makis_81 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Αν εχεις το exchange, γιατι να εχεις 15λεπτη ανακληση χωρις push; Υποτιθεται κανεις ολη αυτη τη διαδικασια για τα push.... Εγω κανονικα απο το mail το απλο... Ρε παλικαρι, να σε ρωτησω... Το κατεβασα, το εγκατεστησα, αναγνωριζει το κινητο, αλλα μου λεει οτι δεν του εχω κανει jailbreak... Με δουλευει;;; Και φαινεται πραγματικα πολυ ευχρηστο... Κατέβασε το afc2add(δωρεάν) από cydia ώστε να μπορεί το πρόγραμμα να μπει στο root της συσκευής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 3. sbsettings απλα τελειο 6. Remove background κλεινει ολες τις multitasking εφαρμογες με τη μια 8. Wifi hotspot Το 3, περα απο το να κανονιζεις τις ρυθμισεις πιο ανετα, κανει κατι παραπανω; Γιατι ακομα το ψαχνω γενικα. Το 6 το κατεβασα κι εγω και ειναι πραγματικα απιστευτο... Το εχω βαλει με διπλο κλικ του home και τα κανει αμεσως... Γλιτωνεις χρονο τρομερο... Το 8, κανει απλα wifi hotspot το κινητο; Κατέβασε το afc2add(δωρεάν) από cydia ώστε να μπορεί το πρόγραμμα να μπει στο root της συσκευής! Θα το δοκιμασω αμεσως... Ευχαριστω! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 εβαλα το remove background αλλα οταν παταω να καθαρισει τις εφαρμογες το κινητο κρασαρει μου πεταει μπενει σε safe mode και κανω restart και επανερχεται. πρεπει να κανω καποια ρυθμιση; Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianton Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 εβαλα το remove background αλλα οταν παταω να καθαρισει τις εφαρμογες το κινητο κρασαρει μου πεταει μπενει σε safe mode και κανω restart και επανερχεται. πρεπει να κανω καποια ρυθμιση; Δοκίμασε το MultiCleaner. Παράθεση Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Δοκίμασε το MultiCleaner. αυτο δουλευει το αλλο μια μου δουλευε και μια με βαζε σε safe mode. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Αν εχεις το exchange, γιατι να εχεις 15λεπτη ανακληση χωρις push; Υποτιθεται κανεις ολη αυτη τη διαδικασια για τα push.... Εγω κανονικα απο το mail το απλο... Ρε παλικαρι, να σε ρωτησω... Το κατεβασα, το εγκατεστησα, αναγνωριζει το κινητο, αλλα μου λεει οτι δεν του εχω κανει jailbreak... Με δουλευει;;; Και φαινεται πραγματικα πολυ ευχρηστο... SHSH εχει ανοιξει αυτο δουλευει το αλλο μια μου δουλευε και μια με βαζε σε safe mode. Κατεβασε το απο αλλου Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_A Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ρε παιδια, παρατηρησα στο general-usage-cellular network data, να μου χρεωνει απο μονο του καθε λιγο καποια kb!! χωρις να χρησιμοποιω καποια υπηρεσια internet! υπαρχει λογικη εξηγηση σε αυτο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Ρε παιδια, παρατηρησα στο general-usage-cellular network data, να μου χρεωνει απο μονο του καθε λιγο καποια kb!! χωρις να χρησιμοποιω καποια υπηρεσια internet! υπαρχει λογικη εξηγηση σε αυτο ?? Γενικά έχεις καμία υπηρεσία; facebook, email, ή κάτι άλλο που να θέλει push; Γιατί αυτά πρέπει να καταναλώνουν. Πω θα τσεκάρει το mail πχ καθε 15'; Δεν πρέπει να καταναλώσει κάποια δεδομένα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_A Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Γενικά έχεις καμία υπηρεσία; facebook, email, ή κάτι άλλο που να θέλει push; Γιατί αυτά πρέπει να καταναλώνουν. Πω θα τσεκάρει το mail πχ καθε 15'; Δεν πρέπει να καταναλώσει κάποια δεδομένα; Sent from my iPhone using Tapatalk Το θεμα ειναι οτι τον προηγουμενο μηνα δεν το εκανε αυτο! να ειναι το fb? το notification το εχω στο off και το mail σε χειροκινητο! push και αυτο στο off! τι να πω? ισως να εχω κανει καμια αλλη πατατα καθοτι και ασχετος :) ευχαριστω παντως για την απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Έχω ρωτήσει και άλλες φορές αλλά περνούν οι σελίδες και μάλλον χάνεται η ερώτηση :p Δεν υπάρχει πρόγραμμα να μας δείχνει χρόνο εξερχόμενων, χρόνο εισερχόμενων και αριθμό sms που αποστέλλονται??? γιατί με τον συνολικό χρόνο κλήσεων δεν μπορώ να υπολογίσω για το πόσο μπορώ να μιλήσω μέσα στο οικονομικό πρόγραμμα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 το data στο sbsettings τι ειναι?