Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) επειδη με το itunes δεν το εχω καθολου , το backup πως θα γινει ???

2)οταν λες χρεωνεσαι εννοεις οτι χρεωνεσαι κανονικα για χρηση ιντερνετ ή τιποτα τρελα νουμερα (εχω ακουσει, υποθετω και εσεις οτι ¨γνωστοι¨εχουν χρεωθει τρελα απο gps):X

πως ακριβως λειτουργει το gps του κιν ? συνδεεται με δορυφορο και εντοπιζει απλα την θεση σου ή συνδεεται μεσω ιντερνετ και επικοινωνει με δορυφο ? αν ισχυει το 2ο τοτε οταν εχω κλειστα τα δεδομενα και το 3g δεν θα πρεπει να μου δειχνει την θεση μ :blink:

1)Όταν συνδέεις το iPhone με τον υπολογιστή λογικά το iTunes πρέπει να κάνει αυτόματα συγχρονισμό (στην οθόνη της συσκευής γράφει συγχρονισμός σε εξέλιξη/sync in progress). Αν δεν κάνει αυτόματα πάτα Sync στο iTunes. Όταν κάνει sync κάνει αυτόματα και back up τα πάντα. Αφού λοιπον προηγηθεί ένας τυπικός συγχρονισμός μετά προχώρα άφοβα στο update!

2)Χρήση internet χρεώνεσαι.

To iPhone έχει πομποδέκτη GPS που συνδέεται απευθείας με το δορυφόρο για τον εντοπισμό της θέσης σου, δεν χρειάζεται εκει internet. Δεν έχει όμως ενσωματωμένους χάρτες, χρησιμοποιεί έκδοση του Google Maps oπότε χρειάζεται το internet για να φορτώσει τους χάρτες. Aν λοιπόν κλείσεις τα δεδομένα και δεν είσαι συνδεδεμένος με wifi τότε το κινητό δεν μπορεί να κατεβάσει τους χάρτες από το google maps και να απεικονίσει τη θέση σου.

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά πραγματικά σόρρυ αν ρωτάω κάτι που έχει ξαναειπωθεί, έχω χάσει πολύ τις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό και μπορεί να κάνω χαζές ερωτήσεις αλλά έχω τις εξής απορίες απο τις πρώτες μου μέρες με το νέο μήλο:

1. iphone 4 4.2.1. Στα μηνύματα με vodafone πάροχο οι 160 χαρακτήρες έχουν διορθωθεί αλλά η αναφορά ακόμα όχι σωστά? θέλει J/b? στα μηνύματα όταν πάω να γράψω ένα μήνυμα μου εμφανίζει ένα αυτόματο λεξικό ( κάτι σαν λεξικό ) που βάζει τόνους μόνο του στις λέξεις ακόμα και στα κεφαλαία και τις αλλάζει αυτόματα... πολύ εκνευριστικό θα έλεγα... Η γλώσσα είναι στα ελληνικά... ξέρει κανένας τι είναι αυτό και πως απενεργοποιείται?

2. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να ελέγξω τα updates των εφαρμογών, κάθε πότε θα κάνουν update και ποιές εφαρμογές, και να σβήνω το σηματάκι πάνω δεξιά από κάθε εφαρμογή που λέει πόσα update διαθέσιμα υπάρχουν?

3. το bluetooth δεν είναι ανοιχτό για αποστολή αρχείων κλασσικά ακόμα σωστά? ούτε μεταξύ iphone iphone δεν γίνεται με τις δωρεάν εφαρμογές του itunes για blueooth??

4. Ξέρουμε πότε περιμένουμε να βγει το j/b της 4.2.1? Επίσης θυμάμαι ότι έπρεπε να προσθέσω αρκετές ''πηγές'' για να έχω μετά το j/b πολλές διαθέσιμες εφαρμογές, ξέρετε που μπορώ να ψάξω για αυτό?

