυτή η Apple!! Ολο μπροστά σε παράξενα πέφτω!! SOS Οποιος ξέρει τι μπορεί να φταίει ας μου πει γιατί έμεινα και χωρίς τηλέφωνο!!

Δοκιμασες να το συνδεσεις στον υπολογιστη? δοκιμασε κατι αλλο πατα το home(στρογγυλο) και κρατατω πατημενω και συνδεσε το καλωδιο αφου το εχεις βαλει στον υπολογιστη να δεις αν νιωθει..

Στην αρχή το σύνδεσα απλά για να δω αν φορτίζει αλλά δεν και το ξαναέβαλα στην πρίζα. Τώρα κάνω και αυτό που μου λες και πάλι δεν κάνει τίποτα. Κανονικά με το home button κρατιμένο τι έπρεπε να κάνει?? Καμιά άλλη λύση??

Στην αρχή το σύνδεσα απλά για να δω αν φορτίζει αλλά δεν και το ξαναέβαλα στην πρίζα. Τώρα κάνω και αυτό που μου λες και πάλι δεν κάνει τίποτα. Κανονικά με το home button κρατιμένο τι έπρεπε να κάνει?? Καμιά άλλη λύση??

Αν πατησεις το home και το κρατησεις πατημενο και καρφωσεις στο κινητο το καλωδιο μπαινει σε dfu αν νιωσει θα δειξει στο pc οτι βρεθηκε συσκευη , αν δεν κανει ουτε αυτο.. Αρα πας για αντικατασταση

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω για DFU mode θέλει και το home και το power button. Αλλά απο την στιγμή που θα μπεί σε Dfu mode τι μπορείς να κάνεις για να επανέλθει??

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω για DFU mode θέλει και το home και το power button. Αλλά απο την στιγμή που θα μπεί σε Dfu mode τι μπορείς να κάνεις για να επανέλθει??

Αν νιωσει και δεις στο pc οτι το ειδε σαν συσκευη και εχεις ανοιξει το itunes μπορεις να του κανεις ενα restore απο το backup σου..Αν το δει ο υπολογιστη μην τρομαξεις μπορει να μην δειξει το μηλο και να μπει σε dfu με μαυρη οθονη

Τελικά το εστρωσα!!!!! :D:D Ενώ ήταν συνδεμένο στον φορτιστή κράτησα πατημένα το Sleep και home button για 10 δευτερόλεπτα περίππου και άνοιξε η οθόνη, έδειξε το μήλο μετά το νεκροκέφαλο και έμεινε εκεί(λογικά περίμενε εντολή από το pc αν ήταν συνδεμένο για restore). Μετά ξαναπάτησα το home και to sleep button μαζί για παραπάνω απο 10 δευτερόλεπτα και έκανε επανεκίνηση (βγήκε απο DFU mode) και άνοιξε κανονικά!! Επίσης με το που άνοιξε έδειχνε κόκκινη την μπαταρία αλλά ήταν στο 16 % που σημαίνει ότι φόρτιζε. Μηπως ήθελε απλά να περιμένω να πάει πάνω απο 20% οπου και πρασινίζει για να ανοιξει?? Ικασίες κάνω δεν ξέρω τίποτα σίγουρα. Οποιος ξέρει σε τι μπορεί να οφείλετε αυτό ας πεί να ξέρω για την επόμενη φορά μην με πιάσει ξανα κρύος ιδρώτας!!!

Τελικά το εστρωσα!!!!! :D:D Ενώ ήταν συνδεμένο στον φορτιστή κράτησα πατημένα το Sleep και home button για 10 δευτερόλεπτα περίππου και άνοιξε η οθόνη, έδειξε το μήλο μετά το νεκροκέφαλο και έμεινε εκεί(λογικά περίμενε εντολή από το pc αν ήταν συνδεμένο για restore). Μετά ξαναπάτησα το home και to sleep button μαζί για παραπάνω απο 10 δευτερόλεπτα και έκανε επανεκίνηση (βγήκε απο DFU mode) και άνοιξε κανονικά!! Επίσης με το που άνοιξε έδειχνε κόκκινη την μπαταρία αλλά ήταν στο 16 % που σημαίνει ότι φόρτιζε. Μηπως ήθελε απλά να περιμένω να πάει πάνω απο 20% οπου και πρασινίζει για να ανοιξει?? Ικασίες κάνω δεν ξέρω τίποτα σίγουρα. Οποιος ξέρει σε τι μπορεί να οφείλετε αυτό ας πεί να ξέρω για την επόμενη φορά μην με πιάσει ξανα κρύος ιδρώτας!!!

Επρεπε να παει 20% για να αναψει..Γιατι μπορει να ειχε πεσει αρκετα ποιο κατω η μπαταρια..

Εμένα πάντως όταν έχει κλείσει από μπαταρία, ανοίγει στο 4%.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Και εγω με την σειρα μου για ενα φιλο..Εχθες ξαφνικα το iphone σταματησε να εχει ηχο(δηλαδη ουτε ringtone ακουγοταν ουτε μουσικη ουτε καν τον ηχο οταν ξεκλειδωνει και κλειδωνει..Αντικατασταση ?μια παρενθεση δεν εστρωσε ουτε με Update..

Εμένα πάντως όταν έχει κλείσει από μπαταρία, ανοίγει στο 4%.

Εμενα δεν εχει τυχη τοσο λιγο και να αναψει :P .

Ε αφου το ήξερες τι δεν μου το είπες απο την αρχή και μου έλεγες για DFU mode και τέτοια.. Αφου ανέφερα οτι έκλεισε μόνο του απο μπαταρία.............

Edit: Μια ακόμα φορά που μου έκλεισε απο μπαταρία με το που το είχα πάρει με το που έκλεισε και το έβαλα στον φορτιστή ανοιξε κατευθείαν γιαυτό με ανυσηχησε!

Edited by JiMiS_13

2 χρονια ειναι για οοοοολα τα κινητα.

δηαδη καποιος που το ασφαλισε πριν τον 1 χρονο θα το σπασει να παρει καινουργιο..?

το ξερω οτι ειναι για 2 χρονια για οοολα τα κινητα αλλα εμενα ο γερμανος μου ειπε οτι εχει εγγυηση 1 χρονο.

για την εγγυηση ετσι μου ειπε. σταστο στο τελος του χρονου και φερτο μου. και παραξενευτηκα λιγο.

ξερει κανενας τι παιζει μαυτην την εγγυηση???

iphone xs max ipad 6th gen

Οταν βγαζω φωτογραφια με την εμπροσθια καμερα και μετα την παει στις φωτογραφιες, παω να την δω και την δειχνει σαν καθρεφτης... δηλαδη οταν βγαινει, πχ η φραντζα παει δεξια και οταν παω στις φωτογραφιες ειναι αριστερα!

Σωστος ή προβλημα;

Ετσι βγαινει... Σκεψου πως αν βαλεις την οθονη μπροστα στο προσωπο σου, με τη φωτογραφια σου, τοτε θα παει κανονικα σαν εσενα...
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

[ATTACH]19856[/ATTACH]

[ATTACH]19857[/ATTACH]

Καλησπερα παιδια και χρονια σας πολλα!

Παρακαλω οποιος γνωριζει να μου απαντησει¨!

Εγκατεστησα το graviboard απο cydia.οπως βλεπετε οταν τρεχει η εφαρμογη και τα εικονιδια αλλαζουν θεση συμφωνα με τη βαρυτητα πανω στο status bar υπαρχει ενα εικονιδιο.Το προβλημα ειναι οτι το εικονιδιο αυτο παρεμεινε αφοτου κολλησε η εφαρμογη.Την εκανα unistall και ακομα παραμενει το εικονιδιο.Εκανα πανω απο δεκα φορες respring και παλι τιποτα.Εκανα καμια δεκαρια reboot και τιποτα παλι.Υπαρχει κανενας που μπορει να μου βρει μια λυση?

(Υ.Γ Την ξανακατεβασα,δουλεψε κανονικα,την εκανα παλι unistall και τιποτα.Επισης η εφαρμογη ειναι σπασμενη)

Ευχαριστω εκ των προτερων!

[ATTACH]19856[/ATTACH]

[ATTACH]19857[/ATTACH]

Καλησπερα παιδια και χρονια σας πολλα!

Παρακαλω οποιος γνωριζει να μου απαντησει¨!

Εγκατεστησα το graviboard απο cydia.οπως βλεπετε οταν τρεχει η εφαρμογη και τα εικονιδια αλλαζουν θεση συμφωνα με τη βαρυτητα πανω στο status bar υπαρχει ενα εικονιδιο.Το προβλημα ειναι οτι το εικονιδιο αυτο παρεμεινε αφοτου κολλησε η εφαρμογη.Την εκανα unistall και ακομα παραμενει το εικονιδιο.Εκανα πανω απο δεκα φορες respring και παλι τιποτα.Εκανα καμια δεκαρια reboot και τιποτα παλι.Υπαρχει κανενας που μπορει να μου βρει μια λυση?

(Υ.Γ Την ξανακατεβασα,δουλεψε κανονικα,την εκανα παλι unistall και τιποτα.Επισης η εφαρμογη ειναι σπασμενη)

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Αν δεν βρεις τα αρχεία που εγκαθιστα η εφαρμογη και να τα διαγραψεις μέσω iFile, δεν γλυτωνεις το restore.

Έχουμε πει πολλές φορές μείνετε μακριά απο σπασμένες εφαρμογές Cydia. Ούτε το repos του site που τις μοιράζει δεν βάζω.:mad:

Καλημέρα.

Στη συσκευή δουλέυουν και άλλα ακουστικά 3,5 εκτός τα original;

Τα πάντα ολα:)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπέρα σε όλους. δεν ξέρω αν έχει κανείς πρόβλημα αλλά εμένα κάποιες φορές το τηλ. μου κολλάει. σήμερα για παράδειγμα μιλούσα στο τηλ αρκετά λεπτά και όταν έσυρα τον βέλος για να ξεκλειδώσει μου κόλλησε και δεν ξεκολλαγε αν δεν πατούσα το home button. η για παράδειγμα έψαχνα στα contacts και μου εμφάνιζε τις λεπτομέρειες μαύρες και σαν να πιξελιζε η οθόνη.

τσπ μου κάνει πάντως αρκετά συχνά κολλήματα. μήπως έχετε καμία λύση ή προταση?

ευχαριστώ.

α και κάτι άλλο. ποια είναι ρε παιδιά η πιο λεπτή θήκη. ψάχνω κάτι που να μην προσθέτει καθόλου όγκο στο τηλ. ξέρω μια που έχει πάχος 4χιλιοστά γνωρίζετε κάτι? ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους. Πήρα τη διαφανή θήκη της moshi και πιστεύω μέχρι στιγμής απο όσες έχω δοκιμάσει ότι είναι η καλύτερη.

Τώρα με τα κολληματα το έκανε ένα restart και νομίζω ότι παει καλύτερα. Θα δούμε

Παιδια τις τελευταιες μερες δε μπορω να συνδεθω με τπτ σε wifi!Εχω δοκιμασει και σε διαφορετικα routers αλλα τπτ.Εκανα reset τις ρυθμισεις δικτου αλλα τπτ.Και το περιεργο ειναι οτι στο wifi συνδεομαι (εμφανιζεται το σηματακι με το σημα) αλλα στο safari μου βγαζει μνμ οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος στο internet και γενικος δεν λειτουργει τπτ μεσω internet...εχετε καμια ιδεα???

το ξερω οτι ειναι για 2 χρονια για οοολα τα κινητα αλλα εμενα ο γερμανος μου ειπε οτι εχει εγγυηση 1 χρονο.

για την εγγυηση ετσι μου ειπε. σταστο στο τελος του χρονου και φερτο μου. και παραξενευτηκα λιγο.

ξερει κανενας τι παιζει μαυτην την εγγυηση???

τελικα ποσα χρονια ειναι η εγγυηση ρε παιδια? 1 η 2?

και αν ειναι 2 γτ ο γερμανος μου ειπε οτι ειναι 1?

iphone xs max ipad 6th gen

τελικα ποσα χρονια ειναι η εγγυηση ρε παιδια? 1 η 2?

και αν ειναι 2 γτ ο γερμανος μου ειπε οτι ειναι 1?

1 χρόνο έχουν τα άιφον, γιατί 1 χρόνο δ΄νει ο κατασκευαστής.

ΟΜΩΣ, από το νόμο όλα τα κινητά πρέπει να έχουν υποχρεωτικά το λιγότερο 2 χρόνια εγγύηση. Εννοείται ότι θα πρέπει να κινηθείς δικαστικά....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Έχουμε πει πολλές φορές μείνετε μακριά απο σπασμένες εφαρμογές Cydia. Ούτε το repos του site που τις μοιράζει δεν βάζω.:mad:

Kυριε Κωστα εβαλα μια "σπασμενη" ετσι για να δω αν λειτουργει.....:X

http://i36.photobucket.com/albums/e16/sakis007/IMG_0474.png

επιτελους ΜΑΥΡΟ Ελληνικο πληκτρολογιο:D

την αφαιρω και αγοραζω την οριτζιναλ(το μονο θετικο που εχεις με τις σπασμενες ειναι η δοκιμη)

Kυριε Κωστα εβαλα μια "σπασμενη" ετσι για να δω αν λειτουργει.....:X

http://i36.photobucket.com/albums/e16/sakis007/IMG_0474.png

επιτελους ΜΑΥΡΟ Ελληνικο πληκτρολογιο:D

την αφαιρω και αγοραζω την οριτζιναλ(το μονο θετικο που εχεις με τις σπασμενες ειναι η δοκιμη)

Σάκη δεν είναι θέμα ηθικής. Έχουν παρουσιαστεί πολλα προβλήματα και εκτός αυτου δεν ξέρεις τι άλλο έχει μέσα....

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το JB απο τον καιρο του 3G βάζοντας μόνο υπογεγραμενες εφαρμογές Cydia.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to iPhone 4