Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω παρατηρήσει, (μου εχει συμβει 2 φορες και ακομα δεν εχω βρει το γιατι) οτι εαν το φορτίσω οταν πεφτει κατω απο 20% η μπαταρια, μετα πλέον το τηλεφωνο την τρωει σαν τρελο...

Ξεκίνησα το πρωι στις 7¨30 με 100% και τωρα ειμαι στο 76% με πολυ λιγο ομιλια και internet.

Κατι συμβαινει, που ακομα δεν εχω καταλαβει.:cry:

Και για να προλαβω Ζαχαρακιδες και ΣΙΑ :lol:, οχι ΔΕΝ Εχω στησει @@ στο τηλεφωνο. Εχει πολυ λιγα tweaks - τα ιδια tweaks που ετρεχε το τηλεφωνο και πριν - οταν η μπαταρια επαιζε καλα...

Κρατιέμαι να μη παω για restore... μιας και το JB της 4.3.1 ειναι στην αλλη γωνία!

Γιώργο καλημέρα. Δεν το βλέπω κάτι που δεν διορθώνεται ώστε να καταλήξεις σε restore. Άρχισε να απενεργοποιεις ένα πράγμα την φορά κ παρακολούθησε το.

Δεν είσαι άσχετος να μην βρεις τι φταίει ;)

Βγήκε το Jb της 4.3.1;

Written from best iPhone 4G 32g, viaTapatalk

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιώργο καλημέρα. Δεν το βλέπω κάτι που δεν διορθώνεται ώστε να καταλήξεις σε restore. Άρχισε να απενεργοποιεις ένα πράγμα την φορά κ παρακολούθησε το.

Δεν είσαι άσχετος να μην βρεις τι φταίει ;)

Βγήκε το Jb της 4.3.1;

Written from best iPhone 4G 32g, viaTapatalk

Αυτο εχω κανει απο χθες ρε Δημητρη μου, αλλα για καποιο λογο η μπαταρια πεφτει σαν τρελη. Εκανα hard reset πριν απο λιγο και φωρτιζω παλι... να δουμε τι να σου πω...

Ναι, το JB ειναι πολυ κοντα να γινει released... ισως και μεσα στο ΣΚ. To exploid που εχει βρεθει παιζει κανονικα, και εχει δωθει στον MuscleNerd για να το ενταξει στο Redsn0w...

Μια απορία.Πως βλέπω απ το άλμπουμ την ημερομηνία και την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία η το βίντεο;

Επίσης έχετε υπόψη κάποια καλή εφαρμογή για φωτογραφίες που να μπορώ να τις κατηγοριοποιω σε φακέλους;

Γνωριζει καποιος?

Γίνετε να έχομε σε microsim 2 αριθμούς? όπως είναι σε κανονική sim?

οχι φιλε μου,τουλαχιστον οχι ακομη...

Γνωριζει καποιος?

ρυθμισεις/γενικα/υπηρεσιες τοποθεσιας/καμερα

Αυτο εχω κανει απο χθες ρε Δημητρη μου, αλλα για καποιο λογο η μπαταρια πεφτει σαν τρελη. Εκανα hard reset πριν απο λιγο και φωρτιζω παλι... να δουμε τι να σου πω...

Ναι, το JB ειναι πολυ κοντα να γινει released... ισως και μεσα στο ΣΚ. To exploid που εχει βρεθει παιζει κανονικα, και εχει δωθει στον MuscleNerd για να το ενταξει στο Redsn0w...

περιεργο ρε φιλε...:O

καλο αυτο με το jb :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

εχω παρατηρήσει, (μου εχει συμβει 2 φορες και ακομα δεν εχω βρει το γιατι) οτι εαν το φορτίσω οταν πεφτει κατω απο 20% η μπαταρια, μετα πλέον το τηλεφωνο την τρωει σαν τρελο...

Ξεκίνησα το πρωι στις 7¨30 με 100% και τωρα ειμαι στο 76% με πολυ λιγο ομιλια και internet.

Κατι συμβαινει, που ακομα δεν εχω καταλαβει.:cry:

Και για να προλαβω Ζαχαρακιδες και ΣΙΑ :lol:, οχι ΔΕΝ Εχω στησει @@ στο τηλεφωνο. Εχει πολυ λιγα tweaks - τα ιδια tweaks που ετρεχε το τηλεφωνο και πριν - οταν η μπαταρια επαιζε καλα...

Κρατιέμαι να μη παω για restore... μιας και το JB της 4.3.1 ειναι στην αλλη γωνία!

Δηλαδη θες να πεις πως θα ταν καλυτερο να μην πεφτει κατω απο το 20%?

Κοιτα του εκανα restore και downgrade παλι στην 4.2.1 αλλα ειναι αδειο τελειως το εχω αφισει σε flight mode απο χθες το βραδυ και δεν καταναλωσε τιποτα μεχρι στιγμης.