5.Εαν θέλω να συγχρονίσω το κινητό με δύο υπολογιστές, για παράδειγμα έχω έναν προσωπικό κι έναν της δουλειάς. Έχω κατεβάσει άλλες εφαρμογές από το Itunes στο ένα και άλλες στον άλλον. Όταν πάω να συγχρονίσω με τον ένα από τους δύο υπολογιστές συγχρονίζει μόνο τις εφαρμογές που έχει ο συγκεκριμένος υπολογιστής και αυτές που είχα πριν από τον άλλο υπολογιστή χάνονται? έτσι πρέπει να γίνεται?

myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

Αν εχεις λαπτοπ με wi-fi μπορεις να κανεις ενα δικτυο ad-hoc ωστε να γινει το λαπτοπ σ κατα καποιο τροπο ρουτερ και μετα το κιν ασυρματα να παρει ιντερνετ απο κει :)

Παιδια εχω μερικες ερωτησεις , οταν συνδεω το iphone στο pc και ανοιγει το itunes μ βγαζει 2 μηνυματα το ενα λεει να αναβαθμισω στην 4.2 και το αλλο μνμ λεει κατι για ενα update carrier settings , οι ερωτησεις μ ειναι : αν αναβαθμισω στη 4,2 (και γενικα οταν κανω αναβαθμισεις )χανω οτι εχω στο κιν? αρχεια εφαρμογες κλπ ??? το carrier settings τι ακριβως ειναι ??? να πατησω να το κατεβασει ??? υπαρχει στο σιτε της apple πινακας π να δειχνει τι διαφορες εχει η 4,1 απο την 4,2 ?? να ξερουμε δλδ τι αναβαθμισεις βαζουμε στο κιν.

εχω cosmote και εχω 100 mb το μηνα στο προγραμμα μ , για να μην καιει πολυ μπαταρια οταν δεν το χρειαζομαι εχω το 3g και τα δεδομενα στο off (αρα δεν εχω ιντερνετ) παρολα αυτα μπορει μεσω των χαρτων του google να μ δειξει την θεση μου , αυτο περιεχει κρυφες χρεωσεις ??? σορρυ για τις αρκετες ερωτησεις μ , ειμαι νεος και ψαχνομαι ακομα :O ευχαριστω για το χρονο σας

Για να πάρεις backup εφόσον έχεις την συσκευη σου στημένη με εφαρμογές και ρυθμίσεις, την σύνδεσης στο iTunes και σου εμφανίζεται αριστερά στο μενου π.χ. Kostas iPhone

Κανείς δεξι κλικ πάνω της και απο το υπομενου που θα σου βγάλει, επιλέγεις take backup.

Αν ΔΕΝ σκέφτεσαι να κανείς jailbreak το iPhone σου προχωρας στην εγκατάσταση του update 4.2 ακολουθοντας τις οδηγίες που θα σου δίνει.

Προσοχή μόνο στο τέλος θα επιλεξεις restore from back up και ΌΧΙ restore like new.

Αν θες να το κανεις κάποια στιγμή jailbreak και η συσκευη σου αυτη την στιγμη έχει εγκατεστμενο το iOS 4.1, MHN αναβαθμισεις τώρα.

Αγνόησε το μήνυμα ότι υπάρχει διαθέσιμο update και προχωρα στην διαδικασία jailbreak τώρα. Στο λέω αυτο γιατί πρώτον καλο είναι να αποθηκευτει στον server του Cydia το SHSH της συσκευής σου ώστε να μπορείς αν χρειαστεί να κανείς downgrade στην 4.1 αλλα κυρίως γιατί δεν υπάρχει μέχρι αυτη την στιγμη ολοκληρομενο JB για την 4.2. Το περιμένουμε αλλα δεν ξέρουμε ακριβώς το ποτε και το αν θα είναι σωστο και χωρίς προβλήματα.

Για να δεις πως γίνεται το jailbreak πήγαινε εδω

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδιά πραγματικά σόρρυ αν ρωτάω κάτι που έχει ξαναειπωθεί, έχω χάσει πολύ τις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό και μπορεί να κάνω χαζές ερωτήσεις αλλά έχω τις εξής απορίες απο τις πρώτες μου μέρες με το νέο μήλο:

1. iphone 4 4.2.1. Στα μηνύματα με vodafone πάροχο οι 160 χαρακτήρες έχουν διορθωθεί αλλά η αναφορά ακόμα όχι σωστά? θέλει J/b? στα μηνύματα όταν πάω να γράψω ένα μήνυμα μου εμφανίζει ένα αυτόματο λεξικό ( κάτι σαν λεξικό ) που βάζει τόνους μόνο του στις λέξεις ακόμα και στα κεφαλαία και τις αλλάζει αυτόματα... πολύ εκνευριστικό θα έλεγα... Η γλώσσα είναι στα ελληνικά... ξέρει κανένας τι είναι αυτό και πως απενεργοποιείται?

2. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να ελέγξω τα updates των εφαρμογών, κάθε πότε θα κάνουν update και ποιές εφαρμογές, και να σβήνω το σηματάκι πάνω δεξιά από κάθε εφαρμογή που λέει πόσα update διαθέσιμα υπάρχουν?

3. το bluetooth δεν είναι ανοιχτό για αποστολή αρχείων κλασσικά ακόμα σωστά? ούτε μεταξύ iphone iphone δεν γίνεται με τις δωρεάν εφαρμογές του itunes για blueooth??

4. Ξέρουμε πότε περιμένουμε να βγει το j/b της 4.2.1? Επίσης θυμάμαι ότι έπρεπε να προσθέσω αρκετές ''πηγές'' για να έχω μετά το j/b πολλές διαθέσιμες εφαρμογές, ξέρετε που μπορώ να ψάξω για αυτό?

5.Εαν θέλω να συγχρονίσω το κινητό με δύο υπολογιστές, για παράδειγμα έχω έναν προσωπικό κι έναν της δουλειάς. Έχω κατεβάσει άλλες εφαρμογές από το Itunes στο ένα και άλλες στον άλλον. Όταν πάω να συγχρονίσω με τον ένα από τους δύο υπολογιστές συγχρονίζει μόνο τις εφαρμογές που έχει ο συγκεκριμένος υπολογιστής και αυτές που είχα πριν από τον άλλο υπολογιστή χάνονται? έτσι πρέπει να γίνεται?

1. Αναφορά παράδοσης δεν διαθέτει ακόμη, μόνο με κάποια εφαρμογή αν το έχεις κάνει jb.

2. Πάλι αν το έχεις jb υπάρχει εφαρμογή να μην σου δείχνει το πόσες εφαρμογές θέλουν αναβάθμιση. Αλλά μόνο σε ένα εικονίδιο εμφανίζεται το νούμερο, σε αυτό του Appstore. Τις αναβαθμίσεις μπορείς να τις κατεβάζεις από το iTunes και μετά να συγχρονίζεις το κινητό.

3. Bluetooth ακόμη κλειδωμένο, με τις εφαρμογές που λες μπορείς να ανταλλάσσεις μόνο multimedia αρχεία.

5. Για να μην χάνεις τις εφαρμογές κάθε φορά πρέπει να κάνεις authorise τους 2 υπολογιστές, από το menu store>authorise this computer. Τα multimedia αρχεία όμως κάθε φορά θα συγχρονίζονται γιατί το iPhone συγχρονίζεται μόνο με μία βιβλιοθήκη του iTunes. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις ακριβώς τα ίδια αρχεία στους υπολογιστές.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

3. Για μεταφορά αρχείων από iphone σε iphone δηλαδή γίνεται με το bluetoothmania κλπ... που είναι free? Μετά από j/b μπορώ να κατεβάσω δηλαδή και εφαρμογή bluetooth για μεταφορά εφαρμογών?

