Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να μου πεις δυό λόγια για το πως δουλεύει η εφαρμογή? Και βασικά πώς λέγεται, δεν την βρήκα έτσι στο Appstore.

Καλησπέρα.

Η εφαρμογή ονομάζετε MyPhone+ (χωρίς κενά).

Αφού την εγκαταστήσεις και της δώσεις access rights στον FB λογαριασμό σου, τρέχει έναν έλεγχο για να βρει ποιες από τις επαφές σου στο τηλεφωνικό κατάλογο είναι ίδιες με τις επαφές σου στο FB (αν στον κατάλογο σου τις έχεις στα ελληνικά και στο FB είναι στα αγγλικά, την πρώτη φορά θα σε παιδέψει λίγο γιατί θα πρέπει να τις δέσεις manually).

Για όσες δεν μπορέσει να βρει, σου δίνει επιλογή να το κάνεις manual.

Πριν κάνεις τον συγχρονισμό, πας στις ρυθμίσεις και επιλέγεις ποια από τα πεδία των επαφών θέλεις να συγχρονιστούν.

Άρα, αν του πεις ότι θέλεις να συγχρονίσεις τον “Γιάννη” με το “Φονικό Σουβλάκι” αλλά όχι για το πεδίο όνομα, θα σου συγχρονίσει μόνο τα υπόλοιπα (φωτογραφία, email, όνομα εργασίας, γενέθλια κτλ).

Μετά τον πρώτο συγχρονισμό, θυμάται ποιες επαφές έχεις δέσει με το FB, άρα δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις.

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να δουλεύει το μεγαφωνο. Το τηλέφωνο νομίζει ότι είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά. Το εκλεισα και το άνοιξα και τα ίδια. Αν προσπαθήσω να αλλάξω τον ήχο κλήσης απο τις ρυθμίσεις τότε θα δουλέψει αλλά για μουσική πχ δεν παίζει απο το μεγαφωνο αλλά μόνο απο τα ακουστικά. Καμμιά ιδέα;;;

Ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να δουλεύει το μεγαφωνο. Το τηλέφωνο νομίζει ότι είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά. Το εκλεισα και το άνοιξα και τα ίδια. Αν προσπαθήσω να αλλάξω τον ήχο κλήσης απο τις ρυθμίσεις τότε θα δουλέψει αλλά για μουσική πχ δεν παίζει απο το μεγαφωνο αλλά μόνο απο τα ακουστικά. Καμμιά ιδέα;;;

Βάλε τα ακουστικά, παίξε ένα τραγούδι κ σταμάτα το. Μετά αποσύνδεσε τα ακουστικά.

----------------

Now playing on iTunes: Rotting Christ - Visions Of A Dead Lover (bonus track)

via FoxyTunes

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Βάλε τα ακουστικά, παίξε ένα τραγούδι κ σταμάτα το. Μετά αποσύνδεσε τα ακουστικά.

----------------

Now playing on iTunes: Rotting Christ - Visions Of A Dead Lover (bonus track)

via FoxyTunes

Δυστυχώς δεν έγινε κατι... Νομίζει ακόμη ότι τα ακουστικά είναι συνδεδεμένα...

Επίσης δεν δουλεύουν τα 3 κουμπιά στο καλώδιο των ακουστικων... Με την εγγύηση τι γίνεται;; Υπάρχει περίπτωση να το αλλάξουν;;

Επίσης δεν δουλεύουν τα 3 κουμπιά στο καλώδιο των ακουστικων... Με την εγγύηση τι γίνεται;; Υπάρχει περίπτωση να το αλλάξουν;;

Restart δοκίμασες;

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· AirPods Pro 2nd Gen

Το εκλεισα 2 φορές και το άνοιξα αλλά τίποτε. Θέλω να του κάνω μια επαναφορά μόλις πάω σπίτι αλλα φοβάμαι ότι δεν θα βοηθήσει. Ήταν σε μέρος με πολύ κρύο σήμερα, αλλα δεν νομίζω να έχει σχέση...

Restart δοκίμασες;

Με το τρίτο restart το πρόβλημα λύθηκε. Ελπίζω να μην επαναληφθεί. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια...

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση Μηνύματος!

Να 'σαι καλά!

· AirPods Pro 2nd Gen

Μηπως ξερει καποιος πως μπορω να στειλω μια φωτογραφια απο το κινητο μου σε ενα αλλο με bluetooth?

Μηπως ξερει καποιος πως μπορω να στειλω μια φωτογραφια απο το κινητο μου σε ενα αλλο με bluetooth?

Δεν γινεται αυτο...

Samsung S21 Ultra

Αν δεν κανω λαθος, μονο απο iphone σε iphone γινεται αυτο.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Αν δεν κανω λαθος, μονο απο iphone σε iphone γινεται αυτο.

Ναι με μία εφαρμογή που λέγεται νομίζω photoshare.

Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

Καλησπερα σας,

Επειδη θα πουλησω το κινητο μου θελω να σας ρωτησω 2 πραγματακια.

1.Πως γινεται να σβησω ολα τα στοιχεια μου απο το κινιτο?

2.Πως αντιγραφω τις επαφες στη sim?

Στην SIM δεν γίνεται νομίζω. Μονο ΑΠΟ την Sim (για να μην ψαχνεις αδικα την επιλογη αυτη)
Samsung S21 Ultra

Καλησπέρα και καλή χρονιά έχω 2 ερωτήσεις . 1) Με πιο τρόπο μπορώ να αλλάξω και να συνδέσω άλλη κάρτα γιατί του έχω μια visa και θέλω να του βάλω μια προπληρωμένη κάρτα και 2 .κατέβασα ένα πρόγραμμα free για να μου μετραει πόσο κατεβάζω από το ιντερνέτ το data control και σε κάποια φάση μου δείχνει κάτι λάθος ενώ έχω χρόνο τι έχει γίνει ? και αν υπάρχει κάτι άλλο που να είναι σωστό ?

Επειδή το έχω παραγγείλει και το περιμένω την Τρίτη, να ρωτήσω το πρόβλημα με το σήμα που είχε ανακοινωθεί υπάρχει ακόμα??? έχει λυθεί???

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Επειδή το έχω παραγγείλει και το περιμένω την Τρίτη, να ρωτήσω το πρόβλημα με το σήμα που είχε ανακοινωθεί υπάρχει ακόμα??? έχει λυθεί???

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το σημα . :)

Καλορίζικο....

Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο !

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει.Ανοίγοντας το ipod του iphone 4 και πηγαίνοντας στις λίστες θα ήθελα να δημιουργώ μία, π.χ. ελληνική μουσική και μία ξένη μουσική. Ανοίγοντάς τες να δημιουργώ άλλες "υπολίστες", π.χ. λαϊκά, παραδοσιακά, σύγχρονα στην ελληνική μουσική και rock, pop, melodies στην ξένη μουσική κ.ο.κ. Με άλλα λόγια να δημιουργήσω φακέλους με υποφακέλους στη μουσική.

Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί και ζητάω συγνώμη αλλά από προχθές που το ψάχνω μάλλον έχω μπερδευτεί παρά έχει λυθεί η απορία μου.

Τις λίστες αυτές πρέπει να τις φτιάξεις στο itunes. Κάθε cd που περνάς στο itunes, το βάζεις σε μια κατηγορία και ακριβώς στις ίδιες λίστες περνάει και στο iphone. Αυτό γίνεται ως εξής: επιλέγεις όλα τα τραγούδια που θέλεις να βάλεις στην ίδια κατηγορία, πατάς ctrl+i (cmd+i στα mac) και σου βγάζει ένα πίνακα με τις επιλογές.

Τις λίστες αυτές πρέπει να τις φτιάξεις στο itunes. Κάθε cd που περνάς στο itunes, το βάζεις σε μια κατηγορία και ακριβώς στις ίδιες λίστες περνάει και στο iphone. Αυτό γίνεται ως εξής: επιλέγεις όλα τα τραγούδια που θέλεις να βάλεις στην ίδια κατηγορία, πατάς ctrl+i (cmd+i στα mac) και σου βγάζει ένα πίνακα με τις επιλογές.

Αφού σ' ευχαριστήσω για την αμεσότητά σου, να σε ρωτήσω, την κατηγορία που την δημιουργώ στο itunes? στο library ή στο playlists?

Και στις playlists μπορείς να φτιάξεις, αλλά και στο info που σου είπα πιο πάνω, χρησιμοποιώντας το genre. Στο κάτω μέρος -αν δεν κάνω λάθος- έχει custom (πάντα για το πινακάκι που βγαίνει με ctrl-i μιλάω).

καλησπερα, εχω iphone 4 32Gb μολις ανοιξα το πακετο το εκανα activate και αμεσως πηγα να δω τι firmware φοραει ημουνα τυχερος ειναι την 4.1 με το limera1n το κανω jb.Ηθελα να ρωτησω αν χρειαστει να το κανω restore 4.1 παλι δεν μπορει να γινει ? Γιατι προσπαθησα αρκετες φορες και δεν γινεται μου βγαζει το error 3194

καλησπερα, εχω iphone 4 32Gb μολις ανοιξα το πακετο το εκανα activate και αμεσως πηγα να δω τι firmware φοραει ημουνα τυχερος ειναι την 4.1 με το limera1n το κανω jb.Ηθελα να ρωτησω αν χρειαστει να το κανω restore 4.1 παλι δεν μπορει να γινει ? Γιατι προσπαθησα αρκετες φορες και δεν γινεται μου βγαζει το error 3194

Μπορει να γινει restore

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Μπορει να γινει restore

Δεν εχω κρατησει τα αρχεια απο το cydia..Αλλα restore δεν μου κανει βγαζει συνεχεια το ιδιο μηνυμα..(δεν ειναι η πρωτη φορα που κανω restore σε iphone εχω κανει σε αλλα και σε 3G και 3gs και σε 4αρια ) αλλα πρωτη φορα με παιδευει :(

Δεν εχω κρατησει τα αρχεια απο το cydia..Αλλα restore δεν μου κανει βγαζει συνεχεια το ιδιο μηνυμα..(δεν ειναι η πρωτη φορα που κανω restore σε iphone εχω κανει σε αλλα και σε 3G και 3gs και σε 4αρια ) αλλα πρωτη φορα με παιδευει :(

Κανε restore σε αλλο pc

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

• The title was changed to iPhone 4