Το θεμα ειναι πως πριν το βαλω σε flight mode απο τις 9.20 μεχρι τις 11.20 απο το 100% επεσε (αναμονη παλι το ειχα - οχι χρηση σε πτηση) στο 96%. Δεν ειναι υπερβολικο μεσα σε 2 ωρες??

Θα φτιαξει αν παω τελικα στην 4.3.1? η παιζει να τα παιξε και η μπαταρια?.. :confused:αλλα ειναι μονο 3 μηνων.

Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Δηλαδη θες να πεις πως θα ταν καλυτερο να μην πεφτει κατω απο το 20%?

Κοιτα του εκανα restore και downgrade παλι στην 4.2.1 αλλα ειναι αδειο τελειως το εχω αφισει σε flight mode απο χθες το βραδυ και δεν καταναλωσε τιποτα μεχρι στιγμης.

Το θεμα ειναι πως πριν το βαλω σε flight mode απο τις 9.20 μεχρι τις 11.20 απο το 100% επεσε (αναμονη παλι το ειχα - οχι χρηση σε πτηση) στο 96%. Δεν ειναι υπερβολικο μεσα σε 2 ωρες??

Θα φτιαξει αν παω τελικα στην 4.3.1? η παιζει να τα παιξε και η μπαταρια?.. :confused:αλλα ειναι μονο 3 μηνων.

οχι δεν το βρισκω υπερβολικο σε 2 ωρες να σου πεσει 4%... ειχες 3g ανοιχτο και mail?

Το redsn0w ειναι για mac μονο?

εμεις με τα windows τι θα απογινουμε?!!

Edited by manwlis77

εμεις με τα ςινδοςσ τι θα απογινουμε?!!

αναμονη εσεις !:lol::lol::lol::lol:

Γνωριζει καποιος?

ρυθμισεις/γενικα/υπηρεσιες τοποθεσιας/καμερα

Κάτι χάνω μάλλον. Τι σχέση έχει αυτό, με αυτό που ρώτησε ο eddiedimitris;;

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Παντως και εγω εχω απωλειες στο θεμα της μπαταριας......

Το ιδιο στησιμο στο τηλεφωνο, τα ιδια tweaks και προγραμματα απο το cydia.

Απολυτως η ιδια καθημερινη χρηση.(Χωρις data,χωρις ιντερνετ,μονο πολλα τηλεφωνηματα)

Στην 4.1 εχανα 40-45% ημερησιως(τσεκαρισμενο για μηνες) στην 4.2.1 χανω 60-70%(απο την πρωτη μερα αναβαθμισης),

αν η 4.3.1 ειναι χειροτερη μαλλον δεν θα βγαζω την μερα.:(

Κάτι χάνω μάλλον. Τι σχέση έχει αυτό, με αυτό που ρώτησε ο eddiedimitris;;

Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί δεν απαντας εσύ παρα γράφεις μόνο αν έχει σχέση η απάντηση του zaharakis.

Εν πάσει περιπτωσει, δεν γίνεται απο το iPhone αυτο που ζητά ο φίλος. Για να δει τα στοιχεία των φωτο θα πρέπει να τις μεταφέρει στον υπολογιστη του.

Υπάρχουν εφαρμογές που επιτρέπουν την καταχώριση σε ξεχωριστούς φακέλους αλλα δεν μπορω να σου πω ποιες είναι γιατί δεν τις χρησιμοποιω.

Μεταφέρω τις φωτο μου στον υπολογιστη μου, κρατω τις καλύτερες, τις επεξεργαζομαι με την άνεση μου και μετα τις καταχωρω ανα γεγονός σε φακέλους.

Κατόπιν μέσω iTunes, επιλέγω ποιους φακέλους θέλω να έχω στην photo library και οι οποίες φαίνονται σαν ξεχωριστά αλμπουμ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

οχι δεν το βρισκω υπερβολικο σε 2 ωρες να σου πεσει 4%... ειχες 3g ανοιχτο και mail?

Οχι, ουτε 3g ουτε wifi τιποτα. Απλα gsm ενεργοποιημενο και κλειδωμενο home button. Ουτε μια κληση ουτε τιποτα. και επεσε στ 96% σε 2 ωρες. λογικα δηλαδη σε ενα 24ωρο αναμονης θα παει στο 60% :!:

Κανω λαθος? :/

Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί δεν απαντας εσύ παρα γράφεις μόνο αν έχει σχέση η απάντηση του zaharakis.

Εν πάσει περιπτωσει, δεν γίνεται απο το iPhone αυτο που ζητά ο φίλος. Για να δει τα στοιχεία των φωτο θα πρέπει να τις μεταφέρει στον υπολογιστη του.

Υπάρχουν εφαρμογές που επιτρέπουν την καταχώριση σε ξεχωριστούς φακέλους αλλα δεν μπορω να σου πω ποιες είναι γιατί δεν τις χρησιμοποιω.

Μεταφέρω τις φωτο μου στον υπολογιστη μου, κρατω τις καλύτερες, τις επεξεργαζομαι με την άνεση μου και μετα τις καταχωρω ανα γεγονός σε φακέλους.

Κατόπιν μέσω iTunes, επιλέγω ποιους φακέλους θέλω να έχω στην photo library και οι οποίες φαίνονται σαν ξεχωριστά αλμπουμ.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια.

Δεν έγραψα για να "την πω" στον zaharakis, αλλά επειδή προβληματίστηκα μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος κ δεν καταλαβαίνω αυτό που έγραψε στην απάντησή του :)

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

εμεις με τα windows τι θα απογινουμε?!!

Όχι εννοείται πως το redsn0w δεν ειναι Μονο για Mac. Το pwnage tool ειναι το οποίο αν δεν είσαι unlocked δεν σε απασχολεί τόσο πολύ!!!

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Δεν έγραψα για να "την πω" στον zaharakis, αλλά επειδή προβληματίστηκα μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος κ δεν καταλαβαίνω αυτό που έγραψε στην απάντησή του :)

Ok καμία φορα τα γραπτά δεν αποδίδουν το νόημα όσων θελουμε να πούμε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γνωριζει καποιος?

Δοκιμασε αυτες τις δυο εφαρμογες ''my photo albums'' και ''Pics - private albums'' νομιζω πως θα σε βολεψουν.

Μια ερωτηση:

Μπορεί το iphone4 να παιξει μουσικη μεσω airplay (4.2.1) στο στερεοφωνικο που ειναι συνδεδεμενο με το airport express?

Καλησπέρα μήπως έχει βγει κάτι για το iPhone 4 με 4.3 για να το ξεκλιδωσω

Ξέρετε αν το redsnow είναι καλο; εγώ είχα βάλει το snowbreeze και δεν ήμουν ευχαριστημένος και το έβγαλα υπάρχει κανά άλο;

Καλησπέρα μήπως έχει βγει κάτι για το iPhone 4 με 4.3 για να το ξεκλιδωσω

Ξέρετε αν το redsnow είναι καλο; εγώ είχα βάλει το snowbreeze και δεν ήμουν ευχαριστημένος και το έβγαλα υπάρχει κανά άλο;

ακομα πραμα:(

s4, 5s

Μην αγχωνεστε όπως όλα δείχνουν εντός ολίγων ωρών θα έχουμε untethered jb για την 4.3.1

ΕΕΕΕ ερχεται...............

http://www.geohot.us/2011/04/431-untethered-jailbreak-release-time.html

Πηρα το πρωτο μου iphone (4) πριν 2 μερες, με ολα αυτα τα κλειδωματα που εχει η apple, εχω ξενερωσει, ποιο πολυ ασχολουμε με το x10 mini της γυναικας μου, παρα με το λουκετο, ελπιζω το jb να με κανει να το αγαπησω.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

ΕΕΕΕ ερχεται...............

http://www.geohot.us/2011/04/431-untethered-jailbreak-release-time.html

Πηρα το πρωτο μου iphone (4) πριν 2 μερες, με ολα αυτα τα κλειδωματα που εχει η apple, εχω ξενερωσει, ποιο πολυ ασχολουμε με το x10 mini της γυναικας μου, παρα με το λουκετο, ελπιζω το jb να με κανει να το αγαπησω.

Αυτη είναι η αρχική εντύπωση καθενός που πηγαίνει για πρώτη φορα στο iPhone μετα απο χρόνια στα WM.

Υπάρχει διαφορετική φιλοσοφια. Θα πρέπει να μάθεις πως παίρνεις κάθε τι που θέλεις απ αυτο.

Μετα απο λίγες μέρες και εφόσον θελήσεις να το μάθεις, θα αρχίσεις να βλέπεις τις δυνατότητες του. Όλοι μας περάσαμε απ αυτο το στάδιο.

Σε θυμάμαι απο το thread του Diamond πριν 3 χρόνια.:)

Το jailbreak εκτος καποια χρησιμα tweaks, θα σε βοηθήσει να δουλεψεις το iPhone σαν WM.

Προσωπικά δεν εγκρίνω τέτοιου είδους χρήση, αλλα γούστα είναι αυτα.

Χρησιμοποιω το Jailbreak μόνο για κάποια tweaks και όχι για να μετατρεπω το iPhone σε file explorer.

Για κάθε τι υπάρχει η αναλογη εφαρμογη.

Αν χρειαστείς βοήθεια ρωτα μας. Θα σου πούμε με ποιο τροπο θα κανεις αυτο που ψάχνεις.

• The title was changed to iPhone 4