5. Δηλαδή πρέπει να έχω κατεβασμένες τις ίδιες εφαρμογές, τα ίδια τραγούδια εικόνες και βίντεο κλπ κλπ... και στους δύο υπολογιστές για να κάνω συγχρονισμό και να μην χάσω τα προηγούμενα? Δεν γίνεται να συγχρονίσει και να ''προσθέσει'' μόνο τα καινούργια επιπλέον που βλέπει?

myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

ευχαριστω για τις απαντησεις/ υποδειξεις :lol: στα παιδια π ρωτησαν πως κανω διαφορα με το itunes , εγραψα πιο πανω οτι "δεν το εχω" με το itunes οχι οτι δεν το εχω καθολου :p

@te_salat τα εχω υποψην μ ολα αυτα π ειπες αλλα επειδη ειναι αρχη ακομα για jb θα το κρατισω λιγο καιρο και υστερα , θελω να το ψαξω λιγο παραπανο , τωρα διαβασα οτι βγαλαν το api απο το κιν , το οποιο κοιταγε αν ηταν jb η συσκευη σ ... ή κατι παρομοιο:worry:

Υ.Γ ξερει κανεις πως θα κανω να θυμαται το pass μου στο appstore ???

ευχαριστω για τις απαντησεις/ υποδειξεις :lol: στα παιδια π ρωτησαν πως κανω διαφορα με το itunes , εγραψα πιο πανω οτι "δεν το εχω" με το itunes οχι οτι δεν το εχω καθολου :p

@te_salat τα εχω υποψην μ ολα αυτα π ειπες αλλα επειδη ειναι αρχη ακομα για jb θα το κρατισω λιγο καιρο και υστερα , θελω να το ψαξω λιγο παραπανο , τωρα διαβασα οτι βγαλαν το api απο το κιν , το οποιο κοιταγε αν ηταν jb η συσκευη σ ... ή κατι παρομοιο:worry:

Υ.Γ ξερει κανεις πως θα κανω να θυμαται το pass μου στο appstore ???

Φίλε μου η γραφή τύπου sms,πιο συγκεκιμένα οι συντομεύσεις "μ" αντι "μου","σ" αντι "σου" "κιν" αντι "κινητό",κ.ο.κ. δεν είναι αποδεκτή στο myphone.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

ρε παιδια τα νεύρα μου πως θα κόψω τη sim ??? Δεν ανοιγει μόλις το πήρα :P

Δες εδω http://www.macuse.net/forum/viewtopic.php?f=57&t=40

Καλο είναι να πάρεις μια micro sim απο τον πάροχο σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ρε παιδια τα νεύρα μου πως θα κόψω τη sim ??? Δεν ανοιγει μόλις το πήρα :P

Αν την εκοψες και δεν ανοιγει τοτε την εκοψες λαθος και την κατεστρεψες!

Θα χρειαστεις καινουργια! :O

Αν δεν την εκοψες και δεν ανοιγει ειναι επειδη χρειαζεται καρτα μεσα για να γινει η ενεργοποιηση!

Αν εννοεις οτι δεν ανοιγει καθολου!Δεν δειχνει το μηλαρακι με το πατημα του power button τοτε δοκιμασε να κρατησεις μαζι πατημετα και το power button και το home button αν και παλι δεν κανει κατι τοτε εχεις προβλημα! :(

δε μπορώ να δω πρεπει να μαι μέλος.. τωρα ποιος περιμενει και ποιος πληρώνει πάλι..

Υ.Γ. Δοκιμασα με το ματι σε μια καρτα που περισσευε και μπήκα :P το χω μαλλον :P

Edited by martiniskiss

δε μπορώ να δω πρεπει να μαι μέλος.. τωρα ποιος περιμενει και ποιος πληρώνει πάλι..

Υ.Γ. Δοκιμασα με το ματι σε μια καρτα που περισσευε και μπήκα :P το χω μαλλον :P

Στειλε με pm ενα μειλ να σου στειλω ενα pdf ......... το εκτυπωνεις το κολλας επανω στην σιμ και σου εχει περιγραμμα ακριβως τι πρεπει να κοψεις. Στο τελος με μια λιμα η γυαλοχαρτο κανεις τα τελειωματα και ταιριαζει τελεια. Ειχα 3/3 επιτυχια :D

προσπαθοντας να μαθω το itunes εφαγα μερικα χαστουκακια....:cry: εσβησε ολη η μουσικη μ , δεν ειναι τιποτα απλα ψαχνω τους τροπους για να μην συμβει παλι και ενταξει η μουσικη αν χαθουν τιποτα επαφες θα εχω προβλημα, ανακαλυψα μετα απο πολλα sync οτι αν στο itunes στη βιβλιοθηκη δεν εχει περασμανα τα τραγουδια και εχει τσεκαρει το sync σ σβηνει και αυτα π εχεις :blink: αν τα εχεις περασμενα και δεν πατησεις το sync στα ξανασβηνει...:mad: προφανως ολα αυτα τα ξερετε , εχω πατησει να μην κανει sync ουτε επαφες ουτε φωτογραφιες ουτε βιντεο κλπ το μονο π εχει μεινει τσεκαρισμενο στο sync ειναι η μουσικη και τα apps. κανω καλα που τα εχω ετσι ?? κανοντας δεξι κλικ πανω στο iphone και πατωντας backup απο οτι ειδα συγχρονιζει μονο επαφες μηνυματα σημειωσεις . ολοκληρωτικο backup υπαρχει π να συγχρονιζει τα παντα ? εχετε να προτεινετε καποιες ρυθμισεις για το itunes ή καποια tips ??

3. Για μεταφορά αρχείων από iphone σε iphone δηλαδή γίνεται με το bluetoothmania κλπ... που είναι free? Μετά από j/b μπορώ να κατεβάσω δηλαδή και εφαρμογή bluetooth για μεταφορά εφαρμογών?

5. Δηλαδή πρέπει να έχω κατεβασμένες τις ίδιες εφαρμογές, τα ίδια τραγούδια εικόνες και βίντεο κλπ κλπ... και στους δύο υπολογιστές για να κάνω συγχρονισμό και να μην χάσω τα προηγούμενα? Δεν γίνεται να συγχρονίσει και να ''προσθέσει'' μόνο τα καινούργια επιπλέον που βλέπει?

3. Έχω δοκιμάσει το photoshare πχ

5. Μόνο τα multimedia αρχεία πρέπει να είναι ίδια και στους 2 υπολογιστές. Για τις εφαρμογές αφού κάνεις authorise τους υπολογιστές Όταν συνδέεις το iPhone θα κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο του στο iTunes και transfer purchases, έτσι θα σου μεταφέρει σε κάθε υπολογιστή τις εφαρμογές που κατεβασες απο τον άλλο.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

απο χθες ευτυχισμενος κατοχος iphone4 κι εγω..το κινητο ειναι απιστευτο κολλημα ρε παιδια δε ξεκολλαει απ το χερι μου.περιττο να αναφερω οτι ειναι αλλη συσκευη με cydia και installous μεσα της;)

απο χθες ευτυχισμενος κατοχος iphone4 κι εγω..το κινητο ειναι απιστευτο κολλημα ρε παιδια δε ξεκολλαει απ το χερι μου.περιττο να αναφερω οτι ειναι αλλη συσκευη με cydia και installous μεσα της;)

Ωραίος! Μήπως είχες πιξον 12 πιο πριν ή σε μπερδεύω; Πραγματικά ανοίγουν ολόκληροι κόσμοι μετα το jailbreak! Εγώ έχω χάσει τη μπαλα.

Ξέρει κάποιος να μου πεί Ποιά είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να βρώ το iphone 4 με τα 16gb απο ευρώπη .

και τι φόρο θα πληρώσω ή μεταφορικά , αν πληρώσω ?

Ωραίος! Μήπως είχες πιξον 12 πιο πριν ή σε μπερδεύω; Πραγματικά ανοίγουν ολόκληροι κόσμοι μετα το jailbreak! Εγώ έχω χάσει τη μπαλα.

δε με μπερδευεις,αυτος ειμαι;)

ειλικρινα τωρα εχω πειστει πραγματικα οτι οποιος μισει αυτο το τηλεφωνο,κατα βαθος ζηλευει επειδη δεν το χει..εχω να 'ερωτευτω' κινητο απ την εποχη που ειχα το 8310 πριν μια δεκαετια σχεδον..καθε μερα ανακαλυπτω ολο και κατι νεο στο iphone και μ αρεσει:)

Καλημέρα σε όλους, καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά.

απο εχθές εχω ένα iphone4 και εγω.

για να πω την αλήθεια ...χάθηκα, μετά απο χρόνια με WM και Symbian και αφού ειχα τα HTC Hero, Desire και Desire HD τελευταία νιώθω οτι οσα ξέρω τα ξέχασα, καμία σχέσει με οσα "βατα" ήξερα στα παραπάνω κινητα.

σίγουρα η ποιότητα κατασκευής είναι παρα πολύ καλή, σίγουρα η οθόνη με την υψηλή ανάλυση κάνει μια αξιοπρόσεκτη διαφορά... αλλά,... δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά με παιδεύει.

πριν να αναφερθώ στα θέματα που θέλω βοήθεια να πω και εγω οτι με το σήμα (172 σελιδες σε αυτο το θεμα ειναι αφιερωμένες και ακόμα κάποιοι ρωτανε :( ) δεν εχω πρόβλημα, σε σύγκριση με το Desire HD μπορώ να πω οτι είναι στα ίδια επίπεδα παρόλο που το χρησιμοποιώ χωρις bumper.

στα θέματα τωρα.

μου φαίνεται οτι είναι λιγο σπαστικός ο τρόπος τουν Appmarket...καθε φορά θελει κωδικό και δεν κατάλαβα γιατί?

απο την αλλη οταν κανω search στο intallous μου βγαζει κατι για missing api's... κατεβαζω ομως οτι θελω, μονο αναζητηση δεν μπορω να κανω, φυσικα και εκανα Jb και φοραω την 4.1.

ενα θεμα αλλο που πραγματικα μου λειπει (και ισως θα είναι και ο λόγος να το δωσω αν δεν βρω λύση) ειναι το smart dialing που λείπει! ελπίζω να υπαρχει κάποιος τρόπος η καποια εφαρμογη να το αναπληρώνει.

ερωτησεις.

1) αν και διαβασα τις πρωτες 172 σελιδες και τις τελευταιες 50+ μπερδευτικα πιο πολυ.

πως κανουμε hard reset? και οταν κανουμε χανουμε το JB? αρα φτου και απο την αρχη.

2) η 4.2 εχει καποια ουσιαστικη διαφορα? και ποτε περιμενουμε JB?

3) πως περναω τα τραγουδια που εχω στο κινητο στον υπολογιστη? για τις φωτος εχει τον φακελο και κανεις απλα αντιγραφη.

4) καποιο προγραμμα που να βαζουμε οτι ringtone θελουμε οπου το θελουμε? η αλλιως πως γινεται?

5) προσπαθησα να βαλω το lock info... δεν μου εβγαζε τα προσθετα (καιρο και ημερολογιο), εχει καποιο bug, η εγω κανω πατατα?

6) εκανα sync με το Gmail τις επαφες μου, με το ημερολογιο τι γινεται? δεν κανει?

να μην σας κουρασω αλλο γιατι ξερω οτι τα περισσοτερα εχουν απαντηθει αλλα σε 405 σελιδες και αφου διαβασα πανω απο 200 δεν ειχα το κουραγιο να δω που λεει τι.

Υ.Γ μια προταση προς τους mod, τα μνμτ στις πρωτες 172 σελιδες που αναφερονται - ρωτανε για το σημα καλο ειναι να σβηστουν ολα και να μεινους 5-10 εμπεριστατομενα που να εξηγουν το θεμα, ειναι πολυ κουραστικο να διαβαζεις τα ιδια και τα ιδια και να μην μπορεις να βρεις αυτο που σε ενδιαφερει.

και παλι χρονια πολλα.

δε με μπερδευεις,αυτος ειμαι;)

ειλικρινα τωρα εχω πειστει πραγματικα οτι οποιος μισει αυτο το τηλεφωνο,κατα βαθος ζηλευει επειδη δεν το χει..εχω να 'ερωτευτω' κινητο απ την εποχη που ειχα το 8310 πριν μια δεκαετια σχεδον..καθε μερα ανακαλυπτω ολο και κατι νεο στο iphone και μ αρεσει:)

Σε καταλαβαινω, γιατι κι εγω επαθα το ιδιο με αυτο το κινητο. Ειναι kinder εκπληξη. Καθε μερα και αλλο δωρο, καθε μερα και αλλη χαρα.

μου φαίνεται οτι είναι λιγο σπαστικός ο τρόπος τουν Appmarket...καθε φορά θελει κωδικό και δεν κατάλαβα γιατί?

απο την αλλη οταν κανω search στο intallous μου βγαζει κατι για missing api's... κατεβαζω ομως οτι θελω, μονο αναζητηση δεν μπορω να κανω, φυσικα και εκανα Jb και φοραω την 4.1.

ενα θεμα αλλο που πραγματικα μου λειπει (και ισως θα είναι και ο λόγος να το δωσω αν δεν βρω λύση) ειναι το smart dialing που λείπει! ελπίζω να υπαρχει κάποιος τρόπος η καποια εφαρμογη να το αναπληρώνει.

ερωτησεις.

1)πως κανουμε hard reset? και οταν κανουμε χανουμε το JB? αρα φτου και απο την αρχη.

2) η 4.2 εχει καποια ουσιαστικη διαφορα? και ποτε περιμενουμε JB?

3) πως περναω τα τραγουδια που εχω στο κινητο στον υπολογιστη? για τις φωτος εχει τον φακελο και κανεις απλα αντιγραφη.

4) καποιο προγραμμα που να βαζουμε οτι ringtone θελουμε οπου το θελουμε? η αλλιως πως γινεται?

Για το app store πιστευω πως για να θελει καθε λιγο κωδικο, μαλλον θα γινεται γιατι αν στο κλεψουν, και μπουν στο app store απο το κινητο σου, και εχεις δωσει πιστωτικη, μετα την εκατσες. Θα γινεται η χρεωση κανονικοτατα... Ετσι υποθετω παντα.

Για smart dialing, υπαρχει στο app store το smart dial. Λογικα θα πρεπει να υπαρχει και στον installous.

1) Για hard reset, κατεβασε απο cydia το SBSettings, και εχει ειδικη επιλογη για reboot. Να μην μπλεκεις με κουμπακια... Στην 4.1 δε χανεται το jb. Απλα στην 4.2, επειδη δεν εχει βγει το μονιμο, θελει να το συνδεσεις με τον υπολογιστη για να ξεκινησει το jb.

2) Δεν ξερω ποια ειναι η πιο ουσιαστικη διαφορα της 4.2, αλλα κατι ελεγαν για σημερα οτι θα εβγαινε το jb.

Αφου ειναι jb το κινητο, μπορεις να τα παρεις με ενα προγραμμα που να χειριζεσαι το κινητο απο το πισι. Δοκιμασε το iphonebrowser.

4) Για ηχο κλησης, απλα θα πρεπει να εχουν καταληξη σε .amr τα αρχεια ηχου. Ετσι τα παιζει.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Σε καταλαβαινω, γιατι κι εγω επαθα το ιδιο με αυτο το κινητο. Ειναι kinder εκπληξη. Καθε μερα και αλλο δωρο, καθε μερα και αλλη χαρα.

Για το app store πιστευω πως για να θελει καθε λιγο κωδικο, μαλλον θα γινεται γιατι αν στο κλεψουν, και μπουν στο app store απο το κινητο σου, και εχεις δωσει πιστωτικη, μετα την εκατσες. Θα γινεται η χρεωση κανονικοτατα... Ετσι υποθετω παντα.

Για smart dialing, υπαρχει στο app store το smart dial. Λογικα θα πρεπει να υπαρχει και στον installous.

1) Για hard reset, κατεβασε απο cydia το SBSettings, και εχει ειδικη επιλογη για reboot. Να μην μπλεκεις με κουμπακια... Στην 4.1 δε χανεται το jb. Απλα στην 4.2, επειδη δεν εχει βγει το μονιμο, θελει να το συνδεσεις με τον υπολογιστη για να ξεκινησει το jb.

2) Δεν ξερω ποια ειναι η πιο ουσιαστικη διαφορα της 4.2, αλλα κατι ελεγαν για σημερα οτι θα εβγαινε το jb.

Αφου ειναι jb το κινητο, μπορεις να τα παρεις με ενα προγραμμα που να χειριζεσαι το κινητο απο το πισι. Δοκιμασε το iphonebrowser.

4) Για ηχο κλησης, απλα θα πρεπει να εχουν καταληξη σε .amr τα αρχεια ηχου. Ετσι τα παιζει.

σ'ευχαριστω, θα τα ψαξω αυτα που ειπες.

εκανα την $@#!#$! και το αγορασα το smart dialing γιατι δεν το ειχε στον ινσταλους, το κακο ειναι οτι δεν αναγνωριζει ουτε νουμερα ουτε Ελληνικα, μονο οτι ξεκιναει με λατινικα γραμματα τα βγαζει...

Edited by alfa

σ'ευχαριστω, θα τα ψαξω αυτα που ειπες.

εκανα την $@#!#$! και το αγορασα το smart dialing γιατι δεν το ειχε στον ινσταλους, το κακο ειναι οτι δεν αναγνωριζει ουτε νουμερα ουτε Ελληνικα, μονο οτι ξεκιναει με λατινικα γραμματα τα βγαζει...

:-(

Εγω εχω να πω κατι αλλο που ειδα μολις. Ολα τα updates που ειχα στο app store, τα οποια δεν εκανα γιατι δεν ειχα αγορασμενες τις εφαρμογες αλλα ηταν απο τον installous, σημερα μου λεει οτι ειναι ολα updated. Τι στο καλο; Μας κανει δωρο η apple;;;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Καλησπερα σε ολους.Πως μπορω να στειλω με bluetooth μια φωτογραφια η εναν ηχο σε ενα αλλο κινητο.Βλεπω δεν εχει τετοια επιλογη.Χρειαζεται καποια εφαρμογη σχετικη?

Χρονια πολλα σε ολη την παρεα :)!Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο.Εχω την 4.2 με jailbreak.Το κινητο δεν το ειχα κλεισει ποτε εκτος απο μια φορα πριν μια βδομαδα.Οταν πηγα να το ανοιξω κολλησε με το μηλαρακι στην οθονη.Πατησα αρκετες φορες το home button μαζι με το πληκτρο ενεργοποιησης αλλα τιποτα.Οσες φορες παω να το ενεργοποιησω κολλαει εκει.Aπο τι μπορει να ειναι?Τωρα χρειαζεται restore η επισκευη?

Ευχαριστω!:)

Nokia N9 :love:

Βαλάντης!

Χρονια πολλα σε ολη την παρεα :)!Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο.Εχω την 4.2 με jailbreak.Το κινητο δεν το ειχα κλεισει ποτε εκτος απο μια φορα πριν μια βδομαδα.Οταν πηγα να το ανοιξω κολλησε με το μηλαρακι στην οθονη.Πατησα αρκετες φορες το home button μαζι με το πληκτρο ενεργοποιησης αλλα τιποτα.Οσες φορες παω να το ενεργοποιησω κολλαει εκει.Aπο τι μπορει να ειναι?Τωρα χρειαζεται restore η επισκευη?

Ευχαριστω!:)

Δεν ξερω αν φταιει αυτο, αλλα λενε πως αν εχεις κανει jailbreak στην 4.2.1, επειδη δεν ειναι το μονιμο, οταν κανεις restart, για ν ανοιξει πρεπει να το εχεις συνδεδεμενο με τον υπολογιστη και να τρεξει ενα προγραμματακι. Αυτο που σε βοηθησε για το jailbreak. Ισως γι αυτο να μην ανοιγει.

• The title was changed to iPhone 4