καταναλωνει κατι,να το σβησω ή οχι?ειναι αντιστοιχο του cellular data που εχει το menu?ti akribvw kanei ayto?ευχαριστω παιδια... Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 το data στο sbsettings τι ειναι?καταναλωνει κατι,να το σβησω ή οχι?ειναι αντιστοιχο του cellular data που εχει το menu?ti akribvw kanei ayto?ευχαριστω παιδια... Σου απενεργοποιεί πλήρως την σύνδεση των δεδομένων.. Σαν το cellular ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b00 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 hello! Νέος κάτοχος Iphone 4......Πρώτη συσκευή Iphone :P Θα ήθελα λιγη βοηθεια σε μερικες εφαρμογες που ψαχνω! 1)εφαρμογη που να δειχνει Phone status (μπαταρια,μνημη, talk time Κλπ) 2)κανενα καλο παιχνιδακι να περναει η ωρα 3)κανενα utility-εργαλειο? free εφαρμογες παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 hello! Νέος κάτοχος Iphone 4......Πρώτη συσκευή Iphone :P Θα ήθελα λιγη βοηθεια σε μερικες εφαρμογες που ψαχνω! 1)εφαρμογη που να δειχνει Phone status (μπαταρια,μνημη, talk time Κλπ) 2)κανενα καλο παιχνιδακι να περναει η ωρα 3)κανενα utility-εργαλειο? free εφαρμογες παντα! αν είσαι σε jailbreak κανε μου pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 αν είσαι σε jailbreak κανε μου pm Ασε και εγώ σημερα το ενεργοποίησα και ψάχνωμαι... Jailbreak δεν είμαι, να σου στείλω pm??! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b00 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 skordili δεν εχω κανει jailbreak ακομα! Τωρα βλεπω πως ΔΕ μπορω να περασω video (avi,mpeg κλπ) kai jpg εικονες!Κανω add folder to librady=====>my pictures αλλα μονο μερικες ανεβαζει,οχι ολες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Παιδια Αποφασισα τελικα να κανω jb το μηλο που και πως θα το κανω αυτο ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saiko Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Παιδια Αποφασισα τελικα να κανω jb το μηλο που και πως θα το κανω αυτο ευχαριστω εδώ πέρα http://limera1n.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 παιδια χρειαζομαι μια γρηγορη απαντηση.εχω ενα sony ericsson.πως θα περασω τις επαφες που εχω εκει σε καποιο αρχειο για να τα βαλω στο iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) καλησπερα να ρωτησω χωρις πιστωτικη λογαριασμος στο itunes γεινεται? η τουλαχιστον με χρωστικη γεινεταi? μπορει καποιοσ να μοθ πει την διαδικασια να κανω λογριασμο χωρις πιστωτικη ειμαι στο σημειο που φτιαχνω λογαριασμο κ με ζιταει paymenet method? Edited October 16, 2010 by superfot Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 παιδια χρειαζομαι μια γρηγορη απαντηση.εχω ενα sony ericsson.πως θα περασω τις επαφες που εχω εκει σε καποιο αρχειο για να τα βαλω στο iphone? Οχι συνχρονιζεις το s.e με το outlook,και της περνας εκει στο pc σου της επαφες. Επειτα μεσω itunes της περνας στο iphone σου! @superfot Ναι γινεται λογαριασμος χωρις credit card. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 @superfot Ναι γινεται λογαριασμος χωρις credit card. Sent from my iPhone using Tapatalk φιλε το εψαχα κ στον ιντερνετ κ δεν μου λεει πουθενα την επιλογη none Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 φιλε το εψαχα κ στον ιντερνετ κ δεν μου λεει πουθενα την επιλογη none έτσι θα το φτιάξεις: http://support.apple.com/kb/ht2534 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 τωρα αν σας πω οτι εχω βαλει το frash απο cydia και μου φορτωνει τα περισσοτερα φλας τι θα πειτε.... Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 cellphone φίλε ευχαριστώ...είμαι βαθύτατα συγκινημένος.μετά από ένα διάλλειμα 3-4 μηνων .γνωστοι στους δικους μου ως μηνες απογοητευσης λογω του οτι πουλησα το iphone 3gs white ΠΗΡΑ iphone 4!!!δεν θυμόμουν πως είχα περάσει τις επαφές.!!τωρα διστυχως δεν εχω Micro sim και δεν μπορω να ενεργοποιησω το αγγελουδι μου.εκλεισαν και οι vodafone οποτε απο δευτερα.ελπιζω τωρα το μικρο μου καμαρι να εχει σωστη εκδοση για να μπορεσω να κανω jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts