Jump to content

P_A

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About P_A

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

P_A's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. P_A

    iPhone 4

    Το θεμα ειναι οτι τον προηγουμενο μηνα δεν το εκανε αυτο! να ειναι το fb? το notification το εχω στο off και το mail σε χειροκινητο! push και αυτο στο off! τι να πω? ισως να εχω κανει καμια αλλη πατατα καθοτι και ασχετος :) ευχαριστω παντως για την απαντηση!
  2. P_A

    iPhone 4

    Ρε παιδια, παρατηρησα στο general-usage-cellular network data, να μου χρεωνει απο μονο του καθε λιγο καποια kb!! χωρις να χρησιμοποιω καποια υπηρεσια internet! υπαρχει λογικη εξηγηση σε αυτο ??
  3. Ρωτα istorm με πηραν εχθες τηλ οτι ηρθε το τηλ που μου ειχαν κρατησει αλλα εγω το ειχα προμηθευτει ηδη απο voda, οποτε παρε ενα τηλ μηπως εχουν
  4. P_A

    iPhone 4

    Ωραιο το post energetic ! Vote energetic for mod!! :p ΥΓ. το θεμα με τον προσανατολισμο το βρηκα! ευχαριστω και παλι! :)
  5. P_A

    iPhone 4

    Φιλε energetic (βρηκες μπελα τωρα μου φαινεται :P ) ολα οκ με τον λογαριασμο, ηταν αρκετα ευκολο,ευχαριστω!! Κατι αλλο τωρα, τον προσανατολισμο απο καθετο σε οριζοντιο πως τον αλλαζω? Για να παιξω παιχνιδι πχ...γιατι γυρναω το τηλ αλλα αυτο παραμενει καθετο!
  6. P_A

    iPhone 4

    Ευχαριστω! :)
  7. P_A

    iPhone 4

    Ευχαριστω! θα το προσπαθησω το μεσημερακι απο το σπιτι και ελπιζω να τα καταφερω! Και κατι αλλο φιλε energetic μηπως ξερεις! Τα δεδομενα του internet που μπορει να τα παρακολουθει κανεις για να μην ξεφευγει απο το πακετο του?
  8. P_A

    iPhone 4

    Καλημερα, πως κατεβαζουμε μια δωρεαν εφαρμογη απο το app store εαν δεν εχω λογαριασμο? Προσπαθησα να κανω εχθες οταν ενεργοποιησα το τηλεφωνο αλλα δεν μου τον δημιουργουσε!
  9. P_A

    iPhone 4

    Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! :)
  10. P_A

    iPhone 4

    Το πηρα και εγω, 16αρι στη voda. Ξερω οτι εχει απαντηθει πολλες φορες αλλα ποσο το αφηνουμε στη φορτιση? τωρα μεσα στη μπαταρια μου δειχνει εναν κεραυνο..
  11. Το oteshop δυστυχως δεν με βολευει λογω επιδοτησης και το istorm και αυτο μια απο τα ιδια!
  12. Και σε μενα φιλε Αreianos τα ιδια, απο βδομαδα σε βδομαδα, ενα 16αρι σε voda με ενδιαφερει, εχεις τιποτα υποψην σου ??
×
×
  • Create New...