ddd13 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 δεν ξαναδοκιμαζεις συγχρονισμο αφου πρωτα ομως μπεις σε flight mode και ξαναβγεις. Romeo you are my hero.Τhanx!!! Μετα απο ενα 2ωρο σπασιματος νευρων,με τον συγχρονισμο μοιαζει να εστρωσε.Τι να πω,ελπιζω να μην ξαναεμφανιστει.Οτι να ναι.. Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Τιποτα,νασαι καλα. Αρκετοι εχουν παραπονεθει με αναβαθμιση σε 4.2.1......αυτο που πιανει μερικες φορες αλλα οχι παντα ειναι το να μπεις σε flight mode και να βγεις. Ο συγχρονισμος ειναι για ψυχολογικη υποστηριξη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Ημουν ετοιμος να βαλω την 4.3 (δεν ειχα ενημερωθει οτι βγηκε)..Το flight mode το ειχα δοκιμασει πολλες φορες αλλα τπτ.Ο συγχρονισμος το εστρωσε.Anyway thanx και παλι. Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 (edited) Για δοκιμαστε αυτο όσοι έχετε πρόβλημα μείωσης αυτονομίας στην μπαταρία σας. Battery life should be restored to what they were before the latest update. Precisely, it's the notification system in Ping. Go to Settings > General > Restrictions and select Enable Restrictions. You will see Ping setting whereby you can click on the switch to disable it. This will save 2 hours for your iOS device Second method to stop iOS 4.3 Battery life problem (use if the first method didn't solve your problem): Go to Setting > General > Reset > Reset Network Settings. Edited March 21, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Με προλαβες Κώστα :) Το έχω δώσει σχεδόν παντού κ Τωρα μπήκα να το γράψω κ εδώ :) http://forum.iphone-developers.com/showthread.php?t=1131 Written From the best iPhone 4 32G ,via Tapatalk Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Λοιποοοοον. Ακουστε τωρα και το δικο μου προβλημα που είμαι ακομα με 4.0.1 με jb απ το Σεπτεμβριο. Εκανα χθες πληρη φόρτιση μεσω battery doctor. Eπειδη με πηρε ο υπνος εμεινε ολη νυχτα. Επισης χθες εγκατεστησα: perfect downloader, igrifoi, battery doctor,jenga και sonic 4. H μπαταρια ειναι στο 91% κι εχω 3 ωρες που το εχω βγαλει απ τη φορτιση κι εχω μιλησει 2 λεπτα στο τηλεφωνο. 91% μου εφτανε απογευμα αλλες φορες. Τι λετε να φταει?? Είναι ολα κλειστα. Edited March 22, 2011 by BIANCOrossi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Με προλαβες Κώστα :) Το έχω δώσει σχεδόν παντού κ Τωρα μπήκα να το γράψω κ εδώ :) http://forum.iphone-developers.com/showthread.php?t=1131 Written From the best iPhone 4 32G ,via Tapatalk εγω παντως με 4.2.1, Enable Restrictions - Ping settings δεν βλεπω... γουαι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 εγω παντως με 4.2.1, Enable Restrictions - Ping settings δεν βλεπω... γουαι??? ειναι για οσους εχουν 4.3 ρε κεφαλα :lol::lol::lol: καλημερα Γιωργακη :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ειναι για οσους εχουν 4.3 ρε κεφαλα :lol::lol::lol: καλημερα Γιωργακη :D lol... παντως, και εμενα με 4.2.1, πριν απο κανενα 2 μηνες, ειχε πεσει η μπαταρια παρα πολυ που στο τελος εσβησε, και μετα οταν του εκανα φουλ φόρτιση, κατέβαινε το ποσοστό της μπαταριας σαν τρελο... Αναγκάστηκα και ξαναεκανα JB αφου περασα παλι την 4.2.1 Και λεω... μηπως - in case it happens again - μπορουσα να το κανω και αυτο στην 4.2.1 Αμαν... επεσες να με φας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 lol... παντως, και εμενα με 4.2.1, πριν απο κανενα 2 μηνες, ειχε πεσει η μπαταρια παρα πολυ που στο τελος εσβησε, και μετα οταν του εκανα φουλ φόρτιση, κατέβαινε το ποσοστό της μπαταριας σαν τρελο... Αναγκάστηκα και ξαναεκανα JB αφου περασα παλι την 4.2.1 Και λεω... μηπως - in case it happens again - μπορουσα να το κανω και αυτο στην 4.2.1 Αμαν... επεσες να με φας!!! ετσι πρεπει :happy: για να μην χαζευεις αλλη φορα :lol: καθε μηνα περιπου,για μια φορα το αφηνω να πεσει οσο πιο πολυ χαμηλα μπορει (απο 4-5 οροφους μεχρι το ισογειο :p) και το φορτιζω απο το pc ..πραγματικα παιρνει τα πανω της η μπαταρια μετα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 χρονια σου πολλα!!!!!!!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 χρονια σου πολλα!!!!!!!!!!! thank you ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ειναι για οσους εχουν 4.3 ρε κεφαλα :lol::lol::lol: καλημερα Γιωργακη :D εγω εχω 4.3 και ακομη ψαχνω να το βρω.ειμαι πιο κεφαλας μαλλον:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Λοιποοοοον. Ακουστε τωρα και το δικο μου προβλημα που είμαι ακομα με 4.0.1 με jb απ το Σεπτεμβριο. Εκανα χθες πληρη φόρτιση μεσω battery doctor. Eπειδη με πηρε ο υπνος εμεινε ολη νυχτα. Επισης χθες εγκατεστησα: perfect downloader, igrifoi, battery doctor,jenga και sonic 4. H μπαταρια ειναι στο 91% κι εχω 3 ωρες που το εχω βγαλει απ τη φορτιση κι εχω μιλησει 2 λεπτα στο τηλεφωνο. 91% μου εφτανε απογευμα αλλες φορες. Τι λετε να φταει?? Είναι ολα κλειστα. ssh k wi fi τα εχεις κλειστα? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 εγω εχω 4.3 και ακομη ψαχνω να το βρω.ειμαι πιο κεφαλας μαλλον:lol::lol::lol: Γενικα/ περιορισμοί/ βάζεις ένα κωδικο που θες και μετα απενεργοποιησω περιορισμών όπου απενεργοποιεις το Ping Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Γενικα/ περιορισμοί/ βάζεις ένα κωδικο που θες και μετα απενεργοποιησω περιορισμών όπου απενεργοποιεις το Ping τον κωδικο εψαχνα:lol:ευχαριστω κωστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 τι κανει το Ping??? ποιος ο ρολος του? Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 τι κανει το Ping??? ποιος ο ρολος του? Στο google θα βρεις τα πάντα http://www.google.gr/search?q=ping+itunes&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=el&client=safari Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 δεν πηγε καθολου το μυαλο μου σε αυτο! παντως η δικια μου μπαταρια μετα το απντειτ κρατα το ιδιο. καμια διαφορα Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 thank you ! :) Θα μας τα σβήσουν ούτως η άλλως τα μηνύματα ,αλλα Πολυχρονος Γιωργαρα και ότι επιθυμείς φιλαράκι :) να είσαι πάντα γερός κ τυχερός στην Ζωη σου :) Written From the best iPhone 4 32G ,via Tapatalk Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Καλησπέρα παιδιά μετά από 1 μηνα αύριο μου φέρνουν το τηλέφωνο...να κάνω μια ερώτηση υπάρχει περιπτώσει να είναι με την 4.3?? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Έχω το iphone 4 πίτε μου για τα παρακάτω Video μήπως γίνεται τελικά να το σπάσω σε έκδοση 4.3 ή μήπως δεν είναι ο σωστός τρόπος εγώ επιχείρησα το πρώτο video εδώ ( ) και μου πσιλοκολουσε και έσβησα το άλλο video είναι σωστό ; ( ) :thanks: Τελικά ο παραπάνω τρόπος είναι ο σωστός η θα έχω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 @fortunas φίλε μου πολυ χλωμο εώς αδύνατο. Σίγουρα την 4.3 θα έχει :( @Cristofer Καλύτερα να περιμένεις μερικές μέρες. Δεν είναι οτι καλύτερο αυτο ;) Γιατί να παιδευεσαι τσάμπα ; Written From the best iPhone 4 32G ,via Tapatalk Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Σε ευχαριστώ παρα πολύ τελικά με δουλεύουν είπαν σήμερα αλλα ακόμα το περιμένω!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Να ρωτήσω κάτι? αν πάω να αγοράσω ένα 4αρι χωρίς να το ανοίξω μπορώ να ξέρω τι firmware θα έχει? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts